Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Toby0501, Norby, Czuki: Remek képek! 😊 <#taps>#taps> <#eljen>#eljen>
Bazsio: Gyűlik a km a Scaniaban rendesen. 😊 <#eljen>#eljen>

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
Lecserélem a járgányt, a bosszantó hibák végett.
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

"Fighting for peace is like fucking for virginity"
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
http://ets2.lt/en/skin-pack-trailer-profiliner-v1-0-27-skins/
http://ets2.lt/en/krone-coolliner-trailers-pack/

///M I Love BMW. :)
Gondolom majd ha már nem Béta lesz,akkor jó lesz...
Amúgy meg lehetne kidolgozottabb is sztem,vagy én vok a suta hozzá 😛
Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)
Még 2 fuvar és megveszem a Hitelmentes Volvo Gép Sárkányt 😛
Kérdésem a következő lenne...Mivel érdemes párosítani az ADR szállítási kategóriát,hogy jó pénzt akasszak le? Az ADR már fullon van,most elkezdtem pakolni a Just in Time -ra,az értékes rakomány ahogy néztem nem befolyásolja... A Távolsági fuvarok esetleg ?
Köszi a segítséget !
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Az általad kért adatokat átküldtem privátban.
A tájékoztató jellegű adatokat egyébként a Waberer's által digitális formában közreadott Téma című magazin utolsó két oldalán találod. Az aktuális szám, mindig a következő hónapra tervezett korlátozásokat tartalmazza a 7,5t megengedett legnagyobb össztömegű járművek részére!
Az aktuális példányszámot itt éred el, benne az előre meghirdetett Szeptemberre tervezett adatokkal:
Téma magazin - Waberer's
Célszerű regisztrálnod az IRU honlapjára, ahol felhasználóként mindig naprakészen megtalálod ezeket az infókat, illetve egy hónapra előre szintén látni fogod a korlátozásokra vonatkozó tervtáblát.
IRU
Hasznos lehet....
Itt rátudsz keresni (ország/régió/város/parkoló felszereltsége szűrés alapján) a kamionos parkolókra. Felhasználóként egy telefonos app segítségével is elérhető a szolgáltatás.
Trans Park Service - IRU
Európát járva az sem árt, ha tudod hol, mennyi az üzemanyag ára:
Fuel Price in Europa - IRU
Amennyiben egy kontroll alkalmával a kelleténél jobban megrázza a pénztárcádat pl.: a német B.A.G, vagy az Olasz "félisten", akkor itt tudsz panaszt tenni, illetve nemzetközi közlekedési jogászok által biztosított képviseletet igényelni.
IRU - Panasz
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Játszottam kicsit PS-el <#wink>#wink>

Azta nem is tudtam!!
Mandoki: várunk vissza :<#wave>#wave>
így hát a játékot újrarakva pár nap múlva jelentkezem.<#wave>#wave>
Mandoki72, Misuka KamionosItaly: Köszi.
Skrupi: Neked is köszi és kitartást az újrakezdéshez!
Mert az emberek és a ponyva túl gyorsan mozog.
Tutu Kösz, hogy megmutattad.
Jól lehet koptatni a gumit a póton.
Jó többet nem kötekedek ez ügyben!

Red nélkül is jó, látod nekem milyen??
És ilyen kamionból van Daf xf olyan fülkés amilyen az utóbbi képeimen van.Lehet azokat is ugyan úgy tuningolni?
csereként hogy nem kell külön a szalonba menni megvenni.
A játékba a grafika feltolva Maximumra
És a mod mappába EnvironmentSimulatingStudio_RED_Expert2_2013S.scs ezt tettem be

Youtube

skacok
én mit állítsak be,hogy nekem is ilyen szép legyen a "grafika"?
valaki segítene ebben?
KÖSZÖNÖM előre is a segítséget
amúgy zsír lett a fórum 😄
és én is szeretnék csatlakozni hozzá aamúgy meg a kérdést én is akarom kérdezni 😊
Nice Photos / Szép Képek Mandoki72,Bazsio,Szoty12,Gyurma77,Tomi161996
Mandoki tetszik a Mercid 😄
És pont ebben a pillanatban meghozták az játékot úgyhogy nemsokára visszatérek pár képpel <#nevetes1>#nevetes1>