Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mit tallózzak be, hogy tovább engedjek?
(multy telepitése)

Scania R620,VolvoFH16 Kamionos leszek mindöröké !!!!
Tényleg nagyon király ez az Antos, de igaza van az egyik elõttem szólónak, mert élvezhetetlen a vezetése a laggolás miatt még az alap map-on is. Te sokkal nagyobb guru vagy nálam, nem találtál még megoldást, hogy a skorpiót hogyan tudnánk kihajítani az ablakon? Szeretném hajtani a vasat Frankie magyar térképén is.
Új vagyok a fórumon, sajnos nem tudok mitévõ lenni. Megvettem ma Steam-en tesómnak az EST2-t, és rendre módra ki is fizettem bankkártyás módon. Meg is jelent neki a játék, amikor beléptem a steam fiókjába az alkalmazáson keresztül, rámentem a telepítésre. Elkezdett valamit letölteni, majd kb 7%-nál megállt, a letöltéskezelõ szerint és nem tudok vele semmit sem csinálni, a steam erre vonatkozó oldala nem segít. A supportnak sem tudok írni, mert amikor bejelentkeznék valami gondja van, nem fogadja el az ellenõrzõ betûsort (ketten néztük, legalább 20 képet, egyszer sem). Valakinek valami tippje? Örülök, hogy fölöslegesen ki**** a pénzt.
-nyereg távolság megfelelõ Pl: az Actrosnál rövidebb mint a DAFoknál
Dévid112, Dawe, Bazsio,Tikudvar, Punky, <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#taps>#taps>
tud esetleg valaki valami jó kemény turbo hangot ami müködik is a gépeken,mert ez a gyári fos ez már unalmas..Köszönöm
Sakkoo.......Baszkiiii
Jól néz ki!<#eljen>#eljen>
Dawe, Bazsio szép gépek/képek! <#eljen>#eljen>
Ezt még befejezem
Új ez már Zürich-be
Fõnök itt van és viszem a pénzét Lublin-ba
Tikudvar
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Aj ha helyedbe lennék Tikudvar!!!<#zavart1>#zavart1>
Úgy még egy kicsit javítják a grafikát persze!!!!Azt kell minnyá* el kell kérjem a NASA szuperszámítógépét de egy cseszett értelmes tempomat szisztemet és egy felezõt nem LEHET azt nem!!!

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Persze nem ponyvásat kellett volna módosítani, de tényleg csak teszteltem a dolgot.
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Melyik tuning mod-ot használod?
Scania R620,VolvoFH16 Kamionos leszek mindöröké !!!!
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
Nem az én képem, csak tuningoltam rajta!
Elvileg in-game képlövés...
Itt az eredeti kép (bár sztem már ez is "buhera", de ki tudja)
Na ilyen weather/environment mod kéne nekem! <#hawaii>#hawaii>
ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/
Legújabb gépem ezútán valószínû Ákos féle mercivel dolgozok majd:
Most hogy itt a nyári szünet eljött velem a fiam spanyolba, dehát ahogy látom nem nagyon élvezi az utat, vagy a zenét amit hallgatok<#pardon1>#pardon1>Lassan jó lenne már én is tudnék menni apával...<#smile>#smile>
Estefele suhanok az esõben<#hawaii>#hawaii>
Rakok a tükörre is 1-2 piros ledet
Végeredmény.<#vigyor3>#vigyor3>
Punky, Dawe,Mandoki ,Scaniás,Ákos és még sorolhatnám<#worship>#worship>