Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Media Markt-ban most karácsonyi akcióban 34 ezerért adták.
Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!!!:)
Az összes modot a C/Felhasználók/felhasználónév/Dokumentumok/Euro Truck Simulator 2/mod könyvtárba kell bemásolni, utána pedig a játékban a profilodnál be kell kapcsolni. A modok egy (elég nagy) része sajnos olyan, hogy ha kivetted, akkor nem biztos, hogy minden működni fog utána, a TSM-et ilyen szempontból nem próbáltam még, de például ha a mod által berakott városokban is volt garázsod például, az biztosan fog gondokat okozni.

A játékmodul részhez nem kell nyúlni, azt csak akkor kell átállítani, ha a magyar mapon akarsz játszani.
A területi sablonokkal pedig csak a mértékegységrendszert tudod beállítani, tehát hogy milyen pénznemet, sebesség- és távolságegységet, illetve űrmértéket (üzemanyaghoz) használjon.

Az amerikai kamionok pedig azért vannak, mert egyrészt a játékosok egy része modokat használ, hogy amerikai kamionokkal is tudjon menni, másrészt pedig az SCS készíti az American Truck Simulatort is, amely a nevéből adódóan Amerikában (Kaliforniában) fog játszódni.
Köszönöm a gyors reakciót Axtros és Carl Davies ! Folytatnám is akkor a kérdés sorozatot.

TSM mappot hova kell berakni hogy működjön? Ha ki szeretném venni akkor pedig csak kitörlöm onnét ahová betettem? Netán újra kell rakni a játékot hogy minden visszaálljon?
Multiban az alkalmazottaim nem dolgoznak?
Új profil készítésnél van egy olyan panel hogy Játékmodul és alapból Európa van ott és nem enged más opciókat kiválasztani mert le van zárva. Ez miért van?
A másik érdekesség hogy bemegyek a beállításokhoz azon belül a játékmenetbe belépek és legalul van olyan hogy területi sablonok és ugye ott van hogy Kontinentális Európa, Egyesült királyság és az USA. Ezek csak a mértékegységekre vonatkoznak? Mert én ettől azt várnám hogy bedob egy USA térképet és ott tudok játszani.. Ezt azért várnám el mert én steamen keresztül játszom és mostanság látom hogy amcsi kamionokat tesznek ki meg játékon belül is látom a híreknél. Ezek csak tervek lehetnek vagy micsoda?
jutiput
Békés, Boldog "baleset mentes" Karácsonyt és sikerekben gazdag Új Évet kívánok mindenkinek! Üdv.<#integet2>

Szép napot ha már volt kis ajándék és lenne aki elvinné dobjuk már össze a pénzt egy DFGT re. :) tutti nagy öröm lenne a srácnak.
Boldog karácsonyi ünnepeket mindenkinek.
Boldog karácsonyt mindenkinek!<#vigyor2>

Elsőnek arra lennék kíváncsi hogy itt mindenki multizik?

Sokan igen, a legtöbben ki is próbálták, de vannak, akik csak single-ben játszanak, főleg a módok miatt, na meg azért, mert a multinak is megvannak a maga problémái. De az kétségtelen, hogy ki kell próbálni. Szerintem a legtöbben így is, úgy is játszanak, mikor kinek mihez van kedve.

Másodszorra pedig az érdekelne hogy mindenki rommá modolja a játékot?

Általában csak annyira, hogy mindenkinek a saját kedve szerint működjön / jelenjen meg a "kicsi" világa. Festések, konfigurációk, kiegészítők, stb. terén azokat érdemes csak használni, amely ténylegesen tettszik vagy hasznos, de ez szintén mindenki maga dönti el.

Harmadszorra pedig arra hogy mi az a TSM? OS?

A TSM egy térkép mód, amely kibővíti az eredeti térképet, mára már igen nagy területekkel (országokkal). Ennek is vannak hiányosságai - mint mindennek - de sokan szeretik. Ráadásul több más térkép mód (Russia Map, Romania Map) kompatibilis vele, tehát úgymond ezeket "össze lehet kapcsolni" egy még teljesebb Európa térképpé. A multiban csak az eredeti, illetve a hivatalos DLC-(k) által kínált térképen lehet játszani. (Jelenelg még csak a Going East van, mint bővítése, a Skandináv DLC megjelenése még bizonytalan.) Ami azért elég hiányos egy Európa méretű térképhez képest, a TSM ezt próbálja meg pótolni, igen sikeresen, gyakorlatilag már a program megjelenése óta.
A TSM Map innen tölthető le, a legújabb 1.15-ös patch-hez.

De a TSM-nél talán még sikeresebb - főleg a hazaiaknak - a Hungary Map, amely innen tölthető le.
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2014.12.24. 10:09:44
Helló!

-Én nem multizok.
-Csak a TSM map, meg 3 kamion van modolva.
-A TSM az kiegészíti az alap térképet. Az OS az meg gondolom az operációs rendszer. (Operating System)

És végül Boldog Karácsonyt mindenkinek. :D

(Egyébként nem szét modoljuk, csak komfortosabbá tesszük :D)
Utoljára szerkesztette: Carl Davies, 2014.12.24. 10:07:00
Sziasztok. Boldog karácsonyt mindenkinek !

Új gyerek vagyok itt. Át akartam olvasni hogy eddig mik történtek itt de 1000+ oldal elég húzós. Röviden magamról annyit hogy Horváth Martin a becsületes nevem és a 20. életévemet töltöm Zala megyében Nagykanizsán. Bocsánat a hülye kérdésekért. Ami másnak már lehet teljesen alap az nekem még ismeretlen.

Elsőnek arra lennék kíváncsi hogy itt mindenki multizik?
Másodszorra pedig az érdekelne hogy mindenki rommá modolja a játékot? :DDD
Harmadszorra pedig arra hogy mi az a TSM? OS?

Így kezdésnek ennyi. : )

Boldog Karácsonyt Minden Kamionos Kollégának! <#wave>

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

norbee46

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

Nesuten
Our Christmas gift for you - TSM Map for patch 5.3.1 for patch 1.15.x

Like Franz Beckenbauer would say: "Ja is' denn scho' Weihnachten" (Is it Christmas already?)

At ours it is because we provide our TSM Map 5.3.1 for the patch 1.15.x today.

So you can cruise around our map during the holidays.

The whole team of TSM wishes a lot of fun!

Download:

https://bitly.com/bundles/thomastsm/W

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Játék, amit azért nem árt, ha komolyan veszel. :)
sure
Félreérted, csak azt tesztelik, hogy van-e már az adott patchben vizuális törés megjelenítése!

Mert vannak, akiknek az ETS2 egy játék, nem a valóságot véresen komolyan lemodellező szimulátor.

Íme még egy kis ütközés fétis

Utoljára szerkesztette: sure, 2014.12.23. 20:22:53

Isten nem bottal, hanem VMware.

SimaSuna
Basszus, ha tudom, szívesen segítek én is!
Le a kalappal előttetek! :)
Nesuten

http://www.youtube.com/embed/dpDkbq4ok94

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Wabidriver
Nem kötözködés!!! De elmondanátok, hogy milyen értelme van ezeknek a borulós meg balesetes képeknek?? sajnos a játék fejlődik de ez nem mondható el a topicrol <#rinya>..... ets1 nél annó sokkal jobb képeket lehetett látni pedig itt adotabbak a lehetőségek a jó képek készítésére

Volvo fh 12 440 "Do not worry about the road, just drive!:D"

Ricsi234
Valaki segítsen pls.
Ugye van a Jele Schouwstra Combo, de a pótot nemtalálom seholse. a pótkocsi böngészőbe benne van(cn_jelle) néven de, a fuvaroknál nem jeleníti meg nekem.Miért?

nyuny01
Ez nagyon szép kezdeményezés! <#worship>

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Nemrégiben én is hasonlóképp jártam... <#taps>
norbee46
Szép! Le a kalappal a segítők/adakozók előtt!

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

RiCSi1234
Kótai Zoltánt talán nem kell itt bemutatni. Csináltak egy kis aranyos dolgot. :)
Kellemes Karácsonyt mindenkinek. :)
http://www.youtube.com/embed/7_ZOx5zsz-Q

GTA V (*.*)

tutuhawer
ilyennel é nmég nem találkoztam, nem is emlékszem ilyenre. Ez ugye akkor van, amikor a játékverzióban módosítás van, akkor lemondja a fuvarodat és visszadob a keződvárosba. Érdekes probléma,egyelőre nincs ötletem

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

nyuny01
Köszönöm, már csak egy Scania kereskedést kell kerítenem, azt hittem azt már fedeztem fel, de mindent a maga idejében. <#worship>

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Külön kamionként rakja be. Letöltöd, aztán berakod a Dokumentumok/Euro Truck simulator 2/mod mappába. Aztán belemész a profil szerkesztése menübe, és bepipálod. Így ott lesz valószínűleg az egyik Scania kereskedésben.
KamionosItaly
és amúgy a második amit ki szokott írni
KamionosItaly
köszi szépen megpróbálok egy steam újra telepítést és nem ősrégi a gép az egyik 3 éves a másik fél . Mod nincs a 1.15 elötti profilok mappáit kitöröltem.
nyuny01
Tudnátok abban segíteni hogy hogyan tudom ezt magaménak varázsolni? Itt is valamelyik gyári kamion helyére kerül amit meg kell vásárolnom?

RiCSi1234
Azt veszem észre, hogy nálam most van a párzási időszak.. <#boxer>

GTA V (*.*)

sure
Látom írtad, nincs mod telepítve. Bár láttunk már itt varón karjút...

A C:\Users\juzernev\Documents\Euro Truck Simulator 2 könyvtárban a régi patchek profiljai le vannk mentve .bak végződésű könyvtárakba, ha minden kötél szakad, estleg az update előtti pofil visszaállítása segíthet.

Lehet, hogy a Steam klienssel van gond, lehet, hogy csak egy manuális update vagy csupán a Steam kliens újrainstallálása segít.

sure
Gondolom ez , vagy ez az összeomlási üzenet. Szinte biztos, hogy valami mod kavar be, ami vagy a játék verziójával, vagy másik moddal nem szereti egymást. Én konkrétan most direkt elő tudtam idézni egy ilyet az ETS2 1.14-es patch alatt egy korábbi verziós TSM map profillal.

Ha arra a másik gépre is feltetted ugyanazokat a modokat, akkor mind kikapcsolása, és egyenként visszakapcsolgatva megnézni, melyiknek az aktiválásakor dob ki asztalra.

Ha nincs fenn semmi mod, akkor meg lehet, hogy valami hardverillesztő (driver), pl. videokártyáé, nincs jól telepítve, vagy ősrégi verziójú.

Értem. Most szedtem le inkább egy Kenworth k100-ast. Elég jó kis modot találtam, szép a hang is benne.
Szia.

Régebben mentem csőrös amerikai gépekkel és akkor egy modot kellett használni, ami eltüntette a sorompókarokat, mivel nem lehetett ráállni a zöld jelre.

Most ezt hajtom éppen, ami nem amerikai, de csőrös. 1.15-ön remekül működik és eddig egyetlen kapunál se volt gondom vele.

Scania T Mod v1.5.1 for ETS2 version 1.15 by RJL

http://forum.scssoft.com/viewtopic.php?f=35&t=151394
Utoljára szerkesztette: kukubenko66, 2014.12.22. 22:56:13

\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"

Kösz!!!
Hali! Csőrös kamionnal hogyan lehet boldogulni? Már rég gondolkozom valami amerikain, csak ugye azok nem európára lettek tervezve. :S
KamionosItaly
Hali . Egy másik gépre ami 68 bites felraktam ott is ugyanez ... Esetleg így van ötleted ?

Sziasztok! A multi amikor kilépek direkt dob mindig vissza a kezdővárásomba és mondja le a fuvart ha van? <#confused>
Ricsi234
Világosba is kérünk képet hatha megtudjuk állapítani pontosan hogy ki is ez.

A neve : Dóri és ha nagyon akarod előásatom... de nem olcsó mulattság :)

norbee46
Szivesen! <#kacsint>

Map-ból még tudom ajánlani ezt
Regizni kell! Én most ezen nyomom. Jelenlegi verzió 1.83 és kompatibilis 1.15-el.
Utoljára szerkesztette: norbee46, 2014.12.22. 20:41:33

Köszönöm.
Előbb tényleg körül nézek.
Tudnám a számát felhívnám!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Wabidriver
Köszönöm szépen, nagyon szép scania <#wow1><#wow1>

Érkezés a lerakóra :

További jó gurit <#integet2>

Volvo fh 12 440 "Do not worry about the road, just drive!:D"

Jó gép! <#eljen>

Hexenking
sziasztok , valaki használt itt zmodeler 3-mat?

TeamSpeak : ts145.nitrado.net:10050

norbee46
Szia!
1.15-höz még nincs TSM map. Hogy milyen modokat érdemes felrakni? Mindenkinek más az igénye. Én azt tanácsolom hogy itt
nézz körül és válogass kedvedre. Remélem tudtam segíteni.