52665
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • fpurman
    2200km s távon és is össze törtem lag miatt a kamiont :( Nem élvezhető így a játék sajnos
  • tutuhawer #44435
    nekem sokkal gyengébb van, és természetesen én is megküzdök a korábbihoz képest. Multiplayerben mentem, szétaszakadt a képernyő, háromszöegk, színes izék mindenütt. Jegelnem kell a játékot így.
  • fpurman
    Az a rossz ,hogy 30-40 km ként elkezd szaggatni 1-2 másodpercig.
    Nagyon elrontja így a játékot
    Nem hinném ,hogy ennyire rossz lenne a videó kártyám.
    Tény nem egy csúcs a kártya de többet várnék a játéktól
    Utoljára szerkesztette: fpurman, 2014.12.01. 19:57:41
  • Axtros
    Ez nálam is fennáll, de főleg városokban szoktam tapasztalni, és akkor is általában olyankor, amikor jobbra nézek ki a kabinból. De biztos vagyok benne, hogy igen jelentős FPS csökkenés van általában is a programban. Bizonyára az új grafikai átalakításoknak köszönhetően, amire már rákérdezték többen is az SCS fórumán is, de egyértelmű választ nem adtak rá. Hát reménykedjünk, hogy ezen javítanak, mert nem igazán ésszerű dolog egy már "régen" futó programban - jelentősen - megemelni a szükséges hardver igényt.
    Utoljára szerkesztette: Axtros, 2014.12.01. 19:09:02
  • fpurman
    Sziasztok lehet csak én vettem észre vagy nálam van a gond de amióta 1.14 re frissítettem az fps leesett városon kívül is 19-25re.
    Frissítés előtt ment 30-50 között. Városban csökkent csak le 25-28 ra
    A videó kártyám GTX 750 2gb
    Amd A8-5600k a proci
    Utoljára szerkesztette: fpurman, 2014.12.01. 18:49:03
  • SimaSuna #44431
    Szép beállás. Kár, hogy csak ilyen "sweet home"-m van és csak Lengyelben....
  • Szabi #44430
    az BMW :D
  • hotwheels
  • Axtros
    Melyik az a cég, ahol ilyen jól fizetnek?! Ház, telek, AUDI. Nyargalok is át! :)
  • Carl Davies
    Lehet hogy nem bírta volna ki a térkövezés, míg beérsz, de azért jó lett. :D
  • bunny
    Biztos, hogy anyu örül, hogy a rakománnyal együtt mentél haza? :)
    Egyébként szép beállás!
    Utoljára szerkesztette: bunny, 2014.12.01. 13:29:28
  • XxXcsabi1987XxX
    valaki tud/tudna erősebb váltót az új DAF-hoz?
  • pack
  • tutuhawer #44423
    jött egy új javítás a multiplayerhez, ez támogatja a windows XP-t. Ez volt a gondom egész nap, most meg már nem akarok játszani :DD
  • XxXcsabi1987XxX
    ilyet még a steam nekem sose csinált,csak most és nem tudom miért
  • XxXcsabi1987XxX
    amúgy az alap játék se indul el sem a multi
  • XxXcsabi1987XxX
    viszont akkor elő jön ez a "steamreporter.exe" és akkor ugyan úgy fut láthatatlanba a steam
  • Nesuten
    feladatkezelőben (jobb klikk a tálcán) állítsd le a Steam -et, és indítsd újra a steam -et
  • XxXcsabi1987XxX
    a feladatkezelőben is megpróbáltam bezárni viszont ott a bezárásnál azt írja ki hogy "steamreporter.exe"
    ha azt is bezárom ugyan úgy megy a steam a háttérben csak nem látni
  • XxXcsabi1987XxX
    skacok
    nekem vmiért nem indul el a steam pedig elvileg fut a háttérben
    mit csináljak?
  • Ricsi234
    Az a bak hatalmas. Vedd kisebbre.
  • Hexenking
    Szép estét, hoztam megint egy pár képet.
    Jó a gép Skrupi !!! :)

• Skrupi

• gomze
    Ez tetszik! Főleg a vége.
  • gomze
    Ismét kipróbáltam egy-két nagyobb szerelvényt, mert nekem tetszenek!

• Bazsio
    Nagyon pöpec!!
  • hotwheels

• Ricsi234
    Alakulunk..:)

• Carl Davies
    Amikor léptek be a multiba, akkor hogy írjátok be a @-ot? nekem nem akarja, úgy kell bemásolnom ...
  • Hexenking
    Sziasztok

• tutuhawer #44406
    OKOK, az már OK, a telepítés rendben, kiküszöböltem, de most ott vagyok, hogy indítom a MP ikonját és a launcher.exe nem win32 alkalmazás. Fél évig az volt, ma meg már nem, ebben segíts, ez mit jelenthet
  • Nesuten
    a telepítéskor kétszer kell megadni elérési utat...
    1. a Multiplayer helyét kell megadni
    2. az ETS 2 telepítési helyét

• Nesuten
    csak manuális váltóval adja ki a hangokat
  • tutuhawer #44403
    Továbbra is a launcher.exe nem win32 alkalmazás... Ez mit jelent, erre válaszoljatok nekem , legyetek szívesek. Köszi
    Utoljára szerkesztette: tutuhawer, 2014.11.30. 12:07:21
  • tutuhawer #44402
    közben újra letöltöttem , telepítettem a multiplayer telepítőjét, és máris továbbléptem, az ismert hiba, hogy nem ismeri fel a steam mappámat, ahol a játék van. Sebaj, letöltöttem a játékot újra, de közben már rég nyilvánosra tettem magam és úgy töltöttem le , de semmi. Mi volt a trükkje, hogy megismerje a steam mappámat a multiplayer telepítője? Volt többször is , de csak nem tudok rákeresni itt, gondba vagyok.

Elég elkeserítő, hogy a multiplayer oldalán összekötöm a regisztációt, a megerősítem a rákérdezést, visszaigazolom a megerősítést, jóváhagyom az anyjapicsáját, és akkor telepítem újra , és nem megy. Pedig úgy kéne megcsinálni, hogy az ilyen retardáltak is telepíteni tudják hipp-hopp. Régebben mondjuk soha semmilyen gondom nem volt, pedig szinte az össze MP verzióval játszottam május 1-je óta
  • gomze
    Én a régebbi transmission_unlock_v1.1 modot használom, amiben van egy 9 sebességes váltó. Nekem az jött be a legjobban. De már van olyan mod is amiben 6 sebességestől 22 sebességesig válogathatsz. Keresőbe beírod és biztos találsz a neten, vagy az "http://ets2.lt/"-n.
  • szgabe
    köszi
  • SimaSuna #44399
    basszust lehetne hozzá adni?
    valahogy a mélynyomóm nem akarja rendesen leadni :/
  • Nesuten
    Szia

Nyisd meg a Documents(dokumentumok) mappát / My Documents / ETS2
    és nyisd meg a “config.cfg“, fájlt az F4 billentyű parancsal.
    Itt nyomj egy Ctrl+F billenőgomb parancsot és írd be a mezőbe > “uset g_developer” és
    “uset g_console” és írd át a “0” “1“ értékre.
    A kamera sebességét :
    “uset g_flyspeed” 100.0 ” ez nálam “15.0 ”
    Majd metsd el a cfg fájlt!
    A játékban nyomj “0” és a kamerát a Num8, Num4, Num5, Num6 gombokkal tudod irányítani és az egérrel tudsz körülnézni .

Remélem segít
  • tutuhawer #44397
    Segítsetek ki, mit jelent , hogy a multiplayernek az asztalra tett parancsikonja nem win32 alkalmazás. Most töltöttem le, minden sikerült, ahogy szokott, és most a launcher.exe nem win32 alkalmazás... Ötletetek van?