Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem tudtok segíteni. Ma vettem egy Logitech driving force gt-t és azt szeretném megkérdezni hogy melyik a legjobb beállítás hozzá vagy ti hogy használjátok ?
Kipróbáltam a multiját, most kegyetlen felidegesített. Valami nyomrék k*cs*g belém hajtott mikor az autópályáról fordultam lefele, átlökött a korláton és ott ragadtam. Gondoltam majd kimentem magam és onnan folytatom, hát kimentettem magam majd az összes ott állt és én a földben pattogtam.
13 milla volt a teherautóm szerelése, majd véletlen a fuvart mondtam le nem újra "kimenekítettem magam" nos és így összességében 2 szereléssel és 2 "kimentéssel" meg a fuvar lemondásával buktam 65 milliót és most -45 millám van.
Sok b*zi miért nem tud normálisan játszani?
Valahogy nem lehet saját szerót csinálni?
Üdv.: Tücsi.
Baromi jól néz ki ez a pót (szerintem). Ha nem privát tudnál küldeni hozzá egy linket, mert a fekete Petemmel is meg szeretném nézni, hogy milyen (mert hogy a sorozatban is azzal tolják/tolták).
Válaszodat és a linket elõre is köszönöm.
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
Letöltöttem az 1.9.2.2-t,de amikor kiválasztom a profilt,kifagy a játék.Most az 1.0-tól újra kell patchelnem,vagy ki tudom törölni valahogy az 1.9.2.2-t?

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

chilios De ha már elcseszte akkor...
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
Egyébként meg nem kell semmit törölgetni, Safe modba kell indítani a játékot és az reseteli a configot.
lásd:
Ez után már simán indíthatod a játékot "Safe mode" nélkül.
Bhity én ezt hamarább észrevettem!
Tutuhawer, szerintem Zorba érti nem??De mégegszer a Log fálj a játék grafikai beállításainak a konfigurációja tehát a a JELLEMZÕJE ami egy jegyzetfáljba van LEIRVA eddig érted???No te ha azt kitörlöd akkor a játék az alap beállítást fogja használni tehát LOW-on fog menni!!De azt te tudod még állítani !!Olyan mintha te elmennél vásárolni és a bevásárlási listád a szomszédé volna és te azt nem akarod megvenni így azt elveted vagy visszaadod és csinálsz magadnak egy újat ennyi!Nem mit nem lehet érteni!!
Kell hozzá egy DXTBmp vagy 1 PS meg egy paint aztán annyi,ne bonyolítsuk már azt amit nem kell ;D
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
ismerem Stewen67 modját, de még nem használtam, de amire rámutatsz, mint grafikai beállítások, textúra mérete már megkérdeztem, és igazából minimálisan fogok tudni javítani, azt tudom.
Az a gond, hogy szar a gépem, de a tükrök látótávolságát, részletességét felnyomom, és máris szétbarmolom a játékomat 😊
A beállításokat trükközöm - megint - , az OK, igazából a hozzászólásodat kellett értelmezni meg a log fájlt kicsit magyarázni, most már sokkal jobban képben vagyok, köszi
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Erre élõ példa az én konfigom, ami jelenleg így néz ki, a log-ban:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
00:00:00.000 :
A bejegyzés szerint csak 3 magot használ a rendszerem, pedig ez jelen esetben nem igaz, mert ha rámérek, akkor a 0. magon is van teljesítmény, igaz, közel sem akkora, mint a másik 3 magon.
(Ezt akár a Windows beépített segédprogramjával is le tudod ellenõrizni, de nem baj, ha egy kicsit komolyabb tudású programot használsz erre a célra.)
Elsõ körben azt nézd meg, hogy van-e a gépeden valamilyen "ECO" mód, ami használat függvényében szabályozza a processzor teljesítményét, a magok használatát ezáltal is optimalizálva a géped energiafelhasználásának mértékét.
Ez általában a régebbi gépeknél alkalmazott megoldás (volt)
Annak ellenére, hogy a játék kezeli a többmagos procikat, nincs eljárási rutin leszkriptelve arra az esetre, ha "ECO" moddal "találkozna", vagyis automatikusan nem tudja kikapcsolni ezt a funkciót, hogy hozzárendelhesse a futtatási környezethez a lehetséges erõforrásokat.
Az újabb gépekben már olyan funkciókiegészítés tartozik az "ECO" módhoz, hogy oda-vissza mûködik a dolog, vagyis nem kell manuálisan kapcsolgatni. (Az enyém is ilyen)
Ezt viszont támogatja a játék, így nem csak a géped érzékeli, hogy nagyobb teljesítményre lesz szükség az épp aktuálistól a játék futtatásához, hanem a játék is felismeri, hogy az induláskori állapothoz képest nagyobb erõforrás is rendelkezésre áll, ezért arra konfigurál.
(Mivel nem vagyok IT szaki, sem programozó, csupán a saját tapasztalásaimra, és tesztjeimre hagyatkozó mezei user, így a részletekbe mélyebben nem tudok belemenni, így ha komolyabban érdekel a dolog, vagy a folyamatok logikai összefonódása, akkor célszerû keresned a témában jártas fórumtársat.)
Ami a memóriát illeti:
Itt elég egyszerû a képlet...
A rendelkezésre álló fizikai memóriádból jelenleg 1312Mb van hasznosítva a játék számára.
Ez azt jelenti, hogy a maradékot kellene beosztani, de mivel láthatóan többre lenne szüksége, mint ami rendelkezésre áll, így ezt sajnos nem tudja megtenni.
Ezen úgy tudsz segíteni, hogy egyrészt a játék grafikai beállításainak optimalizálásával spórolsz magadnak némi memóriát, másrészt célszerû lenne olyan textúracsomagot használnod, ami kisebb felbontásban tartalmazza az adott map által használt textúrákat, és látványelemeket.
Példaképp javaslom hasonlítsd össze Stewen67 által készített Brutal HD kiegészítõjében lévõ textúraméreteket a gyárival, és máris érteni fogod mirõl beszélek.
Ez egyébként egy komplett hang, textúra, és AI optimalizáló engine, aminek elsõdleges célja a játék optimalizálása, de gondolom ezt a kiegészítõt Te is ismered.
Az imént említett kiegészítõ az alap mapon + DLC-n túl, tartalmazza a TSM4.7 textúráinak csökkentett méretû változatait is, így egy füst alatt meg tudod oldani ezeknek a mapoknak a textúraoptimalizálását.
Így ismét spórolsz magadnak némi RAM-ot, és nem is keveset.
(Természetesen nem kell az egész pakkot felhasználnod, elég a csomag idevonatkozó részeinek használata, de ebbe nem megyek bele, mert egyrészt nem illik más munkájának "kiherélésére" buzdítani, még akkor sem, ha jelen esetben Stewen67 úgy adta ki a kiegészítõjét, hogy "mindenki használja belátása szerint, de a módosított változatok kiadásához, közzétételéhez az Õ engedélye szükséges", másrészt Stewen a való életben is számítástechnikával foglalkozik, programozó, rendszergazda, ha jól olvastam anno a Prohardveren magáról szóló bejegyzését, így biztosan sokkal többet, és hathatósabban fog tudni segíteni neked, mint én. Nyugodtan keresd meg pm-ben, az eddigi posztjait, és reagálásait alapul véve biztos, hogy segíteni fog, már ahogy az ideje engedi.
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
http://ets2.lt/en/actros-mp4-mega-krone-mega/
Ez azt sejteti, hogy csak 1 magot használ a játék? Amikor fagy, akkor 100%-ról esik lefelé a kihasználtság, mutatja az iobit monitorja.
A memória kérdése így néz ki:
Most azt olvasom, hogy szeretett volna, szeretne hozzárendelni még, de alsó sorban tudott is tényleg hozzárendelni?
Fõleg a multiplayer TAB gombja szokott odaverni a játéknak, ezért F11-gyel ki is kapcsoltam a multis felület megjelenítését. Kibírja a játékom a városokat is többnyire, a nagyobb közeledõ konvojokat is valahogy be tudja tölteni kis szaggatás után, aztán normálisan megy tovább. Néha kevés ember is kifingat, amit nevezzünk "random anomáliának" az idézett zorba3333 hozzászólásából
Az nem kifogás akadozásra, hogy "Rotterdamban szaggat". Durván 80-100 gkc-nek van dolga arra éppen most, és ott rohad mindenki az úton, naná, hogy akad, kipróbáltam a kikötõt is 😄
Felismertek Svájcban 😄 Celeb lettem 😊
Egy kis Svájc :3

"You'll Never Walk Alone." LIVERPOOL FC!
Talán most 😄
http://www.kephost.com/images/2014/06/27/ets2_00095.png
Vagy lerakod tálcára majd visszalépsz és újra betöltöd a profilt. De így szinte ugyan olyan mintha újra belépnél.