Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És ott hol írja azt a ping számot?
köszi! Bár ha még azt is írtad volna hogy a SteamApps-ban találom, még három percig se tartott volna. 😊
El is indítottam, írja hogy muliplayer ... alpha, ezek szerint az úton már nem csak botok vannak?

iracing the 'real' race.

Marcinko
10 M es nettel Ausztráliába is átlag 200 a ping ami még az elmegy kategória, akkor ott más lehet más lesz a probléma...www.speedtest.net és www.pingtest.net itt futtasd le a teszteket .....ha itt is magas akkor vagy a géppel vagy a nettel van baj

Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.

már jó csak magas ez a ping szám
Legjobb tudomásom szerint a multihoz mindig az éppen aktuális legfrissebb játékverzió kell. Ez eredeti (és Steamre beaktivált) játék esetén kb. csak annyit jelent, hogy hagyni kell automatikusan frissíteni.
milyen torrentet?és ezt amit mondtál Marcinko ezt hogy kell használni, mert Installed állapotban ugyanúgy nem indul a multi
ti melyik verzióval játszatok?Nekem nem indít a játékvverzió miatt.
kikapcsolod a torrentet pl.

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

és köszi a segítséget
10 megás asszem
Zsír, sirály,király<#eljen><#taps><#vigyor2>
tutuhawer
Az eredeti játékomat a steamben már aktiváltam, letöltöttem, frissítettem, körbenyaltam, majd a mutliplayert letöltöm, ahogy kell, a telepítõ fájlt indítom, és a steam common mappája mellé telepítem a multiplayeres mappát, és szépen mellé megadom az alapjáték mappáját, mintegy igazolva, hogy ott a játékom

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Marcinko
leatrix latency fixet telepíted......, de milyen neted van ?

Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.

És ez ellen mit lehet tenni?
Köszi, letöltöttem, a következõ lépés ahol elakadok a telepítésnék, mikor ki kell választanom a könyvtárat. De semmi nem jó neki, folyton azt mondja válasszak érvényes ETS2 path-t. Hm?

iracing the 'real' race.

hotwheels

Bazsio, Dawe, Mandoki, Patrik - <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

Túl magas a pinged. Vagyis túl nagy a válaszidõ a szerver és a számítógéped között.
Elsõ két fuvar illetve kapott egy új belsõt<#szeret><#szeret><#szeret>

too high ping ez mit jelent?
Köszönöm!! 😊)
Még pár apróság és kész van 😊
Köszi<#wave>
A te MAN-od is király<#eljen>
Jó reggelt!!
Milyen színûre fessem vagy piros jó lesz??

Visszük a sört

Skrupi és Dawe <#eljen><#eljen>
Dawe Azt há!!
tutuhawer
szerk: már a küszöbön a 0.1..8-as frissítés 12 újdonsággal. Hamarosan érkezik a cucc

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer
http://ets2mp.com/ Itt van sok info angolul a multiplayerrõl. Igazából annyi a lényeg, hogy bármely formájú eredeti játékunkat a steamben aktiváljuk, az letölti szépen, aztán letöltöm az alpha.ets2mp.com oldalról a multiplayert, és annak az indítójával indítjuk a játékot, és kész.
Itt egy videó multiból például:
http://www.youtube.com/watch?v=u6V8l_T4kyE&list=PLAVBGrJztlsda0JU06iiT_95EUjOLUrL5
Kb hogy is néz ki, azt le lehet szûrni

Tudod mirõl maradtál le???
Letöltöd a multit tudod a a kicsi programot és elíndítod mert neked steam-os akkor csak el kell inditsd a a multit.
Vajo csinálj egy GIF videót és abba legyen, hogy mit kell csinálni!!
dawenine25
A Mercit hamarosan lecserélem, de addig is egy kép a német túrámról 😊

"You'll Never Walk Alone." LIVERPOOL FC!

dawenine25
Azt mondod? xd

üdv, vki leírná hogy lehet a nyílt bétára feliratkozni? <#email><#vigyor5>

CB: Kis-dublőr | Scania R730 V8

Üdvözlet!

Kicsit lemaradtam, hogy is van ez a multiplayer dolog? Lemaradtam valami patch-rõl? Elvileg a steam frissíti automatikusan, szóval az nem lehet. De akkor mirõl maradtam le!?

iracing the 'real' race.

ezer köszönet
Norby646

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Álom szép Man!! Gyönyörû képek 😊<#taps><#taps>
Jó estét!
Reggeli Nemzetközizés után jól esett eggyett hasítani

Egy kicsit a testvér gyorsan vette a kanyart és megcsúszott

Mandoki <#eljen><#eljen>
Dawe Mosd le kicsit az optikát <#idiota><#taps>
Steamen tesztelhetõ az 1.11-es új patch a nyílt bétában!

hotwheels

Szép napot<#smile>

Dawe, Bazsio, 94Patrik94, <#eljen><#eljen><#eljen>

Persze!<#hawaii>
Arról nem is beszélve, hogy rengeteg elõnyt ad, ha eredeti és a fórumokon is jobban befogadják az embert.
Aki szereti kicsit is a kamionozást az megveszi!<#wink>
dawenine25
Ihlet + Photoshop + ETS2 😄

Én is kemény 4,77 euróért csaptam le rá, meg is érte, azóta bele is tettem 21 órát 😄
hotwheels
xddd

Nem lehet h elírtad? 😄 Ha esetleg van benne 0 (nulla) akkor nézd meg "o" ként és fordítva ( nekem spec azért nem volt jo ) 😄

V43 1105
írtam az scs-nek, kaptam választ,

Hello,

We checked your activation code in our database and it is valid. Please ensure that you are entering it on STEAM properly, without any typo. Please ensure that you are using “–“ between parts of code and you are not leaving any blank signs (like SPACE) before or after the code.

Each copy of the game can be activated on STEAM once. The person who bought that copy of the game is the only one owner of the activation code. If you are the first owner of it and entered it properly, please ensure that you have not shared the key with anybody – especially somebody from your household or your friends.

If not shared it, please contact with STEAM Support for further help.

Best regards,

SCS Software Tech Support

Magyarul leszarnak 😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Skypack
Nagyi kollégával, valahol Lengyel területen 😊

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Vagy ha nem akarod megvenni Steamen, akkor megveheted boltban is, a Media Marktban pl. 5000 forint a Gold Edition (alapjáték+DLC), és azt is ugyanúgy be lehet aktiválni Steamen.
Sziasztok!!

Határhoz közeledek

Dunaföldvárra megyek

Én is azt tudom tanácsolni mint a többiek, vedd meg, de ha lehet steamen mikor akciós. Jelenleg most 30euro az alap meg a going east, de én nyáron kemény 5euroért vettem😄 órákig le sem lehetett tölteni annyian rá cuppantak!
<#eljen><#eljen><#eljen><#taps><#taps>Nagyon ott van!!
Vedd meg ember nem sok nálatok én nagyon drágán vettem meg, mert itt Románhonjába 10-9000 Ft nem mint nálatok, hogy kérsz otthonról pénzt iskolai kiflire egy hétig és megvan jobban jársz ha megveszed mert folyamatosan frissül és azt rögtön tudod kihasználni és van multi tehát érdemes megvenni nem akarok senkit és semmit megsérteni de egy COD MW3 megveszed és 2 óra múlva megvan nyerve!!Keves Ricsi vedd meg!