Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

Patrik, Bazsio - <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
Ezt az interiort hasznalom: Interior for MAN
http://store.steampowered.com/app/227300/
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

"You'll Never Walk Alone." LIVERPOOL FC!
(Mielott mondanatok hogy meg hackeltem a jatekot nem hackeltem meg, beraktam az amerika mappot es az adott ilyen sok penzt, amikor ki vettem nem ment le a penz es fogalmam nincs hogy kell vissza csinlani)

Meg amúgy is engedélyeztem mikor indításkor kiírja
A multi mód játszható lesz vele? A frissítéseket le lehet tölteni nem kell hozzá semmi extra csak annyi hogy a játék eredeti legyen?
Válaszokat elõre is köszönöm.
van egy ismerõsöm,akinek a gondja a következõ:
multiban neki azt írja ki,hogy OFFLINE (a játék EREDETI)
pedig ezerszer így rakta fel:
C:/Program files/Steam/Steamapps/Common/Euro Truck simulator 2
még annyi,hogy XP rendszere van és eddig ment neki amikor volt a leegutóbbi multi verzió
na mindegy kb.3 napja küszködik vele,mit csinálni? köszönöm elõre is a segítséget
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
CB: Kis-dublőr | Scania R730 V8
"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna

"You'll Never Walk Alone." LIVERPOOL FC!
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !