Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
Szép gépek!<#eljen>#eljen>
tele van a szerver. Én is belépek, asszem lerakodok offline módban és majd csatlakozik, ha tud.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Ezt nem kell kicsomagolni.

Scania R620,VolvoFH16 Kamionos leszek mindöröké !!!!
««»» • ¦ CCV-520 • CCV-537 • HKZ-209 • MBZ-329 ¦ • ««»»
Akad tõla a belsõ nézet
igyekeznek a fõnökök kidobni, aki nem oda való

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Lassan a 60 ik szinten vagyok, 99,99% a térkép látogatottság.
Meg lehet valahogy tudni hol van az a 2 század ahol még nem voltam???
[/url][/img]
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

Olyan problémám van hogy mindig kilép a játék. A legujabb frissítés van fent és a magyar mappal játszok.
Valaki tud segíteni hogy ez mitõl van?
Köszönöm
ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/
@Szentesi,
ilyenkor mindig nézd meg a game.log fájl utolsó sorait, ott lesz a megoldás...
Olyan problémám van hogy mindig kilép a játék. A legujabb frissítés van fent és a magyar mappal játszok.
Valaki tud segíteni hogy ez mitõl van?
Köszönöm
szgabe: Maximálisan egyet értek veled, de akkor se egy kamionos topikba kell felrakni a versenyes kérdéseket.
Rotterdamban várom a kompot:
Szép gépek/képek <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna
Kicsit megváltozott ez a fórum mostanában. Régebben tele volt kéréssel és segítségnyújtással az oldal, ma pedig már csak képekkel és a képek lájkolásával van zsúfolva (szerintem ez inkább off egy fórumban, mint a segítségkérés). Én is jobban szeretek lassan vezetni és a tájat meg a forgalmat csodálni ebben a játékban, de nem venném a bátorságot hozzá ,hogy megtanítsak bárkit játszani azzal a játékkal, amit a saját pénzébõl vett meg. Bár ehhez nem is bátorság kell.
Néhány elvetemült modder csinált már érdekes mod-okat, amiknek szerintünk semmi értelme, de lám erre is van kereslet.
Itt egy BMW x5-ös, használd egészséggel.
link