52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • RiCSi1234
    Igen. nálam is, meg az összes lámpa piros. :D
  • ntex
    Az új MP update-ben nálatok is vizesedik folyamatosan a szélvédő a játékban? Nem is esik semmi, de nálam ugyanúgy vízcseppek jönnek elő a szélvédőn. Idegesítő.
  • tutuhawer #45237
  • ocskoszilard
    Ebbe ne legyél biztos, a Farming simulator 2015öt pl nem lehet beaktiválni, ha dobozosan veszed, holott fent van steamen is.
  • Szabi #45235
    megjelent a 0.1.3-as multi

Changelog:
    Spawning vehicles improved.
    Scoreboard improved.
    Optimizations.
    Nametags improved.
    Traffic lights synced.
  • tutuhawer #45234
    Kész vicc, hogy ki volt írva, hogy nem aktiválható, mert én is olvastam és aktiváltam. Emlékszem, indult a multiplayer, és az akkor vásárolt lemezeket nem tudták beírni sokan. Szerencsém vagy nem , de én épp április 30-án vettem meg a játékot, másnap indult a multiplayer, sokan kezdték használni a steamet az miatt
  • R420

Punky,LiTTLe:
  • maujuri #45232
    Én is a cd galaxisban vettem megjelenéskor dobozosan, mikor steames lett be tudtam aktiválni. Utána volt hogy nem lehetett a dobozosat aktiválni. DE MOST MÁR LEMEZ NINCS, CSAK KÓD.
    Ez van írva: A játék ezen, dobozos, dvd lemezes változata nem Steam-es, a játék kódja a Steam-en nem aktiválható! Azért lehet megéri felhívni őket hogy be lehet e aktiválni steamre. De így belegondolva tuti, hisz hova máshova lehetne.
    Utoljára szerkesztette: maujuri, 2015.01.11. 20:33:41
  • szgabe
    Ehhez én is hozzá kérdeznék, ha lehet. Szerinted mennyire kell komolyan venni, hogy a Cd Galaxisnál vásárolt Going east-et nem lehet a Steam-en regisztrálni? Nem szívesen adnék ki rá 3000-et, ha nem lehet hozzácsapni a steam-es alapjátékhoz.
  • Nesuten
    RESTACAR élő gördülés az ETS2 vel

• Diopapa
    Valamikor karácsony előtt beszereztem a high power cargo pack dlc-t. Vajon miért nem látom ezeket a fuvarok között? (Steamben a dlc ki van pipálva)
  • maujuri #45228
    Felmész pl a cd galaxis lapjára és rásasolsz. Nem egyszerűbb mint megkérdezni?
    GOING EAST
  • Bazsio
    Csak az a baj, hogy nekem a GPS km/h-ba van.
  • PetiM44
    De, a Going East-et is lehet kapni lemezes formátumban, például a Gold Edition részeként, de én Media Marktban önállóan is láttam már.

@Petyaarc: Angliában kamionnal csak 96 km/h-val (60 mph) lehet menni, szóval szerintem igenis bugról van szó.
  • Bukephalos
    Egy sofőröm van és két garázs! De ezek szerint türelem kell!! Köszönöm!
  • Petyaarc
    Igazából, ha ezt átváltod mérföld/órába az kb 65. így már nem is olyan bug-os...
  • hooman
    Köszönöm a válaszokat! Sima alapjátékot vettem. Akkor a going east nincs is nem steam-es változatban?
  • ocskoszilard
    Attól függ, mit vettél. Ha alap játék, akkor ugye nincs benne dlc, de van olyan dobozos is, amiben benne van a going east is már. Ezen kívül steamen van még a high power cargo dlc, és pár festés a kamionokra, és nemsokára jön a skandináv dlc is. Nem steames dlc-ket/modokat pedig a dokumentumok mappába, ahol a játék mentései vannak, oda kell bemásolni a mod mappáda, majd indítás után kiválasztani őket, hogy melyik fusson.
  • ocskoszilard
    ha van egy pár sofőröd felvéve, akkor kapsz érte csak pénzt, mivel ilyenkor valamennyi idő is eltelik, és pár fuvart le tudnak közben szállítani
  • Carl Davies
    Van sok térképet kiegészítő mod.
    TSM, Promods, Rusmap stb.

http://ets2.lt/en/trucksim-map-5-3/
    http://ets2.lt/en/rusmap-1-4-7/
  • Bukephalos
    Sziasztok!

Lehet triviális a kérdés, de a "vissza a garázsba" lehetőségnek, mármint, hogy pénzt kapjak érte, van valamilyen feltétele? Új profilt kezdtem, a régiben gond nélkül csengetett. Jelenleg a 7-es szinten állok, ugyan úgy a Tsm-t használom, mint a réginél... de eddig csak én fizettem
  • ??IMD???
    Na és most mit csináljak mert nem tudom a profilt hozzácsatolni a world of trucks-hoz.
    Pedig jól adtam meg a nevet, emailt és jelszót, nem lehet valahogy reseteltetni őket??
  • hooman
    Sziasztok!
    Megvettem a játékot a Tescoban, csak egy kód volt benne, steam-ről leszedtem, működik a legfrissebb verzióval(1.15.1s). Az lenne a kérdésem, hogy milyen lehetőségeim vannak kiegészítések terén? Gondolok itt a Going East map-ra, hogy lehet-e felrakni hozzá nem steam-ről letöltött dlc-ket ?
  • Cb Főnök
    Töki, LiTTLee, Punky-Jó gépek/képek!
  • Bazsio
    Találtam egy bugot!
    Egyesült Királyságba a korlát 105.

LiTTLee Naggyyon szép a Volvo!!
  • ??IMD???
    Köszi a segítséget már jön is lefele..
  • hotwheels

Töki, LiTTLee -
  • PetiM44
    Szia!

A kódot Steamen a termék aktiválása Steamen résznél tudod beírni, és akkor a Steam újra letölti neked a teljes játékot, minden frissítéssel együtt. Könyvtárnak a nem eredeti ETS2 mappáját nem tudod kiválasztani, ugyanis csak vagy meglévő Steames könyvtárat, vagy üres mappát enged.
  • ??IMD???
    Sziasztok.

Segítséget szeretnék kérni mert elakadtam. Ma megvetem az eredetit és csak 1 kód van benne, amit steamen kel regizni. /van oda acom/
    Itt kezdődik a probléma hogy ezt pontosan hogy is kell..??
    Válasszam ki a nem eredeti ets2-t és +játék hozzáadása/ termék aktiválása steamen??

Előre is köszönöm a segítségeteket..
  • ntex
    Saját ETS2MP élő stream:

steam://broadcast/watch/76561197982547684
  • R420
    Valahol Lengyelben.
  • LiTTLee
    Rakodunk

• Puhos
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A proci és a vga elég gyenge pont, ja és a memória se egy vaskos darab. 3gb-ra meg felesleges 64bit-es rendszer.
  • zsee69
    Köszi az info-t, volt amit nem tudtam!
    Lenne 1 kérdésem.
    Ha városba érek vagy ha nagyobb konvojba keveredek, eléggé el kezd akadni, laggolni a game. Van valami trükk amivel orvosolható vagy javítható lenne ez a kellemetlenség? Mert hogy új konfigra sajna nincs elég cash-em. Próbáltam hogy a grafikából visszaveszek de maradt a lagg...
    Gépem nem egy mai darab, de eddig még kitartott : Asus m2ne sli, AMD 5200x2, 3Gb ddr2 800Mhz, asus 5600gt 512Mb, 2x250Gb sata2, win7 x64, (de van egy xp is rajra a biztonság kedvéért) a monitor: LG tv.. xD
  • tutuhawer #45204
    igen, kamikaze... De ne feledd, a steam fiókba regisztrált játékhoz kötik a multiplayert és így teljesen jól kiszűrhető a sok csíra a multiból. Először a sok coopland.ru-t szűték ki, most pedig eggyel tovább léptünk, és folyamatosan látható az eredmény. Én május 1-je óta játszom, és nagyon sok előrelépést látni, egyet kivéve: a fórumot nem engedik kezelni a mobilalkalmazással, mert ... nem tudni, miért. Kaptam is érte egy figyelmeztetést.
  • zsee69
    igen, ahogy a képnél is làtszik, már írkálták az f7+entert. Végül nem kellett, mert kiszedte a srác magát még ha egy kicsit nehezen is.. Viszont a multiban pont az tetszik, hogy nem unalmas pont az ilyen emberek miatt. Várni kellett egy kicsit de nem volt nagy késés.. Csak a szembe jövő kamikazék keserítik meg az ember életét..
  • Bukephalos
    Nagyon szépen köszönöm, megoldódott!
  • tutuhawer #45201
    ezért lelkesen szoktak kidobálni játékosokat a főnökök. Egyébként - nyilván mert ostoba - nem tudom, mit gondol a játékos, hogy "figy, fennakadtam, se előre ,se hátra, de majd én kiszabadítom magam, ezek meg hadd várjanak". Az admin ekkor mondja, hogy f7 + enter, ami a valóságban a mentés megfelelője. Az út szélén ha nagy a gáz, akkor vagy megjavítod hamar vagy mentést kell hívni. Látom, ez Franciaország, ahol nincs az útszélén szöszmötölés, hanem jön a hatóság, hívja ő azonnal a mentést, amelyiket ő akarja, és azok meg küldik a számlát, nincs autópálya szélén elakadás meg javítgastás, boxutca.
  • zsee69
    Gurultam kicsit multiban.. Volt ott minden.. xD
    Először orvosi műszerekkel..

Majd 22t naranccsal
    Valaki fent akadt a trailerrel... xDDD

Sikerült lezárnia a szakaszt röpke 10 percre.. xDDD
  • tutuhawer #45199
    Nem hülyeség egyébként a matrica kérdése... Sőt. Én már egy csomószor gondolkodtam rajta, nem egy nagy wasistdas megoldani. Például a magyar autópályadíj-fizetés online is megy GPS alapján valós időben, az tök jó lenne, ha fizetned kéne.