52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Igen. nálam is, meg az összes lámpa piros. :D -
ntex #45238 Az új MP update-ben nálatok is vizesedik folyamatosan a szélvédő a játékban? Nem is esik semmi, de nálam ugyanúgy vízcseppek jönnek elő a szélvédőn. Idegesítő. -
-
Ebbe ne legyél biztos, a Farming simulator 2015öt pl nem lehet beaktiválni, ha dobozosan veszed, holott fent van steamen is. -
megjelent a 0.1.3-as multi
Changelog:
Spawning vehicles improved.
Scoreboard improved.
Optimizations.
Nametags improved.
Traffic lights synced. -
Kész vicc, hogy ki volt írva, hogy nem aktiválható, mert én is olvastam és aktiváltam. Emlékszem, indult a multiplayer, és az akkor vásárolt lemezeket nem tudták beírni sokan. Szerencsém vagy nem , de én épp április 30-án vettem meg a játékot, másnap indult a multiplayer, sokan kezdték használni a steamet az miatt -

Punky,LiTTLe:
-
Én is a cd galaxisban vettem megjelenéskor dobozosan, mikor steames lett be tudtam aktiválni. Utána volt hogy nem lehetett a dobozosat aktiválni. DE MOST MÁR LEMEZ NINCS, CSAK KÓD.
Ez van írva: A játék ezen, dobozos, dvd lemezes változata nem Steam-es, a játék kódja a Steam-en nem aktiválható! Azért lehet megéri felhívni őket hogy be lehet e aktiválni steamre. De így belegondolva tuti, hisz hova máshova lehetne.
Utoljára szerkesztette: maujuri, 2015.01.11. 20:33:41 -
szgabe #45231 Ehhez én is hozzá kérdeznék, ha lehet. Szerinted mennyire kell komolyan venni, hogy a Cd Galaxisnál vásárolt Going east-et nem lehet a Steam-en regisztrálni? Nem szívesen adnék ki rá 3000-et, ha nem lehet hozzácsapni a steam-es alapjátékhoz. -
RESTACAR élő gördülés az ETS2 vel
-
Diopapa #45229 Valamikor karácsony előtt beszereztem a high power cargo pack dlc-t. Vajon miért nem látom ezeket a fuvarok között? (Steamben a dlc ki van pipálva) -
Felmész pl a cd galaxis lapjára és rásasolsz. Nem egyszerűbb mint megkérdezni?
GOING EAST -
Bazsio #45227 Csak az a baj, hogy nekem a GPS km/h-ba van.
-
PetiM44 #45226 De, a Going East-et is lehet kapni lemezes formátumban, például a Gold Edition részeként, de én Media Marktban önállóan is láttam már.
@Petyaarc: Angliában kamionnal csak 96 km/h-val (60 mph) lehet menni, szóval szerintem igenis bugról van szó. -
Bukephalos #45225 Egy sofőröm van és két garázs! De ezek szerint türelem kell!! Köszönöm! -
Petyaarc #45224 Igazából, ha ezt átváltod mérföld/órába az kb 65. így már nem is olyan bug-os...
-
hooman #45223 Köszönöm a válaszokat! Sima alapjátékot vettem. Akkor a going east nincs is nem steam-es változatban? -
Attól függ, mit vettél. Ha alap játék, akkor ugye nincs benne dlc, de van olyan dobozos is, amiben benne van a going east is már. Ezen kívül steamen van még a high power cargo dlc, és pár festés a kamionokra, és nemsokára jön a skandináv dlc is. Nem steames dlc-ket/modokat pedig a dokumentumok mappába, ahol a játék mentései vannak, oda kell bemásolni a mod mappáda, majd indítás után kiválasztani őket, hogy melyik fusson. -
ha van egy pár sofőröd felvéve, akkor kapsz érte csak pénzt, mivel ilyenkor valamennyi idő is eltelik, és pár fuvart le tudnak közben szállítani
-
Carl Davies #45220 Van sok térképet kiegészítő mod.
TSM, Promods, Rusmap stb.
http://ets2.lt/en/trucksim-map-5-3/
http://ets2.lt/en/rusmap-1-4-7/ -
Bukephalos #45219 Sziasztok!
Lehet triviális a kérdés, de a "vissza a garázsba" lehetőségnek, mármint, hogy pénzt kapjak érte, van valamilyen feltétele? Új profilt kezdtem, a régiben gond nélkül csengetett. Jelenleg a 7-es szinten állok, ugyan úgy a Tsm-t használom, mint a réginél... de eddig csak én fizettem -
??IMD??? #45218 Na és most mit csináljak mert nem tudom a profilt hozzácsatolni a world of trucks-hoz.
Pedig jól adtam meg a nevet, emailt és jelszót, nem lehet valahogy reseteltetni őket?? -
hooman #45217 Sziasztok!
Megvettem a játékot a Tescoban, csak egy kód volt benne, steam-ről leszedtem, működik a legfrissebb verzióval(1.15.1s). Az lenne a kérdésem, hogy milyen lehetőségeim vannak kiegészítések terén? Gondolok itt a Going East map-ra, hogy lehet-e felrakni hozzá nem steam-ről letöltött dlc-ket ? -
Töki, LiTTLee, Punky-Jó gépek/képek! 
-
Bazsio #45215 Találtam egy bugot!
Egyesült Királyságba a korlát 105.
LiTTLee Naggyyon szép a Volvo!!

-
??IMD??? #45214 Köszi a segítséget már jön is lefele..
-
Töki, LiTTLee -
-
PetiM44 #45212 Szia!
A kódot Steamen a termék aktiválása Steamen résznél tudod beírni, és akkor a Steam újra letölti neked a teljes játékot, minden frissítéssel együtt. Könyvtárnak a nem eredeti ETS2 mappáját nem tudod kiválasztani, ugyanis csak vagy meglévő Steames könyvtárat, vagy üres mappát enged. -
??IMD??? #45210 Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni mert elakadtam. Ma megvetem az eredetit és csak 1 kód van benne, amit steamen kel regizni. /van oda acom/
Itt kezdődik a probléma hogy ezt pontosan hogy is kell..??
Válasszam ki a nem eredeti ets2-t és +játék hozzáadása/ termék aktiválása steamen??
Előre is köszönöm a segítségeteket.. -
ntex #45209 Saját ETS2MP élő stream:
steam://broadcast/watch/76561197982547684 -
Valahol Lengyelben.
-
LiTTLee #45207 Rakodunk
-
Puhos #45206 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A proci és a vga elég gyenge pont, ja és a memória se egy vaskos darab. 3gb-ra meg felesleges 64bit-es rendszer. -
Köszi az info-t, volt amit nem tudtam!
Lenne 1 kérdésem.
Ha városba érek vagy ha nagyobb konvojba keveredek, eléggé el kezd akadni, laggolni a game. Van valami trükk amivel orvosolható vagy javítható lenne ez a kellemetlenség? Mert hogy új konfigra sajna nincs elég cash-em. Próbáltam hogy a grafikából visszaveszek de maradt a lagg...
Gépem nem egy mai darab, de eddig még kitartott : Asus m2ne sli, AMD 5200x2, 3Gb ddr2 800Mhz, asus 5600gt 512Mb, 2x250Gb sata2, win7 x64, (de van egy xp is rajra a biztonság kedvéért) a monitor: LG tv.. xD -
igen, kamikaze... De ne feledd, a steam fiókba regisztrált játékhoz kötik a multiplayert és így teljesen jól kiszűrhető a sok csíra a multiból. Először a sok coopland.ru-t szűték ki, most pedig eggyel tovább léptünk, és folyamatosan látható az eredmény. Én május 1-je óta játszom, és nagyon sok előrelépést látni, egyet kivéve: a fórumot nem engedik kezelni a mobilalkalmazással, mert ... nem tudni, miért. Kaptam is érte egy figyelmeztetést. -
igen, ahogy a képnél is làtszik, már írkálták az f7+entert. Végül nem kellett, mert kiszedte a srác magát még ha egy kicsit nehezen is.. Viszont a multiban pont az tetszik, hogy nem unalmas pont az ilyen emberek miatt. Várni kellett egy kicsit de nem volt nagy késés.. Csak a szembe jövő kamikazék keserítik meg az ember életét.. -
Bukephalos #45202 Nagyon szépen köszönöm, megoldódott! -
ezért lelkesen szoktak kidobálni játékosokat a főnökök. Egyébként - nyilván mert ostoba - nem tudom, mit gondol a játékos, hogy "figy, fennakadtam, se előre ,se hátra, de majd én kiszabadítom magam, ezek meg hadd várjanak". Az admin ekkor mondja, hogy f7 + enter, ami a valóságban a mentés megfelelője. Az út szélén ha nagy a gáz, akkor vagy megjavítod hamar vagy mentést kell hívni. Látom, ez Franciaország, ahol nincs az útszélén szöszmötölés, hanem jön a hatóság, hívja ő azonnal a mentést, amelyiket ő akarja, és azok meg küldik a számlát, nincs autópálya szélén elakadás meg javítgastás, boxutca. -
Gurultam kicsit multiban.. Volt ott minden.. xD
Először orvosi műszerekkel..
Majd 22t naranccsal
Valaki fent akadt a trailerrel... xDDD
Sikerült lezárnia a szakaszt röpke 10 percre.. xDDD
-
Nem hülyeség egyébként a matrica kérdése... Sőt. Én már egy csomószor gondolkodtam rajta, nem egy nagy wasistdas megoldani. Például a magyar autópályadíj-fizetés online is megy GPS alapján valós időben, az tök jó lenne, ha fizetned kéne.