Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Készülget az MP IV is!
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
hangacsi.blog.hu
hangacsi.blog.hu
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
Kicsit ironikusan írtam az elejét, de akár benne lehet valamiféle trükk a mod készítői részéről is. Aki száguldozni akar, az mehet oda, de aki kamionosat akar játszani komolyabban, akár cég keretein belül, az tud jönni ide, erre a szerverre. Aztán meglátjuk, hol mennyien lesznek.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

első képem itt 😊
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
Kamionozás arról szól, hogy FUVAROZUNK A pontból B pontba!Közbe betartva a szabályokat és figyelünk a környezetre, és időbe letesszük a letenni valót!!Mit kell ezen ennyit kérdezni??A valóság olyan mint a multi csak kicsit a valóságban normálisabbak a kollégák!Mert...mit akartál csinálni a multiban??Talán lövöldözni vagy kamiont lopni mint a History TV-ben az új sorozatban??
Adony felé menet.
Szép képek mindenkitől<#eljen>#eljen>
Nem ugyan az, árut szállítasz és kész?
Angyalszemű <#hawaii>#hawaii>
Szép gépek uraim <#eljen>#eljen>
"Fighting for peace is like fucking for virginity"

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
De a TSM map mindent visz, feledteti a hibákat 😊

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Egy marha autós belém jött., sávot váltott csak az nem érdekelte hogy az a sáv már foglalt..
Csak ma 2-3x húzott fel.
És az mitől van hogy lámpánál vagy kanyarban egy kamion elkezd ugrálni és kifarol a másik sávba?
Utoljára szerkesztette: Skrupi, 2014.08.23. 22:29:22
Meg én kb. 90%-ban a Felixstove-Rotterdam útvonalat csinálom és még így is rendszeresen fordulok a rossz sávba😄

Amúgy pár napja raktam vissza multit, mondván hogy kedvet kaptam, meg kíváncsi voltam mi változott, és aránylag pozitív amit tapasztaltam eddig. Hát meglátjuk, bár meg kell hagyni hogy a limiter azért mégsem ártott. 😊
Nagyritkán' visszaérő játékosként kérdeném, van-e olyan térkép amit képes együttműködni a Frank féle Magyar térkép legújabb verziójával? Szép, és remek térkép, de sajnos a kevés város kezdi egyre inkább elveszíteni a varázsát 😊
((Fontos volna hogy a jelenleg is aktív profilomhoz csatolható legyen, tehát ne kelljen új játékot kezdenem miatta. Már ha ez megoldható.)
Köszönöm!
13 éve itt. Szép idő.
Nem jött senki a kereszteződésnél, elhagytam és egy r*h*d*k csak úgy jött és bele ment a rakományomba!
Lehet hogy neki volt előnye, de már rég elhagytam a kereszteződés és belém jött...
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy a multi legújabb verziójában (ugyebár benne van fixen egy 90-es tiltás) megyek a tiltáson és a kollégák simán mennek el mellettem, szóval úgy tűnik, mint ha gyorsabban mennek mint a tiltás. Ez mitől van?
Válaszotokat előre is köszönöm.