Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Norby646
Na végre vmi életjel az új merciről. Már várom. 😛 <#eljen>

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

A Multira most hogy mentek fel? Csak mert akárhova frissítem a játékot,akkor se jó neki....
Szerintem a Civil forgalom hiányzik belőle,így full üres az egész....
norbee46
Sziasztok! Szépek a képek srácok!
Készülget az MP IV is!

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

Azt elfelejtettem leírni, hogy ez független a multitól.

hangacsi.blog.hu

Vagy használd többet a kipufogóféket és a retardert, próbáld kímélni az üzemi féket és nem fogy el a levegő. Ez nincs összefüggésben a kamion állapotával, ez is a szimuláció része. De a Skrupi kolléga által leírt megoldás is jó a problémádra.

hangacsi.blog.hu

Krszti1160
<#eljen> köszi 😊 <#vigyor3>
Beállításokban a légfék szimulációnál vedd ki a pipát.
hotwheels
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

Krszti1160
Sziasztok. Multiban nálatok is elő jön ez, hogy alacsony a légnyomás? (100%-os a kamion szóval nem tudom mért csinálja ezt) Kicsit ideg tépő, hogy időről időre elő jön, mikor oda érek egy-egy lerakó állomásra... Kilépek és vissza aztán jó.
tutuhawer
szerintem a cél jó, elvégre vannak azok a barátságos, kedves, professzionális, hibátlan játékosok, akik gyorsan mennek, ők tudnak a barátaikkal tök gyorsan menni az egyik szerveren. Egész biztosan ők lesznek többen, lehetnek 10-20-30 ezren is talán. Akik meg sok adminnal, 90-nel , normális szimulátor jellegű, szerű körülmények közt kamiont vezetnének, mehetnek, mehetünk a másikra.
Kicsit ironikusan írtam az elejét, de akár benne lehet valamiféle trükk a mod készítői részéről is. Aki száguldozni akar, az mehet oda, de aki kamionosat akar játszani komolyabban, akár cég keretein belül, az tud jönni ide, erre a szerverre. Aztán meglátjuk, hol mennyien lesznek.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

bmwcrash
Alapvetően nem rossz ötlet csak szerintem 4 szerverre kevesen vannak. EU #1-en ~3000 vannak és még így is nagyon sok a kihalt rész, vagy hogy csak 1-2 ember jár arra...most ha lesz ez mondjuk eloszlik akkor még kihaltabb lesz:/
CzUKi
Angyalom

"Fighting for peace is like fucking for virginity"

Szabi
szerintem ez így jó megoldás <#eljen>

"Nulla tenaci invia est via"

tutuhawer
Most éppen tart egy szavazás a nemzetközi multiplayer fórumban, hogy legyen-e sebesség limiter a kamionokban vagy sem. Ez már egy hiteles szavazás, de gyorsan megoldja a kérdést a főnök: 4 szervert indít, limiterrel, sok adminnal, inkább szimulátor jelleggel, és egy no-limit, free roam, azaz szabad szellemű, kevesebb adminnal. USA és EU külön-külön. Érdekes ötlet, egy módon tudjuk meg, jó ötlet-e.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Szivesen. <#eljen>
Jelen.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Boxer HUN
Te is gyere... 😄

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

tutuhawer
A multiplayer azért jó, mert együtt vagyunk,. együtt mehetünk is akár. Nem tök egyedül. AI nem lesz benne, tehát civil autó kizárt, mondták a főnökök. Privát szerverek sem lesznek, nem adják ki a kezükből a véres verítékkel elkészített munkájukat. Szerintem jó a multi, jók a programok, csak sok a köcsög. 😄

első képem itt 😊
Multiban van már AI forgalom?
Szabi
"Utolsó üzenet időpontja: 2014. 06. 18. 12:36" 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Boxer HUN
FÖLD hívja Vajo-t... Vajo jelentkezz!!!

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

A multi jó volna ha volnának pirvát szerverek!<#awink><#nezze>
Szerintem valamit félreértettél. Nem azt írta, hogy mi van a multiban, hanem, hogy "abban mi a jó?". Ezután írta, hogy ott is áru szállítás van. Nem trollkodni akart, csak nemtetszését fejtette ki a multiplayer részleggel kapcsolatban (bevallom, nekem sem tetszik). Annyiban igazat adok neked, hogy ez minek kiírni ide?

"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee

Nézd a mindig csak én irok de akkor is ne írjál monológot.
Kamionozás arról szól, hogy FUVAROZUNK A pontból B pontba!Közbe betartva a szabályokat és figyelünk a környezetre, és időbe letesszük a letenni valót!!Mit kell ezen ennyit kérdezni??A valóság olyan mint a multi csak kicsit a valóságban normálisabbak a kollégák!Mert...mit akartál csinálni a multiban??Talán lövöldözni vagy kamiont lopni mint a History TV-ben az új sorozatban??
Köszönöm szépen.
Adony felé menet.

Szép képek mindenkitől<#eljen>
A multiban mi a jó?
Nem ugyan az, árut szállítasz és kész?

CzUKi
Most ilyen 😊

Angyalszemű <#hawaii>

Szép gépek uraim <#eljen>

"Fighting for peace is like fucking for virginity"

Sziasztok! Arra tud valaki mod-ot, hogy csak az alap hullámos ponyvás trailer-ekből legyen sokféle benne és ezekből álljanak a fuvarok is?
Norby646
Egy kis multizás, egymagamban.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Szerintem elég élethű, inkább a forgalom intelligenciáján kellene még javítani. Nekem jönnek, besatuznak előttem, indokolatlanul lassúak.
De a TSM map mindent visz, feledteti a hibákat 😊
maujuri
De tudnám díjazni hogy ha az SCS még jobban próbálná valóságossá tenni a játékot. Mondjuk a tréler kábelei is be lennének kötve a felvétel után. Vagy pl koszolódna a szélvédő!!!! És a kamion. Na az nagyon ott lenne.

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

Pest észak
Oda kell figyelni én azt csinálom amikor vezetek!<#integet2>
Nyugisan megyek a pályán, a saját sávomba, és erre csak azt veszem észre hogy büntetést fizetek mert neki mentem valakinek..
Egy marha autós belém jött., sávot váltott csak az nem érdekelte hogy az a sáv már foglalt..
Csak ma 2-3x húzott fel.

Scania kereskedést magyar mapon hol találok?

És az mitől van hogy lámpánál vagy kanyarban egy kamion elkezd ugrálni és kifarol a másik sávba?
Utoljára szerkesztette: Skrupi, 2014.08.23. 22:29:22
<#eljen>
bmwcrash
Én se reportoltam még életemben.
Meg én kb. 90%-ban a Felixstove-Rotterdam útvonalat csinálom és még így is rendszeresen fordulok a rossz sávba😄
Belekezdtem egy fuvarba alap mapon de elkezdtem a magyar mapon is.Nagyon is tetszik úgyhogy lehet maradok a hángöri mapnál 😄

Kösz a választ és az infót.
Norby646
Én is láttam pár speedhack.-est, előfordul, ha akarod reportolod ha nem nem. Én nem reportoltam, mert megállni se volt kedvem, meg amúgy sem jött nekem, gyorsabban ment de normálisan. Nem reportolgatok senkit, amíg nekem nem árt, van az adminoknak épp elég dolguk a sok gyökérrel. Tegnap este Angliában jött szemből a kamion a bal oldalon, én is satu, ő is satu végül 1 méterre megálltunk egymással szemben. Kapcsolt, hogy rossz helyen megy, áttért a sajátjába ennyi. Akármilyen gáz, én is fordultam már be szembe Angliában. 😊

Amúgy pár napja raktam vissza multit, mondván hogy kedvet kaptam, meg kíváncsi voltam mi változott, és aránylag pozitív amit tapasztaltam eddig. Hát meglátjuk, bár meg kell hagyni hogy a limiter azért mégsem ártott. 😊

<#eljen>
papi08
Sziasztok!
Nagyritkán' visszaérő játékosként kérdeném, van-e olyan térkép amit képes együttműködni a Frank féle Magyar térkép legújabb verziójával? Szép, és remek térkép, de sajnos a kevés város kezdi egyre inkább elveszíteni a varázsát 😊
((Fontos volna hogy a jelenleg is aktív profilomhoz csatolható legyen, tehát ne kelljen új játékot kezdenem miatta. Már ha ez megoldható.)

Köszönöm!

13 éve itt. Szép idő.

bmwcrash
1. lehet a lagg miatt is
2. speedhack, rengetegszer látni, hogy ilyenért bannolnak ki valakit
Pont ezért jó, hogy ki lehet kapcsolni a sérülést. Ha nem figyel az AI, abból csak neki lesz baja. <#vigyor3>

Ez már csak ilyen, nyugodj meg kb. akkora stresszt okoz mind az FPS vagy akármely nehéz játék!
Sz*m*t egy játék!
Nem jött senki a kereszteződésnél, elhagytam és egy r*h*d*k csak úgy jött és bele ment a rakományomba!
Lehet hogy neki volt előnye, de már rég elhagytam a kereszteződés és belém jött...

Helló mindenki.
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy a multi legújabb verziójában (ugyebár benne van fixen egy 90-es tiltás) megyek a tiltáson és a kollégák simán mennek el mellettem, szóval úgy tűnik, mint ha gyorsabban mennek mint a tiltás. Ez mitől van?
Válaszotokat előre is köszönöm.