52665
-
Bazsio #44516 Kösz Hexenking a pót packot én is letöltöttem és a függöny-pót részét használom de vagányok eddig még ahogy a böngészőbe néztem.
-
#44515 Szép estét
Ma volt egy kis Off-Road....... :)
-
Puhos #44514 Hali!
Egy steam-es verzióhoz lehet két profilt online reggelni a wot-on? -
#44513 -
#44512 Sziasztok, szep napot mindenkinek ! Koszonom Hexenking a segitseget .
-
Skrupi #44511
Sziasztok.
Létezik olyan mod hogy amilyen a kamion színe olyan legyen a gallytörő rács is?
-
#44510 Koszonom .
-
#44509 Itt a link : Trailer Pack 1.0 by hexenking
Ha valami nem tiszta irj és segítek. Amennyiben találsz hibát akkor is szólj ha tudom javítom.
Jó szórakozást !!
-
#44508 Ok koszonom a Uloz.to -ra tolts d fel majd a linket ide vagy Pm-be koszonom . -
#44507 Szia nekem egy olyan csomagom van amit én válogattam össze. Javítottam amit tudtam és nálam jól müködik. Minden pótkocsit lecserél a játékban. A gyáriakkal fuvart már nem tudsz vinni, de az AI idönként húz 1-2. Amennyiben érdekel szólj és feltöltöm valahová. -
#44506 Szep napot mindenkinek! kerek valakit ha tud egy olyan potkocsit linkelni, amelyik minden potkocsit lecserel A-Z ig. Ilyen van a 1.8.2.5 -os verzion. Nekem v 1.14.2 -hez kelene. Koszonom a segitseget . -
Czobi #44505 Köszi, akkor majd igyekszem így teljesíteni a fuvart, hogy meglegyen az acsi. -
Debilon #44504 én tudom, nekem is angolul van
csak kollégának írtam akinek nem jön össze sehogy sem :) -
#44503 Ha valami nem sikerül, meg kell nézni az angolt, az achivementek nem csak ennél a játéknál vannak rosszul lefordítva.
"Take an urgent delivery for a minimum of 550 km and complete it with less than 30 minutes remaining"
(bő egy hónapos kihagyás után ismét előveszem a kamionom, mivel holnap megyek megvenni a DFGT-met ^^) -
Debilon #44502 ezt a z épp időben-t most adta meg, 28 perc volt vissza a fuvar időből mikor leraktam
nem minimum, hanem maximum 30 perccel a lejárat előtt kell lerakni -
#44501 Végre vihettem egy kis értéket is..
Egy kis fennakadás Angliában..
-
-
Bazsio #44499 PL-CH
Kezd hűlni az idő
Hm 1.15 már megint............
Jó az ötlet de ne legyen GRAFIKAI javítás elég jó az nem kell az még tunnigolni!!
Inkább legyen normális autópálya és normális tachográf és stb.... -
#44498 Tegnapi gurulás.. :)
-
Carl Davies #44497 Jaa, az úgy fasza :D -
#44496 Ez nem MOD, hanem az 1.15-ös patch lesz. -
-
Carl Davies #44494 Ez milyen mod? -
Puhos #44493 Köszönöm a segítséget!
Útban Görögország felé.
Utoljára szerkesztette: Puhos, 2014.12.07. 17:29:58 -
Czobi #44492 Köszi, akkor remélem majd javítják valamikor azt az achievment-t is, a másiknál meg én csinálhatok vmit rosszul.
A műszerfalvilágítás választható lesz? Nem csak támogatja, hogy pár kamionnál változik? Meg nem is csinálták még meg minden kamionra,
az egyik hozzászólás szerint az SCS blogján, még mintha csak a DAF euro 6-nál lenne. ("Before this patch indicators on the dashboard were red even when the headlights were off. With this path you can have white indicators and only when you turn on headlights to become red, just like in real life. This is an awesome feature, can't wait for them to add it to the other trucks too. Imagine Mercedes with green lighting at night, or MAN with red ones and this only when you turn on the headlights.)" -
#44491 Akkor egy kicsit más :A Multiplayer télbe öltözik
-
Axtros #44490 De olvasd el előtte, hogy mégis mi az, amit letöltesz. A JPM egy modifikáció, ami ugyan kompatibilis a TSM Map-el, de ez nem maga a térkép. Ez egy térkép kiegészítő igen sok modifikációval.
Ez a TSM Map, a fenti csak egy kiegészítő mód, amely kompatibilis ezzel. (És igen, ebben benne van Afrika.)
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2014.12.07. 15:56:33 -
Puhos #44489 Köszi!
Nálam van egy ilyen hogy z JPM for TSM 5_3. Ebben nincs, de most találtam egy másikat ami TSM Map 5_3.7z ami 666mb. Gondolom ebben van? -
Axtros #44488 Igen, benne van. -
#44487 Az " Épp időben" nekem sem megy, pedig vagy 20x hiba és büntetés nálkül megvolt. A " karrierlista" viszont megszerezve, tehát nálam működik.
Kérdésem az 1.15 beta patchben elvleg benne van a választható műszerfalvilágítás. merre találom?
-
Puhos #44486 hy!
A tsm map 5.3-ban benne van é-afrika? -
Czobi #44485 Sziasztok!
Az achievmentek mindenkinél jók? Mert nekem az "Épp időben"-t (min 550 km-es sürgős fuvar, min 30 perccel a vége előtt kell ott lenni) nem oldja fel, pedig kétszer is teljesítettem ezt. Hasonló a helyzet a Karrieristánál is, most zsinórban teljesítettem két olyat is, de még mindig csak 1-et jelez ki. Esetleg van valami feltétel, amiről nem tudok és nem írja? Más is találkozott hasonlóval? -
Skrupi #44484 -
Axtros #44483 Eltévedtem. :)
Ez is ritka, amikor egyből van saját céges pótkocsi, visszfuvarra. De most megtörtént ez is, Athén kikötőjében. A bal oldalit hoztam, a jobb oldalit viszem. :)
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2014.12.07. 14:01:49 -
#44482 Elég kihalt mostanában a fórum! Teszek már egy képet!
Utoljára szerkesztette: gomze, 2014.12.07. 11:51:38 -
jocking #44481 ... aztán valami átvillant az agyadon... a Jumbo első futóműve. :D -
Skrupi #44480 -
#44479 Tuniszi reptérről az utolsó emlékem
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#44478 Üdv. Srácok!
Még mindig az új daf skinnel kínlódok. Tudna vki adni egy gyári 2048x2048-as template -et?
Amivel csináltam azt írja a játékban hogy texture not found, vagy totál fekete a masina.
Köszi! Szép képek! -
Bazsio #44477 Oda meg ki engedett be?? Netán a NASA, FBI....??