52665
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • bmwcrash
    Szerintem, akkor nyugodtan írhattad volna azt, hogy baromkodás és mindjárt kevésbé félreérthető.:)
  • fpurman
    Nem jól értelmezted amit írtam......
    A szórakozást úgy értem letölti netről innen onnan majd poénból pl szétcseszik a multit..
    Aki normálisan akar játszani az meg nem tud.
  • Bazsio
    BMW igazad van , mert nem nagyon szimulátor:-nincsenek normál autópályák, kamionok interoirja egyforma extrákkal vagy anélkül, a fizika olyan amilyen majdnem jó de még van ott az évszakok váltakozása ami itt nincs, akkor még a rakodás gagyi a mai szállításhoz semmi köze, a városok egyformák, cégek egyformák csak nagyvárosok vannak meg és stb, stb, stb.
  • bmwcrash
    Ez már ne haragudj, de nevetséges:D
    "Sajnos sok embernek tényleg szórakozás a játék." Azért hívják játéknak, hogy szórakoztassa az embereket. És azért valljuk be, ez bőven nem egy igazi szimulátor. Mert nincs olyan szintű szimuláció, mint pl. az FS-nél a repülősök között vagy a verseny szimek között az iRacingnél.
    Persze azt én sem értem, hogy minek ezek a pénz meg speed csalások (pláne multiba) , mert anélkül is élvezetes és könnyű a játék.

• fpurman
    Sajnos sok embernek tényleg szórakozás a játék. Én sajnálom ,hogy ilyen is van. Nekem soha nem jött be ,hogy csalással játsszak. Igaz egy kamionom van eddig mert nem vettem fel hitelt sem meg semmi csaló mód. Szerintem így tökéles és élethű a játék
  • Bazsio
    Én nem értem, hogy nem elég a 90 komolyan mondom nem értem akinek nem elég a 90 multiba vagy azonkívül is.(Nem azért, de senkit nem akarok megsérteni)Ha nagyon akarsz menni és érezni a sebességet akkor tessék Need for Speed egész sorozata vagy The Crew, ha van Play Stationod akkor Forza vagy XBOX és még sok más!Én is multizok de sok embert látok gyorsan menni nagyon de nem jelentem fel mert nem akarom hogy mindenki előtt hülye legyek de azért elítélem!
  • fpurman
    Srácok mi lehet a gond? Egyszerűen nem tudom a multit letölteni pedig eredi dobozos a játék. World of Trucks on regisztrálva elfogadta a dolgokat. Steamen a profil nyilvános és mégis ezt kapom üzenetbe :(

• Axtros
    Legalább ne reklámoznád. Büszke lehetsz rá!
  • Gyurma77
    Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!

• krisz0702
    Sziasztok! Boldog Új Évet Nektek!
    Teljesen új vagyok, igaz az első részével sok időt eltöltöttem. Most hogy Steamen akcióba került nem hagyhattam ki, hogy megvegyem már csak a multi miatt is. Igaz még a gépemen nem megy mert most tölti be a 10. évét, de a hónapban érkezik az "újonc" szóval addig kibírom közben regisztráltam az ets2.mp.com-ra is (Hooliboy [HUN] leszek majd). Szóval, ha minden igaz akkor nemsokára találkozunk az utakon! Addig is sziasztok!
  • Ryder159
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Érdekes, hogy téged minden játékban bannolnak csalás miatt, pedig Te nem is csalsz... Az meg pláne gáz hogy még ebben a játékban is csalni kell. Minek? Nincs semmi tétje a játéknak...
  • Szabi #44960
  • Bazsio
    Boldog és élményekben gazdag baleset mentes újévet kívánok!!
  • XxXcsabi1987XxX
    helo tutu
    íme a profilom:

http://ets2mp.com/index.php?page=profile&id=22539
  • maujuri #44957
    Boldog, eredményekben gazdag új évet kívánok mindenkinek
  • fpurman
    Az év végén, mikor mind a 365 óvszert elhasználtunk, majd beolvasztottuk és kamionabroncsot formáztunk belőle, boldogan ráírhatjuk, hogy \GOOD YEAR\! BÚÉK! Mindenkinek
  • Puhos
    BUÉK miden sofőrnek!!!
  • Axtros
    Boldog új évet mindenkinek!
  • norbee46
    Jó egészséget és sikerekben gazdag boldog újévet kívánok a fórum minden tagjának!

• heisenbergxxx
    Én ezzel tolom multiban :) hamarosan megy bele a v8-as drágaság

Utoljára szerkesztette: heisenbergxxx, 2014.12.31. 21:13:13
  • Frequency
    Én vele multiznék:
  • danyr
    Valaki egy körre multiban?
  • Nesuten

• Nesuten
    BUJJÉK !!!

,,,
  • heisenbergxxx
    Megint lenne egy kis problémám a multival... Az a helyzet hogy már majdnem fullra pakoltam a nagytávolságú szállítmányokat de még mindig csak max 300 km-es fuvarokat ad be... Ugyanazzal a profillal átmegyek sp-be ott már vanak hosszabb fuvarok is... Másnak is van ilyen? Lehet ennek valamit csinálni?
  • Plata
    Supportnak ment levél.Csak tudod nem saját részre vettem.És azért 6k forintért semmit kapni picit durva.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.12.31. 16:20:04
  • tomi161996
    Benne van a playon-nak az e-mail címe nekik kell írni és amit kérnek elküldöd meg elmondod a gondod és kapsz egy új kódot :D
  • ntex
    Tegnap este találkoztam megint egy retarddal, aki autópályán jött szemből, mondanom sem kell hogy direkt belém jött és fel is borított. A nyomorultja azt hitte nem lesz időm reportolni mert rögtön leállt és kilépett, de mivel elég gyorsan írok, még pont el tudtam küldeni a reportot.
  • peta19901010
    Ebben valaki tudna segíteni?
    Előre is köszönöm.
  • Plata
    Tudna valaki nekem segíteni?Ma megvettem az alapjátékot és kieget ajándékba,sértetlen volt a doboz és benne a kód,de nem tudják aktiválni steamen mert már használatban van.Ilyenkor mi a frászt lehet csinálni?Ajándékba vettem.
  • Edmond14
    A Magyarország map melyik verzióval kompatibilis?
  • Stewen1967
    Hát boldogabbat és balesetmenteset mindenkinek 2015-re

• Axtros
    De ha megint nem tudod betartani a szabályokat, amiért újra kitilthatnak, akkor inkább ne akard vissza könyörögni magadat. Mert az ilyenekből, mint te éppen elég sok van még bent "szabadon".
    Utoljára szerkesztette: Axtros, 2014.12.31. 12:18:28
  • siplace2
    Beírod egy txt-be az email címed és ctrl+c ctrl+v-vel bemásolod.
  • szotyi12
    Valaki segítene? Multiba miért nem engedi hogy beírjam bejelentkezésnél a @-t?
  • tutuhawer #44936
    http://forum.ets2mp.com/index.php?/forum/91-ban-appealing/
    Ide lehet írni és meg is nyitja ezt az oldalt neekd, ha fórumba regisztrálsz. A fórum regisztráció külön van az ets2mp.com főoldali regisztrációtól. Szóval a fórumba is regizel és a megfelelő formában lehet fellebbezni, nagyon figyelj, hogy szépen, ahogy megadják a formát, úgy.
    Egyébként mindenkinek van egy ets2mp profilja, amit a fórumból könnyen el lehet érni, és így néz ki:
    http://ets2mp.com/index.php?page=profile&id=56048
    Látható, hogy semmi panasz nem volt még velem szemben, Csabi, linkeld be a te profilodat is, hogy meglásd te is meg mi is, pontosan hogyan alakult a letiltásod
  • XxXcsabi1987XxX
    ets2mp.com-on hol lehet írni nekik,hogy oldják fel a BAN-t?
  • Zola02
    Csarni ment akkor 120-al, és később a kamion még úgy otthagyta mint eb a szaharát. Szóval volt az még több is szerintem
  • peta19901010
    Abban kérnék most egy kis segítséget, hogy valamiért betöglött a gépemen a TS és újra kellett rakni. A korábban használt adatok a jelszó kivételével mind megvan. Esetleg a jelszót valaki privátban el tudja küldeni. Az adatok (ha kellene a beazonosításhoz): Label: ETS Hungary, Address: klanok.hu. Remélem ezen adatok alapján betudjátok azonosítani.
    A segítségeteket és a válaszotokat előre is köszönöm.
  • Carl Davies
    Amerikába azért mennek a kamionosok ha lehet :D
    https://www.youtube.com/watch?v=DD1-xpIF0EI (8:45-től)
    110-el mehet kb.