Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
««»» • ¦ CCV-520 • CCV-537 • HKZ-209 • MBZ-329 ¦ • ««»»
/megígérem, egy videót se fogok véleményezni itt/
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
AMD FX 8350 4.2GHzI 8Gb RAM I Gigabyte HD7970
Eredeti játék kell Steamrõl feltelepítve. Majd a multit letöltöd hozzá, felrakod és megy is.
Multit innen tudod letölteni.
nagyon szeretnék játszani multiba, konvojozni, stb 😊
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Ronso <#eljen>#eljen>
Tomi <#eljen>#eljen>
Mandoki <#eljen>#eljen>
"You'll Never Walk Alone." LIVERPOOL FC!
steam://flushconfig és többi okosság megolt. valahol olvastam, hogy windows wlan driver hiba. nem lehet ez sem, vezetékes netem van, régimódi vagyok 😄
Valaki Steam guru? Felrugdalom komolyan...
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Az általunk forgalmazott ETS 2 nem steam-kompatibilis, regisztrációja teljesen független a steamtõl.
Bár a steam-es tartalmak így nem elérhetõek, sok egyéb kiegészítõ azonban igen.
Ezeken az oldalakon mindenképpen érdemes körülnéznie, fõleg a Fansites szekcióban:
https://www.eurotrucksimulator2.com/links.php
https://www.eurotrucksimulator2.com/mod_tools.php
Ha tudom hogy nem lehet ezt a verziót a steam-en beregisztrálni tuti hogy nem veszem meg.
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna
A force feedbackrõl nem szívesen nyilatkozom, mert vannak itt, akik jobban tudják a versenypályáról vagy a valóságból a beállításokat.
Legyen elég annyi, hogy ha lassan megyek, szépen könnyen fordul, ha gyorsan megyek, simán lecsúszok a kaynarba, mert bekeményedik. Nekem tetszik, de ennyi. Kerékpáros vagyok, autóm nincs 😄
Használtan vagy újan vetted?
Én szerintem használtan fofom mert ezekkel a kormányokkal nincs sik gond ahogy hallottam, és a tied ha például elfordítod balra és rálépsz a gázra akkor mikor mész elõre visszaáll középre vagy neked kell visszaforgatni?
http://gaming.logitech.com/hu-hu/product/driving-force-gt-gaming-wheel
Nekem DFGT van, és amúgy se kell 3 pedál, viszont jó sok gomb kell, ami megvan, 900 fokos elfordulás, normális FFB szintén adott. Én a DFGT-t ajánlom.
Például átülsz egyik kamionból a másikba és kicsit át kell / lehet / illik szabni a gombok kiosztását, ami tök jó.
Ha igen, profil választásnál klikk a szerkesztéstere és ott megjelenik jobb oldalt. Be kell pipálni.
Bazsio, Punky, Botto, Patrik<#eljen>#eljen>
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
Segítséget szeretnék kérni az a problémám hogy beteszek egy scs filet a megadott helyére és nem jelenik meg a játékban tudnátok nekem segítani hogy mi lehet a hiba?
Hollandiában
Szép képek/gépek! <#taps>#taps><#taps>#taps>
"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
Punky <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Misuka<#worship>#worship>
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
egyébként hol vetted ?
"Nulla tenaci invia est via"