Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy olyat kérdeznék, hogy ha még nem jelent meg akkor kb. mikor jelenik meg a skandináv dlc? Sehol nem találtam használható információt (de az is lehet, hogy nem a megfelelő helyen kerestem).
Válaszotokat előre i köszönöm.
Isten nem bottal, hanem VMware.
El lehet játszogatni vagy el lehet játszani nem mindegy.😊
Ha megvettem közel 6ezer ft ért a játékot akkor menjen rendesen.
Tök mindegy mire állítom a felbontást akkor sem nagyon növekszik az fps legyen az 1280*1024 vagy 1920*1080
Sőt minden alapon van akkor sem változik szinte semmit.
Szerintem ezzel az 1.14 el nagyon mellényúltak
Még ezzel a fostalicska géppel is ellehet játszogatni, tessék vissza venni a grafból, vagy valami hiba lesz ott. :\
DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Nagyon elrontja így a játékot
Nem hinném ,hogy ennyire rossz lenne a videó kártyám.
Tény nem egy csúcs a kártya de többet várnék a játéktól
Utoljára szerkesztette: fpurman, 2014.12.01. 19:57:41
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2014.12.01. 19:09:02
Frissítés előtt ment 30-50 között. Városban csökkent csak le 25-28 ra
A videó kártyám GTX 750 2gb
Amd A8-5600k a proci
Utoljára szerkesztette: fpurman, 2014.12.01. 18:49:03
Egyébként szép beállás!
Utoljára szerkesztette: bunny, 2014.12.01. 13:29:28
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
ha azt is bezárom ugyan úgy megy a steam a háttérben csak nem látni
nekem vmiért nem indul el a steam pedig elvileg fut a háttérben
mit csináljak?
Jó a gép Skrupi !!! 😊
TeamSpeak : ts145.nitrado.net:10050

1. a Multiplayer helyét kell megadni
2. az ETS 2 telepítési helyét
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Utoljára szerkesztette: tutuhawer, 2014.11.30. 12:07:21
Elég elkeserítő, hogy a multiplayer oldalán összekötöm a regisztációt, a megerősítem a rákérdezést, visszaigazolom a megerősítést, jóváhagyom az anyjapicsáját, és akkor telepítem újra , és nem megy. Pedig úgy kéne megcsinálni, hogy az ilyen retardáltak is telepíteni tudják hipp-hopp. Régebben mondjuk soha semmilyen gondom nem volt, pedig szinte az össze MP verzióval játszottam május 1-je óta
Nyisd meg a Documents(dokumentumok) mappát / My Documents / ETS2
és nyisd meg a “config.cfg“, fájlt az F4 billentyű parancsal.
Itt nyomj egy Ctrl+F billenőgomb parancsot és írd be a mezőbe > “uset g_developer” és
“uset g_console” és írd át a “0” “1“ értékre.
A kamera sebességét :
“uset g_flyspeed” 100.0 ” ez nálam “15.0 ”
Majd metsd el a cfg fájlt!
A játékban nyomj “0” és a kamerát a Num8, Num4, Num5, Num6 gombokkal tudod irányítani és az egérrel tudsz körülnézni .
Remélem segít