Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Biztos, hogy anyu örül, hogy a rakománnyal együtt mentél haza? 😊
Egyébként szép beállás!
Utoljára szerkesztette: bunny, 2014.12.01. 13:29:28

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

valaki tud/tudna erősebb váltót az új DAF-hoz?
tutuhawer
jött egy új javítás a multiplayerhez, ez támogatja a windows XP-t. Ez volt a gondom egész nap, most meg már nem akarok játszani 😄D

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

ilyet még a steam nekem sose csinált,csak most és nem tudom miért
amúgy az alap játék se indul el sem a multi
viszont akkor elő jön ez a "steamreporter.exe" és akkor ugyan úgy fut láthatatlanba a steam
Nesuten
feladatkezelőben (jobb klikk a tálcán) állítsd le a Steam -et, és indítsd újra a steam -et

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

a feladatkezelőben is megpróbáltam bezárni viszont ott a bezárásnál azt írja ki hogy "steamreporter.exe"
ha azt is bezárom ugyan úgy megy a steam a háttérben csak nem látni
skacok
nekem vmiért nem indul el a steam pedig elvileg fut a háttérben
mit csináljak?
Ricsi234
Az a bak hatalmas. Vedd kisebbre.

Hexenking
Szép estét, hoztam megint egy pár képet.
Jó a gép Skrupi !!! 😊

TeamSpeak : ts145.nitrado.net:10050

gomze
Ez tetszik! Főleg a vége.

gomze
Ismét kipróbáltam egy-két nagyobb szerelvényt, mert nekem tetszenek!<#nevetes1>

Nagyon pöpec!!<#hawaii><#eljen><#eljen><#eljen><#szeret>
hotwheels

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

Ricsi234
Alakulunk..😊

Amikor léptek be a multiba, akkor hogy írjátok be a @-ot? nekem nem akarja, úgy kell bemásolnom ...
Hexenking
Sziasztok

TeamSpeak : ts145.nitrado.net:10050

tutuhawer
OKOK, az már OK, a telepítés rendben, kiküszöböltem, de most ott vagyok, hogy indítom a MP ikonját és a launcher.exe nem win32 alkalmazás. Fél évig az volt, ma meg már nem, ebben segíts, ez mit jelenthet

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Nesuten
a telepítéskor kétszer kell megadni elérési utat...
1. a Multiplayer helyét kell megadni
2. az ETS 2 telepítési helyét

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Nesuten
csak manuális váltóval adja ki a hangokat

tutuhawer
Továbbra is a launcher.exe nem win32 alkalmazás... Ez mit jelent, erre válaszoljatok nekem , legyetek szívesek. Köszi
Utoljára szerkesztette: tutuhawer, 2014.11.30. 12:07:21

tutuhawer
közben újra letöltöttem , telepítettem a multiplayer telepítőjét, és máris továbbléptem, az ismert hiba, hogy nem ismeri fel a steam mappámat, ahol a játék van. Sebaj, letöltöttem a játékot újra, de közben már rég nyilvánosra tettem magam és úgy töltöttem le , de semmi. Mi volt a trükkje, hogy megismerje a steam mappámat a multiplayer telepítője? Volt többször is , de csak nem tudok rákeresni itt, gondba vagyok.

Elég elkeserítő, hogy a multiplayer oldalán összekötöm a regisztációt, a megerősítem a rákérdezést, visszaigazolom a megerősítést, jóváhagyom az anyjapicsáját, és akkor telepítem újra , és nem megy. Pedig úgy kéne megcsinálni, hogy az ilyen retardáltak is telepíteni tudják hipp-hopp. Régebben mondjuk soha semmilyen gondom nem volt, pedig szinte az össze MP verzióval játszottam május 1-je óta

gomze
Én a régebbi transmission_unlock_v1.1 modot használom, amiben van egy 9 sebességes váltó. Nekem az jött be a legjobban. De már van olyan mod is amiben 6 sebességestől 22 sebességesig válogathatsz. Keresőbe beírod és biztos találsz a neten, vagy az "http://ets2.lt/"-n.

köszi
SimaSuna
basszust lehetne hozzá adni?
valahogy a mélynyomóm nem akarja rendesen leadni :/
Nesuten
Szia

Nyisd meg a Documents(dokumentumok) mappát / My Documents / ETS2
és nyisd meg a “config.cfg“, fájlt az F4 billentyű parancsal.
Itt nyomj egy Ctrl+F billenőgomb parancsot és írd be a mezőbe > “uset g_developer” és
“uset g_console” és írd át a “0” “1“ értékre.
A kamera sebességét :
“uset g_flyspeed” 100.0 ” ez nálam “15.0 ”
Majd metsd el a cfg fájlt!
A játékban nyomj “0” és a kamerát a Num8, Num4, Num5, Num6 gombokkal tudod irányítani és az egérrel tudsz körülnézni .

Remélem segít

tutuhawer
Segítsetek ki, mit jelent , hogy a multiplayernek az asztalra tett parancsikonja nem win32 alkalmazás. Most töltöttem le, minden sikerült, ahogy szokott, és most a launcher.exe nem win32 alkalmazás... Ötletetek van?

Nesuten

Scania Motor-hangmód

ha az ets2-ön a hozzászolások elejét megnézed van ott 3 medaifire-s link is.

Szia Stewen! Tudnál adni egy másik linket a Brutal gold plus- hoz? Mert sehogy nem tudok rájönni, hogy tudom az 1Gb-nál nagyobb file-t leszedni a Mega-ról. Előre is Köszönöm
Sziasztok!
Szabad kameranézethez mit és hol kel át írni?
valaki tud/tudna egy elég erős váltót az új DAF-ba?
Igen, még az.
Köszönöm szépen.

Nesuten
Milánóban vagyok

MexxHUN
Sziasztok 😊
Szép gépek/képek 😊 <#eljen>
Tőlem is pár kép:

I Love DAF!

RiCSi1234
közben meglett, megyek Pestre. 😊

GTA V (*.*)

RiCSi1234
Hát őőőő, vagy nagyon leterhelt az oldaluk, vagy nem tudom, de nekem semmit nem csinál. 😞

GTA V (*.*)

RiCSi1234
Én meg nem tudom letölteni a multit
. 😛

GTA V (*.*)

Szabi
én Pesten a rőnó szalonnál álldogálok 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Nesuten
Akkor ,akik multizni akarnak ,hol találkoznak és mikor?

Melyik verzió kell neki? Jó az 1.14-el?
Nesuten
kössz<#eljen>

Az új multiplayer verzió elérhető.
Letölthető
http://ets2mp.com/

Nesuten

Heló!
Küldtem privátot.

i7 4790k @4.5Ghz, Hyper 212 EVO, MSI Z97 Gaming 5, Corsair Vengeance Pro 16 Gb DDR3 1600 Mhz, MSI GTX 1070, Samsung 850 PRO 256GB, WD Blue 1TB, Seasonic S12G450 450W, Zalman Z11 Plus

Ricsi234
Készül a pót is! Jó képek srácok!<#eljen>