52665
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Stefan28
    Üdv!
    Skrupi kaphatok egy linet a megás kamionokról ha van?
  • Norby646
    Tessék: Link

Arra vigyázz, hogy a nem v8-as motorral szerelt kamion ki fog fagyni valószínűleg. Csak a v8 működik nálam illetve a tandem, a többivel sajnos kifagy ha be akarom indítani a motort. Nem tudom mi lehet a gond.
  • Axtros
    Ez a fekete (szürke) hűtőrács jól néz ki. Ezt honnan lehet leszedni? Vagy melyik mód? Köszi! :)
  • Norby646
    Köszi! Ha minden igaz akkor ezt: Link

Szerk.: Illetve még a FAEL environment-et. Link 2
    Utoljára szerkesztette: Norby646, 2015.03.14. 13:13:36
  • Skrupi
    Gyönyörűűű képek.
    Milyen grafikai modot használsz?
  • Norby646

• Borzas71
    Még egy ok arra, hogy miért nem érdemes ilyen-olyan kódárusoktól Steam-kódot venni: a Valve visszamenőlegesen is régiózárazza a bizonyos területekről származó játékokat.

Régiózár
  • Vektor015
  • patchaou
    Sziasztok!
    Van lehetőség a navigációs ablak áthelyezésére?
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.03.12. 11:07:35
  • ocskoszilard
    Rossz helyen vársz ötletet azon kívül, hogy vedd meg.
  • sure
    Egy másik alternatív megoldási lehetőség, hogy megveszed az eredetit, és akkor nem fog kidobálni, nem kell a hajadat tépni, viszont bármikor, amikor az időd engedi, lehet lazán. Akinek ennél jobb ötlete van, az nem tartsa vissza - az off.topikban (link felül, a flickr logó mellett). Előre is htx.
  • Mnms
    Ez is lehet egy megoldás, hogy megveszem :D De igazából olyan komoly gamelésbe nem kezdenék bele, csak így lazán mikor az időm megengedi, de a hajamat sem akarom tépni az 5percenkénti kidobálástól :D szóval valami ötletet még mindig várok :)
  • gordon 24
    Vedd meg és meg fog oldódni. Tudom, hogy most az jön, hogy beböfögés és hogy stb stb.. De hidd el az eredeti gammel nem fog kidobálni..
  • Mnms
    Sziasztok! Azzal kezdem, hogy torrentról töltöttem a játékot (a feltöltő kulcsot is adott), steamet kerültem, nem volt gond. Azonban patchelés után folyamatosan kidob és azt a hibaüzenetet kapom, hogy a steam megállt. Leginkább kamionkereskedő körül, cégek bejáratánál vagy csak randomra az autópályán/városban 2-10perc között valamikor kidob. Többször letöröltem a játékot (legalább 6-7szer), a legkisebb filet is ami hozzá kapcsolódik, leszedtem máshonnan másikat, volt h másik patchet is, próbáltam azt is hogy gépről másoltam át, az originalis oldalrol is letöltöttem a demot aztán net nélkül beírtam egy régi termékkulcsot (mivel nincs net, ezért nem tudja ellenőrizni, de enged játszani), de kidob folyamatosan. modokat nem használtam, később már feltettem a Hungary Mapot is, hátha ott nem fogja, ott is csinálta. Valami ötletetek lenne, hogy mi lehet a gond vagyis a megoldás rá? Grafika is minimumon, de bőven megfelel a gépem a minimális gépigénynek is. Előre is köszi a segítséget :)
  • Bazsio
    Még bent van egy Satan féle camera mod és egy a kabin térben nagyon a kamera szög és a elől a tunning spoiler meg külön egy régi acesoria du tuningu de akkor azt jelenti hogy csak a Jazzycatat kell bent hagyjam?Ja és egy Scania V8 hang de az új.De kösz azért lehet hogy a régi acesoria csinálja.
  • szaboz80
    Lehet, hogy a TSM-ed ütközik valami más moddal. Én egyedül Jazzycat cargo-it használom és kész. Nem fagy ki nálam.
  • Bazsio
    Mióta betettem a TSM-et azóta mindig egyszer kifagy így az első 10 percben majd ha kiveszek egy más modót akkor utána már többet nem tudtok segíteni??
  • Szabi #45998
    Eryk ismét bejelentette hogy otthagyja a multi gyártó csapatot... felvette volna tegnap Pavel ? :D
  • sure
    Ha Tomášból meg több lenne, ők lennének a

• B_Jani-7
    Szép estét! Ha valamit nem tudtok vagy szeretnétek valamiből tutorial videót nyugodtan írjatok privátot vagy akármi! Csak szóljatok! :D
  • Szabi #45995
    a baloldali tomasduda, Eryk az ETS2 multi fő embere, a kék pólos az egyik fő programozó, elméletileg segített a multiba is, Pavel meg az SCS feje :D
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.03.09. 22:02:23
  • szaboz80
    Beléptem az alkalmazottat irányítók körébe. A "régi" vasamat megkapta, én pedig vettem egy másik kicsikét:
  • Toby0501
    A multi fejlesztői. Legalábbis rootkiller biztosan.
  • Bazsio
    Hát.....há' nem tudom ezek kik de ezek közül csak egy néz normálisnak, de tényleg ezek kik??Nehogy....azt mond hogy ezek csinálták meg az ETS2-őt mert...........
  • sure
    Várjá', a :D biztos a 4. fazon?
  • Vektor015
  • Szabi #45989
    Timmy, RootKiller, Komat :D
  • Sordoran
    Hosszabb kihagyás után újra nekiveselkedem Európa, és most már Oroszország útjainak is:
  • sumi62
    Hali
    Köszönöm a tanácsokat,végre sikerült.
    Üdv mindenkinek
  • sumi62
    [IMG]http://kepkezelo.com/][/URL][/IMG]
  • Bazsio
    A hét első fuvarjának vége D-A

• Puhos
    Szia!
    A játék alatt csinálsz képet vagy az F12-es gombbal vagy pedig fotómóddal. Majd ezek után a képre kattintva kimásolod annak url címét és itt a fórumba a kép beszúrásánál megadod a kép url címét és ennyi.
  • Puhos
    Piroskák
  • Lack
    Köszönöm, működik!

pete379jp__truck__real_emblem_trucks_v2 mod miatt nem jelent meg egyik kereskedőnél sem.
  • sumi62
    Köszi de egyikkel se működik csak egészen kis képeket tudok fel rakni, 35 K byte.
    azok amiket a játékban fényképezek sokkal nagyobbak.
  • szaboz80
    Nézd, meg hogy mindkettőből a 1.16-kompatibilis van-e fenn...
  • Csontimester
    Sziasztok.
    A következő problémám van: ha elmegyek egy kamion kereskedés előtt, megáll a játék és kiírja h, ets2 steam működése leállt. Mi lehet a gond? A játék 1.16.2s, hungary mod-dal és trailers and cargo pack-al.
  • szaboz80
    Az esős Angliából a napfényes Olaszországba...
  • Axtros
    A "Kép beszúrása" opcióval. Itt van szövegmező alatt, balról az ötödik gomb. De előtte töltsd fel valahová, vagy a "Képfeltöltés" opció alatt elérhető helyre. Az meg jobbról a második. :)
    Utoljára szerkesztette: Axtros, 2015.03.08. 13:37:15
  • siplace2