52665
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • sure

Utoljára szerkesztette: sure, 2015.01.04. 14:08:28
  • tomigames
    ide kell konvoyhoz csatlakozni
  • maujuri #45089
    Hááát családbegosztásba be lehet tenni, De szerintem nem fog működni. Az is lehet hogy újravásárlás.
    Utoljára szerkesztette: maujuri, 2015.01.04. 12:02:01
  • Bazsio
    Olyan volt mintha mentős lettél volna addig a pontig amíg nem kezdtél körbe-körbe menni.
  • R420
    Köszi!
  • tutuhawer #45086
    Most mér mondod...?
  • sure
    Valóban nem jó ötlet, elsőre is igen nehezen ment, 2 hétig teleszpemmelve a topikot a kalandokkal, ez nyilván egy újabb vásárláskor ugyanúgy megismétlődne...
  • LiTTLee
    Töki nagyon faszán néz ki hűtővel,még a színét is eltaláltad.Patent szerelvény
    Czuki jól sikerült a gépes,gondolom még nem a végső stádium :D
    Egyszerű,de nagyszerű
    Utoljára szerkesztette: LiTTLee, 2015.01.04. 00:44:39
  • XxXcsabi1987XxX
    legalább annyit mondjatok meg,hogy amik vannak nekem az én steamemen DLC-k,azokat hogy tudom megosztani más steames profiljával? csak mert elvileg valahogy meg lehet de nem tudom hogy
  • krisz0702
    Tényleg fárasztó már ez a sírás. Jó igaz még csak most kerültem ide és sajnos a gépem miatt egy métert se tettem meg online. De ... egyszer NFS World-ben engedtem a csábításnak és csaltam, de nem nyerésben meg sebességben, csak egy Aventadort akartam. Megkaptam érte a 24 órás tiltást. Tanultam is belőle, soha többé nem nyúltam és nem is fogok ilyen módszerekhez! Mert semmit nem lehet vele elérni csak azt amit most megtapasztaltál. Fogadd el, hogy valószínűleg végleg kitiltottak, a való életben sem fogod tudni bemagyarázni senkinek, ha rosszat teszel, hogy "Bocs de csak kipróbáltam" (mint ahogy lentebb írták) és biztos nem először kaptak el valamiért amiért ezt a büntit kaptad ...
  • krisztian1329
    Truckers map-ot szeretném letölteni 1.15-ös verzióhoz?
    Valaki tudna adni egy linket?
    Előre is köszi!
  • tutuhawer #45080
    eddig azt se tudtam, mi az a harlem shake.

Szerk: tényleg nem tudtam.
    Utoljára szerkesztette: tutuhawer, 2015.01.03. 22:31:57
  • Carl Davies
    Most már mindenből lesz Harlem shake XD
  • SimaSuna #45078
    mehetne a Maónika showba...ja az nincs már :D

Csabika, vedd meg a játékot...az 5.000ft amit rá költesz, vedd tanulópénznek...
    egyébként meg jár az L betü =)
  • bmwcrash
    Te mondod, hogy okosan?
    Egy értelmes megszólalásod nem volt az elmúlt évben.
    Mellesleg attól, hogy minden mondat végére odaírod -.- ezt meg, hogy pff, semmivel nem lesz jobb csak szánalmasabbnak tűnsz.
  • gordon 24
    Sajnos manapság mindenki hülye, és szegény ártatlan embereket szívatják az adminok. Kár hogy ennek a generációnak a szülei elfelejtették bele nevelni a gyerekekbe, hogy vállalni kell a tetteink következményeit. És ebben az a szörnyű, hogy ez csak egy játék, mi lesz ha az életben lesz egy ilyen történet. akkor kinek fog sírni?
  • ntex
    Ilyet láttatok már? fél órája rögzítettem, érdekes jelenet, de egyből jött az ihlet hogy hogy csináljak belőle vidit :DDD

• CzUKi
    Tényleg abbahagyhatnád a hisztizést. Hülye voltál és még reklámozod is. Megérdemelted, amit kaptál és hiába vergődsz itt akkor se találsz megoldást a problémádra, csak szét szemeteled a topikot és felcseszed mások agyát, ahogy az enyémet is. Tegnap még elnéztem, ahogy itt szenvedsz, mert vicces volt de most már idegesítő, hogy két napja ez a lemez megy. Játszál szépen, normálisan egyedül és fogadd el, hogy idiótaságot csináltál és nem tudod visszacsinálni. Az életben sajnos így működnek a dolgok...
  • R420
    Már igazán abbahagyhatnád ezt a témát kicsit már unalmas,hogy a fél topik kb. ebből áll,hogy itt sírsz a fórumozóknak.
    Tanulhattál volna a hibádból,most megjártad többször már nem is mész oda vissza amit nagyon helyesnek vélek. Az összes ilyen viselkedni nem tudó embernek nincs helye ott. Ha lenne jogsid akkor is így vezetnél? Fogadd el,hogy kibannoltak szerintem mindenki úgy véli,hogy helyes. Lassan már innen is mehetnél,szervusz.
  • Carl Davies
    Nem a ban miatt, hanem a hülyeséged miatt.
  • XxXcsabi1987XxX
    okosan jó? mert én is szépen írtam pff -.-"
  • macleody
    Takarodj már innen a picsába, mert innen is ki leszel baszva, aztán mehetsz a szoba sarkába bőgni.
  • XxXcsabi1987XxX
    DE NEM FOGOK PÉNZ KIDOBNA ÚJRA ÉS ÚJRA a ban miatt -.-"
  • maujuri #45068
    Szerintem le kellene zárni már a bannolás témát. Megérdemelted, kari akcióba megvehetted volna vagy 3 juróért, nem éltél vele, csak itt sírtál, Hozzáteszem hála istennek, így egyel kevesebb hozzád hasonló őrült van a szerveren.
    Utoljára szerkesztette: maujuri, 2015.01.03. 20:24:08
  • sure
    Extreme csapatás
  • sure
    Ha még tovább hergeled magad meg a topikot, lehet, az SG-n is pihire küldenek az adminok...
    Legalább pár hétre húzd meg magad a multi ügyben, aztán esetleg egy hónap múlva írj egy szívhez szóló üzenetet abba a fórumba, hogy szánod-bánod, és soha többé, és léccilécci, stb.

Lásd a szép oldalát a dolognak, single-ben olyan modokat használsz, amit csak akarsz, ott a magyar térkép is, TSM, stb., ezekkel egyszersmind új kihívások elé állíthatod ezt a topikot is ezen modok beüzemelése után (közben...)
  • norbee46
    Akkor marad a single player.
  • CzUKi
    Shopping

A felrakón még szép tiszta volt

Aztán jött a lerakó...

• XxXcsabi1987XxX
    istenem -.-"
    nem fogjátok fel,hogy NEM AKAROM ÚJRA MEGVENNI? az pénz kidobás lenne a bannolás végett!!
    fogjátok már fel
  • R420

Telepen mosatás

Parkolópálya.
  • MANos Viktor

• sure
    Téli csapatás - 2.5 millás fuvarhoz sietés

Utoljára szerkesztette: sure, 2015.01.03. 18:43:20
  • tutuhawer #45059
    Most mér mondod...? :D
  • Bazsio
    Első fuvar ebben az évben
    HU-D

Mindenki
  • csataric
    General-InterNational Transport KFT.

11 főt keres nemzetközi gépkocsivezető munkakörbe

Feltételek:

- 16 életévét betöltött
    - Eredeti játék megléte
    - Kresz ismeretes és annak betartása !
    - TeamSpeak 3 használata
    - Menetlevél kitöltés

Oldalunk: http://general-int.com

Érdeklődni:

Ts3 : ts3.general-int.com vagy 84.0.180.153

email: [email protected]
  • Szabi #45056
    jah, ezt mondtad NFS:W-ben is :DD
  • max10076
    Sziasztok!
    Tudtok olyan progit amivel a legegyszerübben skint tudok csinálni.Próbáltam régebben de sajnos nem jött össze.Ha esetleg valaki vállal skinezést az is megköszönném.
  • tomigames
    Facebook link
  • SimaSuna #45053
    komolyan az SG-s fórumozóktól vársz segítséget?
    elbasztad a becsületed. Örülj annak, hogy ETS-en kívül nincs más játék a steam profilodban. Onnantól, hogy VAC banos profilod van, már nem bízik benned 1 steames user sem.
    amennyit itt rimánkodtál, már rég venni kellett volna másik játékot, új profillal, új emailcímmel tovább furikázhatnál.
    Gondolod, hogy a kipróbálással nem vétettél bűnt? DE!
    Isten nyugtassa fizikatanáromat, aki mindig mondta, hogy a CSALÁSnak akár csak a GYANÚJA is felmerül, rögtön 1-es! Tessék, megkaptad a magadét.
  • heisenbergxxx
    Nem jó a link.