Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megjelent az új patch hivatalosan és le is szedtem elég jó szép a GPS-tudja hol hánnyal kell menni.Ügyes, végre valami vezetési realisztikusság szorult a patchbe mert ha tempomat megy akkor a retarder nem kapcsolja ki.De én nem használok retardert de nem baj.
Befejeztem a fuvar még a patch előtt
Bocs előre a sok képért
Itt valaki vagánykodott biztos
Tetszik az új betőltő stílus csak a modot ki kell vegyem még...tetszik az is ,,,Free as wind''
A Patch szó szerint hazavágott
Jó nagy áldott fuvar 2.238 Km
Meghordozom a TV-ket rendesen
És valósághűen ismeri a korlátozásokat
Több mint fele megvan már de a többi marad későbbre
Tegnap vásároltam meg a ETS 2 Steames verziót. Érdeklődni szeretnék hogy a Multiplayer módban ugyan úgy lehet-e fejlődni?
A másik hogy a jelenlegi Steam Verzió patch nem kompatibilis a Multi résszel.. Ezzel mit lehetne tenni? Visszafelé nem lehet patchelni igaz?
Felraktam pl a Hungary mapot is...de az is esélytelen ezzel a friss verzióval.
Illetve melyek azok a módok,amiket eredetin is lehet használni,és jót tesz a játékélménynek. Nem csalásra gondolok.
Előre is köszönöm a segítségeket.
Azo
De én on nyomtam természetesen.
http://strawpoll.me/2220544 A balesetek elkerülése és a realitás felé közelítés miatt is szavaztam az (ON) mellett. A mi autóinkban pl gyárilag 90-es limiter van, és az ember se lépi át szívesen. Szavazzatok ti is ide vagy oda.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Mandoki72: <#eljen>#eljen>
én mit állítsak be,hogy nekem is ilyen szép legyen a "grafika"?
valaki segítene ebben?
KÖSZÖNÖM előre is a segítséget
amúgy zsír lett a fórum 😄
kormány
Csináltam egy új profilt új játékost, ha úgy tetszik, szépen beállítottam a kormányomat (logitech DFGT), ahogyan szoktam és a régi mentésemet, amit mindig biztonságos helyre másolok, kicsit megbasztattam, azaz: a dokumentumok mappában van a mentett játéka mindenkinek, benne profiles mappa, az a profilunk. A save mappa a mentett játék, azzal semmi gond, igazából a config és control fájlokat cseréltem, és így már jól működik a kormányom. A régi profilban csak nem sikerült beállítanom valamiért...
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Lekapott a kút kamerája<#idiota>#idiota>
Megmutatom a belsejét is mert még nem tettem róla fel képet 😊
A beviteli varázslóban tekerem a kormányomat jobbra és balra, de 180 fok erre és arra a maximum - mondja a játék, és nála kiakad, pedig én tudom tekerni, ahogy eddig sikeresen 900 fokig is. Valakinek van ötlete, miért nem veszi be a játék most hirtelen a 900 fokos elfordulást, miközben eddig minden OK volt?
Mandoki72, Punky, Bazsio, Szotyi, Vajo: Jó képek, száp munkák! <#eljen>#eljen>
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro
Sikerült megoldani a ETS 2 steam-es aktivációját.
Első lépésben a Vezérlőpulton keresztül uninstallálja a ETS 2 játékot.
Ha nem változtatott az alapbeállításokon, a játék létrehozott egy C:\Users\ saját név \Documents\Euro Truck Simulator 2 mappát, ebben tárolódnak a játékmentések.
A játék uninstallálásánál ezt a mappát meg kell megőrizni, ha meg akarja tartani játékállását.
A régi játék törlése után lépjen be saját steam fiókjába, és ott a játék aktivációja menüpont alatt adja meg az új aktivációs kódot, ami a következő:
XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX
Ezután a Steamről installálhatja a játékot.
Ha sikeresen megtörtént a játék telepítése, az online mod-ot innen tudja elérni: http://alpha.ets2mp.com/
Innen be kell jelentkeznie a steam fiókjába, ami esetenként egy email-es ellenőrzéssel járhat. Ha kódot kér a továbblépéshez, azt az email fiókjában megtalálja.
Ezután a mod letölthető, ami egy installációs .exe file.
A mod a ’ C:\Program Files (x86)\Euro Truck Simulator 2 Multiplayer’ mappába akar települni, ami teljesen megfelel.
Ezután a telepítő rákérdez, hova lett telepítve a játék.
Ha minden maradt az eredeti beállítások szerint, akkor ez a C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Euro Truck Simulator 2 mappa, ezt kell megadni.
Ezzel az online mod fel is települt.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h