52665
-
szgabe #44891 Köszi -
#44890 -
-
Puhos #44888 -
Puhos #44887 Irány Gafsa!
-
sumi62 #44886 Köszi a válaszokat.
Körülnézek -
#44885 Ha ki pipálod azt az opciót akkor megjelenik egy csúszka,azzal állíthatsz érzékenységet.Milyen motor hangokat tudtok ajánlani srácok,mert a gyáriak elég silányak.Olyan kellene amiben fütyül a turbó veszettül ;) -
PetiM44 #44884 Igazából ha csak a gazdaságossági szempontokat veszed figyelembe, akkor kb. mindegy, milyet veszel, válaszd azt, amelyiknek a külső-belső kinézete a legjobban megfelel neked. Én személy szerint egy MAN-nal járok, és alapvetően elégedett vagyok vele. Ha a későbbiekben fejleszteni szeretnéd a kamiont, akkor olyat vegyél, amibe lehet erős motorokat tenni, a Scaniaba, Volvoba, MAN-ba biztosan lehet (700 lóerő körülieket), a többit azt nem igazán tudom.
Utoljára szerkesztette: PetiM44, 2014.12.28. 17:44:03 -
#44883 -
szgabe #44882 Szevasztok!
Már egy ideje a legújabb verzióval tolom a szekeret, de csak most vettem észre, hogy a beállítható gombok között van két újdonság. A kamera nézőpont kormányzásra és indexelésre. Hát nagyon jó, de nem tudjátok melyik fájlban lehet átállítani a, hogy érzékenyebb legyen a kormányzásra és hogyan? Előre is köszi. -
Bazsio #44881 Hát ha nincs kedvenc márkád akkor nagyon befolyásolható vagy/leszel és az hogy fenntarthatóság......hát................kisebb motor keveset eszik, de sérülés az szerintem egyforma és a fogyasztás is még anniyra nem szimulátoros csak a motortól függ.Ha akarod akkor vegyél Volvo-t vagy MAN-t de én ajánlásom a Scania. -
Tsaba01 #44880 :)
-
vajo #44879 Borítsd le, holnap meg gyere vissza érte. :D -
#44878 Meghoztam a kavicsot
-
sumi62 #44877 Hali
Lehet ,hogy elcsépelt kérdés de melyik gépet ajánljátok első vételre. Melyik éri meg árban és fenntartási költségben a legjobban. -
Skrupi #44876 Alap :D -
#44875 ez melyik DAF? -
DewCee #44874 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Van vagy 15 sofőröm és 4 garázsom. Mióta feltettem a Multiplayer modot azóta egyik sofőröm sem termel pénzt nekem. Multiban ez ok, de Single-be sem. Azt írta ki nekik hogy a fuvar vége 1907 óra. Aztán lecseréltem az egész gárdát próba szerencse most meg mindegyik pihen. Egyáltalán nem vállalnak fuvart. Nem tudja valaki mi lehet az oka? Új profil kezdésében is gondolkodtam, de egyáltalán nem tudom hogy megéri-e. A segítséged és a választ előre is köszönöm.
Üdv. Gyula -
-
#44872 Mikor akartok MULTIZNI ? -
Skrupi #44871
-
#44870 Egy kis RETRO.
-
#44869 Írj rám valamikor! -
#44868 Szép estét!!
Gurultam ma is párat..
Alig ment fel.... :)
-
peta19901010 #44867 Kösz. Ki lesz próbálva. -
Carl Davies #44866 Én most ezt tettem be TSM mellé:
http://ets2.lt/en/russian-rus-map-v-1-5-1-14-xx-1-14/
Mondjuk nekem a Just Play map nincs bent, de próbáld meg. -
#44865 Valakinek ötlete hogy miért nem látom a TSM-mapot játékon belül? Új profillal próbálom de nem akar összejönni. -
peta19901010 #44864 Helló mindenkinek. Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy egy olyan map kombóhoz, hogy alap ETS2 map+Going Eset+TSM (a legfrissebb)+Just Play Map lehet-e még valamilyen térképet stabilan hozzáfűzni, és ha igen lnket tudnátok-e hozzá adni.
Válaszotokat és segítségeteket előre is köszönöm. -
Bazsio #44863 Ez nyilvánvaló, hogy hosszabb művelet a játékban is bár annyit meg lehetne oldani hogy pl. nyomsz egy I-t majd G és Numerikus 2 vagy ilyen billentyűsorozattal, és máris jobb volna. -
#44862 Érdekes, hogy ami a játékban abból áll, hogy nyomsz egy T-betűt (már akinek arra van még állítva a pót le, és felvétele.) , az a valóságban kicsit jobban elhúzódik. Ilyen oktató videó jelleggel belinkelem, mégis csak ilyenekkel megyünk nap mint nap. :P
-
PetiM44 #44861 Szia!
A grafikai modok, így például a Brutal Environment illetve a téliesítő modok általában nem működnek együtt egymással sajnos. Vagyis egyszerre nem igazán célszerű engedélyezni őket a profilodban, vagy csak az egyiket használod, vagy csak a másikat. Térképekből én személy szerint amióta játszom a játékkal (kb. fél éve), csak az alap térképet használom, de ezen kívül sokan használják még a TSM nevű mapot, illetve ha erős géped van, akkor a Hungary Map-ot is tudom ajánlani. Ez utóbbi viszont nem kompatibilis az alap térképpel, vagyis új profilt kell kezdened hozzá, és ezzel a mappal csak Magyarországon fogsz tudni vezetni (igaz, az viszont sokkal részletesebb lesz, mint az alap Európa). -
Zozzer #44860 Sziasztok!
Néhány napja a Steam-ről tulajdonosa lettem ennek a remekműnek. Van egy G25 kormányom, az Assetto Corsa-t szoktam nyúzni, de ez a játék valami csodálatos. Tiszta relax számomra! :) Szeretném megkérdezni, hogy milyen módokat érdemes feltenni. A Going East és a High power cargo pack dlc-k vannak meg.
Pl láttam ezt a ETS2 Brutal Environment HD+Sound Engine Gold Premium módot. (szerintem a gépem elég erős) Érdemes feltenni? Vagy láttam van hozzá Winter mód is. Az sem lenne rossz, ha már idén havat nem láttunk. Illetve azt szeretném még megkérdezni, hogy ezek a módok kompatibilisek egymással? Pl az előbb említett két mód együtt is tud futni, vagy külön külön kell valahogy kiválasztani? ill még a térképekkel kapcsolatban is érdekelne, hogy ajánljátok használni az alap játékon kívüli térképeket, vagy egyenlőre bőven elég az ami alapból benne van a játékban. Tudom ez így most hirtelen sok(k) egyszerre, de Ti már biztos tapasztaltak vagytok minden téren a játékkal kapcsolatban.
Üdvözlettel,
Zozzer
Utoljára szerkesztette: Zozzer, 2014.12.27. 12:59:20 -
#44859 Szép kép! :-) Am milyen grafikai módosítást használsz? -
XxXcsabi1987XxX #44858 skacok
megszeretném venni a karácsonyi festést Steam-en erre ezt írja ki:
A számlázási címed láthatóan nem felel meg jelenlegi országodnak. Fordulj segítségért a Támogatáshoz, vagy válassz a jelenlegi címedhez regisztrált fizetési módot.
miért van ez? valaki tudna ebben segíteni?
nem bírom emiatt a hiba miatt megvenni :( -
#44857 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
2 -
#44856 Sziasztok!
Van olyan mód, amely megmutatja a hiányzó felfedezetlen szakaszokat a térképen? Találtam egy régebbi mod-ot rá, de az nem kompatibilis már sajnos a jelenlegivel. Köszönöm előre is :) -
sumi62 #44855 Igen az lehet mert idő közben már ki osztottak egy párat.
Köszi
-
#44854 Én ugyanúgy kapom a büntetéseket, lehet kifogtál egy-két szakaszt... vagy minimálisan lépted túl a sebességet. -
sumi62 #44853 Sziasztok!!
Feltettem a Brutal Environment HD + Sound engine Gold Premium ot, és azt vettem észre hogy nem büntet gyorshajtásér lehetséges? -
#44852 Carl Davies használta is.