Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nem használok, sose használtam pótkocsi festéseket, mert nem foglalkoztam vele. Már korábban felvetettem, hogy lehetséges-e, hogy én mindig egy tök fehér pótot húzzak, akárhol veszem fel, míg az AI kamionok tetszőlegest, szokásost? Mennyiből áll megcsinálni egy ilyen megoldást?
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
valahol, hogy ebben a patchben a 3, vagy tobb tengelyes kamionoknak fel lehet emelni kulon, kulon a hatso tengelyeket, leirna valaki, aki tudja a valaszt, hogy melyik gombbal lehet ezt megcsinalni
Nézd meg a billentyűzet kiosztásodban. De azt hiszem alapértelmezetten az 'U' billentyű.
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2014.11.26. 19:13:25

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Nem autózáshoz való szettem van, hanem egy repülésre tervezett Saitek Flight Yoke és egy Rudder pedal, de eddig (76 000 km) tökéletesen működött így is.
Köszi a tippeket előre is.
A tapasztaltabbaktól elfogadok vezetéstechnikai tanácsokat esetleg! :)
Video
PS3 Slim 160Gb AsRock Fatality z87 Killer|Core i5 4570S|CM Hyper 212|ASUS GTX 760 DCUII OC|8GB DDR3 1600MHZ| FSP Aurum Pro gold 750w|
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
a szpemek között megnézted
gmail ,ami mindig biztos egy felhasználó fiók készítéséhez
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.11.25. 19:44:48
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
2 különböző e-mail címen is próbáltam, egyikre se kaptam napok óta aktiváló válaszlevelet.
Ezért kértem volna közvetlen linket.
Francia - Dán fuvar <#smile>#smile>

i7 4790k @4.5Ghz, Hyper 212 EVO, MSI Z97 Gaming 5, Corsair Vengeance Pro 16 Gb DDR3 1600 Mhz, MSI GTX 1070, Samsung 850 PRO 256GB, WD Blue 1TB, Seasonic S12G450 450W, Zalman Z11 Plus
Valaki tudna adni egy linket ahonnan le tudnák tölteni egy Mercedes-Benz MPIV-et ami működik a 1.14.2.2s-el? Nem lelek sehol sem. Köszönöm szépen!
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Az egyben letöltés fizetős ha pedig a 3 elemet külön töltöd le ,ingyenes.
Olyan gondom lenne hogy kreáltam egy bőrt az új daf-ra elméletileg és gyakorlatilag jók a hivatkozások a tobj és mat file-okban.
A régi fajta sii-vel és az újja-al is azt írja a játékban a festések között az icon képnél hogy nem találja a textúrát.
Találkozott már valaki ilyen hibával?
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
Nem enged regisztrálni az oldalra, mert nem küldi az aktiváló levelet.
Előre is köszönöm, ha tud vki segíteni.
Ez eléggé megtetszett, csak sajnos nem működik :/

PS3 Slim 160Gb AsRock Fatality z87 Killer|Core i5 4570S|CM Hyper 212|ASUS GTX 760 DCUII OC|8GB DDR3 1600MHZ| FSP Aurum Pro gold 750w|
Volvo 4, és 5 tengelyes

Utoljára szerkesztette: gomze, 2014.11.25. 11:45:49
ProMods map bugos lett tőle :(
Adviser
Jó fúvarózást :)
Dolgoznak a fiuk ......
TeamSpeak : ts145.nitrado.net:10050
tudom hogy nem Stewen1967 vagyok ,de ezt nem tudom megunni
Route Advisor Mod Collection v2.0
It is because the module which performs UI customization is installed.
Ezt tudja valaki ,hogy hol tudom eltávolítani a rendszerből?
Akkor én is : mikor multizunk ? ezt komolyan kérdem...
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.11.24. 10:52:45
Hungary map for 1.14.x
Hungary map
Ne szedjétek le. Kamu .FAKE !
Map is for Version 1.9.22 !!
Crash on Version 1.14.2 with no mods
Utoljára szerkesztette: Borzas71, 2014.11.24. 08:55:34
mert nem kell hozzá.