Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Sakkoo.......Baszkiiii
Ha már ennyire így akarod hogy full real legyen akkor vegyél a bontóból egy DAF műszerfalat már volt erre példa vett egy kész műszerfalat és bekötötte és akkor jó lesz gondolom.Nem azért de akkor is, én ha megveszem a kormányt akkor a váltót nem fogom Scania kézifékre használni!
Pedig oda jár, és a többi majdnem mint neked kivéve a fényeket mert az pillangó járna de akkor is kicsit elfog térni ha meglesz a kormány de nem teljesen!A váltó váltó marad, a pillangók azok élethű de ennyire nem hogy az egér a váltó akkor városba annyit fogok kattintani hogy megunom!
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
1-2 gomb pl Vészvillogó, Volvo-nál a rövid/hosszúfény akkor régi 100-as Scaniaknál a retarder tehát van gomb ami műszerfalon van.Igaz a retarder nem gomb de legtöbb esetben a kormány szerkezetre van fölszerelve.
Ezt nem igazán értem. A dfgt-n mi hasonlít a valósághoz ami a g27-en nem?
Meg az, hogy a g27-en külön a váltóhoz kell nyulkálni, szerintem pont, hogy élethűbb, mert a valóságba se minden a kormányon van, hanem azért jut 1-2 gomb/kapcsoló a műszerfalra is😊
megmutatom, hogy vezetem a Mercedest. Sokkal trükkösebb, mint a Renault-k, hát még a DAF... , ami nekem a legkényelmesebb.
Ez igen érdekes, mert nem tudom elképzelni, hogy neked miben türkösebb vezetni az egyik típust, mint a másikat. Azért a kamionok nem vadászgépek, hogy típusátképzést keljen kapnia valakinek akkor, ha Mercedes-ről átül Reanult-ra. (Sem a játékban, sem a valóságban.)
Még annyi hogy az MP4-es Merga mikor fog kigurulni az SCS-től??
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Mert ha nem lehet akkor nekem nem kell, még a kuplungot elhagyom de a váltót azt már nem...nem.Lehet hogy jobb mint a G27 de ha nincs 12 sebesség akkor viszlát.Inkább nem veszek kormányt hanem megyek egér+billentyűzet.Én egy Scaniat nem vezetek automatával még egy Mercit én ilyen régimódi vagyok.....
Pillangók az indexek.
Autóversenyeken sem mindenhol használnak kuplungot. (V8Supercars-nál csak 1-ből 2-be váltásnál...)
Historic versenyeken pedig nagy feeling a dupla kuplung, illetve gázfröccsös visszaváltás..
Olyat állítani, hogy " A DFGT ebben jobb , mint a 2X olyan drága konkurensei" kicsit merész kijelentés. Szerintem.
Kamiont hasonlítani "GT" autókhoz...
Major Beni, Kiss Norbi belső..
Formula Truck race...szimulátor...itt se nagyon nyomogat gombot..
ez bedig egy szétberhált G25 ha jól láttam...
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Punky, Gyurma77 <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>Szép gépek! Mindekinek <#eljen>#eljen>
Minél többet nézegetem az új DAF-ot annál jobban tetszik, pedig eleinte nem voltam kibékülve az első lámpákkal.
Hozok már én is egy képet.

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
"Nulla tenaci invia est via"
Jó képek/gépek! <#eljen>#eljen>
Legalábbis én sok ilyennel találkoztam már élőben. Tudod,az erősebb kutya b@szik alapon nyomják sokan. 😄
DFGT n is gondolkodtam de a kuplung meg a H váltó nekem sokat jelent 😊
"Nulla tenaci invia est via"
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
6X2-es meghajtással nézted már ?
Az ütne mégcsak 😊

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Isten nem bottal, hanem VMware.