Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen> Szegény gyerek csak pislogott hogy most mit is kezdjen azzal a bestiával! <#nevetes1>
Szakik A8-5600k Processzorral amiben jelenleg 4giga 1600MHz memória van ha dobnék bele még 4 gigát szerintetek javulna az fps ? Elvileg akkor dualban dolgozik és jelenthet vmit az apu nál.
Vagy ne kínlódjak és vegyek egy videó kártyát ?
Csak azért kérdezem mert ha nem kell nem költök videó kártyára ez az egy játék miatt.
Használja valaki ilyen processzorral ezt a játékot? Tapasztalat ? Köszi a segítséget <#worship>
Utoljára szerkesztette: fpurman, 2014.09.28. 06:24:27
akos25

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Sry, nem tudtam kihagyni. <#vigyor>

Sziasztok! Ezt amit bekarikáztam pirossal,légyszi valaki ki tudná nekem szedni?
Multiban ha sokan vannak egy helyen és nagyon beszaggat a sok connect miatt, akkor tényleg a külső nézetekben sokkal több az FPS, mint belső nézetben. Ezt már én is tapasztaltam, sőt, sokszor kénytelen vagyok használni is, például Rotterdamban.
sure
Ha az utolsó patch az a 1.12.1, az az én tapasztalatom szerint inkább FPS javulást hozott, nem extra szaggatást.

Isten nem bottal, hanem VMware.

Sziasztok! Nekem mostanában olyan gondom van, hogy az ETS2 külső nézetekben szépen fut, de belső nézetből kicsit szaggat, így nehézkes vezetni. Más is találkozott ezzel a jelenséggel? Én az utolsó patch-re gyanakszom, régebben nem volt ilyen gondom a játékkal, ez pár hete kezdődött. Van esetleg megoldás erre a problémára?

<#eljen>

hangacsi.blog.hu

RiCSi1234
Csak mert.. 😊

GTA V (*.*)

Szép gépek/képek <#eljen><#eljen><#eljen>
Vigyázz a kis utakkal. Trükkösek. Lehet hogy egy mocsárba tévedtél. Viccesek voltak a készítők.
Köszi 😊
Sajnos a kérdésedre nem tudok válaszolni a modellt nem én készítettem.
Ezt egy nagyobb moddertől kéne megkérdezni én nem értek hozzá <#wink>
Üdv!

Volvo Powahhh :D Sometimes You win,sometimes You learn.

Hagy kérdezzek már valamit ezekkel a modellekkel kapcsolatban.
Már sokszor láttam hasonlót és már régóta bennem van a kérdés, hogy a kamion modellje valóban realisztikus, de miért nincs rajta materiál (anyagjellemző), miért csak textúra van rajta? Ettől gyorsabb a renderelés, vagy csak így tettszik?
Csak azért kérdezem, mert az eredeti modellek és eredeti festések mint rendelkeznek fém anyagjellemzővel - tehát az engine képes ezek leképzésre - de sok moddertől látok olyan vontatót és pótkocsit, amelyek csak textúrázva vannak, de materiálozva nincsenek.
Amúgy tényleg szép modell!
Jó lesz ez papa,csak így tovább <#hehe>

Ricsi234
Hali! Neki látok a be nem fejezett projektnek! <#awink>

Kösz mester <#awink><#worship>

tomi161996
helló interior készítéshez honnan tudok letölteni z módos cuccokat. Meg esetleg egy videót tudnátok küldeni hogy hogy lehet alaposan és pontosan mert már próbáltam egy tesztet de ott nem volt jó 😞 ?

restacarcsjoco
Volvo találkozó

Utoljára szerkesztette: restacarcsjoco, 2014.09.26. 20:49:08

Az nekem való! 😊
Hát körübelül. Nem biztos, de mintha a legtávolabbi orosz városból, le valahova afrikába mintha láttam volna 5000-km-es utat. De lehet hogy hosszabb volt.
Király! Kössz! Akkor kipróbálom, és ha valóban így van, akkor ehhez a kombóhoz képest multiban az eredeti térképen a leghosszabb fuvar is csak "átugrás a szomszédba" lesz. 😊
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2014.09.26. 19:32:04
Igen. Semmi gond nincs vele. Igényesen, szépen van megcsinálva.
Tehát a TSM Map és a Russ Map együtt működik, összekapcsolva, oda-vissza lehet jönni-menni és semmi gond?
Szia!
Nekem is működik rendesen, nem vág le semmit. Nagyon jó map. És hangulatos.
CzUKi
Nagyon szép volvo <#worship>

"Fighting for peace is like fucking for virginity"

Punky,Czuki,Mandoki-Fasza képek srácok <#eljen><#pias>

hotwheels

CzUKi, Mandoki, Skrupi - <#eljen>
Utoljára szerkesztette: hotwheels, 2014.09.26. 16:48:35

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

CzUKi
Kis pihi <#hawaii>

Mandoki, Punky, Skrupi <#eljen>

ronso
Én használom semmit nem vág le és jol müködik.

Sakkoo.......Baszkiiii

Ez a Russ Map tényleg úgy tud csak együttműködni a TSM Map-el, hogy levágja Nyugat-Európa nagy részét és Afrikát belőle? Próbálta már valaki? Egyébként milyen ez a térkép? Még nem próbáltam, csak nézegettem youtube-on és képeken.
Szép napot <#smile>
94Patrik94, Punky <#eljen><#eljen>

Sajna jönnek az ilyen idők <#whatever>
Ha valaki tud egy működő köd módot, adhatna egy linket róla, megköszönném,

Szia.

A profilomban, avivel most játszom, ezek a modok aktívak. Nem kell új profil csak szerkeszteni kell ha új modot próbálsz ki. Én ilyen teszt előtt mindig csinálok a profilomról biztonsági mentést, hogy ha esetleg fagyás vagy crash lenne, akkor csak visszamásolom a mentett profilt, a hibát okozó modot pedig elfelejtem örökre. :-)

ai_traffic_pack_by_Jazzycat_v1.6.scs
bus_traffic_pack_by_Jazzycat_v1.0.scs
painted_truck_traffic_by_Jazzycat_v1.3.1.scs
Perfect Real Physics V2.3 By VAHID.scs
promods-def-v171.scs
promods-map-v171.scs
promods-v171.scs
Real_Gas_Stations_by_Fred_be.scs
trailers_and_cargo_pack_by_Jazzycat_v2.6_eng.scs
trailers_and_cargo_pack_by_Jazzycat_v2.6_part1.scs
trailers_and_cargo_pack_by_Jazzycat_v2.6_part2.scs
truck_traffic_pack_by_Jazzycat_v1.5.scs
tuned_truck_traffic_by_Jazzycat_<1.12.x_fix_by_solaris36>.scs
zzzzz_rusmap_ver_1.3.5_for_ets2_1.12.1_def.scs
zzzzz_rusmap_ver_1.3.5_for_ets2_1.12.1_map.scs
zzzzz_rusmap_ver_1.3.5_for_ets2_1.12.1_model.scs

\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"

Bocsánat kimaradt még az ,hogy ha telepítek egy új modot minden esetben új profilt kell készítenem vagy elegendő a profil szerkesztése ?
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne érdemes egy profil alatt használni a következő modokat ?
Tsm map ,russmap 1.3.5.7, military carco pack ,railway carco,Trailers and Cargo Pack v 2.7
Vagy inkább szedjem külön őket ?

Mindenki <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>
CzUKi, Mandoki, punky:<#eljen><#eljen><#worship>

hotwheels

Mandoki, CzUKi, pokmike - <#eljen>

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

Szép estét <#smile>
CzUKi, pokmike997, bunny <#eljen><#eljen><#eljen>

Nem Omsiba készül a buszod ?
---
Más:
Megint csináltam egy speedupot, ha érdekel itt megnézhetitek 😊
Nem kell megint megvenned a játékot szerintem, kövesd az itt leírtakat, a hazai kiadó ugyanis elvileg biztosít Steames kulcsot, ha megvetted itthon a játékot, és tudod nekik e-mailben bizonyítani.

ziasztok!

Folynak munkálatok egy Ikarus 260.32-esenen, csak a kollégának munkahely váltás miatt ki kellett szállnia.
Abbamaradt, ezért keresek olyan embert, aki ért a 3D-s modellezéshez.
HA rendelkezik szabadidővel és szívesen csinálná, akkor jelentkezzen, e-mail címem : [email protected]
Küldök pár fotót, ha érdekel valakit.
Nem nagy munkáról lenne szó, kisebb átalakítások maradtak.
Sziasztok! Valaki tudna nekem segiteni 1 Man fülkéből kellene kivenni a hátsó függönyt.
PlayOn-os matrica nincs a dobozon? Ha nekik elmondod a bajodat kapsz steam-s kódot.

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340

Mondjuk várható is volt mert a doboz csomagolásán fel volt tüntetve külön hogy steam-en nem aktiválható bár másoknak ennek ellenére is sikerült de nekem nem.

Szerintem az azért van ráírva még a DVD borítójára, mert az még akkor lett nyomtatva, amikor az ETS2 még nem volt steam-sen támogatott. Megnéztem, az én DVD tokomon is rá van ez írva, ettől függetlenül simán tudtam a GE-t aktiválni. Szerintem mielőtt elmennél a bankodba, próbáld meg, vagy írj a SCS-nek, esetleg magának a steam-nek. Ha ezek után sem oké a dolog, akkor vedd meg PP-n.
ocskoszilard
Ha steamen akarod megvenni, akkor miért akarsz utalni az scs-nek? Meg saját bankszámlád nincs esetleg? 😊

Sziasztok!

Sajnos nem! 😞

Dlc aktiválását nem tudtam végrehajtani.Mondjuk várható is volt mert a doboz csomagolásán fel volt tüntetve külön hogy steam-en nem aktiválható bár másoknak ennek ellenére is sikerült de nekem nem.
Azt hiszem más választás nem lesz mint steamen megvásárolni, de kérdésem az az lenne, hogy PayPal-on keresztül lehet e utalni az scs-nek?
Mert nem rég csináltam egy PP-és számlát és igaz nincs rajta egy peták sem, de ha bemegyek az unicredit bankba(lehet más banknál is csak az unicreditnél van nekik számlaszámuk már mint a PP-nek) akkor pénzbetét formában feltudnám tölteni a PP-és számlaszámomat.

CzUKi
Szervizelés és indulás 😄

???
norbee46
küldd át nekem privibe.

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173