52665
-
#44731 Innen is tölthető Frank map-ja! -
Stewen1967 #44730 Én nem használom mások modjait, csak a sajátjaimat.
A Brutál egy nyárias időjárás az ehhez való eső és színek, ködök, szmogok, felhők és a skybox, és ennek leprogramozásának összeállításával.
a Satan1990 ezek szerint valami téli mod, amit a gazdája arra próbál összehozni. Nos ha engem kérdezel talán ezt felé kéne jelezni, ugyan is a téli modhoz a fent felsorolt brutálos mutatványban leírt sorrendeket, lépésről lépésre végig kellett volna játszania a mod szerkeztőjének.
(A hó színe pl magában a hópelyhek textúrájában, az idójárás szkriptekben de sok egyéb más helyen is (autamata) leprogramozható.
a másik érdekesség, nyílván azok beállításai érvényesülnek jobban, aki "legalul van" ha az a mod zzzzzzz... névvel kezdödik, ki is üthet sok mindent ami a brutálban optimalizált FPS gyorsaságot textúrákat fény és világításbeállításokat etc.-
Olyan ez mikor egy láma elkezdte fikázni az 1.14-hez írt külső hangerő növelési szkriptemet pl, hogy az szar mert nem működik.
Igazából nem is volt mit írnom rá, mert működik az, de nem érdekel kinél milyen hibákaz generál bizonyos program ami nem is az enyém viszont az enyémet felűlírva kiüti vagy átírja az én beállításaimat majd jön az arc és pl a Brutálra fogva e hibákat szemeteli be pl a topikomat.
Ne vedd magadra, te nem is erről írtál, csak kicsit íronikus voltam és talán valaki a soraim mögé is lát ezután, és egyesével leteszteli a modjait amit használ, és csak utána kevergeti őket mikor már kiismerte az öszeset.
Támpont és fejlesztési segédeszközt is adok hozzá mert karácsony van.
mini konzol bekapcsolása:
aki tesztel is vagy érdekli a menetközbeni hibalehetőség:
config.cfg editálása a következő sorok 0-ról 1-re való átírással:
uset g_developer "1"
uset g_minicon "1"
uset g_console "1"
uset g_fps "1"
-
#44729 Szia ,van valami ötleted hogy a te Brutal modod és a SATAN 1990 modot hogy tudom összehozni ?
A helyzet az ,hogy egyetlen egy hiba van ,az pedig ,hogy amikor esik a hó ,az ablakra eső hó színe sárgára vált akár hogy is aktiválom a kettő.
Előre is köszönöm a segítséget választ!!! -
PetiM44 #44728 Úgyszintén. :)
@Hexenking: küldtem privát üzenetet itt az oldalon, kérlek majd nézd meg. -
andrasrx8 #44727 Köszi, de nálam nincs egy se. Végignéztem már párszor az összes fuvart, de csak a cégesek vannak. -
Axtros #44726 Nem működik jól, több helyen is kifagy. Ráadásul a TSM weboldalán fent is van, hogy az új verzió megjelenéséig ne update-lj 1.15-re. -
#44725 Decemberben kell is az, tegnap este itt még dörgött meg villámlott is. :)) -
#44724 folyton esik... :(
-
#44723 -
Stewen1967 #44722 Én ezt nem mondanám. Az 1.15-ös változások miatt a dealerek környékén a TSM szépen el is száll. Aki 1.14-el tolja az használja nyugodtan, de aki már átállt az 1.15-re annak javasolnám a türelmet az 1.15-höz való megjelenéséig. (megjegyezném én is átírtam a TSM game.data file-ban azt a pár sort amit kikellett szedni hogy ne legyen bug az 1.15-höz de kevés volt sajnos. így most én is várok.) -
#44721 A TSM 5.3 tökéletesen működik az 1.15.1 -vel -
#44720 Szép estét !
A TSM böl jött már valami javított verzió az 1.15.1 hez? -
#44719 Volt olyan is (ha erre gondolsz) . Viszont éppen a lámpa nem tetszett rajta és azért cseréltem le. :D
Azért köszönöm ! -
#44718 Lámpát cserélj! És úgy mégjobb lesz, szerintem:) -
#44717 Talán a TradeAux, vagy az EuroGoddies ad néha olyan fuvart. De lehet tévedek.
De az 100%, hogy van benne olyan, csak keresni kell a Fuvar listában.
Utoljára szerkesztette: RiCSi1234, 2014.12.20. 21:10:04 -
Skrupi #44716 -
andrasrx8 #44715 A gyári mintázatlan pótkocsikat hogy lehet használni? Multiban is láttam pár embernél. -
#44714 Várakozás a hajóra.
Töki barátom kicsit elhavazott a tartályos melókkal, ezért besegítek neki Köszönet jár neki a pótért
-
#44713 Alternatív letöltési lehetőség nincs?Nálam nem működik a letölltés innen,pedig regisztráltam pár hete. -
#44712 Amennyi idő alatt ezt beírtad nyugodtan linkelhettél volna neki te is, az sem tartott volna tovább. Amúgy sem volt erre semmi szügség, mert már kapott választ a kérdésére! -
#44711 na most már megy is ezzel a frissítéssel. -
BigdaweM12 #44710 köszönöm a linket! egy egyszerű kérdés volt úgy tudtam ez arra van h valaki segítsen a másiknak de ha már erre is anyázást kapok (tudja kiről van szó) akkor az nyugodtan eláshatja magát a kis monitorja mögé... -
#44709 Igen meg, de csak két festés, meg egy World of Trucks-os acsívment, és ennyi, de a festés az jó. :) -
#44708 Valaki már megszerezte a Raven festést ? Összesen 5157 Km kell fuvarozni ahhoz ,hogy meglegyen a Raven festés... -
#44707 HUNGARY MAP by Frank007 v0.9.22++ - 1.15 kompatibilis!!! EZ A VERZIÓ NEM TARTALMAZ ÚJ VÁROSOKAT, csak frissítettem a 0.9.22-es verziót 1.15 alá! A következő, bővített verzió is készül, de arra még várnotok kell egy kicsit... -
Carl Davies #44706 ets2.lt keresőjébe beírod, és van egy csomó. Ennyire bonyolult? Vagy ha igen, akkor szólj anyukádnak, hogy segítsen. -
vajo #44705 jó szar lett. -
#44704 Parancsolj, viszont 1.14. x az ETS verzió amivel műkődik. Legalább is ezt írják, egy próbát azért megér.
Utoljára szerkesztette: nyuny01, 2014.12.20. 16:33:51 -
PetiM44 #44703 Mindenki kap választ, viszont ha senki nem tud neked Mercedes Sprintert linkelni, akkor senki nem is fog. Ez pontosan ennyire egyszerű. -
BigdaweM12 #44702 sziasztok! persze gondolom itt csak az "elit" fórumozók kapnak választ akik éjjelnappal fennvannak de gondoltam megpróbálkozok mégegyszer egy olyan roppant bonyolult kérdéssel hogy tudna e a játékhoz mutatni valaki egy mercedes sprintert. persze ha nem tartozok ehhez a kiváltságos fórumhoz akkor én kérek elnézést -
#44701 a restacaron nézd át újra a telepítési segédletet, és csináld újra, elvégre nulláról kezded, most újat újra kezded, mindegy. Lehet, valami kis apróságra nem figyeltél oda, azért nem megy. -
#44700 hát ez igen érdekes akkor. nem tudom mi lehet a probléma
-
#44699 Jót szedtél le akkor, ami érdekes hogy a méret nem egyezik. Fájlkezelőböl csak 182 ír, commanderböl meg 187 MB-ot.
Szóval a játékmodul opciónak mennie kéne, régebbi mod verzióval nekem is inaktív volt. -
#44698 http://www.restacar.hu/xen/index.php?resources/hungary-map.1/
ezt a verziót szedtem le.
ahogy nézem ez csak 178 megás.
hol találom a 187 megásat?
Utoljára szerkesztette: BBeno2, 2014.12.20. 12:29:54 -
#44697 0.9.22+ -os, és a 187MB -os verziót szedted le? Nekem ezzel működik, csak néha fogja magát és kilép. -
#44696 Még egy olyan kérdésem lenen hogy leszedtem a hun map-ot. steames verzióval vagyok. elvben működnie kéne. létrehozom az új profilt bepipálom mellette a modot . uátna nem találom hogy hol van a játékmodul ahol megint kikéne választanom valamit hanem előtte jön egy olyan hogy hiba történt. legfrissebb steames verzióval mégsem megy? -
#44695 de, bepipálni a játékban a profil szerkesztése résznél -
#44694 scs fájlokat csak be kell másolni a mods mappába és semmi egyéb dolgom nincs velük?
-
#44693 elég lassan jött sokaknak, ahogy itt a kis javítás után nekem is. Aztán kinyomtam a pipát a téli mod mellől, mert már egyszer letöltöttem, és így is jó volt. Ha először töltöd, akkor is le kell jönnie.
Cheat engine ide vagy oda, a feladat nem változik, nem lesz könnyebb, gépkocsit kell vezetni előremenetben jó goyrsan, ügyesen. Nem tudom, talán repülni is lehet vele, a télapós pótkocsival megértem, az OK. :)) -
#44692 Elfáradtam.. Ledőlök. - Mondta a Télapó!