Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudod a kört szűkitsd le hogy mihez kell.
Ez is egy jó mod szerintem.
http://ets2.lt/en/elmenhorster-trailer-skin/
Valaki tud jó módot a ETS2-höz?
(link kell !!)
Nekem olyan is volt hogy a BMW beleépült a korlátba...
Tudom hogy azt csak véletlenül csinálták a hülye AI-k, de mégis olyan realisztikusnak tünt.
4 autó ütközött, de mire oda értem az egyik már el is hajtott, a másik meg épp tolatott.

Utoljára szerkesztette: gomze, 2014.11.20. 13:22:03
Ha könnyítés kell pl millio euró etc arra meg van már sok féle mod, ami bárhol fellelhető.
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
PS3 Slim 160Gb AsRock Fatality z87 Killer|Core i5 4570S|CM Hyper 212|ASUS GTX 760 DCUII OC|8GB DDR3 1600MHZ| FSP Aurum Pro gold 750w|
mi lehet a gond?
akartam volna multizni de nem tudok mert nálam ez EU1 és az EU2 szerver OFFLINE
pedig a legújabb multit szedtem le és telepítettem
nem tudom valaki vmi ötlet?
Kicsit megsérültek a konténerek a lerakónál 😊
TeamSpeak : ts145.nitrado.net:10050
mi lehet a gond?
akartam volna multizni de nem tudok mert nálam ez EU1 és az EU2 szerver OFFLINE
pedig a legújabb multit szedtem le és telepítettem
nem tudom valaki vmi ötlet?
Amúgy köszönöm a segítséget... :-) :-) :-)
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Meg szeretném osztani veletek a videómat. Az MHA Pro mapon játszom benne.
Kb. 5 perctől látszik hogy milyenek az új városok kb.
Link
PS3 Slim 160Gb AsRock Fatality z87 Killer|Core i5 4570S|CM Hyper 212|ASUS GTX 760 DCUII OC|8GB DDR3 1600MHZ| FSP Aurum Pro gold 750w|
Igen tudom hogy ott van promod skandináviára szeretném is csak promod nem szeret engem.
Már próbálkoztam vele párszor, de nem sikerült életet lehelni belé!
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

Valaki találkozott már ezekkel a spoilerekkel rendelkező TGX XLX-el?
Ha igen, tudna segíteni, hogy honnan tudnám beszerezni?
Igen találkoztam, például itt 😊 :
A spolierek letöltése pedig innen.
a most kiadott Real environment 4.5 viszont más kérdés, ha jól olvastam a hozzászólásokat szépen sorban esnek térdre még az SLI-s gépek is amikkel használni próbálnák.
Valaki találkozott már ezekkel a spoilerekkel rendelkező TGX XLX-el?
Ha igen, tudna segíteni, hogy honnan tudnám beszerezni?

1: E topik fejléce alatt lévő szöveg kissé már elavult.
(Tölthető Steam-ről és a hivatalos oldalról az 1.13-as frissítés és a Pótkocsi DLC is megvehető.
Valamint az új DAF-ot tartalmazó 1.14-es frissítés BÉTA változata is elérhető Steam-en.
)
2: Kiadtam a Brutal GOLD +-t mégis, hogy had örüljenek neki akik eme enginhez hűségesek.
Brutal Gold +
Legjobbakat.
elméletileg ma megjön a Kormány
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Köszi a választ.
# Szép képek srácok mindenki <#eljen>#eljen>
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
tsm map
Utoljára szerkesztette: Borzas71, 2014.11.19. 00:59:34
If you give a little love you can get a little love of your own
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
A TSM nekem túl nagy, nem verem ki a faszom észak-afrikai vagy orosz területekre, én minőségi uniós térképet akarok,
A TSM-mel is megkapod a minőségi uniós térképet, csak az még ki van bővítve a nem uniós országokkal is. 😊