Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó,hogy mondod akkor meg csinálom!
Tetejére még kell kennyér!!Egy Renault!!
Az én mestermûvem ,Autó Hamburger Iveco-val és BMW-vel.<#awink>
Még egy fuvar!

+ 1 fuvar Carlise

Ennyi ha Nagypapa Iveco-val elindul!

Kisfüsi<#eljen><#szeret>Eszméletlen!!
Mandoki Szép de nagyon<#eljen><#eljen>
Estét! Mandoki72, retoucher, punky, dawe <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>
Tirdi
Talán az ETS2 telepítési mappáját? C/Program Files/Steam/SteamApps/common/Euro Trruck Simulator 2
Misuka963
Úhhh komám,köszönöm szépen,nagyon bitang lett

bunny ,Dawe, koppi2 <#eljen><#eljen><#eljen><#taps>

Misuka963:Most volt egy kis szabadidõm megszerkeszteni edy-t.<#nyes>

Besorolás

Please select your Euro Truck SImulator 2 directory

mit tallózzak be, hogy tovább engedjek?
(multy telepitése)
Nyugodj meg! Láthatod, hogy steam nyári vásár van, ebbõl kitalálhatod, hogy a szerverek eléggé le vannak terhelve. Annyi a dolgod, hogy a beállítások --> letöltésekben átállítod a régiót Magyarországról pl Frankfurtra, újraindítod a steamet és ennyi.
Mehetnék kamionozni!!
Mára vége 😊

Scania R620,VolvoFH16 Kamionos leszek mindöröké !!!!

Ez van a Peterbilt-nél is
Nekem is ez a problémám
Mondjuk az egyik frissítésbe be is kéne iktatni hogy Minden márkánál de legfõképp mercedesnél lehessen választani hogy a lökhárító és a fölötte lévõ motorháztetõ színre festett, vagy ilyen szürke legyen.
Retoucher!

Tényleg nagyon király ez az Antos, de igaza van az egyik elõttem szólónak, mert élvezhetetlen a vezetése a laggolás miatt még az alap map-on is. Te sokkal nagyobb guru vagy nálam, nem találtál még megoldást, hogy a skorpiót hogyan tudnánk kihajítani az ablakon? Szeretném hajtani a vasat Frankie magyar térképén is.
dawenine25
Romantikus naplemente az Autobahnon 😄

"You'll Never Walk Alone." LIVERPOOL FC!

Sziasztok!

Új vagyok a fórumon, sajnos nem tudok mitévõ lenni. Megvettem ma Steam-en tesómnak az EST2-t, és rendre módra ki is fizettem bankkártyás módon. Meg is jelent neki a játék, amikor beléptem a steam fiókjába az alkalmazáson keresztül, rámentem a telepítésre. Elkezdett valamit letölteni, majd kb 7%-nál megállt, a letöltéskezelõ szerint és nem tudok vele semmit sem csinálni, a steam erre vonatkozó oldala nem segít. A supportnak sem tudok írni, mert amikor bejelentkeznék valami gondja van, nem fogadja el az ellenõrzõ betûsort (ketten néztük, legalább 20 képet, egyszer sem). Valakinek valami tippje? Örülök, hogy fölöslegesen ki**** a pénzt.
De,vedd le a hátsó légterelõt, vagy válassz olyan márkát amelyiknek a fülke
-nyereg távolság megfelelõ Pl: az Actrosnál rövidebb mint a DAFoknál
dawenine25
A lökhárító az festett vagy gyári mûanyag? 😄

Szép napot.<#smile>

Dévid112, Dawe, Bazsio,Tikudvar, Punky, <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#taps>
ronso
Sziasztok
tud esetleg valaki valami jó kemény turbo hangot ami müködik is a gépeken,mert ez a gyári fos ez már unalmas..Köszönöm

Sakkoo.......Baszkiiii

Vagy hát mi lenne ha a helyembe lenél?
Miért lennél a helyembe?
Pont arra gondoltam hogy megyek egy edys géppel.
Jól néz ki!<#eljen>
edy spedition 😊

Dawe, Bazsio szép gépek/képek! <#eljen>
dawenine25
Irány Dán föld 😊

Volt ma teljesítmény
Ezt még befejezem

Új ez már Zürich-be

Fõnök itt van és viszem a pénzét Lublin-ba

Tikudvar

<#eljen><#eljen>
Aj ha helyedbe lennék Tikudvar!!!<#zavart1>
Úgy még egy kicsit javítják a grafikát persze!!!!Azt kell minnyá* el kell kérjem a NASA szuperszámítógépét de egy cseszett értelmes tempomat szisztemet és egy felezõt nem LEHET azt nem!!!

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

Fene, nem engedte belinkelni a képet, a 20Kb meg elég kevés. Hát akkor errõl ennyit, mindegy, egy knight rideres kamion festés volt 😊 Csókoltatom az sg-t.

Így ebéd elõtt egy öt perces próba, mégis hogy mûködik a skinezés. Hát nem egy atomtudomány 😄
Persze nem ponyvásat kellett volna módosítani, de tényleg csak teszteltem a dolgot.

Sziasztok az lenne a kérdésem hogyan tudom letölteni a multi modot?Addig eljutottam hogy a stem fiokot kéri küldött is jelszót azt beirom utána kér egy nevet és azt irja hogy nem jó probáljam meg ujra.
Norby646
Arra nem tud valaki megoldást, hogy egy mod pótkocsi ne ütközzön kanyarodáskor a fülkébe? Marha idegesítõ hogy 20 pótkocsiból találok 2-t ami tettszik és passzol is a vontatóhoz, erre egy élesebb fordulásnál ütközik a fülkével. Persze szépen apránként leamortizálódik a kamion is meg a pótkocsi is. :/

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Köszi 😄 meg van 😄
Köszi, akcerosia do tuningu ha jól tudom.
Helló a Volvo moddal jött le, nem tom azt hiszem valami akcresoria do tuningu a neve.De elképzelhetõ hogy csak nálam van ilyen mert lehet hogy a volvóval jött valami más is...
Hello!
Melyik tuning mod-ot használod?
Hali !! 😊 Jók a képek ! Olyan kérdésem lenne hogy amit használsz mod-ot szervízhez ahol a ledeket rakod a tükörre, az melyik mod ?

Scania R620,VolvoFH16 Kamionos leszek mindöröké !!!!

<#eljen>

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

hotwheels
<#worship><#worship> :-)

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

Na ha ilyen mértékû grafikai váltás lenne 2 patch között (merthogy elvileg folyamatosan fejlesztenek), megemelném a kalapom az SCS elõtt! <#ravasz1>

Nem az én képem, csak tuningoltam rajta!
Elvileg in-game képlövés...

Itt az eredeti kép (bár sztem már ez is "buhera", de ki tudja)

Na ilyen weather/environment mod kéne nekem! <#hawaii>

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/

Ja nem, tényleg cf akkor bocs valamiért lf volt a fejembe<#nemtudom>
a-aaaa nem kisfülkés CF hanem LF!<#ejnye1>
Misuka963
Kis fülkés CF-et elé,megszokott minõség 😉

Na itt valamit elcsesztem.. mind1
De már rég tettem képet úgyhogy most teszek egy paklit<#vigyor3>
Legújabb gépem ezútán valószínû Ákos féle mercivel dolgozok majd:

Most hogy itt a nyári szünet eljött velem a fiam spanyolba, dehát ahogy látom nem nagyon élvezi az utat, vagy a zenét amit hallgatok<#pardon1>Lassan jó lenne már én is tudnék menni apával...<#smile>

Estefele suhanok az esõben<#hawaii>

Rakok a tükörre is 1-2 piros ledet

Végeredmény.<#vigyor3>

Punky, Dawe,Mandoki ,Scaniás,Ákos és még sorolhatnám<#worship>
oké

Mannheim-be
Kiengedett a magyar tesó

Vissza a hajóra

Stauland

Punky, Mandoki
Minap megvettem steam-en a játékot, legfrissebb 1.10.1.12s update rajta, a magyar térkép elõször lefagyott, aztán elindult ugyan, de európa úthálózata volt rajta. Azt gondolom nem mûködik a legfrisebb update-tel 😊

akos25
Én nem találkoztam ilyen jelegû problémával? Esetleg használsz más skin modot? Próbáltad már azt, hogy minden modot kiveszel a játékból, és csak azt hagyod bent? Lehet valami mod zavar be...