52658
-
szgabe #43264 Én is nagyon köszönöm a választ. Kíváncsi vagyok a véleményedre abban is, hogy szerinted ugyanazokkal a grafikai beállításokkal, FPS-ben mekkora a különbség egy 550 Ti és egy 750 Ti között -
#43263 valóban , tied a pont. -
Joci891 #43262 Konvoj szervező -
Geri556 #43261 Végre meglett az új vas
Utoljára szerkesztette: Geri556, 2014.09.28. 17:44:59 -
cxaxoxc #43260 Köszönöm a választ! -
#43259 Hát egy videókártyánál elég érdekes kifejezés az, hogy 2x olyan gyors. Inkább viszonyítási alapként gondoltam, hogy mindenki tudja, milyen kártyája van és az mennyit tud, és ahhoz tud viszonyítani, hogy jobb-e, vagy pedig két kártya között látja a különbséget, hogy ár/értékbe megéri-e.
Amúgy nem kellene már jönnie a frissítésnek? Már a két hét amit kértek lassan letelik. :( -
#43258 a link ugyanaz.. viszont az R2 még nem tölthető :D -
#43257 többeknek előjött hiba ez, hamarosan javítják.
szerk: A bannerbe kérem frissíteni a multiplayer verzióját ,esetleg letöltési linkjét. Köszönöm
Utoljára szerkesztette: tutuhawer, 2014.09.28. 17:24:08 -
Joci891 #43256 Nálam is csinál olyat hogy lefagy -
cxaxoxc #43255 Lenne egy kérdésem! Tegnap feltettem a legfrissebb multit. Azóta hangproblémáim vannak. Van, hogy elmegy az index kattogása, de ha nézetet váltok, akkor megjavul. Ha viszont a menübe lépek ki, akkor teljesen elmegy a hang. Csak az segít, ha kilépek a játékból, majd vissza. Ilyenkor kilépéskor ki is fagy... Van másnak is még hasonló gondja, vagy csak velem szórakozik? Esetleg van valakinek ötlete, hogy hogyan tudnám a hibát orvosolni? -
szgabe #43254 Hát ez érdekes lista, mert a hangacsi által ajánlott kártya 2-szer annyi pontot kapott, mint az én GTX 550 Ti-m, viszont csak fele annyiba kerül.
Tényleg 2-szer olyan gyors a 750 Ti? Mert akkor van egy eladó 550-esem féláron:). -
#43253 Ajánlom még ezt az oldalt, értelemszerűen nagyobb pontszám, jobb teljesítmény. Mert nem mindig a drágább a jobb. :) -
#43252 Hali vannak ezek a festések és az lenne a kérdésem hogy honnan lehet letölteni ( NEM STEAM-re ) -
sztanko15 #43251 Ha 40ig kitolod az árat, akkor ez top vétel:
GTX 750ti
keveset fogyaszt és teljesítményben jobb, mint a 265-s kártya. 3 év garancia van rá. -
hangacsi #43250 Ahogy az árakat elnézem 40 körül kell tervezned.
Szerintem ez nem rossz.
Utoljára szerkesztette: hangacsi, 2014.09.28. 13:38:41 -
fpurman #43249 Köszönöm a válaszokat.
30zer környéken már lehet kapni valami értelmeset ? Vagy toldjam meg 40ezerig ? -
#43248 Ha több FPS-t akarsz, akkor felejts el mindent, csak a videókártya az, ami jelentős változást hozhat, memória nem sokat számít. -
hangacsi #43247 Helló!
Nekem is ilyen procim van, és 4giga rammal nagyjából a közepesnél picit alacsonyabb grafikai beállításokkal ment szaggatásmentesen a játék. Konkrét fps-t nem tudok mondani, mert sosem mértem.
Később vettem videókarit meg ramot, most egy R7 265-ös videókártya van a gépben és 8giga ram. Fullon megy akadásmentesen, igaz a monitorom csak 19collos és 1440x900-as felbontású.
Ha nem is ilyen videókártyát, de valamilyet érdemes venni szerintem. Nvidiákat nem igazán ismerem, mindíg Atit használtam, mert meg vagyok velük elégedve. Egy R7 260X biztosan elég lenne, de a mostani árakat nézve lehet jobb az R7 265-ös. Nehéz konkrét kártyát ajánlani, mert az eggyel erősebb mindíg csak néhány ezressel kerül többe, mint az előző. Húzz meg valahol egy összeghatárt, aminél nem tudsz vagy nem akarsz többet kiadni rá, és abból a pénzből vedd meg az elérhető legjobb kártyát.
Talán még a használt piac is lehet alternatíva. -
??IMD??? #43246 Szegény gyerek csak pislogott hogy most mit is kezdjen azzal a bestiával! -
fpurman #43245 Szakik A8-5600k Processzorral amiben jelenleg 4giga 1600MHz memória van ha dobnék bele még 4 gigát szerintetek javulna az fps ? Elvileg akkor dualban dolgozik és jelenthet vmit az apu nál.
Vagy ne kínlódjak és vegyek egy videó kártyát ?
Csak azért kérdezem mert ha nem kell nem költök videó kártyára ez az egy játék miatt.
Használja valaki ilyen processzorral ezt a játékot? Tapasztalat ? Köszi a segítséget
Utoljára szerkesztette: fpurman, 2014.09.28. 06:24:27 -
-
jocking #43243 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Sry, nem tudtam kihagyni.
-
KamionosSunesz #43242 Sziasztok! Ezt amit bekarikáztam pirossal,légyszi valaki ki tudná nekem szedni? -
Axtros #43241 Multiban ha sokan vannak egy helyen és nagyon beszaggat a sok connect miatt, akkor tényleg a külső nézetekben sokkal több az FPS, mint belső nézetben. Ezt már én is tapasztaltam, sőt, sokszor kénytelen vagyok használni is, például Rotterdamban. -
#43240 Ha az utolsó patch az a 1.12.1, az az én tapasztalatom szerint inkább FPS javulást hozott, nem extra szaggatást. -
regelek5 #43239 Sziasztok! Nekem mostanában olyan gondom van, hogy az ETS2 külső nézetekben szépen fut, de belső nézetből kicsit szaggat, így nehézkes vezetni. Más is találkozott ezzel a jelenséggel? Én az utolsó patch-re gyanakszom, régebben nem volt ilyen gondom a játékkal, ez pár hete kezdődött. Van esetleg megoldás erre a problémára? -
hangacsi #43238 -
#43237 Csak mert.. :) -
94Patrik94 #43236
Szép gépek/képek -
Borzas71 #43235 Vigyázz a kis utakkal. Trükkösek. Lehet hogy egy mocsárba tévedtél. Viccesek voltak a készítők. -
LiTTLee #43234 Köszi :)
Sajnos a kérdésedre nem tudok válaszolni a modellt nem én készítettem.
Ezt egy nagyobb moddertől kéne megkérdezni én nem értek hozzá
Üdv!
-
Axtros #43233 Hagy kérdezzek már valamit ezekkel a modellekkel kapcsolatban.
Már sokszor láttam hasonlót és már régóta bennem van a kérdés, hogy a kamion modellje valóban realisztikus, de miért nincs rajta materiál (anyagjellemző), miért csak textúra van rajta? Ettől gyorsabb a renderelés, vagy csak így tettszik?
Csak azért kérdezem, mert az eredeti modellek és eredeti festések mint rendelkeznek fém anyagjellemzővel - tehát az engine képes ezek leképzésre - de sok moddertől látok olyan vontatót és pótkocsit, amelyek csak textúrázva vannak, de materiálozva nincsenek.
Amúgy tényleg szép modell! -
LiTTLee #43232 Jó lesz ez papa,csak így tovább -
#43231 Hali! Neki látok a be nem fejezett projektnek!
-
LiTTLee #43230 Kösz mester -
#43229 helló interior készítéshez honnan tudok letölteni z módos cuccokat. Meg esetleg egy videót tudnátok küldeni hogy hogy lehet alaposan és pontosan mert már próbáltam egy tesztet de ott nem volt jó :( ? -
#43228 Volvo találkozó
Utoljára szerkesztette: restacarcsjoco, 2014.09.26. 20:49:08 -
Axtros #43227 Az nekem való! :) -
Borzas71 #43226 Hát körübelül. Nem biztos, de mintha a legtávolabbi orosz városból, le valahova afrikába mintha láttam volna 5000-km-es utat. De lehet hogy hosszabb volt. -
Axtros #43225 Király! Kössz! Akkor kipróbálom, és ha valóban így van, akkor ehhez a kombóhoz képest multiban az eredeti térképen a leghosszabb fuvar is csak "átugrás a szomszédba" lesz. :)
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2014.09.26. 19:32:04