Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Szeretnék a multira regisztrálni de amikor rámegyek a registere megadom a steam fiókomat majd ezt írja ki nekem: To create ETS2MP account you must have ETS2 assigned to your steam account. If you have it in your steam library try to check if your profile is public. If it's private make it public and press F5. Mi teendő hogy sikerüljön a regisztráció?
már túlzás, hogy szinte hetente új frissítést csinálnak és egyre élvezhetetlenebb a játék
Azért minden héten nem adnak ki update-eket, és a korábbi 1.14-es frissítés előtt azért nem voltak fps problémák a programmal. Amúgy mint mondtam korábban én is tapasztalom az fps esést, de azért ez nem akkora, hogy a játék élvezhetetlenségére menjen.
Egy olyat kérdeznék, hogy ha még nem jelent meg akkor kb. mikor jelenik meg a skandináv dlc? Sehol nem találtam használható információt (de az is lehet, hogy nem a megfelelő helyen kerestem).
Válaszotokat előre i köszönöm.
Isten nem bottal, hanem VMware.
El lehet játszogatni vagy el lehet játszani nem mindegy.😊
Ha megvettem közel 6ezer ft ért a játékot akkor menjen rendesen.
Tök mindegy mire állítom a felbontást akkor sem nagyon növekszik az fps legyen az 1280*1024 vagy 1920*1080
Sőt minden alapon van akkor sem változik szinte semmit.
Szerintem ezzel az 1.14 el nagyon mellényúltak
Még ezzel a fostalicska géppel is ellehet játszogatni, tessék vissza venni a grafból, vagy valami hiba lesz ott. :\
DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Nagyon elrontja így a játékot
Nem hinném ,hogy ennyire rossz lenne a videó kártyám.
Tény nem egy csúcs a kártya de többet várnék a játéktól
Utoljára szerkesztette: fpurman, 2014.12.01. 19:57:41
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2014.12.01. 19:09:02
Frissítés előtt ment 30-50 között. Városban csökkent csak le 25-28 ra
A videó kártyám GTX 750 2gb
Amd A8-5600k a proci
Utoljára szerkesztette: fpurman, 2014.12.01. 18:49:03
Egyébként szép beállás!
Utoljára szerkesztette: bunny, 2014.12.01. 13:29:28
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
ha azt is bezárom ugyan úgy megy a steam a háttérben csak nem látni
nekem vmiért nem indul el a steam pedig elvileg fut a háttérben
mit csináljak?
Jó a gép Skrupi !!! 😊
TeamSpeak : ts145.nitrado.net:10050

1. a Multiplayer helyét kell megadni
2. az ETS 2 telepítési helyét
Utoljára szerkesztette: tutuhawer, 2014.11.30. 12:07:21
Elég elkeserítő, hogy a multiplayer oldalán összekötöm a regisztációt, a megerősítem a rákérdezést, visszaigazolom a megerősítést, jóváhagyom az anyjapicsáját, és akkor telepítem újra , és nem megy. Pedig úgy kéne megcsinálni, hogy az ilyen retardáltak is telepíteni tudják hipp-hopp. Régebben mondjuk soha semmilyen gondom nem volt, pedig szinte az össze MP verzióval játszottam május 1-je óta