52665
-
Stewen1967 #43951 A Brutál Gold megy vele. -
#43950 Béta verzióba le vannak tiltva a modok, majd ha kijön a végleges. -
kukubenko66 #43949 Üdv mindenki.
Ma fogom frissíteni a játékot a public bétára.
Az érdekelne, hogy van-e valami frankó környezeti mod, ami működik 1.14-en ? Improved Weather Reload r4-et néztem, de a hozzászólások alapján nem megy 1.14-en. -
Carl Davies #43948 Nekem az nem tetszik egyébként, hogy a sáv választóvonalak sárgák lesznek a mod-tól.
Meg egy kérdés. Vannak a képzettségek ugye. Azokba nem lehet belenyúlni valamelyik fájlon keresztül? Mert a nagy távolságú fuvarokat visszaállítanám valamennyire, mert csak hosszú fuvarok vannak szinte, én meg örülnék a rövidebbeknek is. -
#43947 Sziasztok :)
Segítséget szeretnék kérni abban hogy letöltöttem ilyen SweetFX módot beleraktam a játékba működik is de egy idő után exe hibával kidob a játék... Mi lehet a probléma? Eredeti a játékom. Köszi előre is :) -
Gyurma77 #43946 -
Stewen1967 #43945 Persze nem a csajok segge a lényeg :)
Hanem az aszfalt...
Diffouse:
HDR:
-
#43944 -
#43943 én nem kínlódom a Pótokkal ,ha van elviszem ,ha nincs nem viszem ,és a pótkocsik is országhoz kapcsolódnak...
-
Axtros #43942 ez sem igaz nekem mindet látja
Nem feltétlenül, mivel ha egy szerkesztett pót egy adott csoportot ír felül, mondjuk "Hűtős", akkor a legnagyobb ID-jú fog csak megjelenni.
A TRAILER PACK with Realistic Textures korábban egyelten egy csomagban volt, de mostanra már az egyes típusokat különálló állományokba szervezték, így most már meg lehet csinálni azt, hogy a pótkocsi csoportokat ki/be lehet benne kapcsolni, ezáltal pedig te berakhatod mellé a sajátodat. Így meg fog jelenni.
igen mert ez attól függ ,hogy a készítő mennyi céghez rendelte hozzá
Ez igaz, de cégen belül is lehet gyakoriságot beállítani. -
#43941 1. ez sem igaz nekem mindet látja
2. igen mert ez attól függ ,hogy a készítő mennyi céghez rendelte hozzá
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.11.08. 15:33:03 -
Axtros #43940 A TRAILER PACK with Realistic Textures mellett más trailer addont viszont nem fog látni a program, sőt, igazából minden más módot felül is ír, amit Ő is használ.
Egyébként úgy láttam, hogy ha a pótkocsi böngészőben benne van egy pót, akkor a játékban is meg fog jelenni - persze csak bizonyos cégeknél - de az nem biztos, hogy a gyakorisága is akkora, mint más pótkocsiknak. Lehet, hogy egy jó darabig nem találkozol egy adott póttal, másikra meg szinte minden városban lesz legalább egy fuvar. Ilyen a TRAILER PACK with Realistic Textures csomgban a DHL-s, vagy Omega Pilsno-s pót, amelyekből minden hol találsz belőle legalább egyet-egyet városonként, de például a Waberer'-s már olyan, mint a fehér holló.
-
#43939 akkor ezt itt a béta pöcs miatt van ? -
#43938 De olyan pótkocsival is megesik ez, amit korábban (legútóbbi béta patch előtt) gond nélkül használtam. Na mind1, köszi azért, meglesem.
Ha valaki tudja miért nem társít a pót mellé fuvart, az legyen olyan kedves és írja meg. -
#43937 mert nem
JazzyCat
vagy
TRAILER PACK with Realistic Textures
használd ezeket és működik -
#43936 Nem tudja valaki miért van az, hogy berakok egy mod pótkocsit, a játékon belül a pótkocsi böngészőben látom a pótot, működik szépen, azonban a fuvarok között nem jelenik meg, még alvás után sem. Ötlet? -
#43935 Sziasztok remélem nem gond ,ha megosztom
-
#43934 -
Axtros #43933 -
94Patrik94 #43932
Punky -
Patrik - -
#43930 Nem semmi megoldásaid vannak, nagy királyság. -
#43929 Csak olyan menteseket tudok betolteni amik kb. egy evesek, valoszinuleg akkor meg az 1.2.1-es verzio volt a naprakesz. Az ujabbakat nem tudom, raadasul az akkori menteseimben meg nincs sajat garazsom. -
Stewen1967 #43928 http://www.stewen.hu/ZX-Mirror-fix-Patch-1-14-by-Stewen.scs -
#43927 Egy ideje nem mentem multiplayerben, de én azt csinálnám első körben, hogy beállítom a multiplayer általá támogatott verziót, azzal bemegyek single playerbe, beugrok a garázsba, mert odatesz a játék automatikusan, és azt elmentem, utána megyek be multiplayerbe. Ennek működnie kéne így. Először így próbálnám én -
#43926 Igen, ezt mar par napja probaltam. Nem megyen igy se.
Akkor felejtsem el az 1.3-as mentesemiet a multiban? Nektek hogy mukodik, uj karriert kezdtetek?
-
Axtros #43925 Telepítsd újra a multiplayer-es kliens programot. -
#43924 Sziasztok!
Erdeklodni szeretnek, hogy multiban az 1.13-as mentett allasaimat hogyan tudnam eletre kelteni? Visszabutitottam steam-propeties-betes-on belul 1.2.1-re, igy viszont a menteseket nem tudom betolteni. Az ismeroseim gond nelkul tudnak multizni, nem kellett uj karriert kezdeniuk. Mit rontok el, ki nem mond igazat?:) -
JohnBart #43923 Vannak már hasznos hozzászólások a topikban, érdemes átfutni, akit érint a téma. ;) -
Solt #43922 Vannak persze, de a vezetési élményhez ez sokat hozzátenne... én mindig tükörből hajtogatom be magam a lerakodóhelyeken, és a mostani tükrökkel ez rémálom... :) -
#43921 vannak nagyobb gondok is, de tényleg jó lenne ha javítanának rajta :) -
Solt #43920 Üdv Urak!
JohnBart ( restacar.hu ) kolléga volt olyan kedves és nyitott egy topikot a torz tükrök miatt a hivatalos fórumon, ahol szavazatokkal lehet "gyorsítani" ennek a hibának a javítását. Kérek szépen mindenkit akinek van pár perce erre, hogy látogassa meg a topikot, és szavazzon arra, hogy őt is zavarják a torz tükrök. Idáig főleg ez annak volt zavaró, aki belsőnézetből játszva csak a gyári tükröket használta... viszont az Oculus Rift féle kütyük terjedésével egyre "égetőbb" lesz a probléma... :)
Köszönöm szépen előre is!!!
CIKK A HIBÁRÓL, PLUSZ ÚTMUTATÓ
Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.11.06. 10:34:54 -
??IMD??? #43919 Köszi a segítséget!! -
94Patrik94 #43918 -
Stewen1967 #43917
-
#43916 Egész élethű lett az XF -
Axtros #43915 -
#43914 Én azt mondom, a belinkelt képekről nem lehet vitázni, azon mit lehet megbeszélni? Itt agyal a játékos a kormányon , és én máris továbblépek, kicsit állítok a bal oldali kezelőfelületen, hogy jobb legyen. A Renault-ban a retarder bal oldalt van, és a pillangó kapcsolóra teszem a retardert, a felfel POV pedig a retarder vissza gombja lesz. Az ablaktörlőt és a fényszórókat is valahogy a POV gombra teszem valószínű. A lényeg, ha átülök másik autóba, a retarder a jobb oldalra kell, hogy kerüljön. -
Axtros #43913 Ez a kormány vita teljesen felesleges, ugyanis annak, hogy ki milyen kormányt használ igazából csak két dolog szab határt:
1. Mennyire szimulátor fan.
2. Mit enged meg a pénztárcája.
Akinek van rá pénze és fan-nak mondja magát, megveszi a G27-et, mert tudja, hogy az az etalon, akinek meg nincs, az használja a DFGT-t, vagy még azt sem. (Nyilván alkalmi játékosok, kevés fizetésből élők, vagy akinek még nincs önálló keresete, azok még a DFGT-ig sem jutnak el. Ők az egérrel, meg a billentyűzettel is beérik.)
Aztán mindenki védi a maga vezérlőjét, amit használ. Az, hogy melyiken hány gomb van, melyiken hol helyezkednek el ezek a gombok, teljesen mindegy, mivel mindenki a hardver lehetőségeihez és a saját igényeihez legjobban igazodva konfigurálja be a saját vezérlőjét. És akkor neki az a "legjobb". -
#43912 Én is DFGT t használok, teljesen meg vagyok elégedve vele. Persze a G27 hez nem lehet hasonlítani, mivel nem is egy kategória, de a gombok száma és elhelyezkedése miatt ehez a szimulátorhoz valóban jobb választásnak tűnik a dfgt, bár ez a vélemény csak egy. Viszont más versenytípusokhoz biztosan jobb a g27. Este csinálok másik gameplayt de ha valakit érdekel addig is:
ETS2 maujuri gameplay