Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bazsio szerencsére nem voltam a közeletekbe <#nevetes1>#nevetes1><#vigyor3>#vigyor3><#taps>#taps>
<#idiota>#idiota>
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Vagyunk egy páran! 😄

De a Highline-t így írjuk le nem ahogy te <#nezze>#nezze>
De jó <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Szóval amire rá lett rakva eredeti skin, az mintha átlátszódna :S Meg a színét sem tudom változtatni ... Daf-hoz már csináltam , az is kicsit csíkos lett, de legalább tudtam színezni. Valaki segítsen, köszi.
(A legjobb barátom segítségével.) <#worship>#worship>Utoljára szerkesztette: ÁlmosNagypapa, 2014.08.29. 21:20:28

Alap állapotban akkor az Economy Resetnél 0,1 kell legyen? Csak mert most 1-es van,és mutat mindent !Előre is köszönöm!
<#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: ÁlmosNagypapa, 2014.08.29. 14:07:35
Hm nem tudom azok a super feliratok mért kellenek min. 6-szor??
És 3 tengellyel sokkal jobban nézne ki, mert így elég hátborzongató<#idiota>#idiota>
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Single-be tökéletesen mutat mindent,multiban meg nem...
1.8.2.5-ös verzióm van. A térkép Franciaországtól Magyarországig terjed. Le szeretném tölteni a full térképet, amiben Afrika is benne van. Viszont azon nincs Magyarország. Az lenne a kérdésem, hogy ha letöltöm és bemásolom, akkor ráteszi a meglévő térképre és Magyarország megmarad, vagy törli és az új fog menni. Illetve a profil megmarad az új térkép bemásolásakor?
Kicsit bele segítettem paint-tal.<#circling>#circling>
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
Basszus ezt el felejtettem.
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
Figyelj ide!
Egyszer is a képeket egy hsz-be irjuk!
2 Ha olyan jó laptopod van akkor a GRAFIKÁT HÚZD FEL!!!