Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
El is indítottam, írja hogy muliplayer ... alpha, ezek szerint az úton már nem csak botok vannak?
iracing the 'real' race.
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
iracing the 'real' race.

Bazsio, Dawe, Mandoki, Patrik - <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

Még pár apróság és kész van 😊
A te MAN-od is király<#eljen>#eljen>
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Itt egy videó multiból például:
http://www.youtube.com/watch?v=u6V8l_T4kyE&list=PLAVBGrJztlsda0JU06iiT_95EUjOLUrL5
Kb hogy is néz ki, azt le lehet szûrni
Letöltöd a multit tudod a a kicsi programot és elíndítod mert neked steam-os akkor csak el kell inditsd a a multit.
Vajo csinálj egy GIF videót és abba legyen, hogy mit kell csinálni!!

"You'll Never Walk Alone." LIVERPOOL FC!

CB: Kis-dublőr | Scania R730 V8
Kicsit lemaradtam, hogy is van ez a multiplayer dolog? Lemaradtam valami patch-rõl? Elvileg a steam frissíti automatikusan, szóval az nem lehet. De akkor mirõl maradtam le!?
iracing the 'real' race.
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Nem lehet h elírtad? 😄 Ha esetleg van benne 0 (nulla) akkor nézd meg "o" ként és fordítva ( nekem spec azért nem volt jo ) 😄
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
Hello,
We checked your activation code in our database and it is valid. Please ensure that you are entering it on STEAM properly, without any typo. Please ensure that you are using “–“ between parts of code and you are not leaving any blank signs (like SPACE) before or after the code.
Each copy of the game can be activated on STEAM once. The person who bought that copy of the game is the only one owner of the activation code. If you are the first owner of it and entered it properly, please ensure that you have not shared the key with anybody – especially somebody from your household or your friends.
If not shared it, please contact with STEAM Support for further help.
Best regards,
SCS Software Tech Support
Magyarul leszarnak 😄
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Vedd meg ember nem sok nálatok én nagyon drágán vettem meg, mert itt Románhonjába 10-9000 Ft nem mint nálatok, hogy kérsz otthonról pénzt iskolai kiflire egy hétig és megvan jobban jársz ha megveszed mert folyamatosan frissül és azt rögtön tudod kihasználni és van multi tehát érdemes megvenni nem akarok senkit és semmit megsérteni de egy COD MW3 megveszed és 2 óra múlva megvan nyerve!!Keves Ricsi vedd meg!