Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Szép gépek/képek srácok! <#eljen>#eljen>
CB: Kis-dublőr | Scania R730 V8
Szep gepek/kepek <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Melyik trailer packot használod hogy ilyen régi pótok vannak mögötted?
A multiban még az sem tetszik hogy más forgalom nincs 😞(( bár városokban sokszor megy le az fps a fix 60-ról 5-6-ra a multiban 😞
Punky, Bazsio, Mandoki szép gépek! <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>

Szép gépek/képek! 😊 <#eljen>#eljen>
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
A játék most 1.9.22-es.
Steam-en vásárolt. Automatikus frissítések be vannak kapcsolva!
PS3 Slim 160Gb AsRock Fatality z87 Killer|Core i5 4570S|CM Hyper 212|ASUS GTX 760 DCUII OC|8GB DDR3 1600MHZ| FSP Aurum Pro gold 750w|
Sok a gyökér, de már jóval kevesebb
Sok a junior játékos, tõlük nem várhatjuk el, hogy jól megy, jól dönt, ügyes stb stb
sok a gyorshajtó, aki aztán jajj de tudja 120-szal is venni a kanyart meg letolja a tötymörgõ embereket
Menteni kell a játékot és visszatölteni, ha gond van. Nekem jóideje semmi gond
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Remélem tudtok segíteni. Ma vettem egy Logitech driving force gt-t és azt szeretném megkérdezni hogy melyik a legjobb beállítás hozzá vagy ti hogy használjátok ?
Kipróbáltam a multiját, most kegyetlen felidegesített. Valami nyomrék k*cs*g belém hajtott mikor az autópályáról fordultam lefele, átlökött a korláton és ott ragadtam. Gondoltam majd kimentem magam és onnan folytatom, hát kimentettem magam majd az összes ott állt és én a földben pattogtam.
13 milla volt a teherautóm szerelése, majd véletlen a fuvart mondtam le nem újra "kimenekítettem magam" nos és így összességében 2 szereléssel és 2 "kimentéssel" meg a fuvar lemondásával buktam 65 milliót és most -45 millám van.
Sok b*zi miért nem tud normálisan játszani?
Valahogy nem lehet saját szerót csinálni?
Üdv.: Tücsi.
Baromi jól néz ki ez a pót (szerintem). Ha nem privát tudnál küldeni hozzá egy linket, mert a fekete Petemmel is meg szeretném nézni, hogy milyen (mert hogy a sorozatban is azzal tolják/tolták).
Válaszodat és a linket elõre is köszönöm.
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
Letöltöttem az 1.9.2.2-t,de amikor kiválasztom a profilt,kifagy a játék.Most az 1.0-tól újra kell patchelnem,vagy ki tudom törölni valahogy az 1.9.2.2-t?

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

chilios De ha már elcseszte akkor...
Egyébként meg nem kell semmit törölgetni, Safe modba kell indítani a játékot és az reseteli a configot.
lásd:
Ez után már simán indíthatod a játékot "Safe mode" nélkül.
Bhity én ezt hamarább észrevettem!
Tutuhawer, szerintem Zorba érti nem??De mégegszer a Log fálj a játék grafikai beállításainak a konfigurációja tehát a a JELLEMZÕJE ami egy jegyzetfáljba van LEIRVA eddig érted???No te ha azt kitörlöd akkor a játék az alap beállítást fogja használni tehát LOW-on fog menni!!De azt te tudod még állítani !!Olyan mintha te elmennél vásárolni és a bevásárlási listád a szomszédé volna és te azt nem akarod megvenni így azt elveted vagy visszaadod és csinálsz magadnak egy újat ennyi!Nem mit nem lehet érteni!!