52665
-
Bukephalos #45694 Szisztok!
Játszik valaki a TSM map - RusMap együttesével? Kiváncsi lennék rá, mást is kidobál-e a játék 3-4 percenként? Csak a két térkép megfelelő fájljai vannak fennt, semmi más mod nincs, mégis kidobál. Ahogy kiveszem a RusMap-t megszünik a gond. Ha van v!alakinek tapasztalata erről és megosztja, megköszönném! -
BigdaweM12 #45693 köszi ezt a mentéses megoldást, elkezdtem bár még csak 400km-nél járok 3-4 percenként mentek meglátom milesz... de még egyenlőre dobál ki számomra így élvezhetetlen a játék. vicc hogy a netről guberált első verzióval 66 szinten keresztül egy hibaüzenetet nem kaptam, amint eredeti lesz jönnek a gondok. összekaphatnák az SCS-nél magukat, bár amíg ennyien veszik meg a termékeiket meg a semmitérő DLC-ket miért is készítenének minőségi cuccot? de folytatom ezt a megoldást lesz ami lesz ha ilyen marad egy IGAZI kamiont kérek meg rá hogy menjen át hatszor a járék tokján :D -
Puhos #45692 Dolgozik a szerv!
-
#45691 Sziasztok.
lehet hogy én vagyok hülye, de valaki elmagyarázná nekem hogy hogyan működik a telemetria app, Azaz részletesen mit kell leszednem, mit kell beállítanom
köszönöm
. -
sumi62 #45690 Üdv Mindenkinek !
Egy kis segítséget kérnék,lehet hogy sokan kérdezték,
Ha újra rakom a gépemet mit mentsek le hogy megmaradjanak a mentések és a beállítások.
És még egy ha felrakom a 64 bites verziót az eddigi map működi vagy azokat is újra kell cserélni.
Értem én az TSM, ro map, ru map .Előre is köszi
-
CsiziTrucker #45689 Üdv!
Bazsio -
#45688 jó az alkalmazás, de nekem nem ezekre az információkra van szükségem a kis képernyőn. A monitoron amúgy sincsen kiírva semmi, a térképet se nagyon nézem, az pl jó lenne a mobil eszközre. Vagy csak a fuvar információi kis képre, a műszerfal nekem jó a monitoron , ahol van. -
#45687 Play áruházon fent van vagy csak netről lehet leszedni ? -
Carl Davies #45686 Ehhez gondolom kell egy wifi router igaz? -
#45685 majd ha egyszer kipróbálod, akkor megérted ;) -
Bazsio #45684 Ilyen alkalmazásnak nagy értelmét nem látom, ott van előtted!!!
Kár hogy este van
-
#45683 ETS2 Telemetry Web Server + Mobile Dashboard -
#45682 Mi ennek az app-nak a neve :O ? -
#45681 Sikerült megvennem a játékot. Steam-es gift-ként elég olcsón! :) Már csak a going east kell :) -
#45680 ez volt ócsón :D
de otthon van céges tablet, arra már használom a kijelzőt. bár felesleges. Minden info a műszerfalon van :) -
#45679 jó hát akinek ennyi esze van hogy most vált almára.. :D -
#45678 kár, hogy nem korábban :D
iOS-re még nem találtak ki appot :/
(Assettora meg már van) -
#45677 jé, rájött az SCS is hogy jó dolog egy mobilos/tabletes app :D
-
#45676 Lengyel import időjárás -
Carl Davies #45675 Multiban miért esik annyi eső? -
szaboz80 #45674 Ismét segítséget kérek.
Ma este előszőr crash-elt a játék.
game.crash.txt: megvan, de túl nagy a beillesztéshez :(
Helyszín Glasgow, DAF márkakereskedés előtt haladva, épp be akartam fordulni.
Gépem elég kell, hogy legyen: AMD 6core, 8 GB RAM, 2 GB VRAM.
Jó lenne, ha menthető lenne, ami, mert most megszaladt és nincs adósság és semmi :)
Jah, 64bit-en futtattam..
Köszi! -
#45673 Bevallom őszintén, egy ostoba baleset adta az inspirációt, túlméretes rakományt addig nézegettem hátrafelé, míg "lefejeltem" egy táblát, ami a kabinra dőlt, akkor már adta magát, hogy mi lenne, ha majd az üres traktorra, de a hátsó részre dőlne...
OFF
Más játékokban is keresem a "kiskapukat".
ON
Utoljára szerkesztette: sure, 2015.02.11. 20:28:02 -
Axtros #45672 Ha valakinek kellene All-in One-ban, akkor az 576-ban megveheti. Bár kicsit borsós az ára.
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2015.02.11. 19:37:05 -
#45671 Aha köszi.
Gold edition 1695 Ft
Elég olcsó, de nem tudom megvegyem-e ha voltak hamis kulcsok. -
#45670 Ennél olcsóbban külföldi oldalon se fogsz találni. Kb negyedévente van steam-en akció, ott lehet próbálkozni, vagy esetleg G2A, de itt mostanában voltak hamis cd-kulcsok is, amiket letiltottak. -
#45669 Kicsit olcsóbbra gondoltam valami külföldi oldalra esetleg! :) -
#45668 Sziasztok :)
Pihi :)
Szép képek/gépek :)
-
Yani2 #45667 Azt szeretném meg kérdezni hogy melyik frissítéshez kell a dlc going easy progi, mert le töltöttem csak nem indítja el a játékot :( pls pls
-
#45666 Sziasztok.
A teljesítmények között van egy olyan hogy ingatlanmágnás, ami azt foglalja magában hogy minden garázst meg kell venni. Na nekem megvan mind, összesen 84 darab, és mégsem oldotta fel. már aludtam is azóta, hátha
Valakinek volt már hasonló? -
#45665 Próbáld meg innen leszedni: Link
szerk.: amúgy off topik-ban érdeklődj.
Utoljára szerkesztette: Norby646, 2015.02.11. 16:59:54 -
Bazsio #45664 Hát te nem vagy semmi......2 éve vezetek alap mappon de még soha nem próbáltam és te.....magyar mappon..hát nem semmi!! -
Yani2 #45663 Hali fanok, szeretnék érdeklődni hogy honnan tudnám letölteni a DLC-Going East progit vagy az ets 2 1.9.22 höz kódot?? :( :( -
szaboz80 #45662 Pl.: Gamesoft -
#45661 Köszi...Nem unom a játékot, de néha kicsit kiengedem a fáradt gőzt ilyen ökörködéssel.
Közben meg várom a magyar map 1.16 kompatibilis verzióját, a skandi DLC-t, az ATS-t -
#45660 Üdv!
Valaki linkelne nekem olyan oldalt, ahol meg tudom venni maga a cd key-t Going east-el? :)
Köszi! -
Janika80 #45659 De hogy még fuvart is vállal vele! Aki unja a játékot az már így nyomja! Szép volt! -
Janika80 #45658 Ez már profi! De vajon átveszi valaki ??? :D -
Janika80 #45657 Biztos hogy nem a játék hanem inkább a gépeink okozzák a hibát szerintem is. Bár az érdekes nekem,hogy csak az eredeti játék csinálja,régen a nem eredeti nem tette ezt... -
Janika80 #45656 Nyugi nekem eddig MINDEN verzióval csinált ilyet. Nekem az lett a megoldás,hogy mikor elkezdtem játszani akkor az elején mentegetni kezdtem a játékot 3-4 percenként. Egy fuvart végigvittem így kb. 5-600 km-t,aztán már nem lépkedett ki nekem tovább. Miért csinálta arra sajna nem jöttem rá,de legalább sikerült rá megoldást találni... -
#45655 Tipikus user error...legjobb védekezés a támadás...