52658
-
#43864 Jó ez az új DAF... :)
Mindenki! -
#43863 Láttam már egyet élőben, istenien fest! (Új DAF-os waberer's) -
Axtros #43862 61 ezer kilométer után eladásra felajánlva! (A pót nélkül.) A cég Euro 6-os DAF-okkal folytatja. :)
-
#43861 Fasza FH
Egy új SDP Krone jól állna mögöte :) -
#43860 Igaz még csak ennyi kilométer, de akkor is az enyém. :) -
Stefan28 #43859 Az az igazság már próbáltam de megint meg próbálom.Mert már jártam úgy hogy egyikhelyröl le töltötem onnan nem ment a másikhelyröl pedig igen.Köszönöm! -
Gyurma77 #43858 Szia!
Nem privát a pót.
Itt van a link:Schmitz Cargobull SCS24
Remélem, hogy működik. -
Stefan28 #43857 Sziasztok!
Szép gépek/képek.
Gyurma77 a pót privát? -
94Patrik94 #43856
Szép képek/gépek
Utoljára szerkesztette: 94Patrik94, 2014.11.01. 16:06:18 -
Gyurma77 #43855 Üdv.
Norby46, kisfüsi, fs9pilot, LiTTLee és a Zoci Racing Team:
Punky: Gratula. -
#43854 Megérkeztünk a ZoCi Racing garázsába. Alapos takarítás, illetve egy gallytörő rács felrakása után fotózáson voltunk :)
-
LiTTLee #43853 Szép teljesítmény
Poitiers (FR)
Utoljára szerkesztette: LiTTLee, 2014.11.01. 13:33:09 -
balintkah12 #43852 Üdv. Újra visszatérek! Szép képek/gépek! :D -
fs9pilot #43851 Jó éjt! :)
-
fs9pilot #43850 Tényleg! :D Ez le is maradt! :D -
#43849 100.000km :)
Utoljára szerkesztette: hotwheels, 2014.10.31. 20:32:15 -
Axtros #43848 Összeakasztás után az ABS és a féklevegő kábel mellett az elektromosat is rá kell kötni a pótra. :)
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2014.10.31. 20:26:08 -
fs9pilot #43847 Üdvözletem!
Az mitől lehet, hogy egy trailer világítása nem működik? Se az index, se a hátsó lámpák? Totál sötét a pót. Valakinek ötlete mitől lehet, és hogyan küszöbölhető ki? Tavalyi kiadású pótkocsi. Próbáltam már dolgot, de egyik sem oldotta meg. -
#43846 OK -
#43845 ugyanez a kormányom van én a retardert a kormány tetején lévő jobb bal oldalra tettem ahol te a világitást -
Bazsio #43844 Én értem hogy ultra-real-ra akarod tenni a kis kormányod de....
Ha már ennyire így akarod hogy full real legyen akkor vegyél a bontóból egy DAF műszerfalat már volt erre példa vett egy kész műszerfalat és bekötötte és akkor jó lesz gondolom.Nem azért de akkor is, én ha megveszem a kormányt akkor a váltót nem fogom Scania kézifékre használni!
Pedig oda jár, és a többi majdnem mint neked kivéve a fényeket mert az pillangó járna de akkor is kicsit elfog térni ha meglesz a kormány de nem teljesen!A váltó váltó marad, a pillangók azok élethű de ennyire nem hogy az egér a váltó akkor városba annyit fogok kattintani hogy megunom! -
#43843 Elkészült, én így osztottam ki a gombokat a DFGT-n. Nagyon hasonló, ez legyen a kulcsszó. Kinek mik az igényei, az alapján választhatja ezt is, semmit se veszít vele
-
#43842 mindjárt kész a feltöltés. Egyébként a DAF kényelmesebb, mint a Magnum, ami elég régi technika, nem épp a legkényelmesebb - nekem. A gkv-k egy része, akikkel beszélek, szereti a Magnumot, erősebbnek érzik, mint a DAF-ot. A DAF meg jó nagy, de tényleg köpködnek páran a váltójára. Érdekesen megoszlanak a vélemények élőben. A játékban a váltó nekem éppen kényelmes, ezért is szeretem. -
Bazsio #43841 De igaz tutuhawer, a széked kényelmesebb lesz ha DAF-ba ülsz vagy mi??Nem hülyeségből kérdezem.
1-2 gomb pl Vészvillogó, Volvo-nál a rövid/hosszúfény akkor régi 100-as Scaniaknál a retarder tehát van gomb ami műszerfalon van.Igaz a retarder nem gomb de legtöbb esetben a kormány szerkezetre van fölszerelve. -
#43840 "A sok gomb tekintetében jobb a DFGT és kész. A valósághoz nagyon hasonló a kezelőszervek elhelyezkedése"
Ezt nem igazán értem. A dfgt-n mi hasonlít a valósághoz ami a g27-en nem?
Meg az, hogy a g27-en külön a váltóhoz kell nyulkálni, szerintem pont, hogy élethűbb, mert a valóságba se minden a kormányon van, hanem azért jut 1-2 gomb/kapcsoló a műszerfalra is:) -
Axtros #43839 megmutatom, hogy vezetem a Mercedest. Sokkal trükkösebb, mint a Renault-k, hát még a DAF... , ami nekem a legkényelmesebb.
Ez igen érdekes, mert nem tudom elképzelni, hogy neked miben türkösebb vezetni az egyik típust, mint a másikat. Azért a kamionok nem vadászgépek, hogy típusátképzést keljen kapnia valakinek akkor, ha Mercedes-ről átül Reanult-ra. (Sem a játékban, sem a valóságban.) -
Bazsio #43838 Kösz az infót, de épp hogy megtudom venni a DFGT-t nemhogy a G27-et .De ha lenne pénzem akkor a G27-et venném meg.Szétoszlik a tábor egy a G27-et pártolja a másik pedig a DFGT-t de ez van.Jó lesz nekem a DFGT legyen váltó persze a G27 sokkal jobb volna mert élethű a kapcsolóvezérmű meg kuplung és élethűbb is, de ez van jó ez nekem.Először míg nem tudtam a DFGT-ről addig mind a G25-öt akartam megvenni.Köszönöm mindenkinek a teljes körű tájékoztatást.
Még annyi hogy az MP4-es Merga mikor fog kigurulni az SCS-től?? -
#43837 A g25/g27 jobb kormány mint a dfgt, komolyabb kategóriát is képvisel, mind árban mind minőségben. Mondjuk én ezzel a gomb dologgal nem teljesen értek egyet, én minden fontos funkciót be tudtam állítani a g25-ön, mellesleg a kb ugyanannyi gombja van a 2 kormánynak, csak a dfgt-n van egy vezérlőtárcsa. A dfgt-nek szekvenciális váltója van csak és nincs kuplung. A g27-nek már van kuplung és rendes váltóbot, h-sémás, 1-től 6-ig vannak a fokozatok + a hátra menet, tehát 6+1. Ahogy az életben, itt is úgy van alsó és felső sora a váltónak, ezt a játékban úgy oldod meg, hogy beállítod egy gombra az alsó/felső sor (1-6 és 7-12) váltását, felváltogatsz 6-ig aztán megnyomod a gombot és az 1-es fokozatból 7-es lesz. Egy szónak is száz a vége ha megteheted, akkor g27 ha nem akkor dfgt, ami egyébként szintén egy jó választás, de vedd figyelembe a g27-el szembeni hiányosságait és mérlegelj. Az ár ha nem is mindig, de általában tükrözi a minőséget, nyilván ha egy gyártó termékein belül az egyik 40 a másik meg 80e, akkor gondolhatod h nem véletlenül kerül a drágább 2x annyiba. -
#43836 tologatós váltó van, annyit tolod előre/hátra amennyit akarod :D -
Bazsio #43835 Most ajánltad a DFGT-t az egy jó választás nekem én eddig nem is tudtam, de kösz hogy mondtad és a váltót belehet állítani 12 sebbeségre vagy 6-nál annyi??
Mert ha nem lehet akkor nekem nem kell, még a kuplungot elhagyom de a váltót azt már nem...nem.Lehet hogy jobb mint a G27 de ha nincs 12 sebesség akkor viszlát.Inkább nem veszek kormányt hanem megyek egér+billentyűzet.Én egy Scaniat nem vezetek automatával még egy Mercit én ilyen régimódi vagyok..... -
#43834 Most meccset nézek, holnap megpróbálok időt szakítani egy videóra, megmutatom, hogy vezetem a Mercedest. Sokkal trükkösebb, mint a Renault-k, hát még a DAF... , ami nekem a legkényelmesebb. -
Zola02 #43833 Szerintem is jobb a DFGT, de áruld el légyszives hogy ha nem a pillangókkal indexelsz akkor mivel? -
#43832 félreérted. A sok gomb tekintetében jobb a DFGT és kész. A valósághoz nagyon hasonló a kezelőszervek elhelyezkedése, a mozdulat, a többi kormánynak meg nem, sőt. A pillangókkal indexel jobbra és balra, amit megértek, nincs ezzel gond, de nemhogy nem valós, hanem egyenesen valótlan. A kamionos fórumban a kamiont vezetni vágyó játékosnak nagyon értékes lehet a DFGT kiváló kezelőfelülete. Jobb ilyen szempontból, ezt állítom. -
#43831 hát nem tudom. Nyilván a G25-G27 nem kamionszimulátorhoz van gyártva, hanem autóversenyekhez. Ahol túl sok gombot nem használ a versenyző..Nekem G25-re a kormány 2 gombjára a lámpa ill a tempomat van állítva.
Pillangók az indexek.
Autóversenyeken sem mindenhol használnak kuplungot. (V8Supercars-nál csak 1-ből 2-be váltásnál...)
Historic versenyeken pedig nagy feeling a dupla kuplung, illetve gázfröccsös visszaváltás..
Olyat állítani, hogy " A DFGT ebben jobb , mint a 2X olyan drága konkurensei" kicsit merész kijelentés. Szerintem.
Kamiont hasonlítani "GT" autókhoz...
Major Beni, Kiss Norbi belső..
Formula Truck race...szimulátor...itt se nagyon nyomogat gombot..
ez bedig egy szétberhált G25 ha jól láttam...
-
#43830 Mit kezdjek a váltón levő sok gombbal? A kormányom jól elhelyezkedő gombokat keresni nem kell, ott van, tudja fejből bármelyik gkv, hogy mi hol van, hol találja. A valósághoz nagyon hasonló mozdulatokkal vezetem a kamiont ebben a játékban, ez itt nagy előny, ki se kell próbálnom hozzá bármely másik kormányt. Van olyan szegmens, naná, amiben a G27 és a G25 is jobb, azért az a két zászlóshajója a Logitech kormányoknak. Itt a kamionban viszont olyan előnyei vannak a DFGT-nek, amik nem elhanyagolhatók, míg a G25-G27 ellenében is. Bármely versenyző megmondja, mennyire király, a G25 meg a G27 is, ebben biztos vagyok, de ez itt nem a versenyzős fórum. Bejön a havercsávó és a kamionját akarja vezetni, valahogyan szimulálni. A DFGT ebben jobb , mint a 2X olyan drága konkurensei. Az OK, hogy nincs benne kuplung, de én még egy DAF sofőrrel se találkoztam, aki manuálisan váltana, ugyanez érvényes a Renault gépkocsikra is. Ezekben az autókban 2 pedál van, ami épp elég is. Ebben a szimulátorban szerintem a DFGT a legjobb. -
vajo #43829 A DFGT vagy G27-es összehasonlításban csak az pártól a GT mellé, aki nem próbálta a G27-et. Sokat kipróbáltam, és egyértelmű volt, hogy melyik a befutó. A váltón is sok gomb van, bőven elég ETS2-höz, egy szimulátornál meg annak is örül az ember ha már a kormányt megtudja tartani, nem hogy ide-oda nyúlkálni. :D xD -
kisfüsi #43828 Elnézést, elrontottam a képméretet! -
kisfüsi #43827 Estét! :) Punky, Gyurma77 -
#43826 Sziasztok!
Szép gépek! Mindekinek
Minél többet nézegetem az új DAF-ot annál jobban tetszik, pedig eleinte nem voltam kibékülve az első lámpákkal.
Hozok már én is egy képet.
-
Gyurma77 #43825 Köszi Norby. Ment a privi. :)