52665
-
atiika111 #43871 Szép estét mindenkinek kép feltöltésre nem jöttem rá hogy hogyan kell majd valahogy megoldom addig is itt van a flickr profilom benne a munkáimmal vélemények jöhetnek hideg meleg
https://www.flickr.com/photos/125075008@N05/sets/72157645470120171/ -
#43870 -
szgabe #43869 Köszi szépen. -
#43868 Parancsolj! :) -
szgabe #43867 Nagyon karaj ez az ősz mód. Hol lehet hozzáférni? -
fs9pilot #43866
Szép képek! :) :)
-
Mindenki -
Utoljára szerkesztette: hotwheels, 2014.11.02. 12:29:54 -
#43864 Jó ez az új DAF... :)
Mindenki! -
#43863 Láttam már egyet élőben, istenien fest! (Új DAF-os waberer's) -
Axtros #43862 61 ezer kilométer után eladásra felajánlva! (A pót nélkül.) A cég Euro 6-os DAF-okkal folytatja. :)
-
#43861 Fasza FH
Egy új SDP Krone jól állna mögöte :) -
#43860 Igaz még csak ennyi kilométer, de akkor is az enyém. :) -
Stefan28 #43859 Az az igazság már próbáltam de megint meg próbálom.Mert már jártam úgy hogy egyikhelyröl le töltötem onnan nem ment a másikhelyröl pedig igen.Köszönöm! -
Gyurma77 #43858 Szia!
Nem privát a pót.
Itt van a link:Schmitz Cargobull SCS24
Remélem, hogy működik. -
Stefan28 #43857 Sziasztok!
Szép gépek/képek.
Gyurma77 a pót privát? -
94Patrik94 #43856
Szép képek/gépek
Utoljára szerkesztette: 94Patrik94, 2014.11.01. 16:06:18 -
Gyurma77 #43855 Üdv.
Norby46, kisfüsi, fs9pilot, LiTTLee és a Zoci Racing Team:
Punky: Gratula. -
#43854 Megérkeztünk a ZoCi Racing garázsába. Alapos takarítás, illetve egy gallytörő rács felrakása után fotózáson voltunk :)
-
LiTTLee #43853 Szép teljesítmény
Poitiers (FR)
Utoljára szerkesztette: LiTTLee, 2014.11.01. 13:33:09 -
balintkah12 #43852 Üdv. Újra visszatérek! Szép képek/gépek! :D -
fs9pilot #43851 Jó éjt! :)
-
fs9pilot #43850 Tényleg! :D Ez le is maradt! :D -
#43849 100.000km :)
Utoljára szerkesztette: hotwheels, 2014.10.31. 20:32:15 -
Axtros #43848 Összeakasztás után az ABS és a féklevegő kábel mellett az elektromosat is rá kell kötni a pótra. :)
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2014.10.31. 20:26:08 -
fs9pilot #43847 Üdvözletem!
Az mitől lehet, hogy egy trailer világítása nem működik? Se az index, se a hátsó lámpák? Totál sötét a pót. Valakinek ötlete mitől lehet, és hogyan küszöbölhető ki? Tavalyi kiadású pótkocsi. Próbáltam már dolgot, de egyik sem oldotta meg. -
#43846 OK -
#43845 ugyanez a kormányom van én a retardert a kormány tetején lévő jobb bal oldalra tettem ahol te a világitást -
Bazsio #43844 Én értem hogy ultra-real-ra akarod tenni a kis kormányod de....
Ha már ennyire így akarod hogy full real legyen akkor vegyél a bontóból egy DAF műszerfalat már volt erre példa vett egy kész műszerfalat és bekötötte és akkor jó lesz gondolom.Nem azért de akkor is, én ha megveszem a kormányt akkor a váltót nem fogom Scania kézifékre használni!
Pedig oda jár, és a többi majdnem mint neked kivéve a fényeket mert az pillangó járna de akkor is kicsit elfog térni ha meglesz a kormány de nem teljesen!A váltó váltó marad, a pillangók azok élethű de ennyire nem hogy az egér a váltó akkor városba annyit fogok kattintani hogy megunom! -
#43843 Elkészült, én így osztottam ki a gombokat a DFGT-n. Nagyon hasonló, ez legyen a kulcsszó. Kinek mik az igényei, az alapján választhatja ezt is, semmit se veszít vele
-
#43842 mindjárt kész a feltöltés. Egyébként a DAF kényelmesebb, mint a Magnum, ami elég régi technika, nem épp a legkényelmesebb - nekem. A gkv-k egy része, akikkel beszélek, szereti a Magnumot, erősebbnek érzik, mint a DAF-ot. A DAF meg jó nagy, de tényleg köpködnek páran a váltójára. Érdekesen megoszlanak a vélemények élőben. A játékban a váltó nekem éppen kényelmes, ezért is szeretem. -
Bazsio #43841 De igaz tutuhawer, a széked kényelmesebb lesz ha DAF-ba ülsz vagy mi??Nem hülyeségből kérdezem.
1-2 gomb pl Vészvillogó, Volvo-nál a rövid/hosszúfény akkor régi 100-as Scaniaknál a retarder tehát van gomb ami műszerfalon van.Igaz a retarder nem gomb de legtöbb esetben a kormány szerkezetre van fölszerelve. -
#43840 "A sok gomb tekintetében jobb a DFGT és kész. A valósághoz nagyon hasonló a kezelőszervek elhelyezkedése"
Ezt nem igazán értem. A dfgt-n mi hasonlít a valósághoz ami a g27-en nem?
Meg az, hogy a g27-en külön a váltóhoz kell nyulkálni, szerintem pont, hogy élethűbb, mert a valóságba se minden a kormányon van, hanem azért jut 1-2 gomb/kapcsoló a műszerfalra is:) -
Axtros #43839 megmutatom, hogy vezetem a Mercedest. Sokkal trükkösebb, mint a Renault-k, hát még a DAF... , ami nekem a legkényelmesebb.
Ez igen érdekes, mert nem tudom elképzelni, hogy neked miben türkösebb vezetni az egyik típust, mint a másikat. Azért a kamionok nem vadászgépek, hogy típusátképzést keljen kapnia valakinek akkor, ha Mercedes-ről átül Reanult-ra. (Sem a játékban, sem a valóságban.) -
Bazsio #43838 Kösz az infót, de épp hogy megtudom venni a DFGT-t nemhogy a G27-et .De ha lenne pénzem akkor a G27-et venném meg.Szétoszlik a tábor egy a G27-et pártolja a másik pedig a DFGT-t de ez van.Jó lesz nekem a DFGT legyen váltó persze a G27 sokkal jobb volna mert élethű a kapcsolóvezérmű meg kuplung és élethűbb is, de ez van jó ez nekem.Először míg nem tudtam a DFGT-ről addig mind a G25-öt akartam megvenni.Köszönöm mindenkinek a teljes körű tájékoztatást.
Még annyi hogy az MP4-es Merga mikor fog kigurulni az SCS-től?? -
#43837 A g25/g27 jobb kormány mint a dfgt, komolyabb kategóriát is képvisel, mind árban mind minőségben. Mondjuk én ezzel a gomb dologgal nem teljesen értek egyet, én minden fontos funkciót be tudtam állítani a g25-ön, mellesleg a kb ugyanannyi gombja van a 2 kormánynak, csak a dfgt-n van egy vezérlőtárcsa. A dfgt-nek szekvenciális váltója van csak és nincs kuplung. A g27-nek már van kuplung és rendes váltóbot, h-sémás, 1-től 6-ig vannak a fokozatok + a hátra menet, tehát 6+1. Ahogy az életben, itt is úgy van alsó és felső sora a váltónak, ezt a játékban úgy oldod meg, hogy beállítod egy gombra az alsó/felső sor (1-6 és 7-12) váltását, felváltogatsz 6-ig aztán megnyomod a gombot és az 1-es fokozatból 7-es lesz. Egy szónak is száz a vége ha megteheted, akkor g27 ha nem akkor dfgt, ami egyébként szintén egy jó választás, de vedd figyelembe a g27-el szembeni hiányosságait és mérlegelj. Az ár ha nem is mindig, de általában tükrözi a minőséget, nyilván ha egy gyártó termékein belül az egyik 40 a másik meg 80e, akkor gondolhatod h nem véletlenül kerül a drágább 2x annyiba. -
#43836 tologatós váltó van, annyit tolod előre/hátra amennyit akarod :D -
Bazsio #43835 Most ajánltad a DFGT-t az egy jó választás nekem én eddig nem is tudtam, de kösz hogy mondtad és a váltót belehet állítani 12 sebbeségre vagy 6-nál annyi??
Mert ha nem lehet akkor nekem nem kell, még a kuplungot elhagyom de a váltót azt már nem...nem.Lehet hogy jobb mint a G27 de ha nincs 12 sebesség akkor viszlát.Inkább nem veszek kormányt hanem megyek egér+billentyűzet.Én egy Scaniat nem vezetek automatával még egy Mercit én ilyen régimódi vagyok..... -
#43834 Most meccset nézek, holnap megpróbálok időt szakítani egy videóra, megmutatom, hogy vezetem a Mercedest. Sokkal trükkösebb, mint a Renault-k, hát még a DAF... , ami nekem a legkényelmesebb. -
Zola02 #43833 Szerintem is jobb a DFGT, de áruld el légyszives hogy ha nem a pillangókkal indexelsz akkor mivel? -
#43832 félreérted. A sok gomb tekintetében jobb a DFGT és kész. A valósághoz nagyon hasonló a kezelőszervek elhelyezkedése, a mozdulat, a többi kormánynak meg nem, sőt. A pillangókkal indexel jobbra és balra, amit megértek, nincs ezzel gond, de nemhogy nem valós, hanem egyenesen valótlan. A kamionos fórumban a kamiont vezetni vágyó játékosnak nagyon értékes lehet a DFGT kiváló kezelőfelülete. Jobb ilyen szempontból, ezt állítom.