Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Játszottam kicsit PS-el <#wink>#wink>

Azta nem is tudtam!!
Mandoki: várunk vissza :<#wave>#wave>
így hát a játékot újrarakva pár nap múlva jelentkezem.<#wave>#wave>
Mandoki72, Misuka KamionosItaly: Köszi.
Skrupi: Neked is köszi és kitartást az újrakezdéshez!
Mert az emberek és a ponyva túl gyorsan mozog.
Tutu Kösz, hogy megmutattad.
Jól lehet koptatni a gumit a póton.
Jó többet nem kötekedek ez ügyben!

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Red nélkül is jó, látod nekem milyen??
És ilyen kamionból van Daf xf olyan fülkés amilyen az utóbbi képeimen van.Lehet azokat is ugyan úgy tuningolni?
csereként hogy nem kell külön a szalonba menni megvenni.
A játékba a grafika feltolva Maximumra
És a mod mappába EnvironmentSimulatingStudio_RED_Expert2_2013S.scs ezt tettem be

Youtube
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

skacok
én mit állítsak be,hogy nekem is ilyen szép legyen a "grafika"?
valaki segítene ebben?
KÖSZÖNÖM előre is a segítséget
amúgy zsír lett a fórum :D
és én is szeretnék csatlakozni hozzá aamúgy meg a kérdést én is akarom kérdezni :)
Nice Photos / Szép Képek Mandoki72,Bazsio,Szoty12,Gyurma77,Tomi161996
Mandoki tetszik a Mercid :D
És pont ebben a pillanatban meghozták az játékot úgyhogy nemsokára visszatérek pár képpel <#nevetes1>#nevetes1>
Megjelent az új patch hivatalosan és le is szedtem elég jó szép a GPS-tudja hol hánnyal kell menni.Ügyes, végre valami vezetési realisztikusság szorult a patchbe mert ha tempomat megy akkor a retarder nem kapcsolja ki.De én nem használok retardert de nem baj.
Befejeztem a fuvar még a patch előtt
Bocs előre a sok képért
Itt valaki vagánykodott biztos
Tetszik az új betőltő stílus csak a modot ki kell vegyem még...tetszik az is ,,,Free as wind''
A Patch szó szerint hazavágott
Jó nagy áldott fuvar 2.238 Km
Meghordozom a TV-ket rendesen
És valósághűen ismeri a korlátozásokat
Több mint fele megvan már de a többi marad későbbre
Tegnap vásároltam meg a ETS 2 Steames verziót. Érdeklődni szeretnék hogy a Multiplayer módban ugyan úgy lehet-e fejlődni?
A másik hogy a jelenlegi Steam Verzió patch nem kompatibilis a Multi résszel.. Ezzel mit lehetne tenni? Visszafelé nem lehet patchelni igaz?
Felraktam pl a Hungary mapot is...de az is esélytelen ezzel a friss verzióval.
Illetve melyek azok a módok,amiket eredetin is lehet használni,és jót tesz a játékélménynek. Nem csalásra gondolok.
Előre is köszönöm a segítségeket.
Azo
De én on nyomtam természetesen.
http://strawpoll.me/2220544 A balesetek elkerülése és a realitás felé közelítés miatt is szavaztam az (ON) mellett. A mi autóinkban pl gyárilag 90-es limiter van, és az ember se lépi át szívesen. Szavazzatok ti is ide vagy oda.
Mandoki72: <#eljen>#eljen>
én mit állítsak be,hogy nekem is ilyen szép legyen a "grafika"?
valaki segítene ebben?
KÖSZÖNÖM előre is a segítséget
amúgy zsír lett a fórum :D
kormány
Csináltam egy új profilt új játékost, ha úgy tetszik, szépen beállítottam a kormányomat (logitech DFGT), ahogyan szoktam és a régi mentésemet, amit mindig biztonságos helyre másolok, kicsit megbasztattam, azaz: a dokumentumok mappában van a mentett játéka mindenkinek, benne profiles mappa, az a profilunk. A save mappa a mentett játék, azzal semmi gond, igazából a config és control fájlokat cseréltem, és így már jól működik a kormányom. A régi profilban csak nem sikerült beállítanom valamiért...