52658
-
Bazsio #43144 Ja és Hexenking vedd le a napellenzőt mert nem áll jól vagy tegyél mást csak simán hagyd úgy, nem azért...csak úgy szerintem szebb. -
Bazsio #43143 Macleody Tudom én nagy pofátlanság, hogy a boltba kibontják.De semmi már mindegy
Milyen a színe?,
Mert nem tudom eldönteni milyen legyen ejsze soha.
Mindenki -
Mandoki72 #43142 -
Mandoki72 #43141 Szép estét
Maujuri, Punky, Bazsio, Hexenking, Gyurma77,
-
#43140 Mi a baj? Leírta, hogy aktiválta volna de valaki már aktiválta az ő kódját. Nem ő az első és az egyetlen akivel ez megtörtént. Főleg cdgalaxisban vásárolt játéknál fordult elő úgy tudom. Ami úgy gondolom elég nagy pofátlanság. -
Bazsio #43139 Hát komolyan mondom......nem akarok senkit megbántani de.......már a nemi szervem tele van, a steam aktivációs kóddal és, hogy hol kell és tudom-e és hogyan tudok multizni és mért nem tudom aktiválni!!Komolyan most akkor a bannerbe csinálj egy új fűlt és oda Írd le Vajo kérlek, ezekre a kérdésekre válaszolj.Tudom, hogy a fórum azért van mert ide kérdéseket lehet feltenni de ennyiszer........ -
#43138 Nem tudok neked privit írni de jó itt is. Tehát írsz egy emailt erre a címre [email protected] leírod hogy hol és mikor vetted a játékot és hogy steam-en próbáltad aktiválni de már foglalt a kód. Csinálj a kódról és a számláról egy képet mert az feltétlen kell azt csatold hozzá. Pár nap és ha minden jó akkor küldenek egy jó kódot. -
#43137 Hol vetted? Ha Playon a játék kiadója akkor írhatsz nekik, csatold a számlamásolatot és a rossz kód fényképét, nekem pár napon belül küldtek egy jó kódot amivel be tudtam regelni a steam-en. -
DaniZX #43136 Sziasztok! Megvettem eredetiben a játékot, nem steamen, de az aktivációs kódot nem fogadja el mert már valaki aktiválta. Lehet valamit csinálni vagy cumi? -
#43135 Szívesen! -
#43134 Köszönöm! -
#43133 Szia!
ets2.lt-ről szedd le Jazzycat 2.6-os trailer pack-ot abba van.
További szép napot mindenkinek! -
#43132 Gondolom az új frissítéssel jön majd be, ahogy az achievementek is. 11.-én írták, hogy csúsznak két hetet, elvileg a héten jönnie kell. :D -
#43131 Szia!
Trélert elkérhetném? -
#43130 Szia csak másold be simán a mod mappába. Zipet is kezel a játék :) Vagy nevezd át scs re. -
#43129 Próbáld meg átnevezni és úgy tedd be mod-ba hátha müxik.
#43128: előbb-utóbb lesz. Már a 2. felében vagyunk! -
Axtros #43128 Currently the new DAF is about ready for final testing iterations, we are targeting its release for the second half of September.
Vajon ebből lesz valami? :) -
vasi Zoli #43127 Üdv Kollégák!
Tudna nekem valaki segíteni?!
EZT a modot, hogy lehet használni??? Nincs benne SCS fájl. -
Gyurma77 #43126 Sziasztok!
Szép gépek/képek. -
#43125 Sziasztok .......
Klassz gépek..
hoztam én is 3 képet :)
-
Bazsio #43124 -1 Egy tengely
Mindenki
-
#43123 Klagenfurt - Venezia - Milano - Torino - Genéve - Calais - Dover - Aberdeen - Newcastle - Amsterdam - Poznan
[Resta]punky[HUN] & [Resta]Patrik[HUN]
Szép képek srácok!
Utoljára szerkesztette: hotwheels, 2014.09.21. 20:45:56 -
#43122 Hosszú Gábor, Mandoki72, MexxHun, Szabi, Maujuri
Indulás.
-
#43121 Végre otthon.
[IMG]http://[/IMG] -
Skrupi #43120 Szabi, Mexx, Mandoki le a kalappal szép képek és gépek :) -
Mandoki72 #43119 Csudijó a mercid
Szabi, -
-
#43117 Sziasztok :)
Mandoki, HosszúGábor, 94Patrik, zbalázs, Skrupi, AXmen, Norbee46, Hexenking szép gépek/képek :)
Tőlem is pár kép:
Utoljára szerkesztette: MexxHUN, 2014.09.21. 18:10:33 -
JohnBart #43116 Tudom hogy miért használják ezeket a prefabokat (azért amiért te is írtad), és azt is tudom, hogy nem két perc cserélni őket a gyári térképen (a linkelt topikban mindenesetre jelezte Max, az egyik fejlesztő, hogy ez rajta van a tennivalóik listáján). Viszont, ahogy te is írtad, ez most nem a gyári térképről szól, hanem inkább a Skandi DLC-ről, azaz hogy ha már egyszer csinálnak egy csomó új csomópont prefabot, akkor ne használják már a most épített részen ezeket a régi szarokat. -
Sanyó1234 #43115 Hali!
Valakinek van vmi ötlete hogy miért nem akarja elfogadni a steam azt az aktiváló kódot amivel megvettem a játékot? -
Mandoki72 #43114 Ja csak a matrica még nem került rá.
Egyébként nagy dobás lenne egy kpm mód,azt hiszem bevonnának egy pár félpótot, pl (mozdonyszállítás)
Köszi igyekszem.
De most annyira jönnek a skin ötletek hogy egy kamion, majdnem csak egy fuvar. -
#43113 Nahát egy ismerős cég! MT-nél nyomod? Súlyra vigyázni!
Utoljára szerkesztette: norbee46, 2014.09.21. 17:20:52 -
Mandoki72 #43112 Szép napot
HosszúGábor, 94Patrik94, zbalazs2, Skrupi, AXmen, Norbee46,
Most egy kicsit talicskázok
-
Axtros #43111 Szerintem ez azért van így, mert már előre felépített template-ekkel dolgoznak és ezekből az elemből építik fel a pályát. Azaz, elég nagy munka lenne ezt teljesen lecserélni a régin, és ahogy őket ismerve dolgoznak az updet-eken és dlc-ken, nem hinném, hogy enne sok foganatja lenne, már a Skandináv területet is beleszámítva, hogy ne legyen egysávos lehajtó. Tényleg hülyeség és balesetveszélyes, de ezt már az elején másként kellett volna megoldani. Nem hiszem, hogy most ezt meg tudnák oldani. Bár új térképrészről lévén szó ott lehet - ha belefektetik az energiát - de a régebbi szakaszokon történő csere kétséges.
Ettől függetlenül tiltakozni természetesen lehet és kell is!
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2014.09.21. 16:54:10 -
JohnBart #43110 Üdv népek! A friss blogbejegyzés első képe szerint az SCS (valami érthetetlen okból kifolyólag) a skandináv területeken is használni szeretné a lehetetlen egysávos autópálya-lehajtóit (tudjátok, azokat, ahol a kétsávos autópálya külső sávja lehajtósávvá válik, és egyetlen sáv halad tovább egyenesen).
Ha szeretnétek emlékeztetni őket, hogy ezt a hülyeséget talán nem kéne erőltetni, meg lassan ideje lenne cserélni őket a gyári mapon is, akkor itt lehet támogatni a hivatalos topik legutolsó hozzászólását. ;) -
#43109 Sziasztok szép gépek/képek
-
94Patrik94 #43108 köszi -
#43107 A második képen nagyon szép a TGX
Utoljára szerkesztette: Misuka963, 2014.09.21. 11:00:28 -
94Patrik94 #43106
zbalazs, scrupi, axmen -
??IMD??? #43105 Igaz én még nem vetem meg. Most szándékozok beszerezni valahogy.
Mivel ezt a leírást találtam, gondoltam megosztom és így elgondolkoztam rajta hogyan is kéne szert tenni rá.
De ha tényleg aktiválható akkor semmi gond.