Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként szép beállás!
Utoljára szerkesztette: bunny, 2014.12.01. 13:29:28
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
ha azt is bezárom ugyan úgy megy a steam a háttérben csak nem látni
nekem vmiért nem indul el a steam pedig elvileg fut a háttérben
mit csináljak?
Jó a gép Skrupi !!! 😊
TeamSpeak : ts145.nitrado.net:10050

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
1. a Multiplayer helyét kell megadni
2. az ETS 2 telepítési helyét
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Utoljára szerkesztette: tutuhawer, 2014.11.30. 12:07:21
Elég elkeserítő, hogy a multiplayer oldalán összekötöm a regisztációt, a megerősítem a rákérdezést, visszaigazolom a megerősítést, jóváhagyom az anyjapicsáját, és akkor telepítem újra , és nem megy. Pedig úgy kéne megcsinálni, hogy az ilyen retardáltak is telepíteni tudják hipp-hopp. Régebben mondjuk soha semmilyen gondom nem volt, pedig szinte az össze MP verzióval játszottam május 1-je óta
Nyisd meg a Documents(dokumentumok) mappát / My Documents / ETS2
és nyisd meg a “config.cfg“, fájlt az F4 billentyű parancsal.
Itt nyomj egy Ctrl+F billenőgomb parancsot és írd be a mezőbe > “uset g_developer” és
“uset g_console” és írd át a “0” “1“ értékre.
A kamera sebességét :
“uset g_flyspeed” 100.0 ” ez nálam “15.0 ”
Majd metsd el a cfg fájlt!
A játékban nyomj “0” és a kamerát a Num8, Num4, Num5, Num6 gombokkal tudod irányítani és az egérrel tudsz körülnézni .
Remélem segít
Scania Motor-hangmód
Szabad kameranézethez mit és hol kel át írni?
Köszönöm szépen.
GTA V (*.*)
Letölthető
http://ets2mp.com/
75% -os leértékelés van a Sztímen Euro Truck Simulator 2 vásárlása 2,99 Juró NAPI AJÁNLAT! Az ajánlat végéig: 23:46:59
Küldtem privátot.
i7 4790k @4.5Ghz, Hyper 212 EVO, MSI Z97 Gaming 5, Corsair Vengeance Pro 16 Gb DDR3 1600 Mhz, MSI GTX 1070, Samsung 850 PRO 256GB, WD Blue 1TB, Seasonic S12G450 450W, Zalman Z11 Plus