52658
-
bunny #43184 Ez pedig egy régebbi agymenésem filmes témára (nem vagyok rajongója, csak ki akartam próbálni hogy lehet skinezni rakományt :D)
-
bunny #43183 Ezt a f*s fórummotort, 3x próbálok feltölteni képet ...
Szóval hétvégi ügyeskedés skin, hortobágy néven:
-
fpurman #43182 Sziasztok találkozott már valaki azzal a problémával ,hogy amikor a gépet újratelepítette és feltette újra a játékot akkor win7 esetén mindig azt írta ki ,hogy a játék hibát észlelt ezért leállt.
Teljesen eredeti játék boltból vettem. Eddig működött most hiába telepítettem már rengetegszer újra mindig ezt a hibát írja ki.
Segítségeteket köszi -
Dévid112 #43181 Sziasztok.!
Szép képek/gépek srácok! -
#43180 A pót nélkül nem lenne ilyen fasza! :P -
Bazsio #43179 A sors iróniája, hogy nekem nem megy!
Nem baj én elvagyok evvel a néha idegesítő megoldásokkal telített pályán
-
#43178 Szép estét :)
A TSM téleg a legjobb map én is csak ajánlani tudom.Nekem is csak a TSM van fent és az én általam összerakót modok (Trailer,Scania).Egy kis pihenő még van 1200km :)
-
Axtros #43177 Na és sikerült is? -
#43176 És mi a helyzet a kamionokkal? Melyiket ajánlod?
AMi nálam megjelenik a gyorsfuvarok közt, azok egész jók, pl Zil, Peterbilt 389, Volvo F10, Kraz vontató. -
Mandoki72 #43175 Brutálisan szép kép, Gratula -
#43174 Tsm map meg Jazzycat modokat felteszed és szinte egy teljesen más játékot kapsz. Mind hangulatban mind látványban. -
milos620 #43173 Húúú Axtros ez tényleg nagy segítség köszike! -
-
Axtros #43171 Azért néhány mód remekül feldobja a játékot, nem kell milliónyi, de néhány fontosabb, amelyek a nemzetközi fórumokon is keringenek, azok jók lehetnek. Én a TSM Map-el indítanék e témában! :) -
Axtros #43170 Úgy látom, hogy akkor itt első körben nem is a játékkal van a gond, hanem egyáltalán arra kérdésre kell választ adni, hogy pontosan mi is az a steam. Először olvasd el ezt, utána pedig innen le kell töltened egy kliens, ami egy komplett program, majd pedig azon keresztül regisztrálni rá. Innen magyarul is elérheted a telepítést. Itt további segítséget kapsz a rendszerről magyarul és elég sok kérdésre ad választ.
Ha ezek megvannak, csak azután lehet egyáltalán játékot regisztrálni és installálni a steam-ről.
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2014.09.23. 15:43:14 -
hangacsi #43169 Igazán nincs mit. Végül is többek között ezért vagyunk itt. -
milos620 #43168 Én sem használok modokat nem is szeretnék mert csak bekavarnak bár biztos, hogy vannak modok mik nem, de szerintem jobb a tiszta játék elkerülve a gubancokat.
Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket,nagyon rendesek vagytok!
-
hangacsi #43167 Semmi gond!
Felmész erre az oldalra, regisztrálsz és letöltöd a steam klienst.
Utána tudod regisztrálni a cuccokat.
Modokkal kapcsolatban nem tudok érdemben hozzászólni, mert én egyet sem használok.
Utoljára szerkesztette: hangacsi, 2014.09.23. 15:05:03 -
milos620 #43166 hangacsi,axtros:
Ne haragudjatok az amatőr kérdéseimért, de a steam kliens hol található mert még linket sem tudok?
Jelenleg fel van telepítve az ets2 játék persze going nélkül nincs mod semmi.Szóval így is aktiválhatóm?
-
hangacsi #43165 Én azért szoktam lemezes verziókat venni, mert sokszor még szállítással együtt is olcsóbb, mint steamen.
Jó példa erre a Grid autosport. 7990-ért vettem a lemezes verziót, steamen akkori árfolyamon 14 ezer valamennyi lett volna.
A lemez a tokból ki sem lett véve, mert steamről telepítettem. Sokkal kényelmesebb, mint a lemezzel baszakodni, de az ár sokat számít.
Utoljára szerkesztette: hangacsi, 2014.09.23. 14:17:59 -
hangacsi #43164 Úgy van, ahogy axtros leírta.
Megyitod a steam kliensed, a könyvtár oldalon bal alsó sarokban lesz egy + Játék hozzáadasa...
erre kell rákattintanod, kiválasztod a Termék aktiválása steamen-t, majd a felugró ablakban következő gomb, utána elfogadod a szerződést és ez után kell beírnod a kézikönyv hátulján szereplő ETS2 kódot.
Ha ez sikerült, ugyan ezt eljátszod az ETS2 Going East! kóddal is.
Nekem sikerült, remélem neked is fog. -
Axtros #43163 amúgy annak köszönhető, hogy mindenki a lemezes verziókért nyafog, mert kell hogy meg tudja tapogatni, meg jól mutat a polcon címszóval
az SCS meg kiadta lemezen is a DLC-t a dobozos ETS2-höz
Nem csak ezért, hanem azért is, mert sokan nem bíznak az on-line fizetésben, sokan nem merik használni közvetlen, internetes átutalásra a kártyájukat és én meg is értem őket. Én speciel erre külön kártyát tartok erre fent, nem az állandó bankkártyámmal szoktam webáruházaknak (és steam-nek) fizetni. Mindig csak annyit utalok rá, amennyit utána közvetlenül átutalok, mondjuk a steam-nek.
(És persze lehetnek olyanok is, akiknek még nincsen bánkártyájuk, hanem kapnak készpénzt, születésnapra, karácsonyra és megveszik boltban az áhított játékukat.)
Steamre regeljem az ets2 alapot majd ott vegyem meg a dlc-ét és regeljem azt is és akkor jó lesz mert úgy látom ez a cd-és dlc nem fog menni?
Nem. Hanem ha megvetted már DVD-n a játékot, akkor menj fel steam-re, ott regisztráld be a serial number-t (először az alapjátékot, aztán a DLC-ket) utána maga a steam egy telepítési folyamat keretében letölti, telepíti és updete-eli a játékot a gépeden, igazából felhasználói beavatkozás nélkül, csak a célkönyvtárat fogja megkérdezni az install előtt. Neked nem kell manuálisan a DVD-kről telepítened semmit sem, nem is kell használnod őket.
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2014.09.23. 14:03:50 -
Debilon #43162 a dobozra rá van írva, hogy steam-en nem aktiválható, és igen, frizbi
amúgy annak köszönhető, hogy mindenki a lemezes verziókért nyafog, mert kell hogy meg tudja tapogatni, meg jól mutat a polcon címszóval
az SCS meg kiadta lemezen is a DLC-t a dobozos ETS2-höz -
milos620 #43161 A kóddal nem volt gond.
Steamre regeljem az ets2 alapot majd ott vegyem meg a dlc-ét és regeljem azt is és akkor jó lesz mert úgy látom ez a cd-és dlc nem fog menni?
hangacsi: Ez a steames dolog nem világos.
Nem csináltam egyszer sem.Hogy kell tudnál segíteni vagy tudnátok segíteni?
Utoljára szerkesztette: milos620, 2014.09.23. 13:36:05 -
hangacsi #43160 Én is a cdgalaxisból vettem és gond nélkül aktiváltam steamen. Ahogy Axtros kolléga írta, nem is kell a lemezről telepíteni, hanem steamről és akkor automatikusan letölti a frissítéseket is. -
#43159 Sziasztok!
Pár napja sikerült 11EUR-ért megvenni a játékot DLC-kel együtt, teljesen rákattantam. Utoljára a Pedal to Metallal játszottam, mint kamionos játék. Eleve a magyar pályával kezdtem, ami nagyon jól sikerült. Igaz még van olyan, hogy a GPS egy befejezetlen útra vitt le.
Meg ennyi trafikos rendőrt... :D Esetleg még jó lenne, ha a kis falvak is kapnának névtáblát. (Csak mint tereptárgy.)
Na de azért írok elsősorban, hogy töltöttem le kamionokat a játékhoz és igaz, hogy még csak gyorsfuvarokat intézek, de valamelyik modell megjelenik többször is, valamelyik meg egyáltalán nem. Mi lehet a gond? Esetleg csak megvásárolni lehet őket? -
Axtros #43158 Én is anno még CD Galaxisból vettem meg a Going East-et, és utána simán regisztrálni tudtam steam-en. Mondjuk előtte az alapjátékot is be kell regisztrálni steam-en (az is CD Galaxis-os volt), és csak utána a GE-t, mert akkor egyben lehúzza az egészet az összes update-el együtt és úgy már kompatibilisek egymással. Neked nem is kell telepítened a DVD-ről a programot, igazából csak a kód kell. -
milos620 #43157 Sziasztok!
Olvastam a korábbi bejegyzéseket itt a topikban a dlc aktiválásával kapcsolatban, de a kérdésemre sajnos nem teljesen kaptam választ.
Ma érkezett meg a going east dlc és mielőtt még telepítettem volna megnéztem, hogy van e újabb frissítés az ets2 alapjátékhoz, de nem volt így tehát telepítettem.A folyamat végeztével elindítottam a játékot és egy üzenetet kaptam, hogy a dlc nem kompatibilis a játékkal.Jelenleg nincs mod, de korábban sem használtam a jelenlegi profilomban.Megpróbáltam egy másik megoldást.Újratelepítettem a játékot 1.12.1-es patchet feltettem majd a dlc-ét is és egy új profillal (tehát nem volt visszamásolás a régi mentésemmel).Így sem sikerült.
Végül egy utolsó próbálkozás: ets2 telepít>a going east lemezen lévő 1.5.2-es patchel frissít>majd a dlc telepít így rendben volt új profillal.De amit 1.12.1-re frissítettem ismét azt az üzenetet kaptam hogy dlc nem kompatibilis a játékkal.
Felhívtam a play on-t és azt a választ kaptam, hogy steamen kell megvenni és azzal kompatibilis lesz.Hát akkor a cd galaxistól vásárolt dlc frizbi?
Mert ugye a cd dobozán rá van írva hogy steamen nem aktiválható.
Válasz megint steamen kell megvenni.
Nem tudom hogy most mi tévő legyek. :(
-
#43156 szerencsére -
94Patrik94 #43155
Mindenki, szép gépek/képek -
#43154 Szívesen! -
Axtros #43153 ...a steam a jövő..
Sajnos! -
vasi Zoli #43152 Köszi! -
#43151 megvette, aktiválná, a steam a jövő , ezt elmondták a készítők. Ha fejre állsz, és a nemi szerved már nem áll fel, akkor is kell aktiválni a játékot idővel. Ő most szeretné, segítség kell a problémára és leoltod? Szar a kódja, nem ő a hülye. Hát hol tegye fel a kérdést, ha nem itt? Ez egy szakmai fórum, olyan, mint egy telefonos, vírusírtós, hardveres, TV-s, ez itt egy játékos. Ha csak képeket tehetnék fel, akkor flickr-nek nevezném. Ha kérdésre kaphatok választ, akkor fórum. Ő kérdezet, te meg nem válaszoltál, sőt. Mi az anyád picsájáért kell lehurrogni egy teljesen jó kérdést? -
Hungarykum #43150 Itt most akciós az ETS2 és a Going East. ETS2 4€ Going East 2€ -
#43149 Szívesen! Majd írd meg hogy sikerült-e kapni új kódot. Bazsio-val meg ne törődj neki is be lett szólva már párszor hogy a semmitmondó képeivel ne spammelje tele a fórumot mégis csinálja. -
pokmike997 #43148
-
#43147 Minek legyen milyen a színe? A pótnak? Olyan mint a vontatónak szerintem. -
Bazsio #43146 Nem baj.Csak én reklamáltam -
DaniZX #43145 Köszönöm szépen, elküldtem nekik az üzenetet remélem énis kapok új kódot. Akinek meg gondot okoztam ezzel az üzenettel, elnézést, csak tudjátok elég para hogy megveszel valamit pénzem, és amiért megvetted pont az nem működik.