Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tutuhawer
abszolút, értem <#eljen> A szuperprofi nagyképû gameplay bemutatósokat nem értem. Azt hinném, hogy bemutatja, hogyan is kell, ehelyett gagyi. Az esetedet megértem, hát persze, nem tudsz hova gombot tenni, akkor nincs mit tenni, vágom

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

dawenine25
Köszi 😊 ma is csinálok majd párat 😊

"You'll Never Walk Alone." LIVERPOOL FC!

dawenine25
A "Sárga Rém" úton Angliába 😄 (Egy kis textúra hibába, mert nehogy már tökéletes képet tudjak csinálni -.-)

kigyi
Ok, de G25-ön van 2 azaz 2 gomb a kormányon. Elég nehéz rá elosztani azt a pár dolgot amit kezelni kellene. Sajnos a bajuszkapcsoló hiányzik így marad a pillangó ami amúgy is haszontalan lenne bármi másra.
De kell még villogó, kürt, ablaktörlõ, tempomat, vészvillogó és még azért biztosan akad más is ami kellene, de gombszûkében nincs módunk nagyon másra rakni az indexet.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

tutuhawer
féreérthetõen írtam. Nyilván semmi baj, hogy kényelmes, hogy tetszik, milyen lehetõségeid vannak a gombokra ide-oda tenni. Azt nem értettem, hogy jön a youtube-os ember, aztán jól megmondja, megmutatja, kommentálja a tutit. Mondom, nyomkodtam, kerestem reggel, de normális videót nem találtam a multiplayerbõl, csak a bohóckodósakat

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer
Bal kézre teszem mindkét irányjelzõt. Szerencsés vagyok, mert sok gombom van, a fel-le POV gombokra tettem. De a kerékpáros megoldásnál sokkal jobb.
A pillangóra ablaktörlõt rakok, attól függ, melyik oldalra kell: Premiumban jobbra, a DAF viszont bal oldalt kapcsolja. Csak fogom a fejem, amikor az ember ott a tube-on mutogatja magát meg a cuccait és bénázik a gombokkal.
Egy darab értelmes videót se találtam, azért akadtam ki hirtelen. Most már vállat rándítok, bocs a hõbörgésésrt <#worship>

Én notebookról játszom és rászoktam kötni az otthoni nagyobb monitorra. Nézve ezt az embert, például én is megtudom azt csinálni, hogy a térképet mutassaa mondjuk a notebook, a többit meg a nagy monitor?

Hol lehet ilyen beállításokat eszközölni?
Jó képek! 😄 (y)
Szabi
nekem is úgy van, TDU 1-2-ben is úgy volt.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Talán a balt kellene oda tenni? Nekem a jobb és bal egérgombon vannak, és? Így legalább lehet nézelõdni is közbe, stb.
Fokker
igen, a biciklin pont így van az index 😄 😄 😄

kigyi
Elég nehéz bajuszkapcsoló nélkül elhelyezni az indexet a kormány mögé 😄

Norby646
Nekem a g25-ön a pillangón van az irányjelzõ. Most akkor baromállat balfasz vagyok? 😊 Másik kérdésem, hogy bajusz kapcsoló híján mire állítsam, mester? Mondjuk a váltó egység gombjaira, vagy a billentyûzetre? Mennyivel jobb folyton oda nyúlkálni, amikor indexelni akarok... Megértem ha valamivel nem értesz egyet, de azért kicsit normálisabb stílusban is kinyilváníthatnád ezt. Megjegyzem nem egészen értem a problémád ezzel egyébként, bár lehet nem is akarom megérteni.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Fokker
miért, hová kéne rakni az indexet? nálam speciel a fülekre a retarder van belõve.

Te!
<#banplz>
Misuka963
Ez valami brutálisan szép <#szeret><#eljen>

tutuhawer

tutuhawer
itt ez a baromállat 20 monitorral meg mindennel és a jobb pillangó a jobb irányjelzõ. Csak szerintem béna?

tutuhawer
Néztem videókat tube-on ma a munkaidõm végén végre lett idõ, és: ki az az õrült, aki jobbra teszi a kormányon a jobb irányjelzõt, bal oldalra pedig a balt??? A kerékpáron mûködik így kb, de ritkán használom, mégis tudom. Hogy tesz fel ilyen videót az, aki ekkora balfasz? Akármilyen nyelven...

dawenine25
Köszi 😊

RED2 vagy hamarosan R3D 😉

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

dawenine25
Neem 😄 csak a HD mod elb*ssza és próbálom photoshoppal korrigálni, de csak még rosszabb lesz, de majd keresek valami értelmesebb modot 😊 és amúgy köszi majd töltögetem fel a többit 😄

gumikacsa
Baromi jó fotókat készítesz, csak valahogy olyan, mintha csodaországban fotóznád. A környezet és az ég színe elég rettenetes. Vagy pont az a cél?

Renault magnum http://kamionszim.hu

dawenine25

NagyiBMX
Az a volvo de komoly! <#guluszem1><#eljen>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Sziasztok!
Indulás az 'új' szerelvénnyel <#bee1>

i7 4790k @4.5Ghz, Hyper 212 EVO, MSI Z97 Gaming 5, Corsair Vengeance Pro 16 Gb DDR3 1600 Mhz, MSI GTX 1070, Samsung 850 PRO 256GB, WD Blue 1TB, Seasonic S12G450 450W, Zalman Z11 Plus

tutuhawer
ez már élesben meg
Arlberg Strassentunnel bejáratánál fényképeztem

Meg videóztam is:
Youtube

tutuhawer
teszt:

Ha nagyon unatkoznál próbáld ki <#idiota>

tutuhawer
zöld gomb nyomi nyomi
tök jó barikádot lehetne építeni ezen a szûk hídon, Amsterdamnál túl széles a pálya <#idiota>

Ismét néhány új kép a Skandináv DLC-bõl:

tutuhawer
Sajnos teljesen természetes dolog a multiban a baleset, a seggfejek stb stb. Én ma mentem elég sokat, semmi gondom nem volt mondjuk. Dolgoznak a kitiltásokon, ma a német fórum megbízottja takarított, amikor kiléptem. Dobálják ki az embereket, aztán amikor esetleg elõrébb tudunk lépni mint multiplayer játék, értsd: stabilabb, kiforrottabb felhasznláói felület stb stb, akkor még komolyabban odafigyelnek a tiltásokra. Addig csak menni kell erõre, kész.
A gyökerekrõl ennyit, a másik probléma a 120-szal száguldozó nagyképû billentyûs-egeres játékos. Semmi baj nincs azzal, ha valakinek nem kemény a PC-je, ahogy nekem se, meg semmi baj, ha nincs 900 fokot forduló kormánya valakinek, elvégre gazd. válság van meg nem mindenki felnõtt, ez OK, de aki nem profi cuccal megy, az ne akarjon 120-szal repeszteni és aztán reklamálni. A nemzetközi terepen meg meg a mutogatás, hogy ki a hülye.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én vagyok én, te vagy te, melyikünk a hülye, én vagy te? <#nyes>

Közel Linz-hez

Új fuvar gurulás Lengyelbe

Mavjuri,Mandoki<#eljen><#eljen>
maujuri
[/url][/img]

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

Tirdi
Sziasztok!
Találtam egy DLC magyar részét egy úttal kiegészítõ modot.
Kérdés, két AI forgalom mod mûködik egyben?
TopGun
Sziasztok! Jelenlegi szerelvenyem:

Remelem latszanak a kepek?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Hát én ezért nem multizok!
a létezõ legújabbat
Robertoo21
az új magyar map-ot használod?

-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!

Szép napot<#smile>

Bazsio, Gilbert, dawe, <#eljen><#eljen><#eljen><#taps>

Kicsit elbujtattam a magasnyomású tartályt<#nyes>

kigyi
Ennyi a véleményem a tegnapi multizásomról.... Hát még lenne mit csiszolni a játékosok modorán... Katasztrófa néha amit csinálnak.

Ha direktben nem látszik akkor itt a link youtube-ra

Sordoran
Szerver határozza meg egységesen az idõt, egy nap 4 óra, de az idõjárás az mindenkinél különbözhet még, az nincs szinkronizálva.

Tom Polsky: Aláírom, hogy lehetne kicsit jobban látható, de sajnos ennyire futja jelenleg. Most a távolsági fényszóró még nem látható más játékosoktól, ahogy a légkürt helyett is sima duda hallatszik (ezek jövõben változnak remélhetõleg). A multinál ugye hozott anyagból dolgoznak, és jelenleg az eredeti játékban ilyenek a fényszórók láthatóságai, nem hiába van rá külön mód, hogy valóságosabb legyen.

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

Itt multiban hogy történik az idõ számolása? Mert én úgy veszem észre, hogy mindenkinek van saját ideje, de amúgy a napszak változása jóval lassabban - és gondolom egységesen - megy végbe, mint single-ben.
dawenine25
Bazsio, MSI GTX770-es VGA-m van 😊

tutuhawer
volt szerencsém lengyel pályához nekem is, tényleg kevesebb a gyökér. Érdekesség, hogy a városokban ott lehet, ütközni,kivéve a telephelyeket, cégekt, szervizt stb. Mondták a fõnökök, meg írta is egy játékostárs, hogy tervezik, naná,hogy tervezik a szellemzónák eltörlését, de ... lesznek faszságok még ebbõl. Az autópálya elég széles, hát akkor bemegy a városba balhézni a paraszt, majd figyeljük meg. DE! Reméljük, halad a letiltások sora tovább és már most naponta egyre több reklamáció van a róumban a letiltott játékosoktól.

Keleten Lengyel illetve Szlovák pályán nem voltak trollok legalábbis ahol mentünk másodmagammal gurulgattunk. Az egy kicsit csendesebb környék is nincs is annyi forgalom de troll se gondolom azért mert nem vették meg a dlc-t. Amúgy meg admin volt 21 óra fele dolgozgatott is de ezek szerint nem gyõzte kirakni a renitenseket.
tutuhawer
nincs mit, nyomd a zöldet 😄

Köszi a garázsinfót, valahogy sikerült átsiklanom a "Vissza a garázsba" feliratú gombon.
tutuhawer
egyszer levideózom, hogy lelassítok és betöltöm és megindulok és nekimegyek annak, aki elállja az utat. A youtube szerintem megbasztatja kicsit a videót, szebben néz ki, mint amikor élõben nézem a képet... 😄 Tuti jól mutat rajta valami seggfej. Vannak sokan, szerintem nem kell sokat mennem, hogy találjak valami gyökért. Hazaérek melóból reggel, aztán lehet, nekilátok, valakinek nekimegyek direkt 😊 😊 😊

Belgium környéke tényleg kész káosz, ma egy fuvarban, csak ötször kellett a sok idióta miatt korábbi állást betöltenem. 😛