52665
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Skrupi
    Szerintem sokkal egyszerűbb lenne ha használnátok a válasz gombot.Én most azért nem tettem mert mindkettőtöknek írtam.
  • Carl Davies
    Én? Kalee-nak. Miért? Hülyeség? XD
  • ÁlmosNagypapa
    Ezt kinek írtad?
  • Carl Davies
    Ha kanyarban motorfékezel mondjuk, akkor a pótkocsi kitolja a traktor farát. Ha van pótkocsi fék, akkor a pót is fékeződik, így nem tolja el a traktort.

Egyébként ez magától működik? Vagy valami gombhoz van hozzárendelve? -mert a beállításokban nem találkoztam vele.
  • ÁlmosNagypapa
    Sziasztok, rég írtam, idő közben be adta a kulcspt a Black Amber ezért ezzel a karácsonyi ajándékkal repesztek tovább...

• Hexenking
    Szia akkor nekunk beszélnünk kell :) van nekem is 2.2.6 om csak nem igazán ismeri a ets 2 t.
  • R420
    Zmodeler 2.2.4-től fölfele is lehet konvertálni a játékba. Én is azzal csinálom a dolgaimat.
  • Hexenking
    Szia elméletben tudok segíteni.
    Gyakorlatba már nem ,sajna már nincs liszenszem a zmodeler 3 hoz.
  • kalee
    Sziasztok!

Valaki azt árulja már el nekem, hogy a pótkocsi féknek mi értelme van?? Én még semmilyen hasznát nem vettem észre, vagy eleve csak gyári póttal működik, mert én nem is azzal próbáltam mondjuk!?

Más:
    Pót konvertálásában ki tudna nekem segíteni? Lenne egy két GTS-es pótkocsim, amit át szeretnék hozni ETS2-be, persze ha valaki segít, akkor egy - két pótot neki is odaadnék !
  • sumi62
    Köszi
  • Axtros
    Mindig a program adott verziójához vannak igazítva, és update-elve az egyes addon-ok. A programot steam-ről, vagy at ETS hivatalos vebhelyén tudod frissíteni, az addonokat pedig a letöltő weboldalakon találod meg. Például:ets2.lt
  • zsee69
    Póz.. :D

• Carl Davies
    TSM-et most is használom. Ezt a két mapot meg megnézem majd. Köszi.
  • hotwheels
  • Tano
    TSMMap-ot ajánlom, van benne több hegyes szerpentines rész, pl. görögben. Hozzácsaphatod a Rusmapot illetvve a Ro Map addont is.
  • Carl Davies
    Van olyasmi map, ami változatosabb,több hegyes, szűkös rész van benne? És meglévő profilhoz hozzá lehet rakni.
  • sumi62
    Kösz
    És hol tudom frissíteni,most 1.15.1 a játék,szedtem hozzá térképet és különböző mod okat.
    Azok jók lesznek ha frissítek?
  • Axtros
    Sok mindent hozzáadtak az elmúlt update-ek a programhoz. A frissítések igaz, hogy rendszertelenül jönnek, de általában mindig adnak valamilyen többlet tartalmat a programhoz.
  • sumi62
    Köszi!
    Most vettem a játékot és már új frissítés kell?
    Mit adnak ezek a játékhoz,mert ha nem muszáj akkor nem is töltöm le őket.
  • R420
    Készülünk lassan az utolsó menetre ,
  • Tsaba01

• brutusz1
    TSM4.scs, TSM_Map_4_5_9_map.scs, TSM_Map_4_5_9_def&mat.scs. ez a gond friss verzió kell!
  • Axtros
    Békés boldog karácsonyt mindenkinek!
  • Skrupi

• Nesuten
    keresd a frisseket az ETS2.LT oldalon
  • sumi62
    Sziasztok!
    Tudna valaki segíteni, az a problémám hogy letöltöttem a Steam röl a játékot.
    Pontossan ezt a verziót:
    Euro Truck Simulator 2 - Christmas Bundle
    5 elemet tartalmaz: Euro Truck Simulator 2, Euro Truck Simulator 2 - Christmas Paint Jobs Pack, Euro Truck Simulator 2 - Going East!, Euro Truck Simulator 2 - High Power Cargo Pack, Euro Truck Simulator 2 - Ice Cold Paint Jobs Pack
    A kérdésem hogy van a mod mapában mégy mod de csak egyik müködik ha bekapcsolom a többivel hibát jelez.
    Ezel müköik zz_fix_danmarksigns.scs
    a többivel nem tölt be, zzzzFirmenmod_TSM4.scs, TSM_Map_4_5_9_map.scs, TSM_Map_4_5_9_def&mat.scs.
    Mi lehet a gond.
    Előre is köszi a segítséget.
  • Nesuten

• maujuri #44824
    Boldog, békés karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek.
  • sumi62
    Boldog Karácsonyt és Boldog Új évet kívánok minden kollégának!!!!
  • norbee46
    Boldog békés karácsonyi ünnepeket kívánok a fórum minden tagjának!

• Misuka963

Kellemes ünnepeket kollégák ! :)

Nagykarácsony éjszakáján,
    Jézus születése napján,
    ma örvendjünk, ma vigadjunk,
    ma született kis Jézusunk.
    Jézus ágyán nincsen paplan,
    megfázik a kis ártatlan.
    A szemei könnyedeznek,
    a könnyei esedeznek.
    Feljött már a hajnalcsillag,
    keljenek fel, kik alusznak!
    Vidám szellők lengedeznek,
    az angyalok énekelnek.
    Utoljára szerkesztette: Misuka963, 2014.12.24. 16:42:43
  • Carl Davies
    Újévet nem szilveszterkor kell kívánni? :D
  • Bazsio
    Boldog karácsonyt és balesetmentes, boldog újévet kívánok minden kollégának!!

Mindenki
  • Nesuten
  • Hexenking
    Boldog karácsonyt és fuvarokban gazdag boldog újévet minden kedves fórumozónak !!

• Axtros
    Media Markt-ban most karácsonyi akcióban 34 ezerért adták.
  • Skrupi
    Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!!!:)
  • PetiM44
    Az összes modot a C/Felhasználók/felhasználónév/Dokumentumok/Euro Truck Simulator 2/mod könyvtárba kell bemásolni, utána pedig a játékban a profilodnál be kell kapcsolni. A modok egy (elég nagy) része sajnos olyan, hogy ha kivetted, akkor nem biztos, hogy minden működni fog utána, a TSM-et ilyen szempontból nem próbáltam még, de például ha a mod által berakott városokban is volt garázsod például, az biztosan fog gondokat okozni.

A játékmodul részhez nem kell nyúlni, azt csak akkor kell átállítani, ha a magyar mapon akarsz játszani.
    A területi sablonokkal pedig csak a mértékegységrendszert tudod beállítani, tehát hogy milyen pénznemet, sebesség- és távolságegységet, illetve űrmértéket (üzemanyaghoz) használjon.

Az amerikai kamionok pedig azért vannak, mert egyrészt a játékosok egy része modokat használ, hogy amerikai kamionokkal is tudjon menni, másrészt pedig az SCS készíti az American Truck Simulatort is, amely a nevéből adódóan Amerikában (Kaliforniában) fog játszódni.
  • csipez
    Köszönöm a gyors reakciót Axtros és Carl Davies ! Folytatnám is akkor a kérdés sorozatot.

TSM mappot hova kell berakni hogy működjön? Ha ki szeretném venni akkor pedig csak kitörlöm onnét ahová betettem? Netán újra kell rakni a játékot hogy minden visszaálljon?
    Multiban az alkalmazottaim nem dolgoznak?
    Új profil készítésnél van egy olyan panel hogy Játékmodul és alapból Európa van ott és nem enged más opciókat kiválasztani mert le van zárva. Ez miért van?
    A másik érdekesség hogy bemegyek a beállításokhoz azon belül a játékmenetbe belépek és legalul van olyan hogy területi sablonok és ugye ott van hogy Kontinentális Európa, Egyesült királyság és az USA. Ezek csak a mértékegységekre vonatkoznak? Mert én ettől azt várnám hogy bedob egy USA térképet és ott tudok játszani.. Ezt azért várnám el mert én steamen keresztül játszom és mostanság látom hogy amcsi kamionokat tesznek ki meg játékon belül is látom a híreknél. Ezek csak tervek lehetnek vagy micsoda?
  • jutiput
    Békés, Boldog "baleset mentes" Karácsonyt és sikerekben gazdag Új Évet kívánok mindenkinek! Üdv.