Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezen a mondaton kiégtem... xDDDDDD
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
azt kéri:Where should setup place the program shortcuts?
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Elõször azt kéri, hogy válassz egy mappát, ahova feltelepítse a multit, utána meg azt, hogy tallózd be a Steames ETS2 mappát.
Ezt:
C: Program Files Steam SteamApps common Euro Truck Simulator 2
Utána jónak kéne lennie.
Ha multizok, akkor a modok úgy is inaktívak lesznek.
A multit RestaCar-ról szedtem le, most meg kiírta, hogy töltsem le a legfrissebbet.
Hivatalos oldalról leszedtem és már jó is.
Már csak a spoilereket kellene lekapni róla és teljes volna az összkép 😉
NIncs scs fájl a mod mappába
"Nulla tenaci invia est via"

megmondhatná melyik játékverziója van mert valószínû ez a probléma ugyanis ebbe a frissítésbe benn van hogy a játék indításánál ellenõrizze a játékverziót.
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

"You'll Never Walk Alone." LIVERPOOL FC!
nálam 1.9.22 alatt megy.
de itt van mégegyszer a legújabb
http://ets2.lt/en/hungary-map-v-0-9-21/
Ez mégis mit jelent?
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
0.1.0.5 a verziószám, frissítsétek
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.