Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen, akkor már megkérdezem azt is hogy ha megveszem akkor azt a mentést amivel most játszok azt át tudom rakni valahogy az eredeti játékba?
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
És hogy én se maradjak ki 😄
Mire megszomjaztak a lovak addigra az esõ is elállt 😄

tudnátok segíteni, a multiplayerben a fáradság ki van kapcsolva?
Nekem a beállításokba be van kapcsolva a fáradság szimulálása, de mégsem fárad el.
Köszi elõre is.....
De ugyanezek gondolom minden játékban ott vannak, iracingben is léteznek ezek az emberek, tanúsíthatom.😞
iracing the 'real' race.
BP-mannheim 2/3
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
De nagyon nagy feeling konvojban menni, dudálni elõzés közben. Bár volt aki miközben pirosnál álltam fékezés nélkül belé, hátulról, gyakorlatilag áttolt a keresztezõdésen. Sok ilyen elmerokkant van?
iracing the 'real' race.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
iracing the 'real' race.
Szép gépek!

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
iracing the 'real' race.
El is indítottam, írja hogy muliplayer ... alpha, ezek szerint az úton már nem csak botok vannak?
iracing the 'real' race.
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
iracing the 'real' race.

Bazsio, Dawe, Mandoki, Patrik - <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

Még pár apróság és kész van 😊
A te MAN-od is király<#eljen>#eljen>
Itt egy videó multiból például:
http://www.youtube.com/watch?v=u6V8l_T4kyE&list=PLAVBGrJztlsda0JU06iiT_95EUjOLUrL5
Kb hogy is néz ki, azt le lehet szûrni
Letöltöd a multit tudod a a kicsi programot és elíndítod mert neked steam-os akkor csak el kell inditsd a a multit.
Vajo csinálj egy GIF videót és abba legyen, hogy mit kell csinálni!!