Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Töki barátom kicsit elhavazott a tartályos melókkal, ezért besegítek neki<#crazya>#crazya> Köszönet jár neki a pótért <#puszis>#puszis>

"Fighting for peace is like fucking for virginity"
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

GTA V (*.*)
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Utoljára szerkesztette: nyuny01, 2014.12.20. 16:33:51
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Szóval a játékmodul opciónak mennie kéne, régebbi mod verzióval nekem is inaktív volt.
ezt a verziót szedtem le.
ahogy nézem ez csak 178 megás.
hol találom a 187 megásat?
Utoljára szerkesztette: BBeno2, 2014.12.20. 12:29:54
Cheat engine ide vagy oda, a feladat nem változik, nem lesz könnyebb, gépkocsit kell vezetni előremenetben jó goyrsan, ügyesen. Nem tudom, talán repülni is lehet vele, a télapós pótkocsival megértem, az OK. 😊)
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Olyan kérdésem lenne hogy a Multiplayerhez letudtátok tölteni a Winter módot ami telepítéskor jön elő?
Mert nekem idő túl lépéssel mindig meg szakad és nem tudom leötleni a Winter módot

Utoljára szerkesztette: Axtros, 2014.12.19. 19:05:47
Egyébként egyáltalán nem fps-igényes, nekem viszonylag gyenge gépem van, és eddig is elég alacsony fps-sel játszottam, de még így is bőven élvezhető maradt, gyakorlatilag semennyit nem vett le.
Ezért kéne valami, ami működik is. 😄

Gyors kaja és indulás tovább :
További jó gurit! <#integet2>#integet2>
Volvo fh 12 440 "Do not worry about the road, just drive!:D"
látom steam-en 3 euró a játék. az a kérdésem hogy erre a steamesre is rá lehet operálni a modokat?
előre is köszönöm.
Nagyon jó képek srácok <#wow1>#wow1>
Egy kép tőlem is, várom hogy hívjanak be lerakni :
További jó gurit!<#integet2>#integet2>
Volvo fh 12 440 "Do not worry about the road, just drive!:D"
/Ha már írta valaki elnézést, nem követem a fórumot csak belebotlottam, és gondoltam megosztom/
\"Nem az a dicsőség ha jó autóval nyersz, hanem ha a gyengével is ki mersz állni.\"

Hexenking, Töki, Norbee, Szabi, kamionos26 - <#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: hotwheels, 2014.12.18. 22:57:58
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
[/url]
Szép gépek/képek
Utoljára szerkesztette: kamionos26, 2014.12.18. 19:01:36
Német-Lengyel Határ.

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Szép képek/gépek mindenkié <#eljen>#eljen>
Ha nehezen is, de nekem is megérkezett az új DAF.

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173