52665
-
#45574 Ne keverd a szezont a fazonnal...
leírtam korábban, hogy a Skandináv DLC-t a TSM is fogja használni, ergo meg kell venni.(sehol nem irtam, hogy nem veszem meg. Eddig minden kiegészítőt megvettem...Nekem nem okoz szívfájdalmat 3.000ft, nem vág földhöz ha a TSM-nek utalni kell 3-5 eurót..
Csak azt mondtam, hogy az SCS-nek el kellene gondolkodnia térkép ill kamion részlegen, hogy mi kell a népnek..
A TSM néhány csibészből forrt össze, akik mutattak valamit amivel nem mezei átlagos játékot kapsz "európával" hanem mondhatni "egész világot" lassan..mondhatni ingyen (jelenleg) -
Axtros #45573 Szerintem még így is messze többet törődnek a játékukkal, mint mondjuk más cégek/fejlesztők.
De nem azért, mert szeretnek téged, vagy a játékosokat. Hanem azért, mert pénzt akarnak kiszedni belőled. Ha pedig a logikát nézzük az eddig kiadott update-ek és a DLC-kkel, amikért megint csak szép pénzt fognak elkérni, illetve ha belevesszük az új rókabőrős üdvöskét az ATS-t, akkor látható, hogy az út már nem a játékosok kéréseinek a megfelelés, hanem a minél nagyobb profit elérése.
Az SCS-s kis cég, de megpróbálnak nagyon lenni úgy, hogy mindenből csak éppen annyit adnak, amennyit erejük engedi, de minden felfújva, nagyítva tálalnak. Nézz meg egy Blizzard-ot. Ők is sokat törődnek a projektjeikkel, de ott az egyes kiegészítőket aztán tényleg meg is csinálják. Igaz, meg is kérik az árát, de azok például a WoW esetében, azok kiegészítők. Ha ezt levetítjük az ETS-re, akkor nem egy fél-kelet európai és egy skandináv DLC-t kellene kiadniuk két év alatt, hanem egy egész kontinenst egy éven belül. Meg két új modell kiadása között eltelik fél év...és még sorolhatnám.
A lényeg ezzel a Skandinác DLC-vel is az - ahogy korábban írtam - , Dániát logikátlan volt megbolygatni, mivel tudták, pontosan tudták, hogy a TSM-ben benne van, hisz nem egy új terület már, szinte a kezdetektől fogva benne volt. És azt is tudják, hogy sokan használják, többen, mint az SCS alaptérképét, mivel az kicsi és száraz, sok helyen sablonos, unalmas. Erre meg jönnek egy SKANDINÁV dlc-vel, amibe beletartozik Dánia is. Nem hiába van a TSM-nek akkora fóruma, felhasználói tábora. Mert jó és sokan használják. Erre jönnek, és azt hiszik magukról, hogy valami nagyot alkottak. És még pénzt is kérnek érte...kíváncsi vagyok mennyit. :) -
#45572 Sziasztok!
Én is szándékozom támogatni SCS-t ennek a DLC-nek a megvételével de csak abban az esetben ha elfogadható áron lesz.
Ezt viszont erősen kétlem ha going east-et veszem alapul. -
PetiM44 #45571 Ebben igazad van, de azt is meg kell érteni, hogy az SCS folyamatosan dolgozik, és a fejlesztéseknél figyelembe is veszi a játékosok kéréseit, viszont ha már belekezdtek egy projektbe, akkor azt nem fogják a kukába dobni csak azért, mert most éppen mást szeretnének az emberek. Szerintem még így is messze többet törődnek a játékukkal, mint mondjuk más cégek/fejlesztők. -
#45570 Gondoltam, hogy belefogsz kötni hol az alapot hol frankét használom. Olyan nehéz elhinni, hogy valaki játszik az alaptérképpel ?
Ezért a pénzért ezt kapod, ha nem tetszik akkor ne játssz vele :D
SimaSuna #45566
A fizetett összegért elvárni, olyan dolgokat amiket ők sose említettek, hogy megjelenéskor ez és ez lesz....
Én ezt a DLC-t is megfogom venni, hogy támogassam a munkájukat, én nagyon is megvagyok elégedve vele, ha szerinted nem elég jó az amit kínálnak ne vedd meg ne játssz vele ilyen egyszerű. -
#45569 Üdv mindenkinek!
Elég rég gurulok e virtuális utakon, kicsit beleugatnék a vitába.
A Skandináv rész egyfajta fizetség Pávelék részéről két nagy gyártónak, mivel a gyárakat is beleépítették a kiegészítő térképbe.
Gondolom ehhez nem kell kommentár, reklám az élet, mindkét márka nívós, de ha lehet miért ne fokkozák jobban.
A TSM csapat az utolsó térkép frissítésnél leírta a jövőben csak DLC-s játékhoz fazonírozza kiegészítőit, akik ezentúl szeretnék élvezni munkájuk gyümölcsét azoknak szükségük lesz a hivatalos fizetős cuccokra is.
Szóval aki lépést akar tartani, így vagy úgy mindenképp fizetnie kell.
Én fizetek pár ezret, érzek benne enyhe lehúzást, de ennyi belefér, viszonyítva van olyan játéknak nevezett valamim amiért sokkal többet kértek.
A szórakozást, játékélményt amit cserébe kapok ennyiért, sok tizenezres játék meg se közelíti. -
#45568 Nem rajtam van a hangsúly, hanem a játékosokon.
Van 1 igény, amit nem 1 nem 10 hanem 100 játékos kér, érdemes elgondolkodni.
De ezek szerint más az üzletpolitikánk.. -
PetiM44 #45567 Megvetted, és a fizetett összegért meg is kaptad a játékot. Azt soha, senki nem írta neked, hogy ehhez a fejlesztőknek kéne ingyenesen fejlesztéseket csinálnia, méghozzá olyan tartalmakkal amiket te akarsz. Oltani nem szándékoztam, mint ahogyan azt le is írtam, nincs semmi bajom a NFS-del sem. -
#45566 Ácsibácsi!
Megvettem, a fizett összegért meg elvárom. Mint ahogyan a 900ft-os pisztáciáért is, hogy ne legyen benne aszalt darab...
A NFS autós játék, nem kamionos. Illetve, mielőtt oltani próbálsz bárkit is, kicsit nézz utána, és olvass a sorok között.
-
PetiM44 #45565 Ha nem tetszik, akkor ne fizess érte, és ne játsszál. Ilyen egyszerű. Ha meg beleseteket, meg csilivili grafikai effekteket akarsz, akkor menj Need for Speedezni, azzal sincs semmi baj, a maga műfajába nagyon jó kis sorozat. -
Axtros #45564 Így van, az alap - eredeti - térkép nagyon vérszegény. Ezt már a kezdésnél elszúrták. Csak hát az idő és a pénz nagy urak! :) A maszek meg alig várja, hogy dörzsölhesse a kezét és számolhassa a dudvát! :)
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2015.02.04. 17:42:23 -
#45563 Márpedig joggal elvárom. Ha fizetek érte.
ui: saját magad ellen ne beszélj! :D
"egy térkép módot nem használok frankén kivül..." - Szóval NEM az alapot, hanem egy módosítottat használsz..
Az a baj, hogy TSM és egyéb térképek nélkül INGERSZEGÉNY a játék. Nincs baleset, nincsennek egyedi festések, cégek..nincs havas táj, nincs V8 hang...nincs időjárás és HD grafika mod.. -
Axtros #45562 A rókabőr valóban nem a DLC lesz, hanem az ATS. Az egy komoly bőrhúzás lesz. -
Axtros #45561 Addig foglalkoznak vele, amíg van rá kereslet és pénz kapnak a munkájukért. Úgyhogy ennek nem örülni kell, hanem fizetni, és akkor nem két évig, hanem X évig fogják menedzselni. Szóval ne örülj, hanem fizess és - talán kapsz valamit. :) -
#45560 Miért lenne értelmetlen tovább bővíteni az alaptérképet ? Én egyetlen egy térkép módot nem használok frankén kivül, sokkal jobban szeretem a hivatalos tartalmakat mint ezeket az összetákolt módokat. Ha megnézed eddig kiadott képeket minden eddiginél részletgazdagabb városokat csinálnak a DLCben és már a Going East DLC-n is látszott hogy egyre nagyobb figyelmet fordítanak a kidolgozottságra. Kevesen vannak igyekszenek minden tudásukat belerakni egy egy javításban vagy DLCben nem várhatod el tőlük hogy futószalagon gyártsák a nagyobbnál nagyobb tartalmakat. -
Bazsio #45559 Igazad van, és már az elején kellett volna úgy tervezni hogy sokoldalú legyen.Ja és megkérdezhették volna pl. World of Trucks-on hogy mivel bővítsenek mert szerintem sokan inkább Franciaország és Spanyol, Olasz területeket választották volna a játékosok vagy inkább menjenek el a TSM csapathoz és kérjék meg őket Eu mapot csinálni.Anno ETS1-ben lehetett menni alappal Portugáliába itt meg Lyon és vége. -
PetiM44 #45558 Nem tudom, milyen új rókabőr lehúzásáról beszélsz, amikor eddig nem volt benne Skandinávia hivatalosan a játékban, most pedig benne lesz. A játékosok igényeit is figyelembe veszik, és természetesen más fejlesztéseik is vannak, nem csak ez a DLC. Szerintem sokkal jobb, ha hivatalosan is megcsinálnak dolgokat, mintha többé-kevésbé működő, folyamatosan újrakonvertálást igénylő modokat kéne használni. -
#45557 nem az a baj, hogy nem örülünk. Hanem, hogy "értelmetlen" dolgokkal próbálják az újabb rókabőrt lehúzni a játékosról.
Nem veszik figyelelembe a játékosok igényét.
Mindenhol csak az alap, ingerszegény környezet..
városok sablonra épülnek...a TSM-ben azért már minden változik..
Ha veszel 1 autót, mondd azt, hogy nem teszel bele illatosítót...vagy jégkaparót.... -
#45556 Inkább örülnétek, hogy 2 év után még mindig foglalkoznak a játékkal -
#45555 jaja, értem. -
#45554 Ahogy Axtros írta, a TSM csapatának most szét kell szedni a felső térképrészt, bele kell importálni az SCS-ét és a saját "stílusuk"-kal megfűszerezik szerintem.
A minőség szerintem nem fog romlani. Eddig is nagyon jó munkát végeztek. :) -
#45553 Tehát azt mondod, hogy az SCS-féle skandináv verziót moddolja, csinosítja majd a TSM csapata és meg se érzik szinte a változást a TSM-használók, értsd: továbbra is jó minőségű terepen vezethetnek? -
#45552 Én nem tudom, hogy az SCS-nél hogy dologznak. Vagyis most már tudom.
Mondom a példát.
Veszel egy Samsung (SCS) telefont. Teszem azt S5-t(ETS2). Igen ám, de nem vagy hülye mert az XDA(ETS2.lt) fórumon megtalálod a Cyanogen ROM(TSM Map)-ot, amivel stabilabb, optimalizáltabb, + számtalan HASZNOS alkalmazással kiváltod a Samsung GAGYI android rendszerét(alap map).
A Samsung kiadja a Lollipop frissítést (Skandináv DLC)...mondjuk tele buggal, mert hát miért ne....ezzel nem foglalkoznak...csak a rókabőr lehúzásával.
De a Cyanogen rátromfol, és a lollipop frissítésre kiadja a saját frissítését...(TSM skandináv "DLC")
Lásd most, hogy a Cyanogen modder csapat SAJÁT oprendszert akar...nem pedig rootolással, főzött romként emlegetett valamit.
Nem tudom mennyire érthető. Próbáltam asszociálni a dolgokra.
Így megértem őket, de akkor is a dlc-jüket tegyék ahova gondolom..
-
Axtros #45551 Nem értem, hogy Dániát miért kellet belevenni a DLC-be, amikor a TSM Map-en először is megvan, másodszor meg háromszor részletesebben mint ahogy ők megcsinálták, harmadszor pedig jóval több várossal. Most ennek az lesz a vége, hogy TSM-esek kénytelenek lesznek azt a részt szétszedni, úgy összekötni a saját térképüket a DLC-vel, hogy az jó legyen. Ez időigényes, másodszor meg kapunk egy korábban már részletesen kidolgozott terület helyett egy sokkal síkabbat.
Inkább vitték volna még északabbra és kidolgozva a Norvég, Svéd, vagy Finn területeket. Mert a szó szoros értelmében egy Skandinávi DLC -nek erről a három országról kellene szólnia.
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2015.02.04. 14:06:11 -
#45550 Sziasztok!
Ezt olvasta már valaki? DLC -
#45549 köszönöm, elfelejtettem jelezni de közben sikerült, minden mod nélkül működik, úgyhogy valamelyik mod kavart be... ilyet se láttam még de ez van :D -
Szvasztika #45548
Egy új Wieltonnal is fasza lenne ! :) -
Szerk: leho94-nek akart menni....
Rémlik, mintha sz*ptam volna vele én is, ezért kellettek e nyakatekert beállítások.
Nálam ezek a beállítások vannak
Windows eszközök/Logitech profilerben:
A játékban:
és megy rendesen.
Utoljára szerkesztette: sure, 2015.02.03. 23:36:34 -
CsiziTrucker #45546 Üdv mindenkinek!
Utoljára szerkesztette: CsiziTrucker, 2015.02.03. 19:39:52 -
#45545 Egy jól beállított fényképért bármit :D Köszönöm !
Norby: Köszönöm uram -
Carl Davies #45544 Jó helyre álltál meg :D Amúgy jó képek. -
#45543 mindkettő fordítotton van -
#45542 A játékon belül a pedál tengelyeknél, a tengelyek módja mire van állítva? -
#45541 Nincsen bepipálva -
leho94: logitech profilerben menj az options-be, azon belül global device settings. Van ott egy olyan lehetőség a steering wheel settings-nél hogy "report combined pedals". Ha be van pipálva akkor szedd ki a pipát. -
#45539 Lassan telik a pihenő
-
#45538 Sziasztok, ETS2-ben Logitech Driving Force GT kormányt szeretnék beállítani, néztem már mindenféle tutorialt és másoknak utána tökéletesen működik, nálam viszont bármit csinálok folyamatosan úgy érzékeli hogy nyomom a féket teljes erőből, van hogy már egyből tolat és képtelenség előre haladni vele, vagy ha sikerül előre mennem picit felengedem a gázt már teljes erőből fékez.
Erre esetleg valakinek nincs valami megoldása? -
Bazsio #45537 Nekem 125-ön van de nem merem azon fölé állítani mert szerintem fog akadni. -
Vektor015 #45536 Sziasztok! Meg érkezett következő ETS2 MP Heavy Haulage Hungary Kft. következő kis videója. Jó szórakozást!
-
torrentszaki #45535 Ettől félek én is. Szerintem nem vagyok ezzel a dologgal egyedül.
Utoljára szerkesztette: torrentszaki, 2015.02.03. 04:34:48