52665
-
#45614 TSM mapot, két napja kb. Nagyon tetszik, mintha új játékkal játszanék! -
#45613 Milyen mapot használsz Zoli?
TSM? vagy alap?
-
#45612 Ennek a miértjét tudja valaki, az előző 100.000-es fuvaromat az ilyenek miatt buktam el... 40 órás út volt.
-
#45611 Indulás előtt, kipihenve. :)
-
PetiM44 #45610 Én nem próbáltam ki, csak olvastam valahol, de lehet, hogy nem működik. :) Vagy az is lehet, hogy a gyenge kamiont tényleg csak az ilyen 360 lóerő körüliekre érti. -
#45609 hát én ha a legerősebb Scaniát, vagy a leggyengébb DAF-ot teszem a legjobb dolgozóm alá, érdekes mindig sokat hoz. Na akkor ez hogy van? :)
De igaz ez a többi alkalmazottamra is.
Utoljára szerkesztette: RiCSi1234, 2015.02.07. 15:07:53 -
PetiM44 #45608 Annyit azért számít, hogy elméletben ha fontos vagy sürgős fuvarokat (is) mennek, akkor ha nagyon gyenge gép van alattuk, akkor elkéshetnek, és ezáltal kisebb lehet a bevétel. Nálam 480 lóerős kamionokkal eddig egészen jól dolgoznak, szerintem annál sokkal erősebb amúgy nem is kell nekik. -
Mandoki72 #45607 Üdv mindenkinek. Most egy kicsit oda voltam,de közben beszereztem egy DLC Goeing East-et is,
és az lenne a kérdésem hozzátok, hogy ha steam regisztrálás nélkül írom be, a játék betöltésénél, 1.12 dlc setup után a kódot
ami a dobozban volt, úgy is elfogadja? -
Bazsio #45606 Nekem is tunningolt az egész de a játék nem veszi figyelembe. -
#45605 Amúgy semmit nem számít hogy milyen van alattuk, max a te presztizsednek. :) -
#45604 Ejj-ha. -
#45603 Ha van rá pénzed, tolj alájuk erősebb vasat, mi bajuk lehet? -
Skrupi #45602 -
thatsofemre #45601 Sziasztok. Érdemes az alkalmazottak kamionját fejleszteni? Gyorsabbak lesznek? Van bármi értelme ? :) Előre is köszi! -
#45600 Ha már aktiválva van a fiókodba akkor nem lehet, max esetleg családmegosztásba beteszed és akkor elvileg el tudod érni a másik fiókoddal. Ha a tárolódban van giftként akkor simán el kell hogy tudjad ajándékozni. -
worldoftruckhun #45599 valaki segítsen pls.
az egyik steam profilomból a másik profilomnak el akarom ajándékozni a goint east-et de nem tudom hogy kell segítsetek kérlek :) -
krisztian1329 #45598 Valaki a goba r43 mappon játszik mikor nyílik fel a sorompó az orosz határnál? -
Bazsio #45597 Hétvége, de holnap folytatom mert a cseheknek kell a tűzijáték.
Holnap szombat és jön a Daffos is mert neki is engedélye van.
Mindenki
-
Bazsio #45596 Én is ezt mondtam még egy pár kommentel ezelőtt.Meg kellene majd azt csinálni hogy ne kelljen mindig mindenhol sávot váltani főleg a nagyvárosi kerülőkön a külsőből bemenni a középsőre mert Franciáknál nagyon idegesít. -
#45595 Nem az én képem
-
#45594 -
Axtros #45593 Szerintem sem lesz benne annyi újítás, hogy ezért ennyit kérjenek. Majd eldönti mindenki maga, hogy megéri-e neki, vagy sem. A probléma csak az, hogy ha valaki nem veszi meg, akkor biztos, hogy lesznek olyan kiegészítők, vagy update-ek a jövőben, amelyek megkövetelik a DLC meglétét, és ha nincs meg, akkor már azokat a tartalmakat sem lehet elérni. Tudják ezek, hogy mitől döglik a légy! :) -
Bazsio #45592 Nem lesz olyan sok újítás szerintem Axtros, mert mi lesz új??A gyárak és pár épület és kb ennyi meg pár új táj de avval a régi stílussal.....a DLC mekkora lesz??Talán 500 Mb vagy durván 1GB az nem sok. -
Axtros #45591 És még támogassuk az SCS-t...meg ők a királyok...meg nem fogják annyiért adni. Mi ez, ha nem pénzhajhászás?! Ráadásul a GE sem került ennyibe. Akkor ez miért? Az új térkép megalkotása ennyivel több munkát igényelt? Az új hidak, vagy a városok, vagy az épületek? Vagy a Scania centrum fotózása és 3D-s implementálása? Persze, képeken jól néz ki minden - ahogy azt már az SCS-től megszokhattuk - de a valóságban már nem annyira fényes!
Persze lehet, de csak lehet, hogy Magyarországon valamivel kevesebbe fog kerülni, vagy gyorsabban le fog menni az ára, de ennek kicsi az esélye. -
#45590 Mai árfolyamon durván 5400ft. Szép, az alapjátékot a going east-el együtt vettem 2500ft-ért igaz le volt akciózva, de még most is csak 5000ft a gold edition együtt.
R420:
Utoljára szerkesztette: Norby646, 2015.02.05. 22:00:53 -
#45589 Csípős a reggel számunkra.
Czuki:Fostos
Többiektől szép gépek/képek!:) -
#45588 Az az igen!
Majdnem annyiba kerül mint az alapjáték az elején!
Akkor ez nekem kb 2016 Márciusában lesz elérhető akkor talán hozzám vágják 3-4 $-ért.
Utoljára szerkesztette: norbee46, 2015.02.05. 21:15:22 -
Puhos #45587 12.99 font a skandináv dlc.
Utoljára szerkesztette: Puhos, 2015.02.05. 20:03:46 -
krisztian1329 #45586 Hogy kell a DLC-east-et kitörölni 1.15.1-en? -
PetiM44 #45585 +1 :) -
krisztian1329 #45584 https://www.youtube.com/watch?v=H1otRu5VD10
Miért fagy ki be se tölt?
Van aki játszik ezzel? -
Bazsio #45583 Szevasz Csziszi, Igazi Holland Style! -
#45582 Fiúk, ne vitázzunk már... Manapság már lassan a levegővételért is fizetni kell, mit várunk? Amúgy meg azt is figyelembe kell venni, hogy manapság elég ramaty gazdasági helyzet uralkodik mindenütt, leszámítva azt a "bizonyos" réteget... Tehát valószínű, hogy ezen játék elkészítése is költségekkel járt, amit az scs-nek valahogyan finanszíroznia kellett... Tudni illik, nem egy nagy cégről van szó, tehát ami a befektetés mértékét illeti, jóval elmarad pl az Electronic Arts-tól... Ebből az összegből ennyit lehetett kihozni... Ami meg a DLC-ket illeti, azoknak az elkészítése is költségekkel jár, amit szintén fedezniük kell valahonnan, ezért fizetőssé teszik ezeket... Vásárlói szemmel nem épp kellemes dolog, hogy még a bőrt is le akarják húzni rólunk, ezt belátom, viszont egy vállalat szemszögéből azt kell mondjam, valamiből fenn kell maradjanak... Nem pártolom ezt a rókabőr rendszert, viszont ők próbálják az igényeinket kielégíteni, de ebben nekünk is "segítenünk" kell... Nem tartjuk igazságosnak, ez rendben van, de számukra meg az nem lenne igazságos, ha ingyen dolgoznának... És persze az ATS-ről ne is beszéljünk... Új projekt új befektetés, ezért azt a stratégiát választjuk, hogy egy hanyatlóban lévő terméket a lehető legtovább fenntartjuk, hogy maximalizáljuk a belőle származó bevételt, amit majd az új projektbe fektetünk... Ha ezen lépéseket nem teszik meg, akkor lehet már nem lesz következő projekt... Azt meg, hogy mi igazságos, és mi nem, erre annyit tudok mondani, hogy minek ide igazság, ha helyettesíteni lehet pénzzel? Ami a modokat illeti, az scs azokra is gondolt, akik nem szeretnének mindenért fizetni, manapság vannak kimondottan jó modok, lehet használni őket ingyen... Térkép modot nem használok, mert én speciel az eredetivel is meg vagyok elégedve, szerintem játszható, aki ezzel nem ért egyet, az vagy modot használ, vagy fizet... Bocs a regényért, meg a stílusért, de sajnos ez a szomorú valóság... -
Vektor015 #45581 Sziasztok! Meg érkezett a Heavy Haulige Hungary Kft. Multiplayer céges fuvarozás 6.rész is :) Jó szórakozást!
-
CsiziTrucker #45580 -
#45579 Hol nem járok...
Punky: Patent mint mindig
Utoljára szerkesztette: CzUKi, 2015.02.05. 14:47:23 -
#45578 Látom már van róla szó ... lemaradtam egy csöppet !!! -
#45577 Azok számár ,akik TSM térképen vezetnek, van egy rossz hírem .
A Skandináv kiegészítő megjelenésével a TSM térkép csak is a góing íszt és a skandináv kiegészítők meglétével fog működni a TSM következő verziója!!!
In the Future you can't play our TSM Map if you haven't the DLC's Going East and Scandinavia. This decision was very hard for us, but this is because the new technical conditions of the both DLCs are taking a great effort of time to design our map.
Please understand this.
But we will inform you before our next Map Release seperatly
And now we hope, that you have a good time with our new map
and wish you Fun and always a a bumper without wrinkles.
Your TSM Team
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2015.02.05. 11:55:37 -
Bazsio #45576 Skypack, én is alappal játszok de nem azért mert annyira jó hanem 1 év után tényleg száraz nem a játékot unom hanem magát a térképet de nem megy a TSM és mást nem akarok letölteni pl Eumap mert azzal újra kell kezdjem és láttam képeket hogy milyen jó a TSM.Lehet én is megveszem de muszáj mert úgy van kigondolva hogy aki nem akarja megvenni úgyis megveszi mert a következő nem fog menni így volt a East DLC-vel még akkoriba.Itt is így lesz és mindenki aki majd akar az 1.8-al játszani az muszáj megvegye itt a logika mert lehet hogy 1.8-ban kiadnak pl jobb tuningolás vagy jobb tachográf tudják hogy ők mit kell csinálni.Néhány mód tényleg jó nem az egész de vannak Jazzycat olyan mint a High Power DLC csak ingyen és egyben nem azt írja a póton hátul hogy STOKES hanem pl DHL vagy sok más és ez nekem sokat jelent mert élethűbb vagy a V8 hang a Kricherbaum vagy hogy irják és TSM map, az SCS jól kezdte el még akkoriba az ETS2-őt csak jó alapra rossz ház.
Tegnapi fuvarom 2096 Km nem sok (nekem nem)
Még hogy Németben nincs este az autópályán világítás....
-
CzUKi -
Utoljára szerkesztette: hotwheels, 2015.02.04. 22:17:24