Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálam se megy, ha ez vigasztal :) , a magyar se, de Frank szerint nem bonyolult a konvertálás, és saját meglátása szerint az elkövetkező 1-2 hétben jöhet a friss magyar map néhány új várossal kibővítve.
Isten nem bottal, hanem VMware.
vszínűleg csak single-be
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
valami 5.0ás map van a mod mappában amit használok viszont az 1.10.9esnél nem dob ki betöltés közben de a legújabbnál már kihajít mint macskár sz@rni
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
engem a legújabb frissítésnél kidob miközben betölti a játékot 1.11.1s patch-nél

Este indultam lőszerrel Torinóba
Na ez is, lehet hogy szabad most előzni de 80 a max és ő 90-nel megy
Germany
Szép a táj
És majd vissza Hollandiába
Szetaki MEG KŐŐŐŐ VENNI A JÁTÉKOT, NEFÉÉ' CSAK PÁR EZRES!!!!!
Mindenki <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Mandoki Ha csinálsz egy Axor Klacskát, akkor......
Szeretnék kérni egy kis segítséget. Eddig az 1.8-as verzióval játszottam, de valamelyik nap felraktam az 1.9-es verziót. A probléma az hogy egy kis idő után, a kamionom festése eltűnik és helyette rikító rózsaszín lesz. Ugyanez történik az összes kamionommal a garázsokban is. Az AI traffic kamionjai viszont nem lesznek ilyenek. Már minden mod-ot és kiegészítőt kikapcsoltam de így is előjön a hiba. Esetleg tud valaki megoldást a problémára?
SKRUPI:az a második kép nagyon ott van<#eljen>#eljen> továbbá: Punky, Bazsio, Krisz1998, kamionos dzsó
Tomi161996, Gyurma77, <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Elindultam a lefejtős körömre, ki tudja mikor végzek <#nemtudom>#nemtudom>
Fekszik nekem ez a tankeres meló <#nyes>#nyes>
Egyik oldalon találtam modként és nekem ez így tökéletes de neked is igazad van az is egy jó ötlet lenne.
Marha jók a képek
Gyurma:<#eljen>#eljen>
Új műszerfal fények a Volvoban :)
Valahol Olaszban kivettem egy 9 órás pihit <#smile>#smile>

i7 4790k @4.5Ghz, Hyper 212 EVO, MSI Z97 Gaming 5, Corsair Vengeance Pro 16 Gb DDR3 1600 Mhz, MSI GTX 1070, Samsung 850 PRO 256GB, WD Blue 1TB, Seasonic S12G450 450W, Zalman Z11 Plus
Srácok nagyon szép gépek, képek <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Ezt az SCS kellene valahogy a játékba vigye az volna jó!!
Én nem szoktam előzni még este se de tényleg kellene a játékba!
Mivel tegnap nem gurultam, így dobok egy "régebbi" képet:
Skrupi:<#eljen>#eljen>
Punky: Ez (is) nagyon élethű kép. Szép szerelvény. <#taps>#taps><#eljen>#eljen>
Punky, AXmen, Mandoki, Bazsio és a többiek: Egytől-egyig szép képek <#eljen>#eljen>
Szép képek/gépek! <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
Ezzel viszont csak túl méretű rakományt húzok :)
Mindenkinek nagyon szép a gépe <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#taps>#taps>Pl. Németországban. Ott vannak szakaszok, ahol nincs tilalom, vagy olyan is van, hogy időszakos a korlátozás. Pl. 6-18.ig nem előzhetsz. Egyébként a tilalom ellenére elég sokan kockáztatnak (amit meg is értek).
Luspy, Krisz, Mandoki72, Bazsio, AXmen: <#eljen>#eljen>

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2
Meg kellene köszönje a Lengyel moddereknek, hogy pénz jön a házhoz!<#idiota>#idiota>
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
Bazsio, krisz1998, Luspy, gyurma77, Ampy81, CzUKi, Ronso, SKRUPI <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
segítségre lenne szükségem.. megvettem eredetibe a játék, viszont ismerőstől hallottam hogy "nem cd-ről" kell telepítenem a játékot, hanem streamen keresztül, hogy multizhassak. igaz ez? ha igen, akkor tudnátok segíteni hogyan is kell? regisztráltam streamen de itt megakadtam.
előre is köszönöm a válaszokat! :)
Most Amsterdam a cél
Éjjel is kell menni
Kedvenc pihenőhelyemen pihenek
Ruhr vidék
Mandoki mondta, hogy szereti az esti belső világítást Így most megkapja <#idiota>#idiota>
Mindenki főleg Luspy <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Nem ETS2-vel, hanem a Truck and Trailers-szel kapcsolatban lenne kérdésem:
Ha az amazon.de-ről rendelem a kódot (ezt: http://www.amazon.de/Euro-Truck-Spezial-Rangier-Simulator-Download/dp/B005G493XU/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1407222717&sr=8-2&keywords=euro+truck+spezial ), akkor azt a steamen betudom regisztrálni (mint az ETS2-t)? Illetve ha igen, akkor magyar lesz? (Nem tudom, hogy ennek van-e magyarítása, mint az ETS2-nek)
A válaszokat előre is köszönöm! :)
Csak 10 paci a különbség. :)
Ampy81: Nagyon szép szerelvény. <#eljen>#eljen>
Skrupi, Bazsio, Ronso, Mandoki72, Czuki: <#eljen>#eljen><#taps>#taps>