52665
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Stewen1967
    A Brutál Gold megy vele.
  • ocskoszilard
    Béta verzióba le vannak tiltva a modok, majd ha kijön a végleges.
  • kukubenko66
    Üdv mindenki.

Ma fogom frissíteni a játékot a public bétára.
    Az érdekelne, hogy van-e valami frankó környezeti mod, ami működik 1.14-en ? Improved Weather Reload r4-et néztem, de a hozzászólások alapján nem megy 1.14-en.
  • Carl Davies
    Nekem az nem tetszik egyébként, hogy a sáv választóvonalak sárgák lesznek a mod-tól.

Meg egy kérdés. Vannak a képzettségek ugye. Azokba nem lehet belenyúlni valamelyik fájlon keresztül? Mert a nagy távolságú fuvarokat visszaállítanám valamennyire, mert csak hosszú fuvarok vannak szinte, én meg örülnék a rövidebbeknek is.
  • MexxHUN
    Sziasztok :)
    Segítséget szeretnék kérni abban hogy letöltöttem ilyen SweetFX módot beleraktam a játékba működik is de egy idő után exe hibával kidob a játék... Mi lehet a probléma? Eredeti a játékom. Köszi előre is :)
  • Gyurma77
  • Stewen1967
    Persze nem a csajok segge a lényeg :)
    Hanem az aszfalt...

Diffouse:

HDR:
  • hotwheels
  • Nesuten
    én nem kínlódom a Pótokkal ,ha van elviszem ,ha nincs nem viszem ,és a pótkocsik is országhoz kapcsolódnak...
  • Axtros
    ez sem igaz nekem mindet látja

Nem feltétlenül, mivel ha egy szerkesztett pót egy adott csoportot ír felül, mondjuk "Hűtős", akkor a legnagyobb ID-jú fog csak megjelenni.
    A TRAILER PACK with Realistic Textures korábban egyelten egy csomagban volt, de mostanra már az egyes típusokat különálló állományokba szervezték, így most már meg lehet csinálni azt, hogy a pótkocsi csoportokat ki/be lehet benne kapcsolni, ezáltal pedig te berakhatod mellé a sajátodat. Így meg fog jelenni.
    igen mert ez attól függ ,hogy a készítő mennyi céghez rendelte hozzá

Ez igaz, de cégen belül is lehet gyakoriságot beállítani.
  • Nesuten
    1. ez sem igaz nekem mindet látja
    2. igen mert ez attól függ ,hogy a készítő mennyi céghez rendelte hozzá
    Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.11.08. 15:33:03
  • Axtros
    A TRAILER PACK with Realistic Textures mellett más trailer addont viszont nem fog látni a program, sőt, igazából minden más módot felül is ír, amit Ő is használ.
    Egyébként úgy láttam, hogy ha a pótkocsi böngészőben benne van egy pót, akkor a játékban is meg fog jelenni - persze csak bizonyos cégeknél - de az nem biztos, hogy a gyakorisága is akkora, mint más pótkocsiknak. Lehet, hogy egy jó darabig nem találkozol egy adott póttal, másikra meg szinte minden városban lesz legalább egy fuvar. Ilyen a TRAILER PACK with Realistic Textures csomgban a DHL-s, vagy Omega Pilsno-s pót, amelyekből minden hol találsz belőle legalább egyet-egyet városonként, de például a Waberer'-s már olyan, mint a fehér holló.
  • Nesuten
    akkor ezt itt a béta pöcs miatt van ?
  • Norby646
    De olyan pótkocsival is megesik ez, amit korábban (legútóbbi béta patch előtt) gond nélkül használtam. Na mind1, köszi azért, meglesem.

Ha valaki tudja miért nem társít a pót mellé fuvart, az legyen olyan kedves és írja meg.
  • Nesuten
    mert nem
    JazzyCat

vagy

TRAILER PACK with Realistic Textures

használd ezeket és működik
  • Norby646
    Nem tudja valaki miért van az, hogy berakok egy mod pótkocsit, a játékon belül a pótkocsi böngészőben látom a pótot, működik szépen, azonban a fuvarok között nem jelenik meg, még alvás után sem. Ötlet?
  • Nesuten
    Sziasztok remélem nem gond ,ha megosztom

• maujuri #43934
  • Axtros
  • 94Patrik94

Punky
  • hotwheels

Patrik -
  • tutuhawer #43930
    Nem semmi megoldásaid vannak, nagy királyság.
  • JimKirk
    Csak olyan menteseket tudok betolteni amik kb. egy evesek, valoszinuleg akkor meg az 1.2.1-es verzio volt a naprakesz. Az ujabbakat nem tudom, raadasul az akkori menteseimben meg nincs sajat garazsom.
  • Stewen1967
    http://www.stewen.hu/ZX-Mirror-fix-Patch-1-14-by-Stewen.scs
  • tutuhawer #43927
    Egy ideje nem mentem multiplayerben, de én azt csinálnám első körben, hogy beállítom a multiplayer általá támogatott verziót, azzal bemegyek single playerbe, beugrok a garázsba, mert odatesz a játék automatikusan, és azt elmentem, utána megyek be multiplayerbe. Ennek működnie kéne így. Először így próbálnám én
  • JimKirk
    Igen, ezt mar par napja probaltam. Nem megyen igy se.

Akkor felejtsem el az 1.3-as mentesemiet a multiban? Nektek hogy mukodik, uj karriert kezdtetek?
  • Axtros
    Telepítsd újra a multiplayer-es kliens programot.
  • JimKirk
    Sziasztok!

Erdeklodni szeretnek, hogy multiban az 1.13-as mentett allasaimat hogyan tudnam eletre kelteni? Visszabutitottam steam-propeties-betes-on belul 1.2.1-re, igy viszont a menteseket nem tudom betolteni. Az ismeroseim gond nelkul tudnak multizni, nem kellett uj karriert kezdeniuk. Mit rontok el, ki nem mond igazat?:)
  • JohnBart
    Vannak már hasznos hozzászólások a topikban, érdemes átfutni, akit érint a téma. ;)
  • Solt
    Vannak persze, de a vezetési élményhez ez sokat hozzátenne... én mindig tükörből hajtogatom be magam a lerakodóhelyeken, és a mostani tükrökkel ez rémálom... :)
  • Szabi #43921
    vannak nagyobb gondok is, de tényleg jó lenne ha javítanának rajta :)
  • Solt
    Üdv Urak!

JohnBart ( restacar.hu ) kolléga volt olyan kedves és nyitott egy topikot a torz tükrök miatt a hivatalos fórumon, ahol szavazatokkal lehet "gyorsítani" ennek a hibának a javítását. Kérek szépen mindenkit akinek van pár perce erre, hogy látogassa meg a topikot, és szavazzon arra, hogy őt is zavarják a torz tükrök. Idáig főleg ez annak volt zavaró, aki belsőnézetből játszva csak a gyári tükröket használta... viszont az Oculus Rift féle kütyük terjedésével egyre "égetőbb" lesz a probléma... :)

Köszönöm szépen előre is!!!

CIKK A HIBÁRÓL, PLUSZ ÚTMUTATÓ
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.11.06. 10:34:54
  • ??IMD???
    Köszi a segítséget!!
  • 94Patrik94
  • Stewen1967

• Misuka963
    Egész élethű lett az XF
  • Axtros
  • tutuhawer #43914
    Én azt mondom, a belinkelt képekről nem lehet vitázni, azon mit lehet megbeszélni? Itt agyal a játékos a kormányon , és én máris továbblépek, kicsit állítok a bal oldali kezelőfelületen, hogy jobb legyen. A Renault-ban a retarder bal oldalt van, és a pillangó kapcsolóra teszem a retardert, a felfel POV pedig a retarder vissza gombja lesz. Az ablaktörlőt és a fényszórókat is valahogy a POV gombra teszem valószínű. A lényeg, ha átülök másik autóba, a retarder a jobb oldalra kell, hogy kerüljön.
  • Axtros
    Ez a kormány vita teljesen felesleges, ugyanis annak, hogy ki milyen kormányt használ igazából csak két dolog szab határt:
    1. Mennyire szimulátor fan.
    2. Mit enged meg a pénztárcája.
    Akinek van rá pénze és fan-nak mondja magát, megveszi a G27-et, mert tudja, hogy az az etalon, akinek meg nincs, az használja a DFGT-t, vagy még azt sem. (Nyilván alkalmi játékosok, kevés fizetésből élők, vagy akinek még nincs önálló keresete, azok még a DFGT-ig sem jutnak el. Ők az egérrel, meg a billentyűzettel is beérik.)
    Aztán mindenki védi a maga vezérlőjét, amit használ. Az, hogy melyiken hány gomb van, melyiken hol helyezkednek el ezek a gombok, teljesen mindegy, mivel mindenki a hardver lehetőségeihez és a saját igényeihez legjobban igazodva konfigurálja be a saját vezérlőjét. És akkor neki az a "legjobb".
  • maujuri #43912
    Én is DFGT t használok, teljesen meg vagyok elégedve vele. Persze a G27 hez nem lehet hasonlítani, mivel nem is egy kategória, de a gombok száma és elhelyezkedése miatt ehez a szimulátorhoz valóban jobb választásnak tűnik a dfgt, bár ez a vélemény csak egy. Viszont más versenytípusokhoz biztosan jobb a g27. Este csinálok másik gameplayt de ha valakit érdekel addig is:
    ETS2 maujuri gameplay