Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Terveztem hogy megveszem de akkor így már elõrébb hozom a megvételt 😄
Igen, akkor már megkérdezem azt is hogy ha megveszem akkor azt a mentést amivel most játszok azt át tudom rakni valahogy az eredeti játékba?
Misuka963
Meg kõ venni a játékot ;D

maujuri
Ha lesz akció akkor dlc vel együtt akár egy ezresért megveheted én nem lesz gondod.

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

Arra tud valaki megoldást hogy a kamionom színe menet közben egyszer csak átvált rózsaszínre?Ez mit lehet?Sajnos a játék nem eredeti-
Mandoki,Bazsio és a többiek:Szép képek 😊))
És hogy én se maradjak ki 😄
Mire megszomjaztak a lovak addigra az esõ is elállt 😄

Szép napot.<#smile>

Skrupi, Bazsio, Tikudvar, Punky,<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#taps>

Érd és környéke, átlagos forgalom.

Kicsit felpolíroztattam a tartályt<#nyes>

Sziasztok!<#wave>

Pihenünk a kollégával

Beérkezünk Párizsba

Skrupi <#worship>
<#eljen><#eljen>
Igen, ki van kapcsolva.
Sziasztok,
tudnátok segíteni, a multiplayerben a fáradság ki van kapcsolva?
Nekem a beállításokba be van kapcsolva a fáradság szimulálása, de mégsem fárad el.
Köszi elõre is.....

4:50 meg 10:45-ös figurákon elgondolkoztam. Képes hosszú perceket vezetni azért, hogy amikor találkozik valakivel hátulról belemenjen???? Ezzel dobja fel az unalmas kilométereket? furcsa....
De ugyanezek gondolom minden játékban ott vannak, iracingben is léteznek ezek az emberek, tanúsíthatom.😞

iracing the 'real' race.

tutuhawer
Hey, igen, sok az ökörállat az utakon, de még több a baromarcú, óvatosnak kell lenni, hadd menjen elõre, én inkább lassítok. Esküszöm nem promóció, de itt egy kiváló videó, amin látható, mire is kell készülni, ez a Budapest-Mannheim videóm második része, a pályán történik benne pár szituáció
BP-mannheim 2/3

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

egen, meg is vettem hitelbõl, aztán egy nyíl egyenes szakaszon beleestem valami "gödörbe", szó szerint kiestem az útról pont egy olyan lehajtóra amirõl nem lehet visszajönni sehogyan sem...sárga nyilakról lekoppanok.😊 mindjárt kifogtam egy frankó bugot, pöpec.
De nagyon nagy feeling konvojban menni, dudálni elõzés közben. Bár volt aki miközben pirosnál álltam fékezés nélkül belé, hátulról, gyakorlatilag áttolt a keresztezõdésen. Sok ilyen elmerokkant van?

iracing the 'real' race.

tutuhawer
Dlc oké, de modok nem. Saját autó nagyon kell! A hitel nem gáz, itt nem úgy megy az óra, nem fogsz csõdbe menni

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

értem, szóval saját autó mindenképp. Akkor azzal már rendesen elszámol? Ja és nmodok nem, de DLC mûködik?

iracing the 'real' race.

tutuhawer
Nincsenek se botok, se modok. Ami a késést illeti: a gyors fuvart hagyd, kicsit menj single playerben, míg meg tudsz venni egy saját autót. A gyors fuvar bezavar

Most ezzel a Premiummal járok:

Szép gépek!
akkor nem értem---
Hát azokkal a lámpákkal kapcsolatban én is úgy voltam hogy nem tudom mi legyen de aztán csak rajt maradtak de már én is néztem hogy az ott nem valami jó 😄 Tõled is szép képek és vagányan össze van rakva a csõri 😊))
Úton Hamburg felé jégkrémmel majd a mélybölcsõs kocsikkal Liège-nek vettem az irányt de betértem egy benzinkútra pár apróságért.

ÉÉÉÉÉÉÉ,HÓÓÓÓÓÓÓÓÓ beleléptem a tejfölbe

Hollandiába döcögök

Punky <#eljen><#eljen>
Skrupi azokat a felsõ lámpákat vedd le ott fent hátul azt a négyet én szerintem de így is jó <#eljen><#szeret>
Norby646
Szép a járgány! <#eljen>

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

<#worship><#worship> Köszönöm 😊 remélem a tiedrõl is mihamarabb láthatok(unk) képet 😊
oh, ez klassz. nicnsenek is botok. az miért van hogy elvállaltam egy fuvart, rendesen leszállítottam, és azt mondja 114 órát késtem?

iracing the 'real' race.

Igen, az lesz az. A 184-es érték az annyira még nem vészes, tehát szerintem nem az lesz a baj.
lehet ez az:184 ms
És ott hol írja azt a ping számot?
köszi! Bár ha még azt is írtad volna hogy a SteamApps-ban találom, még három percig se tartott volna. 😊
El is indítottam, írja hogy muliplayer ... alpha, ezek szerint az úton már nem csak botok vannak?

iracing the 'real' race.

Marcinko
10 M es nettel Ausztráliába is átlag 200 a ping ami még az elmegy kategória, akkor ott más lehet más lesz a probléma...www.speedtest.net és www.pingtest.net itt futtasd le a teszteket .....ha itt is magas akkor vagy a géppel vagy a nettel van baj

Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.

már jó csak magas ez a ping szám
Legjobb tudomásom szerint a multihoz mindig az éppen aktuális legfrissebb játékverzió kell. Ez eredeti (és Steamre beaktivált) játék esetén kb. csak annyit jelent, hogy hagyni kell automatikusan frissíteni.
milyen torrentet?és ezt amit mondtál Marcinko ezt hogy kell használni, mert Installed állapotban ugyanúgy nem indul a multi
ti melyik verzióval játszatok?Nekem nem indít a játékvverzió miatt.
kikapcsolod a torrentet pl.

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

és köszi a segítséget
10 megás asszem
Zsír, sirály,király<#eljen><#taps><#vigyor2>
tutuhawer
Az eredeti játékomat a steamben már aktiváltam, letöltöttem, frissítettem, körbenyaltam, majd a mutliplayert letöltöm, ahogy kell, a telepítõ fájlt indítom, és a steam common mappája mellé telepítem a multiplayeres mappát, és szépen mellé megadom az alapjáték mappáját, mintegy igazolva, hogy ott a játékom

Marcinko
leatrix latency fixet telepíted......, de milyen neted van ?

Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.

És ez ellen mit lehet tenni?
Köszi, letöltöttem, a következõ lépés ahol elakadok a telepítésnék, mikor ki kell választanom a könyvtárat. De semmi nem jó neki, folyton azt mondja válasszak érvényes ETS2 path-t. Hm?

iracing the 'real' race.

hotwheels

Bazsio, Dawe, Mandoki, Patrik - <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

Túl magas a pinged. Vagyis túl nagy a válaszidõ a szerver és a számítógéped között.
Elsõ két fuvar illetve kapott egy új belsõt<#szeret><#szeret><#szeret>

too high ping ez mit jelent?
Köszönöm!! 😊)
Még pár apróság és kész van 😊
Köszi<#wave>
A te MAN-od is király<#eljen>
Jó reggelt!!
Milyen színûre fessem vagy piros jó lesz??

Visszük a sört

Skrupi és Dawe <#eljen><#eljen>
Dawe Azt há!!
tutuhawer
szerk: már a küszöbön a 0.1..8-as frissítés 12 újdonsággal. Hamarosan érkezik a cucc

tutuhawer
http://ets2mp.com/ Itt van sok info angolul a multiplayerrõl. Igazából annyi a lényeg, hogy bármely formájú eredeti játékunkat a steamben aktiváljuk, az letölti szépen, aztán letöltöm az alpha.ets2mp.com oldalról a multiplayert, és annak az indítójával indítjuk a játékot, és kész.
Itt egy videó multiból például:
http://www.youtube.com/watch?v=u6V8l_T4kyE&list=PLAVBGrJztlsda0JU06iiT_95EUjOLUrL5
Kb hogy is néz ki, azt le lehet szûrni

Tudod mirõl maradtál le???
Letöltöd a multit tudod a a kicsi programot és elíndítod mert neked steam-os akkor csak el kell inditsd a a multit.
Vajo csinálj egy GIF videót és abba legyen, hogy mit kell csinálni!!