52665
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • SimaSuna #43831
    hát nem tudom. Nyilván a G25-G27 nem kamionszimulátorhoz van gyártva, hanem autóversenyekhez. Ahol túl sok gombot nem használ a versenyző..Nekem G25-re a kormány 2 gombjára a lámpa ill a tempomat van állítva.
    Pillangók az indexek.

Autóversenyeken sem mindenhol használnak kuplungot. (V8Supercars-nál csak 1-ből 2-be váltásnál...)
    Historic versenyeken pedig nagy feeling a dupla kuplung, illetve gázfröccsös visszaváltás..

Olyat állítani, hogy " A DFGT ebben jobb , mint a 2X olyan drága konkurensei" kicsit merész kijelentés. Szerintem.
    Kamiont hasonlítani "GT" autókhoz...

Major Beni, Kiss Norbi belső..

Formula Truck race...szimulátor...itt se nagyon nyomogat gombot..

ez bedig egy szétberhált G25 ha jól láttam...
  • tutuhawer #43830
    Mit kezdjek a váltón levő sok gombbal? A kormányom jól elhelyezkedő gombokat keresni nem kell, ott van, tudja fejből bármelyik gkv, hogy mi hol van, hol találja. A valósághoz nagyon hasonló mozdulatokkal vezetem a kamiont ebben a játékban, ez itt nagy előny, ki se kell próbálnom hozzá bármely másik kormányt. Van olyan szegmens, naná, amiben a G27 és a G25 is jobb, azért az a két zászlóshajója a Logitech kormányoknak. Itt a kamionban viszont olyan előnyei vannak a DFGT-nek, amik nem elhanyagolhatók, míg a G25-G27 ellenében is. Bármely versenyző megmondja, mennyire király, a G25 meg a G27 is, ebben biztos vagyok, de ez itt nem a versenyzős fórum. Bejön a havercsávó és a kamionját akarja vezetni, valahogyan szimulálni. A DFGT ebben jobb , mint a 2X olyan drága konkurensei. Az OK, hogy nincs benne kuplung, de én még egy DAF sofőrrel se találkoztam, aki manuálisan váltana, ugyanez érvényes a Renault gépkocsikra is. Ezekben az autókban 2 pedál van, ami épp elég is. Ebben a szimulátorban szerintem a DFGT a legjobb.
  • vajo
    A DFGT vagy G27-es összehasonlításban csak az pártól a GT mellé, aki nem próbálta a G27-et. Sokat kipróbáltam, és egyértelmű volt, hogy melyik a befutó. A váltón is sok gomb van, bőven elég ETS2-höz, egy szimulátornál meg annak is örül az ember ha már a kormányt megtudja tartani, nem hogy ide-oda nyúlkálni. :D xD
  • kisfüsi
    Elnézést, elrontottam a képméretet!
  • kisfüsi
    Estét! :) Punky, Gyurma77
  • norbee46
    Sziasztok!
    Szép gépek! Mindekinek
    Minél többet nézegetem az új DAF-ot annál jobban tetszik, pedig eleinte nem voltam kibékülve az első lámpákkal.
    Hozok már én is egy képet.
  • Gyurma77
    Köszi Norby. Ment a privi. :)
  • Meridius
    budaörsi Media Marktban 1 hete 35 ezerért vettem új, 2 év garis DFGT-t. (ennyiért a jobb állapotú használtakat vesztegelik manapság)
  • balika223
    véletlenül valaki nem tudna nekem csinálni egy skin a ujj daf ra meg egy pótkocsira?
  • Norby646
    Szép, letisztult szerelvény! Az a "kerék mod", privát vagy publikus? :)
  • szufy
    Köszönöm szépen a válaszodat. :)
  • Szabi #43820
    még nincs, de már régóta elő vannak készítve, szóval egyszer majd az is lesz :)
  • szufy
    Sziasztok a Frank féle magyar mapon nincs véletlenül valamelyik városban bánya? Arra gondolok ami az eredetiben is benne van. Válaszotokat előre is köszönöm. :)
  • Gyurma77
    Sziasztok!

Jó képek/gépek!
  • Janika80
    Olyan mint az életben. Kidugod az orrát és úgy sem mernek neked menni... Jó esetben.
    Legalábbis én sok ilyennel találkoztam már élőben. Tudod,az erősebb kutya b@szik alapon nyomják sokan. :D
  • Bazsio
    Hátha olcsóbb és szimulátorosabb akkor inkább azt.
  • fpurman
    Nekem elegendő a G27 kormánynál a 10gomb is :) Nem nagy munka nyomogatni a H váltón a gombokat úgy is kéznél van :)
    DFGT n is gondolkodtam de a kuplung meg a H váltó nekem sokat jelent :)
  • fpurman
    Fogaskerék hajtás mindig hangosabb mint egy szíjhajtás :) Tudod mint a jó Honda motor. Kicsit zörög a vezérlése meg hangosabb de ezért szeretjük :)
  • tutuhawer #43813
    ungarische forint a béka segge alatt. A kormány értéke ugyanannyi, a forintom meg nem ér semmit, persze, hogy többet kell leperkálni érte, miközben a fizetésem kevesebbet ér, elég szar helyzet, ez igaz.
  • Toby0501
    "Minőségi csere."
  • Szabi #43811
    viszont azért az durva, hogy 4éve még 30ért is lehetett kapni, most meg 40 az alja.. :D
  • tutuhawer #43810
    kamiont vezetni szerintem jobb a Logitech DFGT, mert több, mint 20 gomb van rajta, és a valósághoz nagyon hasonló mozdulatokra lehet beállítani a gombokat, ami nem semmi. Nem semmi. 40 000 Forint az ára, a G27 jóval több., és ezért még mindig a bilentyűzeten keresed a gombokat. Érdemes utánanézni a logitech honlapján
  • hotwheels
    Nekem ez van.
  • Misuka963
    Köszi,várom majd :)
  • Norby646
    Köszi! Próbáltam, nem tudtam eldönteni melyik legyen, aztán egyelőre a 6x4-es lett. Na majd lövök úgy is képet róla... :)
  • Misuka963
    Szép lett komám,a Chereau illik utána :)
    6X2-es meghajtással nézted már ?
    Az ütne mégcsak :)
  • balika223
    véletlenül nem tudnál nekem csinálni egy skin a ujj daf ra meg egy pótkocsira skint?
  • Norby646
    Kész az újabb skin:

• Norby646
    Valaki az új daf-hoz nem tudna küldeni valami normális kerék modot?
  • Bazsio
    Kösz az infót akkor majd lassan tervezet lesz a G27-re.
  • vajo
    50 ezer forint és halkabb, kényelmesebb, könnyebben fordul a G27 és 6 gomb van a kormány. ;) Biztos nem vennék am használt G25-öt. Ezért vettem új G27-et. :D
  • juhosati
    Tökölre menet

• sure

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    apró elütés. a Forwardingból Frowarding lett...
  • hotwheels
  • tomi161996
    Asszem te csináltad :D
  • tomi0113
    [center] Az eredeti:

Játékbeli:
  • Bazsio
    Kösz az infót de én egytől se rendelem mert amiért ide hozzák kb ösz lesz 250 K!
    De hogy olyan hangos??
    Mi van vele?Benzin motor hajtja??

• Szabi #43794
    szép a pót
  • Skrupi

• tomi161996
    Rég hoztam már képet:D Szép gépek srácok
    Rakodás :)