52665
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • hotwheels

CzUKi, Töki, Gyurma -

Utoljára szerkesztette: hotwheels, 2014.12.30. 17:08:03
  • tutuhawer #44930
    Hey, elég egyszer belépni nyilvános steam profillal, utána visszateheted privátra. Az első letöltésnél biztosan kell a nyilvános, hogy lássák, te vagy az, nem pedig valaki más, aki nem te vagy. Hanem valaki más :)) Így kb hozzárendelik , rendelhetik a steam profilodhoz, hozzád az ets2 multiplayert, és rögtön látják, hogy te vagy az, akit ki kell tiltani vagy valami ilyesmi. Így könnyű blokkolni az egyéneket végleg
  • nyuny01 #44929
    Köszönöm, bár nem tudom megérteni erre mi szükség van!
  • Toby0501
    Böngészőben jelentkezz be Steamre, klikk a profilképedre, Profil szerkesztése gomb, jobb oldalon Adatvédelmi beállításaim és az elsőt tedd nyilvánossá.
  • CzUKi
    Átalakultunk

• nyuny01 #44926
    Nem tudok regisztrálni a ets2mp.com-ra, mert nem nyílvános a profilom vagy valami ilyesmi baja van! Ez mit takar tulajdonképpen?

Előre is köszönöm!
  • R420

(Hatalmas PS tudásom:D)
  • ntex
    Azért fasza hogy fél óra alatt egyszer már összetörte valami gyökér a rakományomat meg a vontatómat is, egy másik meg majdnem belémjött a sztráda felhajtóról mert úgy akart feljönni a pályára mintha ott se lennék. Legalább halvány fingja lenne az embernek a kresz-ről mielőtt feljönne játszani. Ilyenért am lehet reportolni?
  • nestor_5
    hogy kell ets 2 multi profilt csinálni?
  • szotyi12
    Üdv. Most kezdtem újra a multit és én még a korábbi verzióval játszottam.. Megnyitom a játékot és írja hogy jelentkezzek be az ETS 2 mp profilomba. Van ilyen profilom és ahova a játékba kell írni az emailt elkezdem írni megnyomnám hogy @ és nem írja be és lefagy... Valaki segítsem!! :S
  • Axtros
    Chat: deafult-ban Y billentyű, forgalom direkt nincs, mivel nagy szinkronizációval járna, erre pedig - egyenlőre - nem alkalmas a rendszer, közösség pedig van, bár azok inkább lazán csatolt konvojos emberkék, meg virtuális cégek, amiknek önmagukban nincs nagy jelentősége.
    Virtuális cégeket keresni / alapítani itt lehet.
  • ntex
    Üdv. Most kezdenék el játszani MP-ben, és lenne 1-2 kérdésem. Hogy tudom a chatet használni? Forgalom direkt nincs a játékban? Van valami létező magyar közösség? Előre is köszi.
  • nemethgeri97
    Köszönöm! :)
  • Axtros
    Egyenlőre még sehogy. De volt már korábban szó arról, hogy egyszer megvalósításra kerül a programban.
  • nemethgeri97
    Sziasztok!

Állandó trélert hogy tudok betenni?
    Köszi a segítséget :)
  • gomze
    Engem autópályán benzinkúton akart már többször is keresztül vinni, de a multkor pl. egy telephelyen akart átvinni.
  • heisenbergxxx
    Hát ezt sajnálattal hallom pedig az a scania v8-as mod nagyon brutálisan szól :D a mp-ben levő viszont nagyon gagyi... de hát ez van :)
  • Axtros
    Persze, jó is a folyamatos adminisztrátori felügyelet. Egy ilyen közösségbe nem illenek a kretének és a hülyék, akik nem tudnak alkalmazkodni és betartani bizonyos szabályokat. Ezeket gyorsan ki kell dobni és végleg ki kell tiltani. (Vagy legalábbis elég hosszú időre ahhoz, hogy eldöntsék, hogy legközelebb érdemes lesz-e valamilyen szabályt megsérteni.)
  • Axtros
    A GPS néha tud cifra dolgokat csinálni, sőt, a legtöbb esetben nem is az optimális utat mutatja. Ezért én már régóta nem is használom, hanem az általam jónak vélt úton szállítom le a fuvarokat.
  • Axtros
    Modokat nem lehet használni multiplayer-ben. Semmilyent sem. Gondolj csak bele: neked fent van egy - például festés - módod, a többieknek meg nem. Akkor ők mit látnak belőled? Oké, meg lehetne oldani, hogy valamilyen default vagy eredeti festést, de akkor meg hol van a multiplayer lényege. Az azonos világ, amelyben mindenki egyszerre van jelen. Ha mindenki a saját módjával jelenne meg a multiplayer "világban", akkor majdnem ott lennél, mintha single-ben játszanál. Csak magadnak lennének meg a módosítók, másoknak meg megint más lenne és így tovább. Elveszne az egység, ráadásul lehet, hogy szoftveres hibákat is generálna.
    Ezért vannak úgy felállítva a szabályok, hogy a módok tiltottak, még akkor is, ha nálad azok engedélyezve vannak.
    Utoljára szerkesztette: Axtros, 2014.12.30. 11:50:59
  • szgabe
    Amikor legutóbb multiztam, tiltva voltak a mod-ok.
  • heisenbergxxx
    Heló srácok! Olyan problémám lenne hogy találtam egy nagyon király scania v8-as sound modot! Sp-ben működik normálisan de ugyanazzal a profillal multiplayerben mintha benne se lenne. Tudnátok segíteni hogy mi erre a megoldás?
  • Puhos
    Hali!

Tegnap érdekes dolog történt játék közben. A gps benavigált egy reptérre persze ahol semmi keresnivalóm nem volt. Nem tudtam semmit kiválasztani, így továbbmentem a komp felé (persze ez lett a helyes irány)! Kérdésem más is tapasztalt már ilyen gps hibát? A játék steam-es és a tsm map 5.3.1 van rajta.
  • Gyurma77
    Üdv. mindenkinek!
    Mostanság ezzel gurulok:

Ákos25, CzUKi, Töki, Punky:
  • tutuhawer #44907
    épp ezért örülök, hogy a multiplayerben valahogy próbálnak a hitelesítés felé, a szabályok felé menni , és van módjuk kizárni az oda nem illőket.
  • Axtros
    Vicces is lenne, ha engednének csak úgy újra regisztrálni, egy másik account-al. Azért ennyire ők sem hülyék. Sőt, csak megnyugtatásul elmondom, hogy a legtöbb rendszerben - torrent cserélők, közösségi portálok, fórumok, stb. - általában mind így működnek. Tehát senkit sem a nickname alapján azonosítanak, hanem MAC vagy IP cím alapján - igaz ez utóbbi könnyen átverhető.
    Szóval ha egyszer valamiért kizárást kaptál, oda elég nehezen fogsz tudni újra "visszajutni".
  • sure
    Feketelistára tették a gépedet is (MAC address alapján), szóval hiába regisztrálnál másik Steam accountot, nem fog menni a multi már
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    soha többé arról a gépről
    Ja, 10 próbálkozásnál több pedig az oldal hackelési kísérletének minősül, és automatikusan riasztják az Interpol-t is (nemzetközi rendőrség), szóval csak óvatosan, mert lehet, hogy még egy hivatalos eljárást is kapsz a nyakadba! IP-cím alapján ki tudják nyomozni a lakhelyedet is...

Utoljára szerkesztette: sure, 2014.12.30. 07:00:08
  • XxXcsabi1987XxX
    skacok
    segítene valaki?
    nem tudok vmiért regelni az ets2mp.comon :(
    vmi hibát ír ki
    pl.ezt: error.cannot.fetch.steam.api
    és a regisztrálás követően hiába nyomok F5öt ugyan az van vagyis semmi se történik
  • norbee46
    Üdv. Mindenkinek!
    Szép képek/gépek!
    Láttátok? Új fény és időjárási rendeszer jön valamikor mert még a felénél járnak. Kíváncsian várom akárcsak az MP IV-et!
  • hotwheels
  • MANos Viktor
    Sikerült megoldanom de azok a tükrök meg ablaktörlő még mindig meg vannak, nem tudom hogy tűntessem el.. :S
  • RiCSi1234
    Hú ez így ilyen GhostRider Edition. Nagyon vad.
  • MANos Viktor
    Bocsánat ha ide offolok, megpróbáltam konvertálni de ez lett belőle... Ez ilyenkor mit érez: Azok a tükrök viszont nem kellenének azok még is látszanak, valakinek valami ötlet? :D

Utoljára szerkesztette: MANos Viktor, 2014.12.29. 18:20:06
  • CzUKi
    Nagy bevásárlás.

Töki: Igénytelen vagy 5ezeré lemosom
  • R420
    Elég retkesek vagyunk. :)

• hotwheels
  • Szabi #44895
  • Szabi #44894
  • sure
    De, az a lényeg.

ETS2 multi játékszabályai
    (ne tessék azzal jönni, hogy jajdehát angolul nem tudok, tessék örülni, hogy nem csak lengyelül/csehül van)

"bár ez lehetetlen h egy ilyen multisplayeres gameben feloldják a BAN-t "
    Már miért lenne az? A fent linkelt szabályzatban van olyan kihágás, ami súlyosságtól függően "Temporary ban"-t ér csak. Ez vagy valami alapértelmezett hossz (mondjuk pl. 24 óra), de lehet, hogy a bannoló admin meg tudja admi valami paraméterrel a ban hosszát (órában, napban...)

Az is lehet, hogy hetente egyszer leszedik a temp bannolt usereket.

De ez téged nem érint. Rossz hírem van. A fenti link alapján

Hacking - Permanent Ban
    Using artificial tools to change gameplay, using cheat engine in order to bypass the speeding limiter or anything similar.
    Vagyis - hekkelés, csalás alkalmazása, külön ki van emelve példaképp a sebesség-limiter buzerálása vagy egyéb módon kijátszása
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Végleges kitiltással jár.

Utoljára szerkesztette: sure, 2014.12.29. 07:12:56
  • XxXcsabi1987XxX
    skacok
    bannolva lettem mutliból speed hack miatt... de nem ez a lényeg
    állitólag csak egy bizonyos ideig (24 óráig csak)
    nos ez mennyire igaz?
    nekem valaki azt mondta,hogy úgy emlékezett h csak 24 óráig tart a BAN után feloldják..
    bár ez lehetetlen h egy ilyen multisplayeres gameben feloldják a BAN-t de remélhetőleg fel fogják oldani
    köszönöm a válaszokat előre is