52664
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • PetiM44
    A Gold Editionben benne van az alapjáték, és a Going East DLC is, ez utóbbiban van benne Magyarország Budapesttel és Debrecennel. Elméletben két kódnak kell lennie a csomagolásban, az enyémben is kettő volt.
  • Szabi #46333
    naja, sokat változott az irányítás, de szerintem sokkal jobb lett :-)
  • gyo76zo
    Ez tartalmazza ,,Irany kelet,,(Budapest, Debrecent)? 1vagy 2 kod van a dobozban? Koszonom a valaszt.
  • Axtros
    22:45
  • smog15
    Steam-be aktiválod a kódot és elkezdi letölteni a játékot.
  • gyo76zo
    Euro Truck Simulator 2 Gold Edition CD Key - Cod Steam(Media Galaxy boltban lattam) .Ez hogy mukodik? Letoltom az ETS2 hivatalos oldalrol a jatekot es az boltbol megvasarolt kodal aktivalom a jatekot vagy Steam-rol kel letolteni?.
  • smog15
    Érdekes lett vezetni olyan mintha alulkormányzottak lennének a kamionok legalábbis többet kell tekerni a kormányon szerintem, meg írták is, hogy most már mindegyik kamion kormánya 900 fokot fordul gondolom ezért, na meg a tempóból is vissza kellet venni a kanyarokban.

Pár kép:

Utoljára szerkesztette: smog15, 2015.04.20. 14:26:36
  • maujuri #46327
    Axtros, hol nem néztem körül? Írd meg légyszives a felvételen hány percnél van az ominózus tettem. Köszönöm.
  • szaboz80
    HUN-ITA A legújabb szerzeménnyel. Még van mit dolgozni rajta, de idővel alakul.
  • Axtros
    Azért kanyarodás előtt nem ártana kinézni oldalra is. :)
  • maujuri #46324
    Praha-Frankfurt között 1.17 patc-el.
  • Axtros
    Ez velem már elég sokszor előfordult, de a rekordom Algírban volt (TSM Map), ahol a nagy hídon fogyott ki az üza - mivel nem tankoltam EU-ban, az arabok olcsóbbak - így kicentizve a hídtól gurultam le a kútig. (Ott mondjuk még volt egy lámpa is egy jobb kanyarral, de sikerült.) :)
  • Bazsio
    De amikor azt írja hogy 200 m akkor az nem 200 hanem 4-5 km.Ezt én még rég figyeltem meg, kíváncsi voltam és a számláló állt 79 200 m-es táblánál majd mire beértem a kijáratig már 82 volt a vége.
  • fuszhi
    Én például a mondó lennék úgy készíteném el a játékokat vagy ha úgy tetszik szimulációt a cégek helyében hogy kiadnék egy programot és szétnéznék jó alaposan milyen módolgatásokat hajtanak végre az általam kiadott terméken. Így legközelebb mikor előrukkolok valamivel meghagynám a kamion típusokat csak bővíteném, azt is bővíteném a pótkocsik lerakati helyét ,és akkor nem hatszáznégyféle programot kell a felhasználónak telepítenie. Amikor kiadják az Amerikán truckot jó benne hogy ott a többféle lerakati lehetőség ám, ott az ember nem használhatja az általa megszokott többi kamion típust is. Akkor legalább az Euro Truck szimulátor hoz kiadhatnának többféle lehetőséget a pótkocsi lerakásához. Mindegy. Ha van erről valakinek véleménye elolvasnám.
  • fuszhi
    Üdv képzeljétek sokat halogattam a tankolást, és egyik alkalommal kifogyott az üzemanyag. :) Lássatok csodát - Jaj mondom ne ! ! ! Látom a lendület viszi a kamiont , de mondom tuti nem érek benzinkutat. Egyszer csak látom 500m, na mondom tuti nem gurul odáig, majd látom 200m már kezdtem hinni, aztán végül úgy tűnt elgurul a kútig és, és végül már arra összpontosítottam hogy a féket jól használjam mert ha időnek előtte túl sokat nyomok akkor is, ha túl későn nyomok akkor is, mit se ért hogy elgurult a kútig a szekerce. A képen a régi vassal amit oda adtam egyik hű alkalmazottamnak épp viszem a mézet :)))))))))
    Utoljára szerkesztette: fuszhi, 2015.04.19. 12:34:51
  • Axtros
    Egyébként a DAF új hangjának egyszerűen az a baja, hogy nem lehet belőle kihallani a motor fordulatszámát. Egyszerűen nincs - vagy csak nagyon gyengén - hangszínt szabályozás, amely egyenesen arányos lenne a motor fordulatszámával. Remélem ez a végső verzióban nem így lesz és javít rajta az SCS.
    A többi javítás és fejlesztés amúgy jó, és már nagyon kellett.
  • Vektor015
  • Lack
    Valami nem stimmel a belső nézettel, a műszerfal részletessége miatt akadozhat a játék, főleg városban. Kilépve külső kameranézetbe minden ultrán 400%-os rendereléssel, 1920x1080-ban nem akad, beülve a fülkébe diavetítés.
  • Bazsio
    Értem kösz.
  • szaboz80
    Én is épp most cseréltem le a Scania-t egy ilyen gépszörnyre... Kíváncsi vagyok rá :)
  • akos25
    Új gép:

• szufy
    Köszönöm szépen az infót! :)
  • Szabi #46312
    jé, az AI még az új pótokat is használja :D
  • Axtros
    Egyébként ez eddig mindig is így volt, a TSM Map némi idővel később mindig kiadta egy-egy update után a saját új verziójukat, amelyekbe főleg csak korábbi hibák javítása, illetve az új verzióval való kompatibilitást oldották meg. De ezt mindig csak a már végleges update után tették meg, mivel a beta még nem végleges, és sok minden változhat benne. De ha egyszer kiadtak már egy update végleges változatát, akkor utána a TSM is kiadta a térkép új verzióját.
    De addig meg mindig színes hátéren vastag betűkkel kiírják, hogy a jelenlegi TSM verzió még nem kompatibilis az új update-el. Lehet, hogy elfut vele - ha nincsenek olyan fejlesztések benne - de nem garantálják.
  • Axtros
    A patch-ek ingyenesek, a DLC-k (jelenleg az új Skandináv csomag) fizetős(ek). A sima update-eket mindenki letöltheti magának mint eddig, tehát ezt az új 1.17-et is. A DLC kiadási dátuma és az 1.17-es patch megjelenésének közelsége csak az "így jött ki kategória", technikailag nem lesz átfedés a kettő között, tehát akinek nincs meg a DLC, attól még a 1.17-es csomag javításait és fejlesztéseit megkapja, ha letölti magának - már amikor végelegesen megjelenik, mert jelenleg csak beta van a steam-en.
  • Szabi #46309
    egy kicsit elkezdtem játszadozni a szöveges fájlokkal.. ez pl. az egyik új skandináv ponyva :)
  • PetiM44
    Az is frissíthet majd, aki nem veszi meg A DLC-t.
  • szaboz80
    Az oldalukon írták, hogy nem megy! Én ezért nem upgradeltem. Dolgoznak rajta és lesz majd hirdetmény, ha kész...

Hivatalos oldal
  • LiTTLee
    Má most küldhetnéd :D :D
  • Bazsio
    De akkor a későbiekben úgy lesz megoldva hogy van ingyenes patch és Dlc??Vagy úgy lesz hogy akinek nem lesz DLC az nem patchelhet tovább??
  • Axtros
    A 1.17-ben a grafikát szépen fejlesztették, bár kissé erőforrás igényesebb lett, mint volt, de ez azt hiszem még bevállalható, talán még a végleges előtt javítanak rajta némi optimalizációval. A DAF hangját viszont nagyon elrontották. Az valahogy halkra és "nyomottra" sikerült. Pedig elvileg egy igazit vettek fel, de szerintem ezen még azért kellett volna digitálisan finomítani. Ez így nem túl élvezetes. A többi kamiont még nem próbáltam ki, de talán még a Volvo lett fejlesztve. Azt majd a hétvégén megnézem.
  • szufy
    sziasztok! olyan kérdésem lenne most 1.17 patch van fent a gépemen ha letöltöm a truck sim mapot akkor működni fog vele? mert sajnos a pro mods nem megy! :( Ja és ha futna kell-e új játékot kezdenem. Előre is köszi!
  • Lack
    Találkozott valaki olyan hibával, hogy szervízben nem lehet javíttatni? Amikor belépnék a javítás részbe, hibaüzenet nélkül kidob az asztalra. Modok nncsenek bent.
  • siplace2
  • worldoftruckhun
    skacok
    raktam be egy kamion típust,csináltam egy új profilt is és mentem annyi gyorsfuvart,amennyit kell (hogy tudjak venni saját kamiont) még kölcsönt is vettem fel,nos akartam saját kamiont venni de valamiért nem tudok pedig meg rá a keretem és most is csak gyorsfuvarokat tudok vinni...
    mi a hiba? nem értem... valakinek valami ötlete esetleg? köszönöm a segítséget előre is
  • Szabi #46299
    rá kell festeni :D
  • szaboz80
    GRE-HUN. Végre hazatérek :)
  • tothbalu99
    Sziasztok! Egy újabb kérdésem lenne. Tudna esetleg valaki abban segíteni, hogy Scaniára hogyan lehetne cég logót rárakni? A válaszokat előre is köszönöm
  • Volvo fh12
    Köszönöm! :)
  • maujuri #46295
    Sajnos akkor nem, de próbáld beregisztrálni a steamon. + játék hozzáadása klikk. majd termékkulcsot add meg.
    Utána ha szerencséd van szedheted. majd mikor telepítette a steamben ets2 ikon jobb klikk és tulajdonságok. Felül Béták fül, és azon belül Public béta 1.17.