52658
-
Borzas71 #43224 Igen. Semmi gond nincs vele. Igényesen, szépen van megcsinálva. -
Axtros #43223 Tehát a TSM Map és a Russ Map együtt működik, összekapcsolva, oda-vissza lehet jönni-menni és semmi gond? -
Borzas71 #43222 Szia!
Nekem is működik rendesen, nem vág le semmit. Nagyon jó map. És hangulatos. -
#43221 Nagyon szép volvo -
LiTTLee #43220
Punky,Czuki,Mandoki-Fasza képek srácok -
CzUKi, Mandoki, Skrupi -
Utoljára szerkesztette: hotwheels, 2014.09.26. 16:48:35 -
#43218 Kis pihi
Mandoki, Punky, Skrupi -
#43217 Én használom semmit nem vág le és jol müködik. -
Axtros #43216 Ez a Russ Map tényleg úgy tud csak együttműködni a TSM Map-el, hogy levágja Nyugat-Európa nagy részét és Afrikát belőle? Próbálta már valaki? Egyébként milyen ez a térkép? Még nem próbáltam, csak nézegettem youtube-on és képeken. -
Mandoki72 #43215 Szép napot
94Patrik94, Punky
Sajna jönnek az ilyen idők
Ha valaki tud egy működő köd módot, adhatna egy linket róla, megköszönném,
-
kukubenko66 #43214 Szia.
A profilomban, avivel most játszom, ezek a modok aktívak. Nem kell új profil csak szerkeszteni kell ha új modot próbálsz ki. Én ilyen teszt előtt mindig csinálok a profilomról biztonsági mentést, hogy ha esetleg fagyás vagy crash lenne, akkor csak visszamásolom a mentett profilt, a hibát okozó modot pedig elfelejtem örökre. :-)
ai_traffic_pack_by_Jazzycat_v1.6.scs
bus_traffic_pack_by_Jazzycat_v1.0.scs
painted_truck_traffic_by_Jazzycat_v1.3.1.scs
Perfect Real Physics V2.3 By VAHID.scs
promods-def-v171.scs
promods-map-v171.scs
promods-v171.scs
Real_Gas_Stations_by_Fred_be.scs
trailers_and_cargo_pack_by_Jazzycat_v2.6_eng.scs
trailers_and_cargo_pack_by_Jazzycat_v2.6_part1.scs
trailers_and_cargo_pack_by_Jazzycat_v2.6_part2.scs
truck_traffic_pack_by_Jazzycat_v1.5.scs
tuned_truck_traffic_by_Jazzycat_[1.12.x_fix_by_solaris36].scs
zzzzz_rusmap_ver_1.3.5_for_ets2_1.12.1_def.scs
zzzzz_rusmap_ver_1.3.5_for_ets2_1.12.1_map.scs
zzzzz_rusmap_ver_1.3.5_for_ets2_1.12.1_model.scs -
fpurman #43213 Bocsánat kimaradt még az ,hogy ha telepítek egy új modot minden esetben új profilt kell készítenem vagy elegendő a profil szerkesztése ? -
fpurman #43212 Sziasztok egy olyan kérdésem lenne érdemes egy profil alatt használni a következő modokat ?
Tsm map ,russmap 1.3.5.7, military carco pack ,railway carco,Trailers and Cargo Pack v 2.7
Vagy inkább szedjem külön őket ? -
94Patrik94 #43211
Mindenki -
Skrupi #43210 CzUKi, Mandoki, punky:
-
Mandoki, CzUKi, pokmike - -
Mandoki72 #43208 Szép estét
CzUKi, pokmike997, bunny
-
Geri556 #43207 Nem Omsiba készül a buszod ?
---
Más:
Megint csináltam egy speedupot, ha érdekel itt megnézhetitek :) -
JohnBart #43206 Nem kell megint megvenned a játékot szerintem, kövesd az itt leírtakat, a hazai kiadó ugyanis elvileg biztosít Steames kulcsot, ha megvetted itthon a játékot, és tudod nekik e-mailben bizonyítani. -
Harry22 #43205 ziasztok!
Folynak munkálatok egy Ikarus 260.32-esenen, csak a kollégának munkahely váltás miatt ki kellett szállnia.
Abbamaradt, ezért keresek olyan embert, aki ért a 3D-s modellezéshez.
HA rendelkezik szabadidővel és szívesen csinálná, akkor jelentkezzen, e-mail címem : [email protected]
Küldök pár fotót, ha érdekel valakit.
Nem nagy munkáról lenne szó, kisebb átalakítások maradtak. -
KamionosSunesz #43204 Sziasztok! Valaki tudna nekem segiteni 1 Man fülkéből kellene kivenni a hátsó függönyt. -
smog15 #43203 PlayOn-os matrica nincs a dobozon? Ha nekik elmondod a bajodat kapsz steam-s kódot. -
Axtros #43202 Mondjuk várható is volt mert a doboz csomagolásán fel volt tüntetve külön hogy steam-en nem aktiválható bár másoknak ennek ellenére is sikerült de nekem nem.
Szerintem az azért van ráírva még a DVD borítójára, mert az még akkor lett nyomtatva, amikor az ETS2 még nem volt steam-sen támogatott. Megnéztem, az én DVD tokomon is rá van ez írva, ettől függetlenül simán tudtam a GE-t aktiválni. Szerintem mielőtt elmennél a bankodba, próbáld meg, vagy írj a SCS-nek, esetleg magának a steam-nek. Ha ezek után sem oké a dolog, akkor vedd meg PP-n. -
#43201 Ha steamen akarod megvenni, akkor miért akarsz utalni az scs-nek? Meg saját bankszámlád nincs esetleg? :) -
milos620 #43200 Sziasztok!
Sajnos nem! :(
Dlc aktiválását nem tudtam végrehajtani.Mondjuk várható is volt mert a doboz csomagolásán fel volt tüntetve külön hogy steam-en nem aktiválható bár másoknak ennek ellenére is sikerült de nekem nem.
Azt hiszem más választás nem lesz mint steamen megvásárolni, de kérdésem az az lenne, hogy PayPal-on keresztül lehet e utalni az scs-nek?
Mert nem rég csináltam egy PP-és számlát és igaz nincs rajta egy peták sem, de ha bemegyek az unicredit bankba(lehet más banknál is csak az unicreditnél van nekik számlaszámuk már mint a PP-nek) akkor pénzbetét formában feltudnám tölteni a PP-és számlaszámomat. -
#43199 Szervizelés és indulás :D
-
Atesz7878 #43198 ???
-
#43197 küldd át nekem privibe. -
Atesz7878 #43196 be másolhatom ide a Lof fájlt?
-
#43195 Dokumentumok/ETS2/ -
Atesz7878 #43194 próbáltam úgy is,hogy mindent kivettem de akkor sem megy!
Log file???azt hol keressem? -
#43193 Log file mit ír? mod mapp-ba van még valami?
Utoljára szerkesztette: norbee46, 2014.09.24. 20:58:40 -
Atesz7878 #43192 csak egyszerűen kilép ,neki áll akadozni és kilép -
#43191 Talán ha bővebben leírnád hogy mi a bibi! Pl: hibaüzenetet dob-e indításkor...stb. -
Atesz7878 #43190 Sziasztok!
Szeretném a Tsm mapot használni,de nem akar működni,steamos 1.12.1-es verzióm van,mitcsináljak,hogy működjön is a játék!
-
pokmike997 #43189
-
Bazsio #43188 Sokan multiztok így van egy jó rádió minden 1 órában azt hiszem forgalom jelentéssel vagy néha hirtelen mondják be és jó zenék vannak tehát aki multizik annak ajánlom de annak is aki nem mint én de jóóóóó.
Ja és beszokták mondani ha lesz ilyen konvoj cucc.
http://www.eurotruckradio.com/
Jobb sarok ott tudod a rádiót be kapcsolni. -
I73770K #43187 Szép estét mindenkinek!
Akit érdekel itt szoktam stremelni amikor multizom....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.twitch.tv/maximus_VII -
Axtros #43186 Multiban valami nagyobb csoportosulás, akikhez lehet csatlakozni? Ha igen, akkor mikor, hol, TS cím? -
fpurman #43185 Közben meglett a gond. Valamiért újra kellett telepíteni a Chipset drivert