Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ma a repülőterén volt a lerakó... 😊
ép hogy csak átfértem
néztem a felszálló gépeket
TeamSpeak : ts145.nitrado.net:10050
hangacsi.blog.hu
az h kell beszerezni?
Amennyiben dec. 3.-a előtt nem volt meg egy acsid sem, akkor ezt csak a steamen tudod megvenni.
hangacsi.blog.hu

Amit letöltöttem az nem jó,hibás azt írja ki.
Honnan lehet normálisat letölteni ami jó ?
Steamról letöltöttem a Euro truck simulator-t, ets2mp.com-ra regisztráltam és letöltöttem a multit,de mikor telepíteni akarom azt már nem tudom nem engedi.
Mit lehet csinálni a multival,hogy működjön ?
Én fen vagy a WOT-on de nem találom sehol. Meg tudnád mondani, hogy pontosan hol találom meg, hogy le tudjam szedni?
Segítségedet előre is köszönöm.
<#action>#action>
hangacsi.blog.hu
tud am vki az új DAF-ba erősebb váltót?
hangacsi.blog.hu
Ma is volt egy két fuvar...
Milyen változatos táj............ 😊
Most meg ezt írja.
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Szeretnék a multira regisztrálni de amikor rámegyek a registere megadom a steam fiókomat majd ezt írja ki nekem: To create ETS2MP account you must have ETS2 assigned to your steam account. If you have it in your steam library try to check if your profile is public. If it's private make it public and press F5. Mi teendő hogy sikerüljön a regisztráció?
már túlzás, hogy szinte hetente új frissítést csinálnak és egyre élvezhetetlenebb a játék
Azért minden héten nem adnak ki update-eket, és a korábbi 1.14-es frissítés előtt azért nem voltak fps problémák a programmal. Amúgy mint mondtam korábban én is tapasztalom az fps esést, de azért ez nem akkora, hogy a játék élvezhetetlenségére menjen.
Egy olyat kérdeznék, hogy ha még nem jelent meg akkor kb. mikor jelenik meg a skandináv dlc? Sehol nem találtam használható információt (de az is lehet, hogy nem a megfelelő helyen kerestem).
Válaszotokat előre i köszönöm.
Isten nem bottal, hanem VMware.
El lehet játszogatni vagy el lehet játszani nem mindegy.😊
Ha megvettem közel 6ezer ft ért a játékot akkor menjen rendesen.
Tök mindegy mire állítom a felbontást akkor sem nagyon növekszik az fps legyen az 1280*1024 vagy 1920*1080
Sőt minden alapon van akkor sem változik szinte semmit.
Szerintem ezzel az 1.14 el nagyon mellényúltak
Még ezzel a fostalicska géppel is ellehet játszogatni, tessék vissza venni a grafból, vagy valami hiba lesz ott. :\
DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Nagyon elrontja így a játékot
Nem hinném ,hogy ennyire rossz lenne a videó kártyám.
Tény nem egy csúcs a kártya de többet várnék a játéktól
Utoljára szerkesztette: fpurman, 2014.12.01. 19:57:41
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2014.12.01. 19:09:02
Frissítés előtt ment 30-50 között. Városban csökkent csak le 25-28 ra
A videó kártyám GTX 750 2gb
Amd A8-5600k a proci
Utoljára szerkesztette: fpurman, 2014.12.01. 18:49:03