Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak egy kérdésem lenne,a TSM map kiegészíti a játék térképét vagy külön kell játszani új profillal?
És melyik jó a 1.15-ös gyári patch hoz?
Mit tanácsoltok miket érdemes fel rakni mod, és skint, re gondolok de nem akarok túlzásokba esni.
Előre is köszi.
R420, CzUKi, Wabidriver, Puhos, <#eljen>#eljen>
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
Wabidriver: Szép munka lett, gratulálok !<#eljen>#eljen>
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
Jó képek <#wow1>#wow1>
Elkészült ets2-be is a Happ-os skinem :
Vélemények jöhetnek
További jó gurit<#integet2>#integet2>
Volvo fh 12 440 "Do not worry about the road, just drive!:D"
Szakadó esőben!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Utoljára szerkesztette: norbee46, 2014.12.22. 14:27:12
ehhez hasonló csak helyette azt írja ki hogy Euro Truck Simulator 2 leállt ...
Utoljára szerkesztette: KamionosItaly, 2014.12.22. 12:59:24
Szerintem egyel bövült a rajongó tábor.
Két napja nyomulok,a fiamat sikerült rábeszélnem ,hogy rakja fel a gépre mert érdekelt.
elkezdtem játszani vele és nem tudtam abba hagyni.Most csak ennyi,de lehet ,hogy lesz egy pár kérdésem, még nagyon kezdő vagyok.
Remélem tudtok majd segíteni.
Előre is köszönöm.
Sok sok boldog Karácsonyt és Boldog Új évet kívánok mindenkinek.
Most megyek vissza még sok sok kilométert kell lenyomnom.
Üdv mindenkinek.
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Akkor nekem volt eddig szerencsém <#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.12.22. 12:18:05
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
se brutál se semmi.
Ez messze nem a tökéletes nem tudom te mivel játszol vagy mit nézel...
00:04:45.516 : <WARNING> Ignoring obsolete attribute 'truck_dealer_exteriors' of unit '.game.data' (of type 'game_data').
00:04:45.516 : <WARNING> Ignoring obsolete attribute 'truck_dealer_exteriors' of unit '.game.data' (of type 'game_data').
00:04:45.516 : <WARNING> Ignoring obsolete attribute 'truck_dealer_interiors' of unit '.game.data' (of type 'game_data').
00:04:45.516 : <WARNING> Ignoring obsolete attribute 'truck_dealer_interiors' of unit '.game.data' (of type 'game_data').
00:04:45.539 : Resources load time: 949ms (11 MB)
00:04:45.539 : Map '/map/europe.mbd' loading started ....
00:04:46.950 : Map successfully loaded.
00:04:46.984 : Map load time: 1444ms (167 MB)
00:04:46.985 : <ERROR> Game state load failed. Game state will be restored from the initial save.
00:04:46.986 : <WARNING> Ignoring obsolete attribute 'reward_bonus_heavy' of unit 'economy.data.storage' (of type 'economy_data').
00:04:46.986 : <WARNING> Ignoring obsolete attribute 'reward_bonus_heavy' of unit 'economy.data.storage' (of type 'economy_data').
00:04:46.986 : <WARNING> Ignoring obsolete attribute 'exp_heavy_bonus' of unit 'economy.data.storage' (of type 'economy_data').
00:04:47.222 : Economy reset - company mismatch
de nem fogok én itt bizonygatni semmit majd egyszer csak elszállsz valamelyik dealernél tudom mert velünk is megtörtént akik régebb óta kicsitt behatóbban teszteltük.
Már van 7000 Km -m az 1.15.1 bétával ,ebből az utolsó 3000km TSM 5.3 -val együtt és még nem fagyott ki sehol a játék .Most ,hogy Meridába (ESP) értem megnézem a kereskedőt ,hogy mit is csinál itt.
GTA V (*.*)
átrágtam eleget az error log -ot ahoz hogy tudjam.
és ezt tudják maguk az alkotók is lehet olvasni.
TSM alkotók
A piros részt kell csak olvasni.
Utoljára szerkesztette: Stewen1967, 2014.12.21. 21:19:08
TeamSpeak : ts145.nitrado.net:10050
A TSM 5.3 tökéletesen működik az 1.15.1 -vel még az említett helyeken sem fagy !!!!
Előbb aktiváltam a TSM 5.3 -at és csak ezután jött a te módod

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
A Brutál egy nyárias időjárás az ehhez való eső és színek, ködök, szmogok, felhők és a skybox, és ennek leprogramozásának összeállításával.
a Satan1990 ezek szerint valami téli mod, amit a gazdája arra próbál összehozni. Nos ha engem kérdezel talán ezt felé kéne jelezni, ugyan is a téli modhoz a fent felsorolt brutálos mutatványban leírt sorrendeket, lépésről lépésre végig kellett volna játszania a mod szerkeztőjének.
(A hó színe pl magában a hópelyhek textúrájában, az idójárás szkriptekben de sok egyéb más helyen is (autamata) leprogramozható.
a másik érdekesség, nyílván azok beállításai érvényesülnek jobban, aki "legalul van" ha az a mod zzzzzzz... névvel kezdödik, ki is üthet sok mindent ami a brutálban optimalizált FPS gyorsaságot textúrákat fény és világításbeállításokat etc.-
Olyan ez mikor egy láma elkezdte fikázni az 1.14-hez írt külső hangerő növelési szkriptemet pl, hogy az szar mert nem működik.
Igazából nem is volt mit írnom rá, mert működik az, de nem érdekel kinél milyen hibákaz generál bizonyos program ami nem is az enyém viszont az enyémet felűlírva kiüti vagy átírja az én beállításaimat majd jön az arc és pl a Brutálra fogva e hibákat szemeteli be pl a topikomat.
Ne vedd magadra, te nem is erről írtál, csak kicsit íronikus voltam és talán valaki a soraim mögé is lát ezután, és egyesével leteszteli a modjait amit használ, és csak utána kevergeti őket mikor már kiismerte az öszeset.
Támpont és fejlesztési segédeszközt is adok hozzá mert karácsony van.
mini konzol bekapcsolása:
aki tesztel is vagy érdekli a menetközbeni hibalehetőség:
config.cfg editálása a következő sorok 0-ról 1-re való átírással:
uset g_developer "1"
uset g_minicon "1"
uset g_console "1"
uset g_fps "1"
A helyzet az ,hogy egyetlen egy hiba van ,az pedig ,hogy amikor esik a hó ,az ablakra eső hó színe sárgára vált akár hogy is aktiválom a kettő.
Előre is köszönöm a segítséget választ!!!
@Hexenking: küldtem privát üzenetet itt az oldalon, kérlek majd nézd meg.
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
A TSM böl jött már valami javított verzió az 1.15.1 hez?
TeamSpeak : ts145.nitrado.net:10050
Azért köszönöm !
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
De az 100%, hogy van benne olyan, csak keresni kell a Fuvar listában.
Utoljára szerkesztette: RiCSi1234, 2014.12.20. 21:10:04
GTA V (*.*)