52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • szgabe
    Bocs az üzenet Bukephalos-nak szól.
  • szgabe
    Nem a hardverrel van a gond, hanem valamelyik , garázsban álló kamionodat felmodoltad, aztán meg törölted azt a modot. Megoldás: vissza kell raknod azt a módosítást. Ha nem emlékszel melyik mod lehet a hibás, akkor csak egy új profil segíthet.
  • SMD70
    Hali!

Tud valaki segíteni ebben a hibában: <ERROR> [model] Unknown look name 'austria_str' on model '/prefab/fork/road_sidewalk_end_4m.pmd'
    Graz határában kilép a program. (Alap+East DLC+TSMmap 5.3.1). Köszi!
  • Frequency
    Nekem is voltak ilyen gondjaim,64 bit-es winfossal és egy új videókártyával megszünt.De lehet memória hiba is..
  • Bukephalos
    Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni a következők miatt:

Vállalkozás menedzselése során, akár garázsra, akár kamionra kattintva hibaüzenet nélkül kilép a játékból. Kiszedtem minden kapcsolt modot, de a hiba váltazatlanul fenn áll. Fuvarozni úgy tűnik, tudok.
    TSM 5.3.1 -es mappát használom, steam-es játékkal.

Megköszönök minden segítséget!
  • Fdm019
    Az improved weather r5-tel működnek az esőhangos módok?
  • SimaSuna #45192
    Persze, tiszta sor.
    Kérdés maradt még, már csak poénból...hogy ha Magyarországra érek játékban is kellesz levonót/matricát vásárolnom(duplaáron?) ? :D
  • tutuhawer #45191
    ha terveben lenne, szerintem elővezetnék hosszasan, és már lehetne róla beszélni. A jövőbeni fejlesztések közt se emlékszem, hogy írták volna, arra felkapta volna a fejét minden fórum, de nem emelékszem ilyenre. Szerintem örülnek, ha minél több aprósággal stabilan játszhatóvá, élvezhető tudják tenni. A nagy térképen eltűnnénk egymás elől, az biztos. Kérdezték, szeretne-e a közösség némi civil forgalmat, és ha azt be tudják tenni, akkor esetleg van értelme bővíteni a térképet, de ne feledd: még így is odabasz a jobb PC-knek is a nagyobb dugó a városokban, kikötőkben
  • norbee46
    Sziasztok!

Végső szakaszban a Skandináv dlc.

Hexenking
    Utoljára szerkesztette: norbee46, 2015.01.08. 20:09:18
  • Hexenking
    Sziasztok
    Egész jó ez a gép....már be is laktam :)

• SimaSuna #45188
    Csabit és a sweetboy-t elvesztettük. Béke poraira...

@más

Lehet tudni azt, hogy a Multiban előterjesztik a TSM map használatát? Régebben volt ilyen felvetés...
  • Janika80
    Köszi az Action tippek srácok! Ide hogy tudok képet felrakni?
    Na de van egy nagyobb problémám tegnap óta a játékban- Elvállalok egy fuvart,legyen az 500 vag 1500 km teljese mindegy.
    Az utolsó 3 km-en elkezd szaggatni a játék,az utolsó 1 KM-en meg mindig kilép!!! három négyszer kell újra indítanom az egész gépet,mert még a monitor is azt írja ki,hogy NO SIGNAL ... Szerintetek mi lehet a probléma???
    Válaszokat előre is köszi.
    További szép napot!

Utoljára szerkesztette: Janika80, 2015.01.08. 11:00:33
  • tutuhawer #45186
    A multiplayeres nagyfőnökök NEM fognak válaszolni, és NINCS második esély, elmondták.
  • sure
    Édesfiam, nem hallgattál a szép szóra, itt az esgén is parkolópályára tették a nickedet, most még elő tudtál húzni egy alreget, de ha tovább rázod a pofonfát, hamarost az esgé is MAC cím bannolással jutalmaz majd.

Még1x, utoljára: a permanent bant nem azért hívják így, hogy egy hét után levegyék. Ha kis szerencséd van, lehet, hogy pár havonta ürítik a listát és egyszercsak hopp, vissza tudsz lépni. De valószínűbb, hogy nem. Attól, hogy ezt a fórumot/topikot is ezzel aszogatod folyamatosan, ez nem fog változni.

Pénzbe kerül az ETS2 multi? Nem, bár adakozni lehet; ha mondjuk 5 eurót utaltál nekik, akár még lehetne is némi halovány alapja, hogy a kitiltásodon hisztizel, de gyanítom, ez nem forog fenn. Ingyen bocsátják mindenki rendelkezésére, cserébe bizonyos szabályok betartását elvárják, aki erre nem képes, az kidobják, mint cicust kakkantani lelkiismeret-furdalás vagy panaszlehetőség nélkül.
    Utoljára szerkesztette: sure, 2015.01.08. 02:38:28
  • ntex
    Előre is bocsánatot kérek az offért a topiclakóktól, de ezt már én sem bírom:

Ha a privátra nem válaszolnak, ott sem fognak. Legalábbis szerintem a te esetedben ne számíts semmi pozitívra. Láttam hogy van ban appeal lehetőség a fórumon, de szerintem ez hack használata során nem érvényes, mert az egy egyszeri és fatálisan végzetes bűn, amit csak tudatosan lehet elkövetni és nem véletlenül esetleg, hogy aztán úgy banoljanak hogy ártatlan vagy. Érted miről beszélek? Tehát -szerintem- ne is reménykedj, választ meg pláne ne várjál, mert ha fogsz is kapni az maximum egy jól megfogalmazott lehordás lesz, hogy hogy lehettél ilyen *khmmm* hogy hacket használtál. Ezek alapján akár el is hagyhatnád a topicot a további elkeseredett kapálózásoddal, mert már nekem is kezdi szúrni a szemem hogy képtelen vagy felfogni: Egy lehetőséged volt, amit el is játszottál TUDATOSAN (mert ugye szó sincsen véletlen balesetről). Én nem akarlak oltogatni mert nem érdekel hogy ki csaló, úgyis lebukik minden csaló előbb utóbb és eléri a végzete, és lesújt rá a banhammer. Egyébként aki nem tud csalás nélkül játszani az szvsz ne is játszon semmivel se, menjen inkább sörözni a haverokkal vagy mittomén, mint más játékosokat idegesítsen fel feleslegesen, mert amúgy a játékhoz életképtelen vagy alapból képtelen bármivel normálisan játszani. Nekem tulajdonképpen nem is lenne pofám egy ilyen rajtakapás és banolás után akármilyen fórumon sírni és irogatni az adminoknak vagy akár más normális játékosoknak, mert én az admin helyében akit hackelés miatt banolnak és levelet kezdene küldözgetni elkeseredett sírással az unban után, a fórumról is kibanolnám kapásból. Ezzel csak megvetést generálsz magadnak itt is és ott is az adminok részéről. Én legalábbis cseppet sem sajnállak (és az adminok sem fognak megsajnálni), csaltál, elkaptak, így jártál, megérdemelted. Remélhetőleg tanulsz, tanultál belőle, így ha ETS2 multiban már nem is, más esetleges multis játékban még megelőzheted a felesleges bant azzal hogy nem csalsz és megpróbálsz tisztességesen játszani.

Ezzel remélem elmondtam mindent, és remélem át is érzed, felfogod, tudatosítod magadban. De ha mégsem akkor elmondom lényegretörően: fejezd be a sírásod és ha csak ez miatt vagy itt jobb ha elhagyod a topicot és nem jössz vissza tovább sírni, mert innentől csak haragot és indulatot fogsz kiváltani mindenkiből, nem véletlenül kaptál már 3 felkiáltójelet is a neved mellé ha jól sejtem...

Béke veled.

És egy klasszikust hadd idézzek végül, ami általában a csalókra is, és ahogy olvastam itt rád is igaz:

Utoljára szerkesztette: ntex, 2015.01.08. 02:21:11
  • sweetboy198719
    az adminnak
  • sweetboy198719
    csak az a baj h mindössze 2x hibáztam ennyi elkövettem egy hibát legalább belátom...
    am meg fórumon mikor lesznek hajlandóak reagálni nekem? már több mint 1 hete írtam neki/nekik de még semmi válasz
  • tutuhawer #45181
    én elmondtam, azonnal törlik a letiltásra vonatkozó üzneteket. A csalást használók mindenfajta üzeneteit is azonnal törlik. Innen a messzi távolból mi nem tudunk neked segíteni. NEM tudunk segíteni. Sajnos NEM. Nem
  • norbee46
  • XxXcsabi1987XxX
    én nem erre vagyok kíváncsi
  • XxXcsabi1987XxX
    okcsá
  • maujuri #45177
    Megint kezdődik. Lehet hogy olvasta az itteni megnyilvánulásaidat és főbe lőtte magát:)
  • XxXcsabi1987XxX
    bocs h megint "szpemelem" a fórumot de lenen egy kérdésem...
    majdnem 2 hete írtam az ets2mp.com-on az egyik adminnak,h oldja fel a bant,kb.mikor reagál? mert azóta semmit se reagált/tak
  • tutuhawer #45175
    könyvjelzőztem, a valós idejű mikrofonba dumálás is tetszik benne.
    Utoljára szerkesztette: tutuhawer, 2015.01.07. 20:42:51
  • ccv520
    A belső világítást tartalmazó bejegyzést hol találom? A tompítottal kapcsolódik fel, és piros színű, eléggé zavaró, ki szeretném venni, a Scania Multimod okozza ezt, természetesen ezt a modot megtartva lenne jó kikapcsolni a fényt.
  • norbee46
    +1 a Mirillis Action-ra!
  • Pupuci
    Srácok. Nem tudok egy működő smoke modot? Én találtam egy darabot, de régebbi verzióhoz lehet, mert fagy tőle az ETS2.
  • kamionos dzsó
    Hali!
    Én az Action!-t ajánlom, mert kevesebbet "eszik" és még is nagyon szép a képe
  • maujuri #45170
    Én is Frapsal rögzitek, viszont Format Factoryval konvertálom bármivé amire szükség van.
  • tutuhawer #45169
    én frapst használok http://www.fraps.com/
    De épp most ajánlották a srácok a camtasia stúdiót is, illetve ismerem a Bandicam nevű programot még. Elsőként úgy ajánlom a camtasia stúdiót, hogy sose próbáltam, de megbízható, hozzáértő játékostársam ajánlotta.
    http://www.techsmith.com/camtasia.html
    Ingyenesen kipróbálható mindegyik.

FRAPS: eredeti nagy méretben vesz fel, 20 perc kb 30-35 GB méretű. Gyors internettel 6-7 óra feltöltöm youtube-ra és még pár óra, mire a youtube feldolgozza. Így is előrébb vagyok , mintha magam konvertálnék - gondoltam én. De mondom, a Camtasia stúdiót ki fogom próbálni
  • Hexenking
    Szép estét !!
    Na nem bírtam ki csak kipróbáltam ezt a Mercedest :)

• bluber
    Köszönöm a választ! Mostmár jó:)
  • heisenbergxxx
    Tudom csak már utólag vettem észre mikor felraktam :D 4-re emlékeztem de hát annyi hülye van, hogy nem lehet már őket megjegyezni :D
    Egyébként én az Action nevű programot használom felvételre!
  • Puhos
    Esetleg a vga miatt?
  • Puhos
    Szia!

Értem, és köszi szépen.
  • Janika80
    Iyen rövid úton ennyi hülyét összeszedni...nem vagy egy szerencsés alkat. Ezeket a videókat hogy veszitek fel?
  • Janika80
    Szerintem idiot 1 az 1:47-nél aki szembe jött az autópályán nem? :)
  • Janika80
    Sziasztok!
    Szép gépek,főleg a MAN tetszik nekem nagyon ezzel a festéssel. De miért jobb kormányos???
  • sure
    Rossz verziójú TSM map van fenn. Az 5.3.1-ből van kétféle verzió, az egyik ETS2 1.14.x-hez, a másik 1.15-höz való. Az 1.14-hez való TSM map pontosan ezt csinálja, ha a játékot az ember felpatcheli 1.15-re a mod cseréje nélkül. Keresd meg és húzd le a legfrisebbet (a readme-ben benne van, melyik játékverzióval kompatibilis)
  • Szabi #45159
    a rendszámon lévő nick-et ha beírod guugliba, azonnal kidobja hogy ki csinálta.. ha beírod a kamionon lévő szöveget is, akkor láthatod azt is hogy nem adta ki publikusan.. :D