Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Toby0501, Norby, Czuki: Remek képek! 😊 <#taps> <#eljen>
Bazsio: Gyűlik a km a Scaniaban rendesen. 😊 <#eljen>
Összegyűltünk páran <#idiota>

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340

Toby0501
Pár kép tőlem is.<#zavart1>

Norby646
<#wave>

Lecserélem a járgányt, a bosszantó hibák végett.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

CzUKi
Hello urak ! Kisebb-nagyobb alakítások után úgy néz ki, ez lett a végleges változat 😄 GTS és ETS után az első ebben a játékban. Köszönet a segítségért Kovács Laci barátomnak

"Fighting for peace is like fucking for virginity"

Tegnapi és mai képek
Megérkeztem Angol testvérekhez

Friss kép, ez ilyen belföldi fuvar lesz Cardiff-Aberdeen

Nézd MEG ITT SZIVAT PEDIG NINCS KORLÁTOZÁS DE Ő MEGY 80-NAL ÉS NEM TUDOK BEMENNI!!!

Azta rohadt nincs benne senki, ahha akkor értem ezért megyünk csak 40-nel

Skrupi,Mandoki <#eljen>

KamionosItaly
köszönet azoknak akik válaszoltak 😊
RiCSi1234
A 3. nekem is kifejezetten tetszik meg a többi s. 😛 Szép nagyon. 😊

GTA V (*.*)

Köszönöm, gondoltam hogy tetszeni fog <#wave>
Tedd be a mod mappába a körforgalom hotfixet! Garantáltan menni fog.<#smile>

"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee

Erre nem tudom a megoldást , nem próbáltam, de vannak olyan tréler pakkok, amiben wabis pótkocsi is van. Pl. itt
http://ets2.lt/en/skin-pack-trailer-profiliner-v1-0-27-skins/
http://ets2.lt/en/krone-coolliner-trailers-pack/
Misuka963
A 3.-ik kép az nagyon bitang <#wow1><#eljen>

Mai adag 😄

Azt tudja valaki esetleg, hogy egy "régebbi" (mostani patchez képest) Waberer's trailer modnál, miért nem működnek a pót világításai? Se az index, se a féklámpa, se a tolatásjelző semmi. Se az oldalsó kis lámpák? Ezzel lehet valamit csinálni esetleg? Mert kirakni nem akarom, jó kis mod, mert bizonyos típusú pótkocsikból wabisat csinál, ponyvás ill. hűtős. :/ Meg ez szép is, ezért nem is akarnám lecserélni. Ha nincs megoldás, akkor marad lámpa nélkül. 😄 Valószínűleg nincs jól rákötve a világításért felelős kábel a pótra. 😛 😄

///M I Love BMW. :)

Nekem tetszene,ha kompatibilis lenne a mentés....
Gondolom majd ha már nem Béta lesz,akkor jó lesz...
Amúgy meg lehetne kidolgozottabb is sztem,vagy én vok a suta hozzá 😛
Hali megéri a multival jatszani ?

Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)

Hát...azzal már picit elkéstem 😊 De ezután arra pakolom a pontokat 😊
Még 2 fuvar és megveszem a Hitelmentes Volvo Gép Sárkányt 😛
Távolsági fuvarokkal kezdd el én azzal kezdtem és utána a többi
Szép Reggelt !

Kérdésem a következő lenne...Mivel érdemes párosítani az ADR szállítási kategóriát,hogy jó pénzt akasszak le? Az ADR már fullon van,most elkezdtem pakolni a Just in Time -ra,az értékes rakomány ahogy néztem nem befolyásolja... A Távolsági fuvarok esetleg ?
Köszi a segítséget !
És a 30T-ás daruval nem voltam hosszú???<#circling><#smile>
tutuhawer
megvan, letöltöttem, köszönöm. Jövök neked eggyel, sokat segítettél.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Üdv!

Az általad kért adatokat átküldtem privátban.
A tájékoztató jellegű adatokat egyébként a Waberer's által digitális formában közreadott Téma című magazin utolsó két oldalán találod. Az aktuális szám, mindig a következő hónapra tervezett korlátozásokat tartalmazza a 7,5t megengedett legnagyobb össztömegű járművek részére!
Az aktuális példányszámot itt éred el, benne az előre meghirdetett Szeptemberre tervezett adatokkal:
Téma magazin - Waberer's

Célszerű regisztrálnod az IRU honlapjára, ahol felhasználóként mindig naprakészen megtalálod ezeket az infókat, illetve egy hónapra előre szintén látni fogod a korlátozásokra vonatkozó tervtáblát.
IRU

Hasznos lehet....

Itt rátudsz keresni (ország/régió/város/parkoló felszereltsége szűrés alapján) a kamionos parkolókra. Felhasználóként egy telefonos app segítségével is elérhető a szolgáltatás.
Trans Park Service - IRU

Európát járva az sem árt, ha tudod hol, mennyi az üzemanyag ára:
Fuel Price in Europa - IRU

Amennyiben egy kontroll alkalmával a kelleténél jobban megrázza a pénztárcádat pl.: a német B.A.G, vagy az Olasz "félisten", akkor itt tudsz panaszt tenni, illetve nemzetközi közlekedési jogászok által biztosított képviseletet igényelni.
IRU - Panasz

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

Na többé kevésbé sikerült újra megalkotni a kis pirost <#szeret>

tutuhawer
Keresek 2014 augusztus havi nemzetközi forgalomkorlátozások-tilalmak táblázatot

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Eső utáni képek 😊

Játszottam kicsit PS-el <#wink>
Misuka963
Amúgy kicsit hosszú vagy már azzal a Schmitz-el 😄

<#buck><#merges2>
Azta nem is tudtam!!
tomi161996
<#eljen><#eljen>

Köszi minél előbb vissza akarok jutni oda ahol tartottam ez kb olyan 2-3 nap lesz 😄 De igyekszem, és közben hozom majd a képeket 😊
Mandoki: várunk vissza :<#wave>
Szomorúan tudatom hogy frank mapja 1.10.1 alatt igen, de 1.11.1 alatt már nem fut,
így hát a játékot újrarakva pár nap múlva jelentkezem.<#wave>
Misuka963
Ha ezt nem mondod hülyén halok meg XD <#vigyor1>

Üdv.!
Mandoki72, Misuka KamionosItaly: Köszi.
Skrupi: Neked is köszi és kitartást az újrakezdéshez!
De fel van gyorsítva látszik a videón!
Mert az emberek és a ponyva túl gyorsan mozog.
Misuka963
Le a kalappal a ruszki kolléga előtt,bravó <#wow2><#eljen>

Szerencséd van....
Tutu Kösz, hogy megmutattad.
Jól lehet koptatni a gumit a póton.
Jó többet nem kötekedek ez ügyben!
tutuhawer
innét láthattuk korábban:

Misuka963
Egyszer bicskázik úgy be a gépsas,ha szerencséd van nem szakadnak el 😊

Ja persze, 6-szor megcsinálod és a kiegészítő kábel szakad.Mert ugye valóságban is megcsinálta...
Ügyes ,jó nézni ezt a technikát<#worship>
A színjavítást kell pipálni és HDR és a többi az elsimitáson kivül mindent de oda kell minimum egy NVIDIA GEFORCE 9400GT vagy még annál jobb!!
Red nélkül is jó, látod nekem milyen??
Igen mapot nem akarok cserélni nekem megteszi ez is 😊
És ilyen kamionból van Daf xf olyan fülkés amilyen az utóbbi képeimen van.Lehet azokat is ugyan úgy tuningolni?
Látom Európást kezdtél.Van néhány kamion amit ha beteszünk a játékba anélkül is megjelenik
csereként hogy nem kell külön a szalonba menni megvenni.
Nekem ettől ilyen a kép amilyen: Videokártya AMD Radeon HD 6600 Series (1024 M😎
A játékba a grafika feltolva Maximumra
És a mod mappába EnvironmentSimulatingStudio_RED_Expert2_2013S.scs ezt tettem be
Igen belepakoltam pár grafikai tunning modot meg pár pótkocsit <#hamm>

tutuhawer
Megosztom egy sofőrkolléga videóját, amihez hasonlót már láthattunk élőben, de ő megcsinálta a játékban, szerintem király lett:
Youtube

De legalább kezdtél egy testes szerelvénnyel,és a háttér is jó lesz.<#eljen>
Véééééégre újra az utakon!!!!! A dolog szépséghibája hogy kezdhetek mindent előröl.......

KamionosItaly
hali hali sziasztok . Az imént olvasgattam visza és olvastam XxXcsabi1987XxX hozzászólását :

skacok
én mit állítsak be,hogy nekem is ilyen szép legyen a "grafika"?
valaki segítene ebben?
KÖSZÖNÖM előre is a segítséget
amúgy zsír lett a fórum 😄

és én is szeretnék csatlakozni hozzá aamúgy meg a kérdést én is akarom kérdezni 😊

Nice Photos / Szép Képek Mandoki72,Bazsio,Szoty12,Gyurma77,Tomi161996
Bazsio szép képek 😊

Mandoki tetszik a Mercid 😄
És pont ebben a pillanatban meghozták az játékot úgyhogy nemsokára visszatérek pár képpel <#nevetes1>