52658
-
#42742 sziasztok
-
94Patrik94 #42741 -
Bazsio #42740 Hm, hm hát jó a Renault de nem 75T-ra ha szereted akkor ne vigyél ilyeneket mert mennyi a legerősebb motra 510-550??
Ezért jó a Scania és Volvo vagy Man, MB, min Daf mert ezekbe van erő rendesen nem akarom én lehordani a Renaultot de már a Daf se jó....
Azért nem mindegy, hogy 20-al mész vagy min 60! -
Borzas71 #42739 Renault Magnum. De hozzá teszem, hogy nincs ezzel semmi baj. mivel a kedvenc márkám. Meg rengeteg mod van felrakva. Elbírja, csak azért írtam, mert így is lehet érezni azt a hatalmas súlyt mögöttem. -
Bazsio #42738 Milyen géped van? -
#42737 Honnan tudnék letölteni ilyen magyar pótokat, skineket, stb? Olyan jó lett ez az sgs kereső, hogy nem igazán találtam semmit se :) -
Borzas71 #42736 Az a 75t-ás mozdony, megdolgoztatja a gépet rendesen. -
Hungarykum #42735 -
#42734 Kis Off:
Alkesz nevelde - hasonló a trabi neveldéhez, de van benne részeges kamionos, így alap, hogy azzal a karakterrel kell lenni :D -
Bazsio #42733 Na leírom könnyű volna megcsinálni a rakodást mert csak egy olyan skript vagy mi a szar kell mint a Bus Driver-be és a többit csak értitek meg a tunningolás meg azért mert mind ilyen nagy vasakat lehet csak rakni a kamion elejére ha az alap tunning kit van a játékba.Kicsit realisztikusabb tunnigolás kell csak. -
Bazsio #42732 Nem értem, mond el miért vagyok ilyen vicces most? -
#42731 -
Bazsio #42730 Na jó avassatok be!Nem értem én is röhögjek.
Azon, hogy megcsinálni??
Arra mondtam amikor megkel rakodni értitek?? -
Hungarykum #42729 Még csak szerda sajnos -
Bazsio #42728 Mi van?
-
#42727 -
#42726 üdv. ismerős gépére kellene tenni valamilyen téli modot. tudna valaki ajánlani egy jót?
letöltöttem egyet, de a readmeje német, németül meg nemtudok :) -
#42725 -
Bala24 #42724 Hát, igen, nagyobb fuvarról ne is beszéljünk! Kicsit felháborodtam, hogy a nagy súlyú rakomány dlc-t ennyiért adták, szerintem ingyen is jó lett volna! Ugy gondolom, hogy ha kiadnának új pótkocsikat, újabb nagy dobás lenne a játékba... Egyébként örülhetünk, hogy ez se lesz dlc! -
Bazsio #42723 Pedig nem volna nehéz megcsinálni, csak egy skript kellene mint a Bus Driver-be és készen van, pedig a tunningolást el kell tanulják a modderektől.
És nem csak ponyvás kell hanem hűtős és mélybölcsős azt is lehet tunningolni, szín lámpák és a mélybölcsősnél pedig lehetne tunningolni hány tengely legyen mert ugye minél több annál hosszabb.És annál nagyobb fuvart lehetne vinni!
-
Bala24 #42722 Hát igen, azért irtam, hogy ez a bétának is a bétája, mert ahogy láttad, ki van irva, nem 1.13 patchbe lesz, remélem, karácsony előtt ki lesz adva, vagy pont karácsonyra... :D -
Axtros #42721 Én csak azt nem értem ebben az egészben, hogy ez egy olyan funkció, amit már korábban megvalósítottak (egy vagy több) WoS-ban, így nem tudom, hogy miért nem kerülhetett bele ez a saját pótkocsis dolog már az elején a programba. Vannak a cégeknél bent pótkocsik, de aki sajáttal érkezik, az csak rakományt kap - már ha van a cégnek olyan áruja, ami "kompatibilis" felrakható a saját pótkocsira. Ha nincs akkor lehet tovább menni. Na mindegy, hát majd meglátjuk hogy mi lesz ebből. De szerintem sem lesz ez valami közeli patch-ben benne, talán igen karácsonyra. -
Bala24 #42720 Ahogy látszik ez még a bétának is a bétája ez ugy gondolom, szóval ha nagyon-nagy szerencsénk van és azért nem csak egy ember ül előtte, akkor(de ez csak sejtés), hogy az új daffal jön, de szerintem valami karácsonyi téma lesz, még addig várjunk, hátha akkor! :D xD
Utoljára szerkesztette: Bala24, 2014.09.03. 15:00:47 -
Axtros #42719 Ha jól olvasom a kormányod specifikációját, akkor ez nem teljesen kompatibilis PC-vel. Itt is ezzel van gondja az illetőnek. Ha van hozzá USB átalakító, akkor lehet csatlakoztatni, de még akkor is kell hozzá driver. Ha ez megvan talán innen akkor sikeres lehet a dolog, máskülönben szerezz be egy PC-vel kompatibilis kormányt.
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2014.09.03. 14:17:04 -
#42718 Sziasztok !!
újra itt vagyok ,rég jártam erre ,még az 1 rész idején. üdvözlök minden kedves kamion sófört.
Az első pár fuvarom már a saját géppel...... :
-
#42717 Üdv !
Egy kérdésem lenne felétek,ha tudd valaki segíteni egy linkel,esetleg egy oldalal,ahol le lenne írva,hogyan csatlakoztatható a játékhoz az a kormány amit nemrégiben kaptam,egy ismerősömtől. Hogy egyátalán rácsatlakoztatható e a ETS2 játékra.
Kormány neve és tipusa: Compressor Supreme Force Feedback / Hy 823
Előre is megköszönöm a válaszokat aki esetleg tudja,hogy csatlakoztatható-e,vagy sem.
És esetleg van-e oldal,ahol le van írva hogyan is kell csatlakoztatni.
-
Bazsio #42716 Ez a baj. -
Hungarykum #42715 Ez csak egy ötlet egy játékostól. Lehet hogy sose lesz belőle semmi. -
Axtros #42714 Na igen, de vajon melyik patch-ben fog ez kijönni? -
Skrupi #42713 Azt mindjárt gondoltam :) -
Bazsio #42712 De még mennyire!!
Skrupi Azért még nem vagyok C.Wurst -
Skrupi #42711 Valakinek körömlakk? :D
Utoljára szerkesztette: Skrupi, 2014.09.02. 20:36:28 -
Bala24 #42710 Na de már egész jó, hogy itt tartanak vele, mert ez a sajátpót elég jó lenne!! -
Bazsio #42709 Erre én 1 éve rájöttem, hogy lehessen már örökpót!!!
Én is így elképzeltem de hát az SCS.........................kell rákényszeríteni! -
Bala24 #42708 Sziasztok, ezt valaki olvasta már? Bocsi, ha valaki már ki tette, de ez nagyon nagy! :DD
http://forum.scssoft.com/viewtopic.php?f=5&t=165015 -
Skrupi #42707 Metál fényezés igaz? -
zbalazs2 #42706 Köszönöm. -
Skrupi #42705 Szép képek tetszik a kamion színe :) -
zbalazs2 #42704 Nem bírtam már egyszerűen a Renault-tal,így amíg a Daf szervízben van,vettem egy másikat..
Papírok megvannak,írány utazni!
Úton
Skrupi,Bazsio -
Skrupi #42703