52665
-
#44650 Nekem is fagy de nem mindig kereskedésnél most pl: Hamburgi alagútnál.
Egy kicsit más téma! Az mitől van hogy készítettem egy skin-t. PS-be elmentem bmp-be jó a kép, de mikor dxtbmp-vel konvertálom dds-re össze cseszi! Értem ez alatt azt hogy színek nem egyeznek, és véletlen szerűen belerak mondjuk a zöld színű tartományba 1-2 pixel bordót.
Ez mitől lehet? -
#44649 -
#44648 Ha nincs kiírva óriási piros betűkkel, hogy nincs warez, akkor máris megkérdi valaki, hogy tud-e valaki szerezni kulcsot valahonnan. A legjobb választ kaptad , amit lehet, mindenki mosolyog rajta. Ennél rosszabbul is járhatsz te is , meg a fórumozók is, azaz megúsztuk barátságosan. Tudod, van, aki rámozdul, hogy vedd meg, és káromkodik. Szerencsére ez egy jó humorú fórum
Utoljára szerkesztette: tutuhawer, 2014.12.16. 21:29:04 -
#44647 -
-
Stewen1967 #44645 Elkészült a Brutál environment HD + Sound engine Gold premium verziójának kis 1 perces videója, magát az engint is hamarosan debütálom.
fogadjátok szeretettel.
Brutal Gold Premium videó
-
#44644 Szép estét , nálatok is kilép a játék ha megközelítesz egy kereskedést? Mondjuk lehet a TSM map a ludas mert mióta felragadtam az új frissítéseket azóta csinálja :(. -
Puhos #44643 Köszi szépen. -
PetiM44 #44642 Pontosan nincs leírva sehova, de elméletben karácsonyig. -
kamionos26 #44641 *megkapjam -
kamionos26 #44640 Azt tudja valaki esetleg, hogy a küldetést meddig kell megcsinálni, hogy megkapja a festést?
-
Axtros #44639 Az 1.15-ös patch-ben van már az AI-nek is Euro6-os DAF-ja? -
PetiM44 #44638 A karácsonyos küldetéssel a Raven festést tudod megszerezni. A karácsonyos festéscsomagot korábban kellett (volna) megszerezni azzal, hogy elérsz egy World of Trucks-os eredményt.
Puhos: a játékban kell feltölteni a képet, ugyanabból a menüből, ahonnan feltöltöd a "sima" képeket is az oldaladra. -
Puhos #44637 Hali!
A WOT oldalán hogy tudok current ride-nál kamiont változtatni? -
Carl Davies #44636 Működik a tempomat, persze ha van a kamionodban retarder. Dombnak lefelé nem engedi felgyorsulni, ahogy eddig engedte.
Másik.
A karácsonyos "küldetéshez" a Ravenes festések tartoznak? Nem kapjuk meg a karácsonyiakat? Most ez hogy van? :D -
Bazsio #44635 Megjött az 1.15-ös patch hozzám is és tetszik benne a sofőr fejmozgása és nem látom hatását hogy működik az ,,okos tempomat"??
Ja és Sure!!Jó a kód és hiteles!!! De az a bizonyos új pót az a karácsonyos mire jó?
FR-NL
-
goofey84 #44620 köszönöm szépen
-
#44619 Bazsio .Azota már módosítottam egy pár dolgot rajta :) Kivetem belőle ,beleraktam mást........hibbák ,stb. -
Bazsio #44618 Na végre huuuuuh megvan úgy megy mint 1.8 alatt és Hexenking jól gondoltam az a panel miatt volt a probléma azóta a te pótjaidat is használnám ha........
...nem tettem volna hátra menetbe és nem fogyott volna a levegő
MIndenki -
#44617 Egy újabb frissités ..... :(
Changes:
Raven Truck Design paint job fixes
Updated localization for the High Power Cargo Pack DLC
Have fun delivering Xmas Gifts! ːsquirtyayː -
#44616 Szép estét minden kedves soförnek !!
Sajna ma nálam is kilépet a játék az egyik városban amint megközelítettem egy Merci szalont. Szerintem az új patchel van a baj.. Na de sebaj kikerültem és megy minden tovább.... :)
-
Bazsio #44615 Kösz mindkettőtöknek a segítséget, de inkább Jutiput segítségét fogom használni mert kell nekem még tél mód és a Brutal-al nem megy. -
drago14 #44614 Szia!
Steamen belül játékra jobb klikk, tulajdonságok, indítási opciók és oda beírod a parancsot! Remélem segítettem! -
goofey84 #44613 És ezt a steames verziónál hogyan kell megcsinálni, mert ott a játék ikonjára kattintva nincs olyan mező, hogy cél -
#44612 Szia!
A játék memória növelést úgy kell csinálni, hogy jobb egérgombbal rákatt a játék ikonjára, tulajdonságok és utána a cél mező végére , ami az "exe"-vel végződik ,nyomsz egy space-t, majd beírod ezt a sort:-mm_pool_size 400
Ha négy giga RAM-od van, akkor elég a 400 a végére, de ha több akkor annyiszor százat, ahány giga RAM-od van! Remélem, hogy jól emlékeztem és tudtam segíteni! Üdv. -
PetiM44 #44611 Kap egy testreszabható metálfestést, ami csak ezzel a promócióval lesz elérhető. -
BigdaweM12 #44610 sziasztok! valaki tudna ajánlani/ mutatni a játékhoz egy normális mercedes sprintert és egy benz mp4-et? előre is köszi ;) -
#44609 Meg tudod venni a steamen. -
XxXcsabi1987XxX #44608 viszont tudnátok segíteni?
nem tudtam követni az eseményeket így én később értesültem a karácsonyi festésről...
szóval nem tudjátok,hogy lehet esetleg új ilyen kódot kérni? sajna lemaradtam róla :(
ha tudtok valamit,bármit hogy hol lehetne kérni akkor kérlek titeket,hogy segítsetek
köszönöm előre is
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.12.15. 08:51:18 -
XxXcsabi1987XxX #44607 amúgy ha valaki megcsinálja a 100%os karácsonyi küldetést,az mit kap?
köszönöm előre is a választ/válaszokat
szerk: muszáj mindig félkövéren írnod ?..
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.12.15. 08:52:03 -
#44606 -
Stewen1967 #44605 Használj Brutál environment gold-ot,,, az javítja az FPS-t is.
Brutal Screen Shoot of mini consol -
Bazsio #44604 Nem tudjátok hogy mi a f****szt lehet csinálni hogy ne akadjon a játék??
Már nagyon kivagyok!!Hiába veszem le a grafikát akkor is laggoll és városban van így csak és néha kereszteződésekben ahol sok az AI külső nézetből sima ügy.Még emlékszek amikor Zorba irt valamit a ram játék beállításával kapcsolatba hogy itt-ott át kell írni.Nem tudjátok az hogy van?? -
Skrupi #44603
-
#44602 Szia! Köszi a választ, én is valahogy így gondoltam, de hiába telepítettem fel többször, annyira nem indult el, hogy a kódot sem tudtam beírni és végül a rendszer visszaállítással tudtam újra "előcsalogatni", de persze az 1.14-es frissítéssel, amit nem akartam, de hát ez van, majd csak lesz egy jobban sikerült frissítés! Azért köszi, a reagálást neked is és a "Puhos" kollégának is! Üdv. -
GLevi10 #44601 Sziasztok! gyorsan kellene egy magyar festés! Előre is köszi! :) -
Bazsio #44600 Mindenki azt vesz amit akar.
Nekem sorrend 1 Scania 2 Volvo 3 Mercedes 4 Man 5 Daf 6 Iveco 7 Renault.
Csak most új és az emberek nagy része ezt használja az E6-os Dafot.
Utoljára szerkesztette: Bazsio, 2014.12.14. 18:01:54 -
Hungarykum #44599 Az ajándékok úton vannak
-
#44598 Kipróbáltam a az "amerikai csoda" gépet.
Egyre jobban tetszik..:)
-
Euro Truck #44597 Aki esetleg még nem látta volna az nézze meg! :)
Kellemes ünnepeket mindenkinek! :)
https://www.facebook.com/ETS2magyar/posts/660926844041717