Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2014.09.01. 19:10:56
Én is beraktam ezt a banános Wielton félpótot de valamiért nem tetszett a játéknak aztán leállt.<#shakehead>#shakehead>
zbalazs2, 94Patrik94,<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Tájkép
Punky,Mandoki72,Skrupi<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Ja Borzas egyszer csak egy!
Nekem nem megy pedig már 3 versionál próbáltam de semmi..........nem tudjátok miért van?
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
Volvos jó helyen ált meg AFK-zni <#boxer>#boxer><#falbav>#falbav><#violent>#violent>

Megszeretném kérdezni, hogy hány új térképet lehet betenni a játékba? Mennyit tud kezelni ?

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Amúgy a Mercinek mikor lesz eredeti lógója? Majd ha kijön az új változat?
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2014.09.01. 00:55:19

Egy kicsit hagyom a Daf-ot pihenni,addig e becses példánnyal tolom!😄DDD

Utoljára szerkesztette: maujuri, 2014.08.31. 14:06:17
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Ilyent találtam, de ez is csak 240-et tud :S
http://www.edigital.hu/Kormanykerek/Logitech_MOMO_Racing_Force_kormany_%28PC%29-p21180.html

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Utoljára szerkesztette: Skrupi, 2014.08.31. 12:39:56
<#awink>#awink>youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Én is agyaltam a pár kormány között.
Aztán szűkült a keret. G25 G27 és a DFGT.
Ami a DFGT felé billenti a mérleget ,hogy vadi új annyiba kerül mint a használt G25
Viszont ha nem tudsz kuplung és H váltó nélkül létezni akkor G25
Tény élethűbb a g25 el játszani ,hogy kuplung fék gáz és H váltó. De szerintem erősen túl van árazva használtan. .
Valamint ha neki feküdne egy szaki tutti rátudná a DFGT re eszkábálni a H váltót és a pedálsort.

Még gondolkodok, hogy mi vagy melyik legyen, de szerintem valamilyen formában lesz értesítés a döntés és/vagy eredményéről.
Én már korábban itt is, másik fórumokban is írtam, hogy kamiont vezetni szerintem ez a legjobb a sok gomb miatt. A kamionban is sok a gomb és nagyon hasonló helyre lehet kalibrálni őket. Aki versenyezni szeretne, a g25- és g27 közül választ, ahogy észrevettem.
A sok gomb és annak eredetihez hasonló testreszabhatósága még nagyot ad a játékélményre szerintem
"Nulla tenaci invia est via"
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy szeretnék beruházni egy komolyabb kormányra de nem tudom milyen legyen. Mit ajánlanátok vagy van kettő, három ami szerintem mindenki ajánlana. Ezek közül szerintetek melyik legyen? Ezek a következők Logitech DFGT, Logitech G25, Logitech G27.
Válaszotokat előre is köszönöm.
Utoljára szerkesztette: peta19901010, 2014.08.30. 22:00:18
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Végre vettem egy Logitech DFGT kormányt. Hát ég és föld a vezetés, pedig a joy-om se kutya.Viszont nem tudok rájönni, hogy hogy lehet beállítani a kormány gombjaira billentyűket és bill. kombinációkat. Ti biztos tudtok megoldást rá és nagyon megköszönném, ha segítenétek.

Kb így nézett
<#fejvakaras>#fejvakaras><#merges2>#merges2><#wilting>#wilting>