Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sure
Sajnos a map modok nem mennek egyelőre az új 1.11 -es foltozással, gondolom a TSM 5-öst használtad te is, meg kell várni, míg a készítő átkonvertálja. Ez egy igen népszerű map, úgyhogy valószínűleg nem kell sokat várni az 1.11-hez igazított változatra.

Nálam se megy, ha ez vigasztal :) , a magyar se, de Frank szerint nem bonyolult a konvertálás, és saját meglátása szerint az elkövetkező 1-2 hétben jöhet a friss magyar map néhány új várossal kibővítve.

Isten nem bottal, hanem VMware.

lehet multiban nem dőlne össze a game...
vszínűleg csak single-be
tutuhawer
passzolok, nekem nincs mod, csak a multiplayer. Ott még várunk a támogatásra.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

single-be...
valami 5.0ás map van a mod mappában amit használok viszont az 1.10.9esnél nem dob ki betöltés közben de a legújabbnál már kihajít mint macskár sz@rni
tutuhawer
mi dob ki? single player vagy multiplayer? Magyar térkép vagy anyám kínja? Valamit segíts, hogy kisegíthessünk.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

skacok
engem a legújabb frissítésnél kidob miközben betölti a játékot 1.11.1s patch-nél
tutuhawer
http://pics.coldline.hu/ én ide töltöm fel, a képkezelőt viszont nem értem. Azokat a képeket megnyitni se tudom, elég szar

Milyen trükkös módszert használtok kép feltöltéshez? <#worship>
Bazsio:<#eljen>

KamionosItaly
hali srácok még régebben írtam hogy milyen vidi kártya kell ... nekem ez van : ati radeon hd 6570 ezzel mehet minden fullosra ?
Misuka963
<#eljen>

Na megvan a 2.-ik fuvar
Este indultam lőszerrel Torinóba

Na ez is, lehet hogy szabad most előzni de 80 a max és ő 90-nel megy

Germany

Szép a táj

És majd vissza Hollandiába

Szetaki MEG KŐŐŐŐ VENNI A JÁTÉKOT, NEFÉÉ' CSAK PÁR EZRES!!!!!
Mindenki <#eljen><#eljen><#eljen>
Mandoki Ha csinálsz egy Axor Klacskát, akkor......
Vedd meg a játékot <#wave>
Sziasztok!

Szeretnék kérni egy kis segítséget. Eddig az 1.8-as verzióval játszottam, de valamelyik nap felraktam az 1.9-es verziót. A probléma az hogy egy kis idő után, a kamionom festése eltűnik és helyette rikító rózsaszín lesz. Ugyanez történik az összes kamionommal a garázsokban is. Az AI traffic kamionjai viszont nem lesznek ilyenek. Már minden mod-ot és kiegészítőt kikapcsoltam de így is előjön a hiba. Esetleg tud valaki megoldást a problémára?

<#worship><#worship><#worship>
A következő Volvos verzió lesz fehérben. <#wink>
Misuka963
Azta,ez a kedvenc tartányautós cégem <#eljen>

Ezer bocsi akit zavar, de elfelejtettem átkonvertálni a képeket <#szomoru1>
Szép napot <#smile>

SKRUPI:az a második kép nagyon ott van<#eljen> továbbá: Punky, Bazsio, Krisz1998, kamionos dzsó
Tomi161996, Gyurma77, <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Elindultam a lefejtős körömre, ki tudja mikor végzek <#nemtudom>
Fekszik nekem ez a tankeres meló <#nyes>

Köszi :)
Egyik oldalon találtam modként és nekem ez így tökéletes de neked is igazad van az is egy jó ötlet lenne.
tutuhawer
A műszerfal világítás annyira nem izgat fel, de a terevzők gombnyomásra kapcsoltathatnák a belső fényeket, amik különböző színűek lennének, az tetszetős trükk lenne.
Marha jók a képek

Üdv <#integet2> Valaki nem tudja hogy miért dob ki a játék és írja hogy a steam működése leállt? <#falbav>
Szép képek mindenkitől!!
Gyurma:<#eljen>

Új műszerfal fények a Volvoban :)

Sziasztok!
Valahol Olaszban kivettem egy 9 órás pihit <#smile>

i7 4790k @4.5Ghz, Hyper 212 EVO, MSI Z97 Gaming 5, Corsair Vengeance Pro 16 Gb DDR3 1600 Mhz, MSI GTX 1070, Samsung 850 PRO 256GB, WD Blue 1TB, Seasonic S12G450 450W, Zalman Z11 Plus

Sziasztok szép napot! <#vigyor2>

tomi161996
Hoztam én is egy képet :)

Srácok nagyon szép gépek, képek <#eljen><#eljen>

Hát igen Gyurma igazad van!
Ezt az SCS kellene valahogy a játékba vigye az volna jó!!
Én nem szoktam előzni még este se de tényleg kellene a játékba!
Sziasztok!

Mivel tegnap nem gurultam, így dobok egy "régebbi" képet:

Skrupi:<#eljen>
Punky: Ez (is) nagyon élethű kép. Szép szerelvény. <#taps><#eljen>
Hajnalban a Claas Metz-i gyára felé elektronikai alkatrészekkel.

Punky, AXmen, Mandoki, Bazsio és a többiek: Egytől-egyig szép képek <#eljen>
hotwheels

Szép képek/gépek! <#eljen><#eljen><#eljen>

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

Misuka963
Az Unióban általában a 2X2 sávos autóutakon vagy autópályákon tilalom van,általában este szokták feloldani 22-6-ig,de jól mondtad Gyurma,autópályaszakaszoktól függ :)

Nagyobbik barnaságom <#hawaii> Ezzel viszont csak túl méretű rakományt húzok :) Mindenkinek nagyon szép a gépe <#eljen><#eljen><#eljen><#taps>
Hali!
Pl. Németországban. Ott vannak szakaszok, ahol nincs tilalom, vagy olyan is van, hogy időszakos a korlátozás. Pl. 6-18.ig nem előzhetsz. Egyébként a tilalom ellenére elég sokan kockáztatnak (amit meg is értek).
Luspy, Krisz, Mandoki72, Bazsio, AXmen: <#eljen>

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2

Hé pajtás hova viszed azt a pizzát ,itt vagyok <#finom>

Shortstop
Sziasztok! Erre valaki esetleg tud megoldást?
Neten sem találtam semmit.

Ejj, az SCS nagyon meg tud élni a multiból hé!
Meg kellene köszönje a Lengyel moddereknek, hogy pénz jön a házhoz!<#idiota>
StephenKing
Bejelentkezel a Steam-be utána fenn játékok-ra klikk aztán termék aktiválása steamen ott beírod a kapott termékkulcsot és onnan már ha jó a kulcs akkor telepíti a játékot.

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

Köszi.ebben a kellemes hangulatban biztos jót lehet szundítani.

Bazsio, krisz1998, Luspy, gyurma77, Ampy81, CzUKi, Ronso, SKRUPI <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>
Hali!
segítségre lenne szükségem.. megvettem eredetibe a játék, viszont ismerőstől hallottam hogy "nem cd-ről" kell telepítenem a játékot, hanem streamen keresztül, hogy multizhassak. igaz ez? ha igen, akkor tudnátok segíteni hogyan is kell? regisztráltam streamen de itt megakadtam.
előre is köszönöm a válaszokat! :)
Olasz-Holland kereskedelmi kapcsolat elősegítése lesz ezen a héten
Most Amsterdam a cél

Éjjel is kell menni

Kedvenc pihenőhelyemen pihenek

Ruhr vidék

Mandoki mondta, hogy szereti az esti belső világítást Így most megkapja <#idiota>

Mindenki főleg Luspy <#eljen><#eljen><#eljen>
V43 1105
Valaki linkeket, hogy milyen módokat érdemes felrakni plz <#idiota>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Angol - Magyar fuvar. <#pias>
Sziasztok!
Nem ETS2-vel, hanem a Truck and Trailers-szel kapcsolatban lenne kérdésem:
Ha az amazon.de-ről rendelem a kódot (ezt: http://www.amazon.de/Euro-Truck-Spezial-Rangier-Simulator-Download/dp/B005G493XU/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1407222717&sr=8-2&keywords=euro+truck+spezial ), akkor azt a steamen betudom regisztrálni (mint az ETS2-t)? Illetve ha igen, akkor magyar lesz? (Nem tudom, hogy ennek van-e magyarítása, mint az ETS2-nek)
A válaszokat előre is köszönöm! :)
Luspy

Többiek: <#eljen>

És te hogy előzöl 4 sávos autópályán??
Jó reggelt!

Csak 10 paci a különbség. :)
Ampy81: Nagyon szép szerelvény. <#eljen>
Skrupi, Bazsio, Ronso, Mandoki72, Czuki: <#eljen><#taps>

Amit kérnék tőletek, az az lenne hogy írjátok már le pls hogy milyen modokat kiegészítőket érdemes berakni a játékba amitől jobb és szebb lesz. természetesen csak olyat ami nem minősül csalásnak stb...Mert eredeti Steames verzióval játszom. Előre is köszönöm nektek !
Holnap már megpróbálok én is feltölteni képet :) Este toltam le 900 km-t :)