Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most ez a divat!
Lenne pár kérdésem, hogy az új DAF nálam miért nincs bent egyik DAF kereskedésben sem.
a másik pedig az, hogy a sebesség korlátozások miért nem jelennek meg a a kamion műszerfalán levő GPS-en.
a harmadik pedig nálam kifagy a game, ha a tengelyt fel vagy le szeretném engedni.
1.14-es a játék verzió
Válaszokat köszi
Rég tettem képet 😊
Punky, drago14, 94Patrik94, Wabidriver Szép gépek/képek <#eljen>#eljen>

I Love DAF!
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
skacok itt Luxemburgnál nem tudok tovább haladni a buszommal,ugyanis nem tudok át menni valamiért itt a fizetős kapun
mi a vihar lehet? xDD
ezért félreálltam ide a pihenőbe
(nem enged fizetni a kapu) xdd
nem ír ki semmit,hogy pl.fizessek vagy valami
heelp

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Olyan problémám lenne, hogy:
- kifagy a játék ha tengelyt fel szeretném emelni.
ez miért lehet?
Az új DAF E6-ost nem lehet megvásárolni a kereskedésben?
Tényleg mi van a multival,offlinet ír így nekem sem megy! 😞
Tudja valaki mi van a multival?
Hoztam pár képet:
Szép gépek/képek! <#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: hangacsi, 2014.11.16. 16:38:06
hangacsi.blog.hu

i7 4790k @4.5Ghz, Hyper 212 EVO, MSI Z97 Gaming 5, Corsair Vengeance Pro 16 Gb DDR3 1600 Mhz, MSI GTX 1070, Samsung 850 PRO 256GB, WD Blue 1TB, Seasonic S12G450 450W, Zalman Z11 Plus

Utoljára szerkesztette: hotwheels, 2014.11.16. 14:04:54
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
Jó gépek/képek <#taps>#taps>
Indulás Angliába:

Volvo fh 12 440 "Do not worry about the road, just drive!:D"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Skandináv DLC-t dobozos formátumban meglehet venni?
Én úgy tudom, hogy lesz dobozos verziója is, illetve olyan is, ahol az eredeti játék össze lesz állítva a két térkép DLC-vel.
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2014.11.16. 12:22:22
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Skandináv DLC-t dobozos formátumban meglehet venni?
Inkább az az érdekes, hogy anno az új Volvot nem reklámozták annyira, mint a DAF-ot, az valahogyan szépen csendben megjelent az egyik update-ben. E körül az új DAF körül kicsit nagy volt a felhajtás.
De ne legyünk telhetetlenek, örüljünk most a DAF-nak és a hamarosan megjelenő Skandináv DLC-nek! 😊
Most nagyon matt, semmi tükröződés nincs rajta..
Igen, érdekes, hogy ez nagyon sok barkácsolt modnál megtalálható. Csak textúrázva vannak az objektumok/járművek, de nincsenek materiálozva. Azaz nincs rajtuk anyagjellemző. Ez sok esetben nagyon kiüt a játéktérben. Szerintem ezt is a szerkesztőben kell megoldani, ahol a textúrázást.
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2014.11.16. 00:09:23
Nekem csak az a fura az egész patchben, hogy elvileg az új Actrosnak kellett volna már benne lennie, mint új kamion. Azt már sokkal régebben bejelentették, hogy csinálják, mint ezt a daf-ot.
Ebben tévedsz! Az euro 6-os DAF már réges-régen be volt jelentve, az új Merciről csak - körülbelül - két hónapja lett egy blog bejegyzés posztolva.
Bocsi ha már volt, de steam-es verziónál hova kell bemásolni a a mod-ot?
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10