52665
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • hotwheels

WIM, Czuki -
  • WIM
    Pici változás.

Czuki: Adom!
  • CzUKi
    Új stílus
  • Nesuten

Szigetszentmiklós - Dorog ,Freightleiner Coronado és a színek a Magyar utakon

Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2015.03.18. 18:06:21
  • Sordoran
    Új hír az SCS blog oldalán. A legfontosabb: az SCS szeretné 2 hónapon belül kiadni a DLC-t! Ezen kívül, a DLC és a vele együtt érkező patch tartalmazni fog más újdonságokat is, a Skandináv területeken kívül lesz a már említett új időjárás kinézet, illetve sok új trailer is, valamint a farmok két típusra oszlanak meg (állat és növénytenyésztéssel foglalkozóak), és ezeknek megfelelően fognak a szállítmányok a rendelkezésünkre állni is. Ezen utóbbiak (az időjárás kinézete és a trailerek egy része) ingyenesen elérhetőek lesznek azoknak is, akik nem vásárolják meg a DLC-t, és a patch (ami együtt jön majd ki a DLC-vel) béta tesztelésére is sor fog kerülni hamarosan.
    Örömhírek ezek, végre van fény az alagút végén, de azt sajnálom, hogy így az új mercire, valamint a Majestic átalakítására még várnunk kell a nyárig nagyjából, viszont így a Renault T és az új MAN követni fogja őket nem sokkal, ha tartják a korábbi ütemet (az első infók és az új kamion bekerülése között nagyjából 1 év volt mindig).
  • Vektor015
  • Bazsio
    Még mindig ez van kivettem a TSM-et mert nem lehet Tunéziába hajózni de még mindig kifagy, de ha akármilyen módot veszek ki akkor nem de ez nem mehet tovább, mert Péntekre már nem marad modom.Tudtok segíteni?
  • npolos
    kicsit lemaradtam a játékkal, steames verzió van meg going east dlc-vel
    map-et próbálnék majd telepíteni
    eddig ezeket szedtem le:
    Russian.Open.Spaces.Map 16.2
    TruckSim.Map 5.4 DLC verzió

néztem az este a magyart is, csak ott az a bajom, más ország nincs, meg új profil kell neki
    pedig nagyon tuti lett

még leszedtem a Trailers.and.Cargo.Pack.by.Jazzycat 3.2-t is

esetleg van még olyan mod ami a fentiekkel kompatibilis és érdemes használni?
    tuning nem érdekel, csak térkép, új kamion
  • szaboz80
    A kamionkereskedők modelje megváltozott az utolsó frissítésnél. Engem is kidobált. Mondjuk nekem a TSM Map okozta a bibit, amit azóta javítottak. Puceválj mindent a doksikból, a Steam-mappából húzd újra nettel és próbálkozz!
  • Carl Davies
    Ez így az összes "résztvevőnek" szólt. :D
  • Bazsio
    Mióta beraktam a Scania tunnig módot nem tudom mi lett de a olyan grafikot csinált nekem.....
    I-SK

• Mnms
    nem oldotta meg:S
  • SimaSuna #46043
    Try It!
    Hátha..
  • Mnms
    Sziasztok. Ezzel a problémámmal írtam nektek még a múltkor. Azt javasoltátok, hogy vegyem meg és helyre fog állni a dolog, megszűnik az error. Megvettem, nem szűnt meg. A kérdés továbbra is ugyan az? Van ötletetek, hogy mi lehet a gond? (annyit vettem észre h ha OpenGL-el indítom, akkor nem csinálja, de a kép az olcsmányul zöld. amúgy 11es DirektX van fennt, nem kéne, hogy az legyen a gondja. be is építettem a steambe, de akár onnan indítom, akár kintről, csinálja..). Előre is köszi!
    Előző üzenetem: Sziasztok! Azzal kezdem, hogy torrentról töltöttem a játékot (a feltöltő kulcsot is adott), steamet kerültem, nem volt gond. Azonban patchelés után folyamatosan kidob és azt a hibaüzenetet kapom, hogy a steam megállt. Leginkább kamionkereskedő körül, cégek bejáratánál vagy csak randomra az autópályán/városban 2-10perc között valamikor kidob. Többször letöröltem a játékot (legalább 6-7szer), a legkisebb filet is ami hozzá kapcsolódik, leszedtem máshonnan másikat, volt h másik patchet is, próbáltam azt is hogy gépről másoltam át, az originalis oldalrol is letöltöttem a demot aztán net nélkül beírtam egy régi termékkulcsot (mivel nincs net, ezért nem tudja ellenőrizni, de enged játszani), de kidob folyamatosan. modokat nem használtam, később már feltettem a Hungary Mapot is, hátha ott nem fogja, ott is csinálta. Valami ötletetek lenne, hogy mi lehet a gond vagyis a megoldás rá? Grafika is minimumon, de bőven megfelel a gépem a minimális gépigénynek is. Előre is köszi a segítséget :)
    Utoljára szerkesztette: Mnms, 2015.03.16. 18:26:25
  • Szabi #46041
    tudom én hogy kinek írtam elsőnek, de lehet hogy a rossz regjével válaszolt.. ha már válaszolt a kommentemre.. :D
  • tutuhawer #46040
    Te most hozzám szóltál!?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Akkor nézz a szemembe.
  • Wabidriver

• Vektor015
  • Carl Davies
    Volvo fh12 nézte be elsőnek. Aztán már Szabi sem tudta, hogy kinek írta elsőnek. Jól bekeveredtetek. XD

(Amúgy egyszerű tájékozódni. Meg kell nézni, hogy kinek ment a válasz.)
  • tutuhawer #46036
    ajjaj, én belekeveredtem. Nem a te kérdésed volt félreérthető Szabinak. Nem az előző hozzászólásra reagál a következő hozzászóló, hanem látod, ott a másik hsz-re. Kicsit bele lehet keveredni, az mondjuk igaz. Elég fos az SG fórum, csak sok a téma meg a játékos, hozzáértő, ennyi az előnye.
    Utoljára szerkesztette: tutuhawer, 2015.03.16. 13:16:11
  • SimaSuna #46035
    Egy Magnum is lehet szép :)
  • Volvo fh12
    Egyik mondatom végén sincs pont, de nem fogok leállni vitatkozni. :)
  • Axtros
    Az új Euro 6-os Merci lesz majd valamikor, de hogy melyik patch-ben, az még kérdéses. Ennél újabb típusról, vagy gépről ez eddig nem esett szó.
  • Szabi #46032
    ja hogy a pont már kérdőjelnek minősül? :DD
  • Volvo fh12
    Igen Szabi, kérdeztem, de úgy gondolom láthatóak az írásjelek!! :)
  • Volvo fh12
    Köszönöm szépen Fdm019! :)
  • R420
    Hali!
    Ponyvázunk :)

Már a másik felrakón várom a cucclit.

Parkedzsóban pihi.
  • balazsgigi
    Erről van valami videó?Egyelőre TSM mapot használom,fizikára van valami?Asszem fizika reale 1.6-ot használtam utoljára,meg xbrutal environment.
  • Fdm019
    TSM map 5.4
    @Szabi: Gondolom kérdezte, válaszoltam rá.

Utoljára szerkesztette: Fdm019, 2015.03.15. 18:23:03
  • Szabi #46026
    most ezt mondod vagy kérdezed ?
  • Volvo fh12
    Helló! Valaki tudna nekem adni linket a legfrisebb TSM mapról?? vagy olyat ami müködik 1.16.2-es patch-el! Előre is köszönöm!! :D
  • Fdm019
    Elvileg nem.
    @balazsgigi: Plusz a következő(1.17-es) patchben (ami a skandi DLC körül érkezik) jön az új fény és időjárás rendszer.
    Utoljára szerkesztette: Fdm019, 2015.03.15. 15:50:05
  • Scania20
    A következő patch-be várható valamilyen új gép.
  • Wabidriver

• balazsgigi
    Köszönöm!
  • bakkerman
    CDG-nél 3ezer a gold edition,ha azt megveszem,akkor rátolhatnám a Hungary map-ot? Törttel játszogattam korábban és annál problémáim voltak de jo lenne tolni magyar utakon ezért megvenném a játékot
  • Bazsio
    Ajánlott mód az a TSM vagy a Hungary Map és még Jazzycat Trailer Pack és kb ennyi ha még akarsz tunnigolni akkor Scaniara vagy más kamionokra kapsz tunning módot.Újdonság ami új hogy mindjárt itt a nyakunkon az új DLC Skandinávia.
  • balazsgigi
    Sziasztok!

Régen játszottam már,a multiplayeren kívül van valami újdonság,amiről tudnom kellene?Magyar map sokat fejlődött?Alap játékon kívül milyen mód ajánlott most?G27-em van,ha esetleg irányításban is lett volna változás.Dlc-m nincs hozzá.
  • tutuhawer #46017
  • MexxHUN
    Szép estét :)
    Pihenő :)

Szép gépek/képek :)
    Utoljára szerkesztette: MexxHUN, 2015.03.14. 22:10:00