Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hotwheels
<#eljen><#eljen>

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

Köszi!<#worship> Nagyon ütõs lett ez a Merci.
Misuka963
Azta betyárját pont így gondoltam

Szép estét!

Szép gépek!<#eljen>
De egyikre se tudok csatlakozni, szerintem a nethez való csatlakozással van itt baj eddig mindig 1 re beengedett
tutuhawer
http://status.ets2mp.com/
tele van a szerver. Én is belépek, asszem lerakodok offline módban és majd csatlakozik, ha tud.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Misuka963
Áááá normál kapcsolású vontatóra mega Krone,nem jó választás <#ticking>

Ok most beengedett ülök a kamionba, de ajáték nem cssatlakozik a nethez, sõt még a vírusirtó se kérdi meg hogy a játék csatlakozhat e a nethez.
Látod erre nem is gondoltam. Köszönöm szépen, kipróbálom
Ja, és van egy olyan gondom hogy töltöm be a játékot profiloknál rálépek az enyémre tölti egész addig míg a végére ér de onnan nem megy tovább csak szól a zene. Ezt csak a multin csinálja
Itt általában az a helyzet hogy nincs más dolgod a letöltött modnál hogy rámész hogy megjelenítés mappában miután letöltötted.Onnan egyszerûen kiteszed az asztalra onnan meg a mod mapába.
Ezt nem kell kicsomagolni.
Sziasztok ! :) Mára vége kolegák. Meg álltam ki venni a hosszút !

Scania R620,VolvoFH16 Kamionos leszek mindöröké !!!!

Sziasztok. Régóta játszok már a játékkal, a fórumot is követnem rendszeresen, és eddig meg találtam minden problémára a választ. Most olyan problémám van hogy letöltöttem egy módot és a mod mappájába is mappák (automat/def/material/vehicle) vannak. Azt szeretném kérdezni, hogy ezeket a mappákat hova kell behelyezni, hogy tudjam használni? Lehet hogy hülyeséget kérdezek, de tényleg nem tudom, hogy mihez kezdjek ezekkel. Elõre is köszönöm szépen a választ!
ccv520
Köszi!

&#171;&#171;&#187;&#187; &#8226; &#166; CCV-520 &#8226; CCV-537 &#8226; HKZ-209 &#8226; MBZ-329 &#166; &#8226; &#171;&#171;&#187;&#187;

Azt a skorpiót onnan középrõl szívesen kivenném valahogy, csak nem lehet.
Akad tõla a belsõ nézet
tutuhawer
még ide tartozik a Multiplayer témához:
igyekeznek a fõnökök kidobni, aki nem oda való

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer
Ahol kell mûködnie, ott eddig jól mûködik az új patch, rendben volt. Prágából Cardiffba oda tudtam érni baleset nélkül. Calaisban dugó van, naná, de át lehetett jönni azért simán. Elõtte mentettem, nehogy gond legyen:

Egyébkén örülök neki hogy ott nincs szellemzóna ezt vártam már mióta remélem egyszer a rakodóhelyeken se lesz és kkor nem fog mindeni át amásikon tolatgatni.
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen> rendes új merci belseje van?
Azt kétlem, inkább egyformák.<#taps>
Na ne offolj és tudom, hogy csak viccbõl irtad és a kamionjaim jobbak mint neked!!<#banplz><#gonosz2><#hawaii>
Nem baj ,te se voltál jobb a deákné vásznánál.
Köszi szgabe de az én valódi nevem Álmos, nem a fáradtságra értem.<#email>
Ja persze......fiatalok<#vigyor0><#hawaii>De bár szerencsére vagytok!
Luspy

maujuri
Sziasztok
Lassan a 60 ik szinten vagyok, 99,99% a térkép látogatottság.
Meg lehet valahogy tudni hol van az a 2 század ahol még nem voltam???

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

Álmosnagypapa védelmében szólva én is szeretem a csicsát, és én is álmos vagyok:)

oké köszi
Szia, nalam is volt ilyen. Az egyik mod okozhatja
Sziasztok!
Olyan problémám van hogy mindig kilép a játék. A legujabb frissítés van fent és a magyar mappal játszok.
Valaki tud segíteni hogy ez mitõl van?
Köszönöm
Szép..de nagyon a tartállyal kiváló!!<#eljen><#eljen>
Egyébként érdemes kipróbálni mert ez is profi modder munka, mint a Kamaz

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/

Misuka963
Így tartállyal is korrekt,de egy Lafarge skines cementsiloval volna az igazi ;)

Egy ilyenre gondolsz?

@Szentesi,

ilyenkor mindig nézd meg a game.log fájl utolsó sorait, ott lesz a megoldás...

Misuka963
Silós póttal egész jó volna :)

Sziasztok!
Olyan problémám van hogy mindig kilép a játék. A legujabb frissítés van fent és a magyar mappal játszok.
Valaki tud segíteni hogy ez mitõl van?
Köszönöm
Az új Mercedes Antos 1840... <#ravasz1>

Letöltés/Download

Itt mindenki úgy szereti a kamionját ha nincsen túlzsúfulva!!Ezt már mondtam neked!!<#felkialtas><#nezze>
tutuhawer
A 0.1.0.6-os tegnap esti multiplayer frissítésben NINCS SZELLEMZÓNA a városokban, csak telephelyeken, cégeknél, szervizben stb. Odafigyelés kell!

Isti1

Simán. Nem lesz baja (elvileg)

hello! olyan kérdésem lenne hogy az 1.3.1-re rá lehet telepíteni az 1.9.22-es patchet? minden hiba nélkül persze, szóval menne a régi mentésem is?
Köszi ezek nagyon jók, fõleg a 2-3.nak a törése, a grafika-vezethetõség nem a legélethûbb,de jó játék:) Aki tud esetleg még, az jelezzen :D
Jó géped van botto0604 tuning módot kérsz hozzá?
tutuhawer
a jó válaszhoz jó kérdést kell feltenni. A kormányos kérdés a napokban jó kérdés szerintem.

Sziasztok,mi az oka annak hogy nem tudok képet feltölteni semmilyen formátumban sem?
botto0604
Sziasztok!

szgabe: Maximálisan egyet értek veled, de akkor se egy kamionos topikba kell felrakni a versenyes kérdéseket.

Rotterdamban várom a kompot:

Szép gépek/képek <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna

Szevasztok!

Kicsit megváltozott ez a fórum mostanában. Régebben tele volt kéréssel és segítségnyújtással az oldal, ma pedig már csak képekkel és a képek lájkolásával van zsúfolva (szerintem ez inkább off egy fórumban, mint a segítségkérés). Én is jobban szeretek lassan vezetni és a tájat meg a forgalmat csodálni ebben a játékban, de nem venném a bátorságot hozzá ,hogy megtanítsak bárkit játszani azzal a játékkal, amit a saját pénzébõl vett meg. Bár ehhez nem is bátorság kell.
Néhány elvetemült modder csinált már érdekes mod-okat, amiknek szerintünk semmi értelme, de lám erre is van kereslet.
Itt egy BMW x5-ös, használd egészséggel.
link
SimaSuna
world racing 2.
rigs of rods
beamng
hát elég durva voltál...oké kamionos játék de mit fáj az nektek ha több mint 40 000 hozzászólásból 5-10 nem kamionról szól?? belehaltok vagy mi? csak tanácsot kértem, hogy milyen játékot töltsek le