52665
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Linux01
  • neilszab
    köszi!
  • sure
    Fülkében F4 3x
  • neilszab
    Köszi, de most szedtem le Steam-ről a legfrisebb verziót és én nem látok benne ilyen beállítást... hol keressem?
  • sure
    Igen, a legújabb 1.13.3 patch felinstallálása által.
  • neilszab
    Sziasztok, van vmi egyszerű módja a FOV csökkentésének és a ülés/nézet hátrébb tolásának?

Köszi szépen!
  • tutuhawer #43585
    Én Need For Speedből jövök, 4 évet játszottam az nyitott online ingyenes NFS Worlddel , és volt group chat lehetőség, sokat is beszélgettem versenyekről , pályákról, minden egyébről, de az annyiban más volt, hogy nem hosszadalmas. ETS2-ben elég unalmasnak találtam a különböző group beszélgetéseket, főleg mert mindenki a konvojt erőltette. Nincs ezzel gáz, csak megfájdult tőle a fejem. Skype-on sikerült többször is jó gruppettóba belépnem, az tetszett, de hosszú távon nem megoldás az sem.
    Telefonon azért kell nyomni nekem, mert a PC-m szar, és ha indítok egy firefoxot, utána újra kell indítani a gépem, hogy menjen a játék , illetve , nem terhelném le a gépem még steammel, skype-pal, a hozzátartozó kiegészítőkkel, ha nem muszáj, inkább hasítson telefonon. A skype , steam, tapatalk kiváló, de a teamspeak nem eredeti (fizetős) változata ki-kidobál, buggol, ami érthető is.
    Úgyhogy próbálok keresgéni, helyezkedni, hogy olyan közegben mehessek, ami nekem megfelel, nincs is ezzel gond, kinek mi tetszik, mik az igényei.
    Most a hungarocamion nevű formációba léptem be, nekik van kész myvtc oldaluk, fórum felületük is, de a közösségi részt annyira nem használom ki egyelőre.
    A restacar egyelőre nem nyitott a myvtc.net felé, az még nagyon tetszene, mégiscsak az a legnagyobb ETS 2 oldal óriási játékosbázissal, tartalmakkal, jó nevekkel, ismeretségekkel.
  • Skrupi
  • juhosati
    Sziasztok! A multit nem lehet a legfrisebb steames verzióval (1.13.4) működésre bírni? Köszi!
  • Vektor015
    Akkor te még nem voltál fent igazi rendes TS-en. Amúgy meg sok jó beszélgetések szoktak össze jönni sok hasznos tanács mint játékban mint magánéletben vannak mikor hülyülünk de így gyorsabban megy az idő is.
  • Axtros
    A TS egy hasznos lehetőség, és tudni kell használni. Mondjuk az ETS2 esetében tényleg nincs sok értelme, mert legtöbbször csak a duma megy mindenféle hasznos tartalom nélkül, és egy rakás hülye gyerek van, akik "nagynak" képzelik magukat, de ha normálisakkal akadsz össze, akkor jó dolog lehet. (Az, hogy az átlag kor 20 év, még semmit sem jelent, a felnőttek között is akad szép számmal retardált és idióta.)
  • 94Patrik94

Szép gépek
  • Vektor015
    Azért voltál sok csoportban mert TS3-at használni kell. Egyrészt kommunikáció miatt meg jó embereket ismerhetsz meg ott és Convoj-ho meg kell. Meg ha jó helyen vagy nem kell fiatal gyereket hallgatni! Nálunk átlag kor 20.
  • ocskoszilard
    Minek a ts-t lesni, az nem szóbeli beszélgetésre lenne? :D
  • Bazsio
    Igazad van én is TS-tem de nem megy nekem se.
    Menj az Eddie Stobart-hoz, ott nem nagyon beszélnek egymással.
    Vagyis nem kell mindig lesd a TS-t és a stb.

Utoljára szerkesztette: Bazsio, 2014.10.21. 17:54:27
  • Carl Davies
    Miért telefonon TS-ezel akkor?
    Utoljára szerkesztette: Carl Davies, 2014.10.21. 17:46:33
  • tutuhawer #43575
    Nekem minden olyan ceg felejtos, amelyik TS3-at nyomat. Lefagy a telefonomon... Igaz, nem is eredeti. Mindamellett nem latom ertelmet a ts3-nak, hiaba voltam benne tobb csoportban is, sose tetszett. Az tetszene, hogy megyek, neha a steam csoportban csevegunk, esetleg osszefutunk, pihenoben dumalunk, de mindenki a maga utjan megy. Akkor meg minek teamspeak? Megunom az eletem is , ha juniorok csilingelo hangjat kell hallgatni vezetes kozben. Parszor steam chat es kesz, ilyen ceget keresek vagy esetleg alapitok talan a jovoben, ha erdemes lesz
  • Skrupi
    Újabb kéréssel fordulok hozzátok.Az ősz modrol kérhetnék egy linket vagy egyáltalán valamilyen letöltési formát?
  • Vektor015

General-InterNational Transport KFT.
    weboldalunk: http://general-int.tk/
    ts3 ip: gold.voic.in:6880
    Mindenkit sok szeretettel várunk a cégünknél! :)
    Úton minden időben
  • Mandoki72
    Szép napot
    Minden képfeltöltő sofőrkollégának
    DAF XF 105.410 Punky ajánlásával ,köszi érte
    Nem tudom hova tehettem a headset-et,ezért meg kellet állnom mert hívtak

• 94Patrik94
  • Hexenking
    Köszönöm
  • LiTTLee
    Svédország

Jó képek srácok,mindenkinek jár a keksz
  • Skrupi
    Igaz nem fehér a félpót de szerintem így is frappáns párost alkotnak :)

Oslo-Nantes fuvar lesz :)

• Misuka963
    A Kögellel jól néz ki komám :)
  • Skrupi
    Köszönöm de közben már találtam :)
  • Hexenking
    Szép jó estét.
    Skrupi ez nálam jól működik próbáld ki . Mondjuk én TSM probáltam.
    Lamberet
    Ma délutáni 2 fuvar.

• Skrupi
    Valaki tudna ajánlani egy fehér félpótkocsit mind1 hogy hűtős vagy függönyponyvás csak működjön a Promods mappon?
  • hotwheels
  • 94Patrik94
  • tutuhawer #43561
    Hey
    Videóztam egyet a magyar térképen, köszönet jár Frank007-nek és segítőinek, akik folyamatosan frissítik.
  • Bazsio
    Nekem be van.De evvel tehát nem reallal jösz többet fogyaszt mert ha jössz le a lejtőn akkor is fogyaszt.
  • SimaSuna #43559
    Maradjunk az egyedi kamionoknál.
    Egy MAN TGX Limited Edition 620Le-s V8as motorral :)
  • hangacsi
    A multiban nem lehet beállítani a valós üzemanyag fogyasztást?
  • MexxHUN
    Szép Jó reggelt mindenkinek :)
    Szép gépek/képek
    Tőlem is egy kép :)
    Magyar utakon:
  • Vektor015
    Convoj :)

General-InterNational Transport KFT.
    weboldalunk: http://general-int.tk/
    ts3 ip: gold.voic.in:6880
    Mindenkit sok szeretettel várunk a cégünknél! :)
  • Linux01
  • Bazsio
    Igazad van.És az üzemanyag se fogy annyira mert Szombaton lenyomtam 6 fuvar kb ösz 5800 Km és egyszer tankoltam!
  • restacarcsjoco
  • 94Patrik94