52665
-
#45815 Nálam nincs ilyen probléma. Próbáld meg a beállításokban a játékmenet résznél az "eső hossza és gyakorisága" csúszkát felhúzni.
Utoljára szerkesztette: Norby646, 2015.02.18. 16:39:52 -
WIM #45814 Köszönöm szépen, még nem sikerült, de remélem mihamarabb megtanulom a szerkesztését. :D
tutuhawer, kamionos dzsó: Köszi! :)
-
szaboz80 #45813 Nekem is volt ilyen gondom, csak más városban. Én a support-al felvettem a kapcsolatot (a két .TXT-t elküldtem) és visszaírták:
- ha van modom (elsősorban map), akkor abból a legfrissebbet. Nekem a TSM MAP van, így lecseréltem a legfrissebbre (vigyázni, mert külön van az EAST DLC nélküli és külön az EAST DLC-re való), azután jó volt. A legfrissebb patchben a kereskedések modelje változott és ezért fagyogat ki a kereskedések közelében.
- ha nem oldódik meg a probléma, akkor a modokat el kell távolítani :) -
Csabi2007 #45812 Szoasztok! Valaki találkozott már olyan hibával, hogy Bryansk- ban mikor kiírja, hogy iveco kamionkereskedést találtál és mennék be az udvarba kifagy a játék?? Tudok vele valamit kezdeni?? -
LiTTLee #45811 No főnök,nem sikerült az interiort megszerkeszteni?
Amúgy patika a verda,nagyon tetszik :)
Czuki tiéd is fasza,csak valahogy még nekem üresnek tűnik a belseje,több mindent szoktál belerakni
Egy lámpa textúrát cserélnék,kicsit homályosnak tűnik -
#45810 király a belső.
Nem értem, a készítőknek miért nehéz megvalósítani egy olyat, hogy átmegyek SK-n, akkor vennem kell autópályadíjfizető-készüléket. 50 euro kaució plusz a rátöltés és ha megyek legközelebb arrafele, szépen csak a kijelző írja, hogy levonásra került összeg. Pont, mint a hitel esetében. Hasonlóan a többi országban. Nem gondolnám, hogy nagy wasistdas lenne. Nem akarok szemétkedni, nem várom el, hogy fizikailag ott legyen az ablakon a sok GoBox, vagy a német tollcollect felöl beépítve, elég lenne, ha elképzelhetném, hogy ott van és pénzbe került az úthasználat. Elkeserítő.
Másik a naptár kérdése, restacaron asszem már épp ecseteltem. Van olyan most a játékban, hogy hétfő meg kedd, aztán a szerda, de miért nincs elnevezve, hogy február 18-a szerda, és mondjuk lenne szombat meg vasárnap, amikor tilalom van egyes helyeken, és izmos büntetés jár annak, aki meg. Hadd állítsam be az órát, a pihenőt vasárnap este 10-ig, és akkor induljak. Érthetetlen, miért nincs ilyen megoldás, és ezek aztán nem fantasztikus dolgok, csak pár apróság és már mennyit számítana -
kamionos dzsó #45809 Sziasztok!
Jelenlegi gépem :)
Szép gépek/képek WIM, CzUKi, Tsaba01, nyuny01 :) -
WIM #45808 Bocsi a két hozzászólásért, de hozok már én is két képet :)
-
WIM #45807 Szép! Kicsit mosni kéne, de szarosan is gizda :D
Tsaba01: Szép!! :)
Utoljára szerkesztette: WIM, 2015.02.17. 21:26:59 -
#45806 Helyére került a Scania zászló is, hála WIM barátomnak
Ps utómunkáért hatalmas puszi Tökinek, mint mindig.
Tsaba: Gyönyörű -
Tsaba01 #45805 Scania R730 + Pezzaioli SBA 31
-
#45804 munkámból kifolyólag megtanultam kezelni, plusz ha idegesíteném magam emiatt, már nem lennék ennyire faszagyerek mint most :D
Viccet féletéve, meguntam, hogy "kereső..google...olvass vissza, rögzítetbejegyzés.." dolgokat kopizzam...megpróbálom nevelni, ha nem, hát szarok rája :D -
ikarusmester #45803 Estét!
Csak kérdezem hogy ki multizik és aki igen állatalában melyik szerveren?
Előre is köszönöm
Bocsánat a késői zavarásért -
#45802 Ehhez kellett a segítséged is! :)
Nem mintha annyira szeretném hogy essen az eső, de a változatosság kedvéért jó lenne néha. Viszont engem messziröl elkerül. Nálad vannak ilyen gondok?
Improved weather r5, és a HDR fix van fent azok közül amit ajánlottál. :)
Utoljára szerkesztette: nyuny01, 2015.02.17. 19:40:08 -
#45801 -
#45800 nem végtelen neki se, csak megtanulta már kezelni az i****a embereket :D -
#45799 Irigyellek téged a végtelen türelmed miatt :D Én ezektől a 10 ~ 15 évesektől agyf@szt kapok akárhányszor látom őket itt vagy más forumokon követelőzni/hisztizni hogy ha valami nem sikerül vagy nem segít neki(k) senki... És az hogy kezdő az nem elég jó kifogás, inkább agyatlan a helyes kifejezés... -
Utoljára szerkesztette: nyuny01, 2015.02.17. 18:17:30 -
#45797 Így igaz! -
ikarusmester #45796 Ok és elnézést kérek mindenkitől akit felhúztam ! -
#45795 ember...van aki dolgozik, van aki tanul...nem fog fent lenni mindenki egész nap.
Továbbá attól, hogy kiírod, hogy Magyarok, hol vagytok, még nem feltétlen fognak válaszolni.
1. nincs körülötted senki.
2. nem értenek Magyarul
3. nincs fent Magyar user
4. lehet láttak itt SG-n, hogy mit művelsz és direkt nem válaszolnak.
Egyébként este 6-8 fele szokott tumultus lenni...nem, nem csak magyarokkal...fejlesztheted az angol tudásodat, és nem csak a noob retard player kifejezést használhatod.
Legyél türelmes, próbáld meg 1 hszben összefoglalni a mondanivalód.
1 kérdőjel is elég a mondat végére, valamint ha 1 percen belül nem válaszolnak ne akadj ki..
-
ikarusmester #45794 ti melyik szereveren vagytok mert az #1-es europán kérdezetem hogy magyarok vagytok nem írt senki.
MELYIKEN SZOKTATOK LENNI??????
Utoljára szerkesztette: ikarusmester, 2015.02.17. 16:51:32 -
Carl Davies #45793 Azt értem, csak van hogy egymás mellé raknak 3-at. Az akkor jelenti, hogy városban, főúton meg autópályán vagy mi? -
Vektor015 #45792 -
#45791 röviden a lényeg, hogy ahol autóval 90-et lehet menni, ott ők csak 70-et mehetnek -
peta19901010 #45789 az előttem lévő választ kiegészíteném azzal, hogy addig míg nem tudsz saját kamiont venni, majd miután vettél saját gépet mehetsz multizni. -
#45788 offline játszál. -
ikarusmester #45787 de hogyan aludjak nincsen saját kamionom hanem gyors fuvar nincsen ilyenkor mit tegyek?
Utoljára szerkesztette: ikarusmester, 2015.02.17. 14:16:54 -
#45786 aludjál.
-
ikarusmester #45785 Ha nincsen fuvar amit lehetne vinni mit tegyek?
-
ikarusmester #45784 őőőő az mi elvégeztem a legelső fuvart ami konkrét 1km-er és nincsen gyors fuvar 1 darab sem ilyenkor mit tegyek?
-
ikarusmester #45783 sikerült ez azzzz ki merre van? -
ikarusmester #45782 de azt írombe és mégsem jó
-
#45781 nem, nekem sikerült egy egyszerű oldalon regisztrálnom, majd egy programba beírni ugyanazokat az adatokat :D -
ikarusmester #45780 szabi neked volt ilyen problémád?
-
#45779 -
ikarusmester #45778 nem enged fel a szervere -
ikarusmester #45777 akkor sem jó ha @ ezt oda rakom
-
#45776 @
ezt kimásolod és beilleszted...
nehezedre esett? -
ikarusmester #45775 igen és nem is tudok @ ot rakni de ha rakok is akkor sem jó