52665
-
Stefan28 #45895 Szevasztók!
Max azt a potót te hogy tetted be úgy értem hogy én is be tettem ott van nekem is ahol meg lehet nézni az összes potot de a fuvarokba sehol azt hogy?
Esetleg ha kérhetek egy linket meg tudnád adni? Amúgy hogy hogy neked mindegyik megás traktor vagy is alacsony úgy értem? -
Skrupi #45894
-
#45893 a hangot szerkeszteni kell, mármint hozzárendelni a kamionod típusához.
Most egy Scania V8as hangot használok egy 2012-s Volvohoz...teljesen frankón működik.
De kipróbáltam egy Cummins motort a 670-s Volvomhoz is :) -
#45892 Sziasztok :)
A Merci szervízbe került így most egy Iveco-val nyomulok :)
94patrik
WIM -
Swy00 #45891 Sziasztok!
Van egy jó scania v8 hangom és van gey scania topline modom. Utóbbinak a v8 hangja tök más, mint a streamline v8 hangja. Na most én azt szeretném elérni, hogy a topline v8 hangja megkapja azt a v8 hangot, amit a streamline megkap. Azért kell nekem a topline, mert azt egy mód szintén modifikálja és van benne ködlámpa a lökhárítóban és a hasmagasság is állítható. Valaki, aki megértette bonyolult leírásomat, tudna ajánlani valami megoldást? -
94Patrik94 #45890
Mexx, WIM
Bazsio
Utoljára szerkesztette: 94Patrik94, 2015.02.27. 19:06:10 -
#45889 Sziasztok :)
Teszek pár képet :)
Az mért van amúgy ennél a pótnál hogy megyek és a kerekek megugranak és a levegőbe vannak?
Valahogy lehet orvosolni a problémát?
Szép gépek/képek :)
-
Puhos #45888 Irány Padova.
-
#45887 Sziasztok :)
Tudnák mondani 1.16.2-re jó grafikus módokat? :)
Előre is köszönöm :) -
Vektor015 #45886 Sziasztok! Euro Truck Simulator 2 Multiplayers Heavy Haulage Hungary Kft. Jó szórakozást (:
-
#45885 -
WIM #45884
-
kukubenko66 #45883 Sziasztok.
Van egy érdekes problémám. MAN TGX-hez használt hang-mod eltávolítása után a játék nem indul el, illetve hibával leáll. Találtam a RestaCar GYIK-ben erre vonatkozó leírást és aszerint jártam el, de a probléma továbbra is fennáll.
Szerk.: Megpróbáltam "kijátszani" a hibát. Átültem másik kamionba, rendesen elindult a játék. Mentettem az állást. Kiléptem, töröltem a MAN hang-modot, elindítottam a játékot, de ahogy vissza akarok ülni a MAN-ra, leáll a játék.
Ez lenne a hang-mod: http://forum.scssoft.com/viewtopic.php?f=34&t=165634&hilit=man realistic soundmod
Nehezen tudom elhinni ha már az is baj ha nem akarok modot használni. -
#45882 -
#45881 TruckSim map -
#45880 Milyen map ez :O ?
Am jó a gép :D :D -
#45879 Nagy kár, hogy ehhez a Mercihez nincs még normális belső, mert a modell szerintem még az SCS-féle modelleknél is igényesebb.
Skrupi után szabadon.
-
Bazsio #45878 Csak aki már lassan 1 éve játszik annak már rég ki van fejlesztve minden.........és egy profilall. -
#45877 Már régóta van új merci modként, de az eredeti azért mégis más. Nem is igazán játszom mostanság a játékkal, majd ha kijön hivatalosan az új merci is akkor, a multiban is lehet így menni vele szépen (bár gondolom mindenki azzal fog járni szinte), illetve a magyar map-on is, mert szép és jó, hogy van a mod, de pl. sokkal olcsóbb mint többi kamion, és nincs szint kötés az extrákhoz (amelyiket én néztem). Sokkal élvezetesebb lesz ha folyamatosan "építem fel" a kamiont ahogy szintet lépek és gyűlik a pénz, nem egyből full extrás, hanem először gyengébb motorral, kisebb felépítéssel. -
#45876 eddig igen :) -
Bazsio #45875 Na megvan az 1.16-os frissítés és semmi probléma vele
Következő nap D-SK
Zoci Igazad van a modderek valahogy mindig gyorsabbak és néha még jobb módokat csinálnak mint az eredeti lásd TSM.Jaj TSM még megvan az a jó tulajdonsága hogy nem kell újrakezdeni ha berakom a mappot??
Patrik Még mindig a jó öreg MAN.
Skrupi Elképesztő!
Utoljára szerkesztette: Bazsio, 2015.02.24. 19:19:20 -
#45874 Hamarabb lesz a moderektől új Merci mint az SCS-től.
Kelsa kb 2 hónappal a Volvo megjelenése előtt már használható minőségű Volvo-t adott ki. Talán hetente volt tőle update, kisebb hibákat javítva.
50K, Ohaha is szépet tolja a Scania és a Volvo modelleket, amiket lehet használni, tuningolni, és nem csak a "hagyományos" értelemben. -
94Patrik94 #45873
Szép gépek/Képek -
ikarusmester #45872 Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám hogy steamon nem tudok bejelölni senkit de más be tud azt irja nem sikerül próbáld később de akkor sem jó mit tegyek?
Előre is köszönöm -
#45871 Korábbi kamionokról se adtak olyan sok információt kiadásuk előtt, szóval nem kell aggódni. Lassan letelik az egy év az első információ morzsák óta, így jönni fog már (előző kamionoknál is kb. 1 év volt az első infó és a kiadás között). De a DLC érkezése miatt előfordulhat, hogy csúszik, kérdés az mikor jön. Szerintem következő, vagy azutáni patch-el már jönni fog az új kamion, és ne felejtsük el, hogy itt nem csak egy új kamion jön, hanem a Majestic-eket is át kell alakítani, írni a neveket, szalonokét is, ami nem túl sokkal, de azért több meló mint egy kamion berakása. -
Szvasztika #45870 Jól néz ki a Langendorffal az MP4 !
-
#45869 Sziasztok.
Mostanában mély hallgatás van az új Mercedes kamionról. Eddig is csiga tempóban haladt mindennel az scs, de most még jobban belassítottak? Legalább a logót kicserélhették volna már. -
#45868 -
Skrupi #45867
-
#45866 ZoCi Racing utcai sólyomja úton a lerakodó helyre..
-
kriger01 #45865 Köszönet szépen! :) -
#45864 Jó estét mindenkinek! :) Gyorsan megcsináltam az 5.Részt is így már tudtok valamit csinálni a játékban is! :) -
#45863 Volvo helyére kerül be! -
kriger01 #45862 Sziasztok!
Kérdésem volna. Ha ezt a tandebet beteszem a játékba, akkor szerintetek melyik vontató helyére kerülne be? Vagy esetleg egy külön, új gép lenne?
Tandem
Köszi előre is! :) -
#45861 Szívesen. :) -
LazyB #45860 1000 köszönet! -
#45859 F4-et megnyomod és akkor ott lesz 2 rubrika, amit ki kell pipálnod.
Elülső segéd és tetőkiegészítők.
-
#45858 f4 -
LazyB #45857 Hali!
Lehet, hogy teljesen amatőr lesz amit kérdezek, de meg tudná valaki mondani, hogy a kamionra plusz felszerelt lámpákat pl. az orr rácsra vagy a tetőn lévő rácson lévőket hogy lehet felkapcsolni, mert sehogy sem sikerül, se a sima fényszóróra, se a távolságira, se a villogóra nem gyulladnak fel. -
Bazsio #45856 Sziasztok!
Elkérhetem tőletek a Hexenking féle pót packot?
De jó linkel.