Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy ne kínlódjak és vegyek egy videó kártyát ?
Csak azért kérdezem mert ha nem kell nem költök videó kártyára ez az egy játék miatt.
Használja valaki ilyen processzorral ezt a játékot? Tapasztalat ? Köszi a segítséget <#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: fpurman, 2014.09.28. 06:24:27
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sry, nem tudtam kihagyni. <#vigyor>#vigyor>
Sziasztok! Ezt amit bekarikáztam pirossal,légyszi valaki ki tudná nekem szedni?Isten nem bottal, hanem VMware.
hangacsi.blog.hu
Szép gépek/képek <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Sajnos a kérdésedre nem tudok válaszolni a modellt nem én készítettem.
Ezt egy nagyobb moddertől kéne megkérdezni én nem értek hozzá <#wink>#wink>
Üdv!
Volvo Powahhh :D Sometimes You win,sometimes You learn.
Már sokszor láttam hasonlót és már régóta bennem van a kérdés, hogy a kamion modellje valóban realisztikus, de miért nincs rajta materiál (anyagjellemző), miért csak textúra van rajta? Ettől gyorsabb a renderelés, vagy csak így tettszik?
Csak azért kérdezem, mert az eredeti modellek és eredeti festések mint rendelkeznek fém anyagjellemzővel - tehát az engine képes ezek leképzésre - de sok moddertől látok olyan vontatót és pótkocsit, amelyek csak textúrázva vannak, de materiálozva nincsenek.
Amúgy tényleg szép modell!
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2014.09.26. 19:32:04
Nekem is működik rendesen, nem vág le semmit. Nagyon jó map. És hangulatos.
Punky,Czuki,Mandoki-Fasza képek srácok <#eljen>#eljen><#pias>#pias>

CzUKi, Mandoki, Skrupi - <#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: hotwheels, 2014.09.26. 16:48:35
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
Mandoki, Punky, Skrupi <#eljen>#eljen>
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
A profilomban, avivel most játszom, ezek a modok aktívak. Nem kell új profil csak szerkeszteni kell ha új modot próbálsz ki. Én ilyen teszt előtt mindig csinálok a profilomról biztonsági mentést, hogy ha esetleg fagyás vagy crash lenne, akkor csak visszamásolom a mentett profilt, a hibát okozó modot pedig elfelejtem örökre. :-)
ai_traffic_pack_by_Jazzycat_v1.6.scs
bus_traffic_pack_by_Jazzycat_v1.0.scs
painted_truck_traffic_by_Jazzycat_v1.3.1.scs
Perfect Real Physics V2.3 By VAHID.scs
promods-def-v171.scs
promods-map-v171.scs
promods-v171.scs
Real_Gas_Stations_by_Fred_be.scs
trailers_and_cargo_pack_by_Jazzycat_v2.6_eng.scs
trailers_and_cargo_pack_by_Jazzycat_v2.6_part1.scs
trailers_and_cargo_pack_by_Jazzycat_v2.6_part2.scs
truck_traffic_pack_by_Jazzycat_v1.5.scs
tuned_truck_traffic_by_Jazzycat_<1.12.x_fix_by_solaris36>1.12.x_fix_by_solaris36>.scs
zzzzz_rusmap_ver_1.3.5_for_ets2_1.12.1_def.scs
zzzzz_rusmap_ver_1.3.5_for_ets2_1.12.1_map.scs
zzzzz_rusmap_ver_1.3.5_for_ets2_1.12.1_model.scs
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
Tsm map ,russmap 1.3.5.7, military carco pack ,railway carco,Trailers and Cargo Pack v 2.7
Vagy inkább szedjem külön őket ?
Mindenki <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>

Mandoki, CzUKi, pokmike - <#eljen>#eljen>
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
---
Más:
Megint csináltam egy speedupot, ha érdekel itt megnézhetitek 😊
Folynak munkálatok egy Ikarus 260.32-esenen, csak a kollégának munkahely váltás miatt ki kellett szállnia.
Abbamaradt, ezért keresek olyan embert, aki ért a 3D-s modellezéshez.
HA rendelkezik szabadidővel és szívesen csinálná, akkor jelentkezzen, e-mail címem : [email protected]
Küldök pár fotót, ha érdekel valakit.
Nem nagy munkáról lenne szó, kisebb átalakítások maradtak.
ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
Mondjuk várható is volt mert a doboz csomagolásán fel volt tüntetve külön hogy steam-en nem aktiválható bár másoknak ennek ellenére is sikerült de nekem nem.
Szerintem az azért van ráírva még a DVD borítójára, mert az még akkor lett nyomtatva, amikor az ETS2 még nem volt steam-sen támogatott. Megnéztem, az én DVD tokomon is rá van ez írva, ettől függetlenül simán tudtam a GE-t aktiválni. Szerintem mielőtt elmennél a bankodba, próbáld meg, vagy írj a SCS-nek, esetleg magának a steam-nek. Ha ezek után sem oké a dolog, akkor vedd meg PP-n.
Sajnos nem! 😞
Dlc aktiválását nem tudtam végrehajtani.Mondjuk várható is volt mert a doboz csomagolásán fel volt tüntetve külön hogy steam-en nem aktiválható bár másoknak ennek ellenére is sikerült de nekem nem.
Azt hiszem más választás nem lesz mint steamen megvásárolni, de kérdésem az az lenne, hogy PayPal-on keresztül lehet e utalni az scs-nek?
Mert nem rég csináltam egy PP-és számlát és igaz nincs rajta egy peták sem, de ha bemegyek az unicredit bankba(lehet más banknál is csak az unicreditnél van nekik számlaszámuk már mint a PP-nek) akkor pénzbetét formában feltudnám tölteni a PP-és számlaszámomat.