Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Misuka963
Nagyon betyár gép

Isti1

hotwheels

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

Azt adtam meg, és akkor írta ki ezt amit már leírtam: #40915
Akkor értelemszerûen azt a mappát add meg neki, ahova a Steames játékot felraktad.
De én azt letöröltem nekem csak a Steames verzió van.
Akkor telepítsem megint fel a régit egy másik mappába?
tutuhawer
Az alapjáték mappajat add meg mint letoltesi út.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Valaki nyomja a TSM 5.0-ás verzióját? Nem bugos?
dawenine25
de ha tálcára lerakom és felülírom az .scs fájlt akkor nem lesz olyan :D

"You'll Never Walk Alone." LIVERPOOL FC!

Rakd le tálcára vagy ki-be lépkedéssel <#vigyor3>

Isti1

dawenine25
Srácok kellene egy kis segítség :) Hogy tudom megoldani azt hogy megtudjam nézni a kamion vagy a pót skinét hogy ne kelljen ki-be lépkedni a játékból? Köszi elõre is a segítségeteket :)

Kösz de ezt hogy kivitelezni?
Csináltam Volvo-hoz skint, most helyén vannak a cuccok, csak nem engedi átszínezni, és mik ezek a csíkok?

http://www.kephost.com/images/2014/06/27/ets2_00095.png
Billentés :)
tutuhawer
Oda kell tenned a DLC-t, ahol az alapjáték van, ezt írja

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer
én csak olvastam, hogy baj volt velük, játszani nem tudtam, sin XP-m van. Most tudok játszani. A hosszabb idõre, talán sárga villogásra panaszkodtak a csávók, vagy bármi másra. Mindig van valami gondjuk a nemzetközi fórumon

Szasztok!

Az a problémám hogy a DLC-t szeretném felrakni(Going East!) és a következõt írja ki:The specified folder does not exits. You need to select the folder containing Euro Truck simulator 2
Sziasztok!!
Közeledünk Lodz-hoz

Convoy

Miért van az nekem, hogy egyik szerverre se akar csatlakozni?
dutchvictor
Mit javít a jelzõlámpákon? már az elõzõ patch-be is hosszabb ideig voltak a lámpák és éjjel sárgán villognak, ami nagyon tetszik és okos húzás volt szerintem. Neked van valami új észrevételed?

tutuhawer
És már itt is a mai frissítés, ami a rendõrlámpákat javítja, és én is tudok játszani windows XP-vel :D

dawenine25
Na hol hagytad a 730-at kolléga? :D

Pózolás a parkolóbán (Skót - Angol "határ")

És végül egy kis naplemente Észak - Angliában :)

Sziasztok skacok ! Jók a képek ! :) Mára végeztem én is :D

Scania R620,VolvoFH16 Kamionos leszek mindöröké !!!!

Múltkor én is edy-t csináltam <#nevetes1> amúgy jó lett! <#eljen>
Másik fuvar
Vissza Lodz-ba

Kollégával megyünk

Itt a határon lesz a pihenõ a határ elõtt és itt fogom megnézni a AEÁ-Németország meccsett!!
nagyon köszönöm szépen :-)
tutuhawer
A steam nem ajánlja fel? Akkor a hivatalos oldalról is le tudod tölteni
http://www.eurotrucksimulator2.com/ A download menüpont alatt tudsz válogatni, mit szeretnél tölteni

Isti1

sziasztok. szeretnék olyan segítséget kérni hogy hol tudnám letölteni az ets2 1.10.1 verziót

Nagyon szep gepek/kepek <#eljen><#eljen><#eljen><#taps>
Köszönöm a válaszod, remélem mihamarabb meglesz!
Isti1

Köszi
Luspy
Úgy van!

helo © bunny
király az a Knight Rider-es pótod :D
hol kukáztad? xd
maujuri
Nem

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

Ha most az 1.10.12s es frissítésnél megveszem a Going Eastet akkor a játék visszaugrik az 1.0.5ös frissítéshez mert azt tartalmazza a Going East?
<#eljen><#vigyor2>
Ricsi234
<#integet2>
Cardi Cistern. Köszönöm a pótot, r420-nak;)

Reggeli express

Wroclaw-ba pihenek és utána fényezés!

Ilyen lett

Németlandot átvágtam egybe egy éjjel 90-es tempóval, és most járattatom a motrot!

Afrikába járok.
Itt megálltam eladni a helyieknek egy kicsit a rakományból.

Pihizünk.

Rotterdam mi?
tutuhawer
irodában vagyok, dolgozom, olvasok: függõben a 0.1.0.7-es frissítés. Hamarosan érkezik, kis optimalizáció, ezt írják és elvileg javítják a kikötõi káoszt, a szervizpontokat és a Sanbuilders telephelyeit. Szellemzónák lesznek ezek várhatóan.

tutuhawer
szevasz, én néha ide-oda benézek, már voltam több különbözõ gruppettoban is. Van TS, van Skype, van cégeknek külön szobájuk ,van nemzetközi TS, de amit furcsállok, hogy senki se használja a steam chat szobáját, ahol szövegelni is lehet, ha épp nincs kedvünk dumálni, mert ott is lehet dumálni tök jól - gondolom.
Sok csoportban voltam tehát, de nem gyakran: sokszor bömböl a zene inkább a kocsiban, betáraztam pár rádiót , azok mennek.

Hello,

ahogy olvastam külföldi oldalakon másoknak is ez a gondjuk...
Ha jól tudom, ez a kamion egy igen csak hi-poly model, és akkor még ott van benne a skorpió animáció is, ami rátesz még egy lapáttal.
Tudtommal a készítõ fog csinálni egy low poly-s verziót is majd, de még nincs kész 100%-ban.
Sztem pár nap vagy hét és kiad belõle majd egy "játszható" verziót!

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/

Helló! Skinezésben szeretnék segítséget kérni. Régebben csináltam már Daf-ra egy skint, mondjuk úgy, hogy sikerült is, de ha rárakom a kamionra, akkor látszódnak rajta fekete csíkok. Most Volvóra próbáltam csinálni egyet, de ha rárakom, akkor telesen el van mosódva, és nem is akarja átszínezni. Youtube szerint csináltam, Vajo-s videó (Mercedes) Nem tudom mi lehet a gond. Ha tudnátok adni pár tippet, megköszönném.
Luspy
STAU

teamspeak- vagy valami eszközön nem szoktatok fuvar közben kommunikálni? :) bocs ha hülyeséget kérdezek, ma kezdtem :)