52665
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Axtros
    Charter. Vissza oda, ahonnét jöttem, Görögországba.

• Puhos
    Nálam a gondot a TSM map 5.3 okozta.
  • maujuri #44594
    Szia. Nincs olyan korlátozás hogy csak meghatározott számban telepíthető a játék. Bárhányszor felteheted
  • gomze
    Már megint kifogtam egy balesetet a pályán. Állhatok a dugóban!
  • Béluska74
    Márkahűség barátom! (Én is Volvo-t hajtok )
    Utoljára szerkesztette: Béluska74, 2014.12.14. 12:14:33
  • jutiput
    Sziasztok!
    Valószínűleg régebben volt már erről szó, hogy az eredeti játékot hányszor lehet telepíteni ugyanarra a gépre. Elképzelhető, hogy egy bizonyos telepítési alkalom után már nem indul el a játék? Mert nálam ez történt! Szeretnék vissza lépni az 1.12 -es frissítésre, de ez csak úgy lehetséges gondolom, hogy leszedem ezt az 1.14-es frissítéses verziót és felteszem újra a játékot és rá, a kívánt frissítést! Ha valaki tud tanácsot adni, hogy jól gondolom e vagy sem, és ilyenkor mi a teendő, mert nagy szívás lenne, hogy jó pár ezer forintért megvett játékot nem lehet korlátlanul újra feltelepíteni, bármilyen okból kifolyólag! Köszi, ha valaki segít! Üdv.
  • jocking
    Biztos velem van a baj, hogy mindenki ömleng itt az új dafról, pedig szerintem egy kalap *****. Szerintem a 2. legrosszabb kamion az iveco-k után. Új volvo-t kell venni, az a zsír. :)
  • Puhos
    Nálam tegnap előfordul, igaz nem a kereskedés közelében, hanem Görögországban voltam, ott az egyik utcába mentem és az utca felénél, illetve az egyik városban a komp bejárata előtt fagyott ki. 1.15 steam-es verzió.
  • Carl Davies
    Valakivel fordult már elő, hogy amikor egy kis kamionkereskedéshez közel ér, akkor kifagy a játék? Nálam most folyton ezt csinálja az új frissítés óta :S

Az ajándékokat is megtaláltam amúgy XD Csak nálam nem eredeti skin van rajtuk, hanem valami más ... 38%-ot gyors meg is csináltam.
  • norbee46
    All

Karácsonyi fuvar még alkalmazottként, de már megvan rendelve az új járgány.

• balika223
    Dafot ajánlom de az eu6-ost
  • npolos
    sziasztok,
    összejött 107000 euróm, milyen kamiont vegyek elsőnek?
  • RiCSi1234

• Deviome
    Én voltam.
    Csak elhamarkodtam a kijelentést. :D Egy olyan cég mellet dolgozom ahol nagyon sok kamion fordul meg. Meg gyakorlatilag ipari park elég nagy logisztikával. És akár mennyi Scania-t láttam. Egynek sem volt az a fekete valami. Mind egyszínű volt a fülkével. Ezért írtam úgy. De aztán felmentem a Scania oldalára és ott láttam, hogy valóban van fekete része. Még a Streamline-nak is. Ezért is javítottam utána. Jó lenne, ha festésnél azt is fújná.

Tutuhawer: Jól mondod. Én mondjuk csak Scania-t vezetek. :) Szóval a többinek nem tudom a hibáit. Én nem is emlékszem, hogy láttam volna élőben fekete színű részt akármelyiken. De ez az új Scania V6 hang. Te jó isten. Mekkora egy fos valami. Nem is tudom mihez hasonlítani. Na mindegy.

A hangra senki nem tud semmit? :)
  • Zola02
    Nem tudom hogy ki kérdezte azt, hogy a Scania Streamline-nak mikor "fújják színre" az ablak mögötti műanyagot, de akárhány videot vagy képet nézek, mindegyiken fekete.
  • Frequency
    Köszönjük!Végre koptathatom újra kis hazánk aszfaltjait :D
  • Nesuten

Sziasztok !!!
    Megjelent a HUNGARY MAP 0.9.22+ Frank007 gondozásában!!!
    v0.9.22+ - 1.14.2 kompatibilis!!!
    EZ A VERZIÓ NEM TARTALMAZ ÚJ VÁROSOKAT, csak frissítettem a 0.9.22-es verziót 1.14.2 alá!

A következő, bővített verzió is készül, de arra még várnotok kell egy kicsit...

Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.12.13. 13:06:29
  • miholka
    A 0.9.22 verziós Magyar map csak a 1.12.1 verzióval működik.
  • fs9pilot
    Üdvözletem! :)

Akit érdekel esetleg lesz egy kis ETS2 Stream 15:30 -tól. Az alábbi linken lesz elérhető a csatorna: ETS2 Stream

Kommentár nélküli fuvarozgatás. - Rövidebb útvonalakon. Akit érdekel azt várom a csatornára. :)
  • Carl Davies
    Látom, de nekem nem mutatott még ilyen fuvarokat. Majd ma is megnézem, de nem tudom.
  • Hexenking
    Nekem is kellene egy kis HELP !!! :)
    Sajna lejárt a zmodeler 14 napos liszenszem. Tudna nekem segíteni valaki ? :)
  • Hexenking
    Szia a restacar.hu ,fent van .Reggelni kell és már töltheted is. A banner alat ott a link.
  • Frequency
    Adnál linket Frank mapjához?Én sehol nem találom a frisset.

• Fifo
    Sziasztok!
    Hogy lehet feloldani a lezárt utakat a városokban és a pályákon? Nem találtam túl sok hivatalos térképet.
  • tutuhawer #44572
    Mindegyik modellen van mit tenni-venni, ezek olyan apróságok, hogy a fene tudja, mikor javítják. Például a Magnum Excellence jó dolog, de a privilege még jobb. Adblue tartályt is keresem rajta, nem találom. Az XF 105-ös DAF kábelei egy egyszerű képpel vannak megoldva - legalábbis mikor legutóbb vezettem, elég okádék volt. Kérném még kijelezni az ajtóra a lóerőket a DAF és a Renault gépkocsikon is, de sajnos ezek pont olyan kívánságok, mint a tied. Majd kész lesz talán valaha, addig így megyek, annyira nem zavar
  • Deviome
    Javítok. Mikor teszik lehetővé, hogy le lehessen festeni a fekete részt. Mert nagyon boldoggá tenne.
  • Deviome
    Üdv. Valaki adjon már egy normális Scania hangot. Nem tudom minek piszkálták meg a régit, de kár volt lecserélni erre a fosra. :S Te jó isten mekkora gány munka. Ténnyleg ennyire kibaszott nehéz egy mikrofont odarakni és felvenni a hangot?

Nekem az 1.15 patch előtti Scania hang is király. A lényeg, hogy hasonlítson már az eredetire.
    A másik meg az, hogy nem tudom mikor veszik már le azt a hányinger fekete műanyag vackot a Scania-ról. Mert a Scania oldalsó ablak mögötti kis ablak rohadtul nem fekete, hanem a kabinnal egyszínre van fújva. És így elég gusztustalan a fülke. A gyári is egyszínű a fülke színével. Nem tudom, hogy miként jött ez a fekete vacak.
  • tutuhawer #44569
    ma csak azt vittem. Ezeket számolja a world of trucks, nem? Mármint ajándékokat kell vinnem pont olyan hosszú távon, mint a SCS központ és az Északi-sark távolsága. Más rakomány nem számít, abban semmi érdekes nincs, nem?

De: https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=90454
    Utoljára szerkesztette: tutuhawer, 2014.12.12. 22:14:16
  • Carl Davies
    Valaki találkozott ilyen karácsonyi póttal? Majdnem minden oldalt megnéztem a fuvaroknál, de semmi ... Pedig maxos minden tapasztalat cucc, szóval van bőven. Nem lehet, hogy csak a km számít?
  • ocskoszilard
    Műszerfal vílágítását sehol se lehet változtatni. Mindössze annyi a változás, hogy az eddigi fehér helyett már más színnel is világít a műszerfal. (tudtommal még csak az új Dafban változott meg, ott már egy része a gomboknak piros világítást kapott)
    Karácsonyi küldetés pedig annyi, hogy a karácsonyi csomagos pótot kell szállítani, összesen ~2800 mérföld (4500km) távolságnyit.
  • fagy53
    Üdv!
    Félév után ismét elkezdtem a fuvarokat és mindent újraraktam, a nulláról kezdtem mindent, alapjáték+ East. Csináltam egy profilt a kedvencemnek, a frank0007 által fémjelzett magyar térképnek, 0.9.22 verzió és folyton kivág a játék. Soha nem volt vele bajom, a kezdetektől hajtom és imádom, de most az indítókép után rögtön kivág.....
    1.4.2 nálam az alapjáték legfrissebb javítása, modokat korábban sokat használtam, most ez sincs.
  • ity
    Karácsonyi csomagokat kell érte szállítani.
    Nézd meg az éppen aktuális fuvarlistát, de ne szűkítsd le arra a városra, ahol éppen vagy, mert sokszor nincs az adott városból olyan fuvar ami Karácsonyi csomagok néven fut.
  • hotwheels
  • Carl Davies
    Tudom, Steames a játékom.
  • tomigames
    ez csak steam van

• Ricsi234
    Megyek haza..:)
  • Hexenking
    Ja sajna láttam én is :(
  • Carl Davies
    Igen, jó lenne valami segítség ehhez az új Achivment-hez. Vagy ha jól értelmeztem, akkor annyi km-t kell menni, mint amennyire az SCS van az Északi-saroktól?
    Meg hogyan lehet változtatni a műszerfal világítást?
    Utoljára szerkesztette: Carl Davies, 2014.12.12. 16:45:43
  • Szabi #44558
    ez azért így túlzás, a régi térkép, csak 1.14 kompatibilis.. viszont azóta már lett 1.15-ös játékverzió is :D
  • I73770K
    Szép napot!

Egy kis segítség a mikulásnak az 1.15-ben :)

http://www.twitch.tv/maximus_vii