52665
-
#45173 +1 a Mirillis Action-ra!
-
Pupuci #45172 Srácok. Nem tudok egy működő smoke modot? Én találtam egy darabot, de régebbi verzióhoz lehet, mert fagy tőle az ETS2. -
kamionos dzsó #45171 Hali!
Én az Action!-t ajánlom, mert kevesebbet "eszik" és még is nagyon szép a képe -
#45170 Én is Frapsal rögzitek, viszont Format Factoryval konvertálom bármivé amire szükség van.
-
#45169 én frapst használok http://www.fraps.com/
De épp most ajánlották a srácok a camtasia stúdiót is, illetve ismerem a Bandicam nevű programot még. Elsőként úgy ajánlom a camtasia stúdiót, hogy sose próbáltam, de megbízható, hozzáértő játékostársam ajánlotta.
http://www.techsmith.com/camtasia.html
Ingyenesen kipróbálható mindegyik.
FRAPS: eredeti nagy méretben vesz fel, 20 perc kb 30-35 GB méretű. Gyors internettel 6-7 óra feltöltöm youtube-ra és még pár óra, mire a youtube feldolgozza. Így is előrébb vagyok , mintha magam konvertálnék - gondoltam én. De mondom, a Camtasia stúdiót ki fogom próbálni -
#45168 Szép estét !!
Na nem bírtam ki csak kipróbáltam ezt a Mercedest :)
-
bluber #45167 Köszönöm a választ! Mostmár jó:) -
heisenbergxxx #45166 Tudom csak már utólag vettem észre mikor felraktam :D 4-re emlékeztem de hát annyi hülye van, hogy nem lehet már őket megjegyezni :D
Egyébként én az Action nevű programot használom felvételre! -
Puhos #45165 Esetleg a vga miatt? -
Puhos #45164 Szia!
Értem, és köszi szépen. -
Janika80 #45163 Iyen rövid úton ennyi hülyét összeszedni...nem vagy egy szerencsés alkat. Ezeket a videókat hogy veszitek fel? -
Janika80 #45162 Szerintem idiot 1 az 1:47-nél aki szembe jött az autópályán nem? :) -
Janika80 #45161 Sziasztok!
Szép gépek,főleg a MAN tetszik nekem nagyon ezzel a festéssel. De miért jobb kormányos???
-
#45160 Rossz verziójú TSM map van fenn. Az 5.3.1-ből van kétféle verzió, az egyik ETS2 1.14.x-hez, a másik 1.15-höz való. Az 1.14-hez való TSM map pontosan ezt csinálja, ha a játékot az ember felpatcheli 1.15-re a mod cseréje nélkül. Keresd meg és húzd le a legfrisebbet (a readme-ben benne van, melyik játékverzióval kompatibilis) -
#45159 a rendszámon lévő nick-et ha beírod guugliba, azonnal kidobja hogy ki csinálta.. ha beírod a kamionon lévő szöveget is, akkor láthatod azt is hogy nem adta ki publikusan.. :D -
heisenbergxxx #45158 Tipikus magyar mentalitás :/ -
#45157 Közben már megvan a kép forrása, annak egy módosított, nem publikus változata. Egy külföldi fórumon azonnal jött a válasz és nem azt kérdezték, hogy minek ez nekem. -.- -
#45156 Ez egy privát map így raktuk bele. :)
Kalee: Az utolsó patch ami az 1.15.1 ott már nem működik valamiért a lightbox senkinél sem. Vannak rá megoldások külföldi oldalakon és facebook csoportokban. De ha felmész az ets2.lt-re ott találsz egy 50keda lightboxot ami már jó és viszi a patch és lesz lightbox. Remélem tudtam segíteni!:) -
#45155 Egy kis segítséget kérnék.
Adott egy konfig:
Asus Asrock Extreme 3
AMD Fx 6300
8Gb RAM
GeForce GTS450 (igaz csak 1 hétig már)
mostanság csak 20-30FPS-em van. Nem gondolnám, hogy ilyen konfiggal ilyen szarul futna.
Valakinek tipp? -
#45154 ez nem az Ohaha féle verziós? -
Zola02 #45153 És mi a szarért kell a refit állandóan használni? -
Bazsio #45152 Ma levittem egy fuvart és nekifogtam még egynek
GB-SK
-
sumi62 #45151 Köszi
-
Carl Davies #45150 Kicsomagolva. Szóval ne rar-t tegyél be, hanem SCS file-t -
sumi62 #45149 Sziasztok!
Letöltöttem a Mercedes_Benz_Actros modot. A kérdésem kicsomagolva vagy anélkül tegyem a játékba. még elég kezdő vagyok,de ez a gép nagyon tetszik.
-
#45148 Oké, ha tudnám, törölném is a hozzászólásomat, inkább nem kell. -
bluber #45147 Sziasztok.
Az miért van hogy kidob a játék amikor kamiont akarok venni? Eredeti a játék. TSM map.
Válaszokat előre is köszönöm!
-
#45146 a kérdés továbbra is ugyanaz #45143 :DD -
#45145 Lehet, hogy rossz a megfigyelőképességed és nem figyelsz a részletekre, de az alább linkelt képen a 750-es motor mellé nem az az irritáló szürke hűtőrács társul, illetve a fényszórók fölötti kis "szemöldök" részletesebben van kidolgozva, akárcsak a jobb oldalon lévő Volvo feliratos tartály, továbbá én azt a felnit sem találom alapból a programban.
Nem az volt a kérésem, hogy oktassál ki, ha nem tudsz hasznos információval szolgálni, akkor légy oly' kedves és ne szólj hozzám. -
Axtros #45144 Ez mindig is így volt. Rotterdam és Amsterdam egy központ, illetve Calais, meg a vonat is gyakran be tud sűrűsödni. -
Axtros #45143 Mi ebben az olyan különleges? Alapból benne van a programban. -
#45142 Valaki nem tudja véletlenül, hogy ez a Volvo letölthető-e valahonnan? Illetve, ha igen, akkor honnan?
-
tite #45141
Utoljára szerkesztette: tite, 2015.01.06. 17:01:11 -
heisenbergxxx #45140 Itt meg tudod nézni nekem milyen élményben volt részem azon a helyen pár napja :)
Utoljára szerkesztette: heisenbergxxx, 2015.01.06. 16:26:51 -
Mercedes-Benz Actros MPIV v.2.1.0
-
Skyvolker10 #45138 Megvan a probléma megoldása a kiterjesztett képmódtól lett olyan. -
ntex #45137 Attól még nem biztos hogy hibátlan kártyát vásároltál. Csak halkan jegyzem meg :) Attól még persze nem 100% hogy hibás, de a tényét nem zárhatod ki attól hogy vadonat új.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2015.01.06. 14:22:26 -
Skyvolker10 #45136 Vadonatúj gtx 970 nem hiszem, hogy ilyen probléma lenne. -
Skyvolker10 #45135 Melyik modokat ajánljátok a játékhoz? -
ntex #45134 Aki multizik, annak javaslom hogy a rotterdami kikötőt kerülje el messzire. Komplett káosz az a hely, 4 fps, tele türelmetlen idiótákkal akik a dugóban próbálnak előzgetni, tolakodnak, törnek zúznak, keresztbe állnak, blokkolnak. Soha többet nem megyek arra. Inkább kerülök a csalagút felé.