52665
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Puhos
    Hali!
    Hol lehet ilyen mod-ot találni amiben van mosó is?
    Köszi.
  • tutuhawer #45132
    ha lassítva tennéd fel , halk zenével, akkor meg tudnám nézni , de így nekem ez nem megy.
  • heisenbergxxx
    Egy újabb utam, most Poznańból Frankfurtba gyorsítva, a szokásos multis idiótákkal :)

Utoljára szerkesztette: heisenbergxxx, 2015.01.05. 22:13:25
  • kalee
    Sziasztok!

Van esetleg valakinek valami ötlete? Az új patch feltétele után ez a kép fogadott!!!! 50keda Scaniájából és a Jelle DAF - ból eltűnt a belső kis tábla, a lightbox, a Kelsa Jumbo fekete lett ahogy a képen is látszik! Elvileg semmivel nem akad össze, de nincs már ötletem mi lehet a gond!!!

• Toby0501
    Érdemes a legfrissebbet használni, főleg AMD-nél, mert bugosak az illesztőprogramjaik.
    Ha esetleg bizonytalan vagy a telepítéssel kapcsolatban, írj privátban és segítek. (Csak, hogy ne a topikot szemeteljük tovább, mert nem a játékkal kapcsolatos hibának tűnik)
  • muzsi84
    jahh..és win 8. Bár ennek nem örültem, de mivel munkahelyi gép, nem nyúlhatok hozzá, hogy esetleg más rendszert tegyek rá.
  • muzsi84
    Ez egy teljesen új gép. És igen, laptop. Én nem telepítettem rá semmit, mármint illesztőprogramokat.
    "Ezt" amit idelinkeltél próbáljam meg?
    köszönöm a segítséged és hogy szántál rám időt!!!
  • Toby0501
    Hol a házigizda?! Szabi! Vajo! Valaki! #45097, #45101 (Jó, most várt 20-at)
  • Toby0501
    2015 január 3 10:28 készült log alapján úgy tűnik, hogy valami történt a videokártyáddal. Próbáltál drivert frissíteni?
    Ha jól sejtem, ez egy notebook. Esetleg előre telepített Windows 8-cal érkezett? Vagy a hozzá tartozó lemezről telepítettél illesztőprogramokat? Ezt letölt, telepít, próbál.
  • Bazsio
    Isten nyugasztalja a videókártyád.
    Szerintem a videókártya hal meg vagy frissítsd.
  • Skyvolker10
    Ha elindítom a játékot ilyen színes vonalak vannak, mint a 3D. Mi a megoldás rá?
  • Bazsio
    JÓ TUDJUK HOGY VAN DE MINDENNAP NEM KELL KITENNI!
    Ez nem a falu hirdető táblája.
  • muzsi84
    ets2 crash

http://pastebin.com/download.php?i=b77RWQ6u

game log

http://pastebin.com/download.php?i=p0fVDbki

köszönöm előre

norbi
  • Szabi #45119
  • Toby0501
    A játék által készített naplófájlokat töltsd fel valahová (nehogy bemásold a tartalmát, inkább használj pastebin.com-ot, oda bemásolhatod és linkelheted), hátha az többet segít, mert így bármi lehet.
    c:\Users\%teneved%\Documents\Euro Truck Simulator 2\ mappában találod, game.log.txt és talán crash.log.txt a másik.
    Mondjuk így első blikkre inkább tűnik operációs rendszer szintű hibának.
    Utoljára szerkesztette: Toby0501, 2015.01.05. 18:58:28
  • heisenbergxxx
    Nincs mit! :D Aránylag egész sűrűn csinál automata mentést a játék így csak visszatöltöd a legutolsót ha gáz van.
  • muzsi84
    Sziasztok, Üdv!

Új vagyok itt a fórumon, de nem kertelek, segítségre lenne szükségem.

Adott ETS2 játék, steam....a játék gépigénye kielégítve, tehát ez sem lehet probléma... a HIBA pedig a következő.
    Már legelső indításnál kidobott vissza és nem indult el. Aztán meg ment, majd játék betöltése közben dobott ki steam leállással, majd pár ilyen alkalom után újra ment és betöltődött. Aztán 2 napig gond nélkül játszottam vele, majd egyszer csak kidobott újra és most már nem is lehet vele játszani, mert folyamatosan ezt csinálja, de nem mindig ugyanazon a ponton, vagyis résznél. Van, hogy megyek vele 10 percig és semmi baj, de lehet hogy 5 perc után kilép. A játék EREDETI! Csak a gyári dolgok települtek, amik a letöltőkóddal lejöttek. Sem módok, sem más kiegészítők és egyebek nem voltak telepítve hozzá. Az előzménye még annyi volt ennek, hogy mikor lekapartam a kódokat és telepíteni próbáltam, kidobott, hogy ezzel a sorozatszámmal, már regisztráltak, de ezt orvosolták és kaptam egy új sorozatszámot.
    Az infovonallal küszködök már több mint egy hete, de nem jutottam dűlőre velük, érdemleges segítség nem érkezett.

Kérnék valakit, aki ebben tudna segíteni, kérem tegye meg.... már kezdem bánni, hogy megvettem becsületesen.... nagyon bosszant, hogy nem működik és használhatatlan.

Köszönöm előre!
    üdv

norbi
  • Toby0501
    Legutóbbi patchcsel (így kell írni?) hozták be, az összes kis kamionkereskedés így néz már ki azt hiszem.
  • ntex
    És tényleg, erre nem is gondoltam... :D Valamiért azt hittem hogy multiban nem is lehet menteni :DD Köszöntem a PRO tippet!
  • Szabi #45113
    én beraktam space-re és nyomogatom hogyha felbukkan valaki új :D
  • heisenbergxxx
    Igen... Miért mi a gond?
  • ntex
    Multiban? :)
  • Szabi #45110
    mióta van ilyen Scania kereskedés ? o.0

• heisenbergxxx
    Miért nem mentesz, vagy töltesz vissza automatikus mentést?
  • Szabi #45108
    a hibás linkek még a kisebbik rossz.. de miért kellet png-be menteni ?
  • ntex
    Ennek örömére következő fuvaromon sikeresen fel is borítottak, 150.000 javítás, -65.000-ben vagyok... Széjjelverném az ilyen idiótákat komolyan
  • sztics
    Bocsi a rossz feltöltèsèrt!
  • sztics
    Üdv! :)

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.01.05. 14:17:17
  • ntex
    Beletettem az 500-as V8-ast végre :)

• Szabi #45103
  • Toby0501
    Ne spammelj már! Tudjuk, álláshirdetés, 4 hsz-el ezelőtt is az volt. Következőnél megyek a modi topikba sírni.
  • hotwheels
    Gurultunk egyet

Utoljára szerkesztette: hotwheels, 2015.01.04. 23:09:50
  • peta19901010
    tárgytalan
    sikerült TS-en megírni
  • peta19901010
    Ment egy privát (a technika ördöge).
  • csataric
    General-InterNational Transport KFT.

11 főt keres nemzetközi gépkocsivezető munkakörbe

Feltételek:

- 16 életévét betöltött
    - Eredeti játék megléte
    - Kresz ismeretes és annak betartása !
    - TeamSpeak 3 használata
    - Menetlevél kitöltés

Érdeklődni:

Ts3 : ts3.general-int.com vagy 84.0.180.153

Honlap: http://general-int.com

email: [email protected]
  • ntex
    jah, eddig fix 25-50 volt a pingem, most ugrál 25 és 500 között folyamatosan
  • heisenbergxxx
    Látom EU1 szerveren megemelték a férőhelyet 4ezerre. Olyan lagg van hogy kb játszhatatlan.
  • Bazsio
  • CzUKi
    Sosincs olyan, hogy végső stádium. Valamit mindig kell rajta matatni :D Köszönöm !
  • Debilon
    sehogy