Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

skacok segítsetek ha tudtok

Szabi
biztos nálam van a hiba, de sokévalatt én nem találkoztam ilyen hibával

"Nulla tenaci invia est via"

Hát én megértem a kolléga indulatait. Számtalanszor elõfordult már velem, hogy ,,adatkezelési hiba" miatt nem tudom a Steam-ot használni. Abszolút barátságtalan alkalmazásnak élem meg.
dawenine25
Új gép, új cég :D (saját vállalkozást indítottam, már untam a wabis fizut :D)

Irány Bari :)

"You'll Never Walk Alone." LIVERPOOL FC!

Szabi
Üdv.

A legújabb MP verziót a bármilyen meglepõ, a MP oldaláról lehet letölteni.

A rohadt idegesítõ nyomorék steam automatikusan frissíti a játékot a legfrissebb játékverzióra. Tehát nincs szükség frissítés gombra.

Ha az 1.10.1s játékverziót szeretné a MP akkor érdemes Steam-ben kiválasztani, hogy azt a játékverziót töltse le neked és ne frissítsen az újabb verzióra.

Nem, nem kell minden kibaszott frissétésnél újratelepíteni errõl a retek steam-rõl, azért ezt a fost választottál, mert jelenleg a legjobb megoldás a játék frisséseinek a kiadáshoz és a legnépszerûbb tartalomtovábbító és kezelõ rendszer.

A kommentek alapján, igen.

Nyilván a játék a hibás mert néhány felhasználó nem tudja az anyanyelvén írt szövegeket elolvasni és értelmezni, esetleg egy kis önállósággal átnézni a program lehetõségeit.

Most ez mi a szar???

Leszedem az új MP patch-et. Erre ugat nekem, hogy kell az ETS2 1.10.1s verzió.
Minden kibaszott frissétésnél újra kell telepíteni errõl a retek steam-rõl? Mért ezt a fost választottál?

Persze lehet én vagyok a nyomorék.
Csak akkor azt nem értem, hogy mért az anyámért nem lehet abba a retek kezelõfelületbe beletni az a kúrva ETS2 MP FRISSÍTÉS gombot.

Nah ennyit a játszásról! Pusztuljon meg.
Hello!

Hol lehet leszedni az új MP verziót?

Rohadt idegesítõ ez a nyomorék steam! Hogy lehet benne frissíteni az ETS2-t? Mert ki iírja, hgoy frissités kellene, de egy kibaszott Frissítés gombot már nehéz volt mellé baszni.
hotwheels
Start - Vyazma - Milano - 2575km - 41h 35min :)

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

van új MP.verzió?
Szabi
azért az ETS is egy hulladék volt.. volt honnan fejlödni.. :D

N3suten
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

A steamen szokás, hogy minden ilyen hulladék agyon van árazva. Biztos kasszasiker lesz, 12 euróért eladni. Ez ugyanolyan mint a Goat Simulator idiótaság, vicces, meg lehet vele hülyülni, de azért 3.100 Forintot elkérni érte kicsit röhejes, és tömérdek ilyen gagyi - túlárazott "játék" van rajta. Azért valami szûrést igazán rápakolhatnának, mert már elkorcsosul, minden kezdõ középiskolás programozó ide tolja fel a sz*rjait 5000 euróért.

///M I Love BMW. :)

Misuka963
A hungarista szellem meg van benned,nagyon helyes <#eljen>

Hiába, a hazai az hazai :)
<#eljen>

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

RiCSi1234
Gyerekek, és ezért még pénzt is kérnek.. (Bocsánat, nem teljesen ide való.) Csak érdekes.---> Egy nagy vetélytárs van születõben. :D <---

GTA V (*.*)

Egy kis hazainál nincs jobb... <#papakacsint>

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/

Misuka963
Olyan mintha valami buzis Minecraftos buziság lenne,nem is ETS2,otromba nagyon :/
<#vomit>
<#kocsog>

Nagyon mindjárt töltöm le és evvel fogom róni a km-t!!!
macleody
Mi a tököm ez? Nagymama kaminyonnya horgolt pulcsi mûszerfallal?
Misuka963
Látom neked is tetszett Bazsi :D <#idiota>

maujuri
Viszont a dobozost is be lehet regisztralni a steamon.

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

<#eljen><#eljen><#eljen>
Misuka963
Ennek mi a rosseb értelme van ?

Én Steam-en vettem ott hamarabb kint vannak a frissítések a játékhoz

Sziasztok !

Egy kérdésem lenne. Origin-en, vagy Steam-en érdemes megvenni az ETS 2.

Válaszotokat elõre is köszönöm. :-)
<#fejvakaras><#fejvakaras><#duhos2><#duhos2><#zavart2>Fúj ez szar!
Nem tudom mennyiért vehette és hol, és mi volt az.... De tuti megérte az árát, és jó anyag lehetett a hatásából ítélve. <#buck><#circling><#banplz>

///M I Love BMW. :)

Fuvar folytatás

Németországban

Ide fel Juniusban 9 fok van!

Megjöttem és a hosszú hétvége Torinoba lesz

Szabi
#40303: jelenleg még nem lehet a központot átrakni, de elméletileg a következõ frissitésben már ez is benne lesz

#40304: igen, ott lehet egyedi felíratos rendszámot csinálni, az országot is ki lehet választani, de azt még nem próbáltam hogy tényleg szinkronizálja-e, vagy csak a szerkesztéshez van :)

Sordoran
Nem vagyok 100%-ig biztos, de tudtommal ha regisztrálsz a World of Trucks oldalon (KLIKK), ott készíthetsz egy egyedi rendszámtáblát, és ha a profiloddal belépsz a játékban, akkor az lesz a kamionodon.

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

Sziasztok!

Arra van valami megoldás, hogy a jármû amivel járok rendszámtábláját megváltoztassam anélkül, hogy le kelljen cserélni az autót? Amikor kezdtem a profilt München lett a székhely akkor még nem volt meg a dlc de most Debrecent szeretném fõbázisnak.
dawenine25
Már rajta vagyok :D És a névtábla is hamarosan kint lesz :D

botto0604
Szép.<#eljen> Már csak egy magyar rendszám kell rá. :D

"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna

dawenine25
Salzburg :)

Én mire odaértem addigra már ilyen volt!
Tirdi
Bal alsó sarok, játék hozzáadása, termék aktiválása a Steamen, és beírod a serialt amikor kéri.
Megvettem az ETS 2-õt dobozosan, és ezt hogyan tudom steamon aktiválni?
Tirdi
Bocsánat, nem szóltam. Persze, hogy amint kiírom, megvan, és elég egyértelmû. <#banplz>
Tirdi
Lehet én vagyok a hülye, de a magyar mapnál nekem nem tiszta valami. 2,5 KB Economy HOTFIX nevû fájlt szed le. Hungary mapra rákeresve meg egy Hard Economy modot talált, oké, ez egy plusz javítás valakitõl. De honnan a francból tudom leszedni az egész mapot? Nemrég sikeresen töröltem, mondván majd leszedem újra, mert biztos van már újabb.
Az általam ajánlott térképekkel kapcsolatban a helyzet a következõ:

Frank kiegészítõje (Hungary map):
Önálló, a gyári térképektõl (alap + DLC) függetlenül mûködõ módosítás, tehát külön profil szükséges a mûködéséhez.
Használata során az eredeti Európa térkép nem lesz elérhetõ, így a játéktér hazánk területére korlátozódik.
Ellenben a térkép nyújtotta élmény bõven kárpótol a "kisebb" területért.
Ne zavarjon meg, hogy a DLC-ben is található két hazai város. Nem jelent gondot, nem lesz akadás, vagy fagyás a dologból.
(A részletes telepítési útmutatást megtalálod a csomagban, így ezt most külön nem írom le.)

TSM map:
Együttmûködik a gyári térképekkel, sõt, mivel annak a jelentõ bõvítésérõl gondoskodik, így nem is mûködik nélküle.
Ebbõl következik, hogy nem kell neki új profil, tehát a megkezdett gyári térképen létrehozott, és használt profillal használható.

Egy fontos dolgot elfelejtettem leírni ezzel a térképpel kapcsolatban, ezért most pótolom.
A TSM map terjedelmébõl, bõvebb objektum, és prefabhasználatából, valamint a sokszor túlzott méretû textúráknak köszönhetõen memóriaigényesebb, mint a gyári térkép.
Emiatt, ha akadna a mód, akkor célszerû manuálisan több memóriát hozzárendelned a játékhoz.

Ennek menetét itt olvashatod:
Ikon --> jobb klikk --> tulajdonságok --> majd az indító fájl végén ütsz egy szóközt és bemásolod ezt, amennyiben a gépedben 6GB RAM-nál kevesebb memória van:
-mm_pool_size 400
6Gb RAM felett pedig ezt:
-mm_pool_size 1200

Tehát kiegészítés után így nézzen ki az indítófájl, ha 6Gb felett van a RAM mennyisége a gépedben:
"Meghajtód jele:Telepítés helyeETS2Euro Truck Simulator 2inwin_x86eurotrucks2.exe" -mm_pool_size 1200

Ez pedig 6GB alatti memóriamennyiség esetén lesz releváns:
"Meghajtód jele:Telepítés helyeETS2Euro Truck Simulator 2inwin_x86eurotrucks2.exe" -mm_pool_size 400

(A többlet memória hozzárendelése nem csak a TSM map mûködésére hat jótékonyan, ezért célszerû megfontolni a használatát akkor is, ha más, a gyáritól nagyobb terjedelmû, vagy részletgazdagabb kiegészítõvel játszol. Ez a funkció MULTI alatt NEM mûködik, így ha multizol, akkor nem tudod kihasználni a többlet memória hozzáadásából származó elõnyöket.)

A térkép egyébként jelentõsen kibõvíti a gyári mapot, rengeteg pluszt hozzáadva. Sok új statikus objektum, textúra, számos új ország, és város, igen sok kikötõ, számos új fuvar teszi élvezetesebbé a játékot.

EU Map:
Szintén egy önálló kiegészítõ, ezért ennek is kell külön profil. Telepítése a Hungary maphoz hasonló, ezért erre külön nem térek ki. Használata során a gyári térkép nem lesz teljességében elérhetõ, hiszen ez a mód helyettesíti azt, ellenben a DLC megléte szükséges a mód hibamentes futásához, mivel azokon a területeken is hajt végre változtatásokat.

Több valóban kreatív, és a maga nemében újdonságnak számító, fõként kisebb változtatások (kettõs elterelések, útjavításhoz történõ fuvarmegbízás elvállalásának lehetõsége, nehezített ki-be állás a le-felrakókra, hosszú útszûkületek, technikásabb bejárók, változatosabb parkolók, bajbajutott kamion vontatmányának átvétele, stb jellemzi a mapot.
(Bár ez utóbbival még nem találkoztam, de bízom a készítõben, és lelkesen keresem:)

ProMods:
Sokak által kedvel, szintén minõségi kiegészítõ.
Célszerû új profillal használni. Szépen kidolgozott térkép, minõségi munka.

Konklúzió:
A fentiekbõl láthatod, hogy mindegyik map a maga nemében egyedi, így együtt biztos, hogy nem fogod tudni kipróbálni õket, de külön-külön mindenképp megérnek egy próbát.
Nem írok olyat, hogy ez a jó, vagy az a legjobb, mert nem vagyunk egyformák, és ebbõl adódóan eltérõek az igények is.
Maradjunk annyiban, hogy mindegyik minõségi munka, és megvan a maguk hangulata. A többi rajtad múlik:)

A játék elég érzékenyen kezeli (sajnos) a memóriát, ezért célszerû tisztában lenni néhány fontos dologgal ezzel kapcsolatban is.
Javaslom, hogy fusd át ezt a leírást, hogy elkerüld az ebbõl eredõ esetleges buktatókat:
39534. hsz (Memóriahasználat)

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

sure
Már régóta (mióta Jazzycat trailer packet használok...) szerettem volna kifogni a Minyót fuvarnak, de eddig csak AI-k által vontatva láttam

DCS:World fíling az ETS2-ben

Isten nem bottal, hanem VMware.

A bokorból..., ügyes! <#ravasz1>

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/

Misuka963
Látom le van spaniferezve,ügyes,de valami ponyvát lökhettetek volna rá ;D

pixxxel88
Köszi szépen!

Még egy kérdés csak az emlíettt térképekkel kapcsolatban: érdemes mindet felrakni, kompatibilisek egymással? Vagy ajánlott inkább csak az egyiket közülük?

Szia!

Valóban nem érdemes telepakolni minden lommal a játékot, mert csak galiba lesz belõle, és jön a szaggatás, fagyás, meg a random összeomlások sorozata.
Gondolom már felraktad a legfrissebb (dobozos esetén 1.10.1, míg Steam verziónál 1.10.14s) javítást, ezért ennek hangsúlyozásával nem is szaporítom a sorokat.

Én az alábbi módokat ajánlom:
Térképek:

Frank által készített Magyar map. Gyönyörûen kivitelezett, részletgazdag térkép. Az eddig megjelent térképek közül talán még a legnagyobbak sem ennyire aprólékosak, és kidolgozottak. Még nincs az egész ország lefedve, de több mint 30 város már így is játszható. A pontos leírást megtalálod a csomagban.
Itt éred el:
Hungary Map
(A térkép csak regisztráció után érhetõ el.)

TSM 4.7.2 (Nem kell neki új profil, használható a gyári mapon megkezdett profil)
Jelentõsen kibõvíti a gyári térképet, rengeteg új város, országok, stb.)
A kiegészítõ hivatalos oldalát, valamint az elérhetõséget itt találod:
TSM map

EU Map: (Új profil kell neki)
Igen szépre sikeredett kiegészítõ, ami a gyári map egyfajta újragondolása, kiegészítve új cégekkel, útelemekkel, többfajta útjavítás, baleset, terelés stb.
A hivatalos oldal, és a letöltés itt érhetõ el:
EU Map 1.4.2

ProMod: Szintén egy minõségi kiegészítõ.
Itt éred el:
Pro Mod

Jármûcsomagok:
Érdemes Jazzycat munkáit használni. Kitûnõ minõségûek, és kompatibilisek egymással, vagyis nem lesz akadás a csomagok között.

Ez a pakk az AI forgalomban közlekedõ személy, és kisteherautók típusválasztékát növeli mint darabszám, mint festés, mint típusvariációk tekintetében.
Itt éred el a csomagot:
AI Traffic pack 1.2 by Jazzycat

Ez a csomag az AI forgalomban közlekedõ kamionok festéseit teszi egyedivé, valós cégek színeibe öltöztetve azokat.
Itt éred el a módosítást:
Painted Truck Traffic pack 1.3.1 by Jazzycat

Ez a pakk 216db új fuvart, új cégneveket, és valamivel több mint 1000 valós cég festését tartalmazza.
Itt éred el:
Trailers and cargo pack V2.3 by Jazzycat

Az itt felsorolt kiegészítõ mindegyike hibátlanul mûködik, és megy 1.10.1, illetve 1.10.14s alatt.

A valós logók...
A játék a Mercedest kivéve minden vontatón eredeti feliratokat, és márkajelzést használ, így nincs szükség külön módra ennek pótlására.

A félpótkocsik esetében használt eredeti logók kérdése a feljebb linkelt kiegészítõkkel megoldódik, mert a pakkok tartalmazzák az eredeti márkajelzéseket is.

pixxxel88
Sziasztok!
Egy kis segítség kéne. Szeretnék feltenni néhány mod-ot, de sajnos elveszem a modok tengerében. Nem szeretnék silány minõségût feltelepíteni, vagy olyat amelyik tönkre teszi a játékot. Nem akarom agyon modolni, a következõk érdekelnének:
- Valós kinézetû kamionok (gondolok itt logokra kívül belül)
- Valós jármûvek a forgalomban (szintúgy logo stb)
- Valós rakomány, utánfutó, illetve cégnevek úgy általában (benzinkutakat beleértve)
- Esetleg nagyobb/bõvebb/részletesebb térkép.
Gold editionnal játszom, szóval olyan kellene ami kompatibilis ezzel.
Ha esetleg tudtok még ajánlani jó kis modokat, ami realisztikusabbá vagy jobbá teszik a játékot és javítják a játék élményt, akkor arra is kíváncsi lennék :)

Köszönöm elõre is!

Új fuvar a Lengyel deszka megy az olaszokhoz

Dawe<#eljen><#eljen>
Verziószám szerint 1.10.1.9
Szabi
apró hibajavítások, nem hozott újdonságokat

Tirdi
A Steam frissítést jelez, milyen frissítés jött ki?