52665
-
#44476 -
#44475 Sziasztok
ma a repülőterén volt a lerakó... :)
ép hogy csak átfértem
néztem a felszálló gépeket
-
hangacsi #44474 Szerintem akkor marad a steam. -
XxXcsabi1987XxX #44473 mi az az "achievement?"
az h kell beszerezni? -
peta19901010 #44472 Achievement hiányzik nekem. Akkor mi van. Mert már vagy jó régóta fent vagyok az oldalon (a metál festésem onnan van). -
hangacsi #44471 Ha legalább egy achievemented megvan akkor a wot-on a My page-en belül az events fülre kattintva kell megtalálnod.
Amennyiben dec. 3.-a előtt nem volt meg egy acsid sem, akkor ezt csak a steamen tudod megvenni. -
selby87 #44470 Onnan szedtem le,mikor meg telepíteni akartam ,akkor meg kiírta (Az archivum sérült vagy ismeretlen formátum,vagy sérült) ezt írta ki -
#44469 -
Skrupi #44468
-
#44467 http://ets2mp.com/ én innen szedtem le
-
selby87 #44466 Hali!
Amit letöltöttem az nem jó,hibás azt írja ki.
Honnan lehet normálisat letölteni ami jó ? -
#44465 Jelenleg Bécsben vagyok....... -
#44464 Szia én most telepítettem és nekem simán felment. Ahova a játékot raktad oda probáld ezt is telepiteni.
-
selby87 #44463 Helló!
Steamról letöltöttem a Euro truck simulator-t, ets2mp.com-ra regisztráltam és letöltöttem a multit,de mikor telepíteni akarom azt már nem tudom nem engedi.
Mit lehet csinálni a multival,hogy működjön ? -
peta19901010 #44462 Helló
Én fen vagy a WOT-on de nem találom sehol. Meg tudnád mondani, hogy pontosan hol találom meg, hogy le tudjam szedni?
Segítségedet előre is köszönöm. -
hangacsi #44461 Gyorsan meg is válaszolták helyettem.
-
#44460 Szép estét
Mai szösszenet.....
-
PetiM44 #44459 Akinek van World of Trucks-os achievement-je, az ma délelőtt kapott ilyen karácsonyi festéscsomagot. -
XxXcsabi1987XxX #44458 honnan van neked ez a festés?
tud am vki az új DAF-ba erősebb váltót? -
hangacsi #44457 Itt egy karácsonyi festés:
-
#44456 Föld hívja Frank-et!Frank jelentkezz!Mikor várható újabb Magyar térkép frissítés? -
#44455 Szép estét
Ma is volt egy két fuvar...
Milyen változatos táj............ :)
-
pack #44454 Tudnátok nekem linkelni egy aldi/llidl modot, ami kompatibilis az 1.14-es verzióval? -
#44453 We've found ETS2MP accounts connected to this steam account. If you have any problems with registration please create a support ticket.
Most meg ezt írja. -
#44452 Nekem meg nem küldik az aktiválós emilt. Hogy rohadnának meg. -
#44451 nyilvánossá kell tenni a profilod a sztímen belül -
Carl Davies #44450 Elvileg nincs meg steamen a játékod, ezért nem tudsz regizni. -
pozimisi11 #44449 üdv! valaki tudna nekem segíteni egy interior szerkesztésben mert én nem tudok csinállni seholsem találtam hogy hogyan kellene aki tudna nekem segíteni pls küljön már üzenetet köszönöm
-
edem55 #44448 Üdv!
Szeretnék a multira regisztrálni de amikor rámegyek a registere megadom a steam fiókomat majd ezt írja ki nekem: To create ETS2MP account you must have ETS2 assigned to your steam account. If you have it in your steam library try to check if your profile is public. If it's private make it public and press F5. Mi teendő hogy sikerüljön a regisztráció? -
Axtros #44447 már túlzás, hogy szinte hetente új frissítést csinálnak és egyre élvezhetetlenebb a játék
Azért minden héten nem adnak ki update-eket, és a korábbi 1.14-es frissítés előtt azért nem voltak fps problémák a programmal. Amúgy mint mondtam korábban én is tapasztalom az fps esést, de azért ez nem akkora, hogy a játék élvezhetetlenségére menjen. -
PetiM44 #44446 Legjobb tudomásom szerint még nincs hivatalos kiadási időpont. -
peta19901010 #44445 Helló mindenkinek.
Egy olyat kérdeznék, hogy ha még nem jelent meg akkor kb. mikor jelenik meg a skandináv dlc? Sehol nem találtam használható információt (de az is lehet, hogy nem a megfelelő helyen kerestem).
Válaszotokat előre i köszönöm. -
#44444 Az 1.14-es verzióval van a baj és a sok javítgatással, fejlesztgetéssel. Tudom, hogy minden téren előre kell haladni, de ez már túlzás, hogy szinte hetente új frissítést csinálnak és egyre élvezhetetlenebb a játék! -
#44443 Nem tudom, feltűnt-e, de nem a game általában, hanem konkrétan az 1.14-es patch negatív hatása az FPS-re van ekézve. -
fpurman #44442 Eddig nekem is ment ameddig nem frissítettem 1.14re remélem hamar tesznek vmit ellene -
Bazsio #44441 Nem tudom mi a baj a gameval, de nekem 3Gb-vel és Nvidia 9400GT-vel az 1.9-es verzió configgal megy nekem.
-
#44440 Teljesen igazad van! Egyfolytában javítgatják a játékot, állítólag a játékosok érdekében, de ha nem akkor meg miért? Kíváncsi vagyok, ha elérjük a " 100. 140" -es javítást, azzal már talán játszani sem lehet! Lehet, hogy nem értek hozzá , sőt biztosan nem, de mint egyszerű vásárló meg akarok venni egy játékot és a gépem tudja, az elvárásokat műszakilag, akkor igenis ne legyenek benne hibák vagy akkor ne árulják pénzért, bár mennyi is az! És ne az legyen a válasz ezekre a problémákra, hogy " nem kötelező játszani" ! Üdv. -
fpurman #44439 Engem érdekel ,hogy beszaggat . Mert előtte nem volt ilyen.
El lehet játszogatni vagy el lehet játszani nem mindegy.:)
Ha megvettem közel 6ezer ft ért a játékot akkor menjen rendesen.
Tök mindegy mire állítom a felbontást akkor sem nagyon növekszik az fps legyen az 1280*1024 vagy 1920*1080
Sőt minden alapon van akkor sem változik szinte semmit.
Szerintem ezzel az 1.14 el nagyon mellényúltak -
ENVE #44438 Én egy 2.8on futó E7400 el, 3giga rammal, meg egy 512-es 4670 el el szenvedek a játékban. Beszaggat? Persze. Lowon? Igen. Érdekel? Nem!
Még ezzel a fostalicska géppel is ellehet játszogatni, tessék vissza venni a grafból, vagy valami hiba lesz ott. :\ -
#44437 megpróbálok addig a the crew-val játszani vagy fifa worldöt nyomok