Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én most ezt tettem be TSM mellé:
http://ets2.lt/en/russian-rus-map-v-1-5-1-14-xx-1-14/
Mondjuk nekem a Just Play map nincs bent, de próbáld meg.
nyuny01
Valakinek ötlete hogy miért nem látom a TSM-mapot játékon belül? Új profillal próbálom de nem akar összejönni.

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Helló mindenkinek. Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy egy olyan map kombóhoz, hogy alap ETS2 map+Going Eset+TSM (a legfrissebb)+Just Play Map lehet-e még valamilyen térképet stabilan hozzáfűzni, és ha igen lnket tudnátok-e hozzá adni.
Válaszotokat és segítségeteket előre is köszönöm.
Ez nyilvánvaló, hogy hosszabb művelet a játékban is bár annyit meg lehetne oldani hogy pl. nyomsz egy I-t majd G és Numerikus 2 vagy ilyen billentyűsorozattal, és máris jobb volna.
RiCSi1234
Érdekes, hogy ami a játékban abból áll, hogy nyomsz egy T-betűt (már akinek arra van még állítva a pót le, és felvétele.) , az a valóságban kicsit jobban elhúzódik. Ilyen oktató videó jelleggel belinkelem, mégis csak ilyenekkel megyünk nap mint nap. :P
http://www.youtube.com/embed/8isRuNgGFaE

GTA V (*.*)

Szia!

A grafikai modok, így például a Brutal Environment illetve a téliesítő modok általában nem működnek együtt egymással sajnos. Vagyis egyszerre nem igazán célszerű engedélyezni őket a profilodban, vagy csak az egyiket használod, vagy csak a másikat. Térképekből én személy szerint amióta játszom a játékkal (kb. fél éve), csak az alap térképet használom, de ezen kívül sokan használják még a TSM nevű mapot, illetve ha erős géped van, akkor a Hungary Map-ot is tudom ajánlani. Ez utóbbi viszont nem kompatibilis az alap térképpel, vagyis új profilt kell kezdened hozzá, és ezzel a mappal csak Magyarországon fogsz tudni vezetni (igaz, az viszont sokkal részletesebb lesz, mint az alap Európa).
Sziasztok!

Néhány napja a Steam-ről tulajdonosa lettem ennek a remekműnek. Van egy G25 kormányom, az Assetto Corsa-t szoktam nyúzni, de ez a játék valami csodálatos. Tiszta relax számomra! :) Szeretném megkérdezni, hogy milyen módokat érdemes feltenni. A Going East és a High power cargo pack dlc-k vannak meg.
Pl láttam ezt a ETS2 Brutal Environment HD+Sound Engine Gold Premium módot. (szerintem a gépem elég erős) Érdemes feltenni? Vagy láttam van hozzá Winter mód is. Az sem lenne rossz, ha már idén havat nem láttunk. Illetve azt szeretném még megkérdezni, hogy ezek a módok kompatibilisek egymással? Pl az előbb említett két mód együtt is tud futni, vagy külön külön kell valahogy kiválasztani? ill még a térképekkel kapcsolatban is érdekelne, hogy ajánljátok használni az alap játékon kívüli térképeket, vagy egyenlőre bőven elég az ami alapból benne van a játékban. Tudom ez így most hirtelen sok(k) egyszerre, de Ti már biztos tapasztaltak vagytok minden téren a játékkal kapcsolatban.
Üdvözlettel,
Zozzer
Utoljára szerkesztette: Zozzer, 2014.12.27. 12:59:20
akos25
Szép kép! :-) Am milyen grafikai módosítást használsz?

skacok
megszeretném venni a karácsonyi festést Steam-en erre ezt írja ki:
A számlázási címed láthatóan nem felel meg jelenlegi országodnak. Fordulj segítségért a Támogatáshoz, vagy válassz a jelenlegi címedhez regisztrált fizetési módot.

miért van ez? valaki tudna ebben segíteni?
nem bírom emiatt a hiba miatt megvenni :(
Nesuten

http://www.youtube.com/embed/dMtZjAuSXV4

http://www.youtube.com/embed/GAovAXMM7ss

2

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

dutchvictor
Sziasztok!

Van olyan mód, amely megmutatja a hiányzó felfedezetlen szakaszokat a térképen? Találtam egy régebbi mod-ot rá, de az nem kompatibilis már sajnos a jelenlegivel. Köszönöm előre is :)

Igen az lehet mert idő közben már ki osztottak egy párat.
Köszi
nyuny01
Én ugyanúgy kapom a büntetéseket, lehet kifogtál egy-két szakaszt... vagy minimálisan lépted túl a sebességet.

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Sziasztok!!
Feltettem a Brutal Environment HD + Sound engine Gold Premium ot, és azt vettem észre hogy nem büntet gyorshajtásér lehetséges?
norbee46
Carl Davies használta is.<#kacsint>

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

Szerintem sokkal egyszerűbb lenne ha használnátok a válasz gombot.Én most azért nem tettem mert mindkettőtöknek írtam.
Én? Kalee-nak. Miért? Hülyeség? XD
Ezt kinek írtad? <#wow1>
Ha kanyarban motorfékezel mondjuk, akkor a pótkocsi kitolja a traktor farát. Ha van pótkocsi fék, akkor a pót is fékeződik, így nem tolja el a traktort.

Egyébként ez magától működik? Vagy valami gombhoz van hozzárendelve? -mert a beállításokban nem találkoztam vele.
Sziasztok, rég írtam, idő közben be adta a kulcspt a Black Amber ezért ezzel a karácsonyi ajándékkal repesztek tovább...

<#finom>
Hexenking
Szia akkor nekunk beszélnünk kell :) van nekem is 2.2.6 om csak nem igazán ismeri a ets 2 t.

TeamSpeak : ts145.nitrado.net:10050

R420
Zmodeler 2.2.4-től fölfele is lehet konvertálni a játékba. Én is azzal csinálom a dolgaimat.

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

Hexenking
Szia elméletben tudok segíteni.
Gyakorlatba már nem ,sajna már nincs liszenszem a zmodeler 3 hoz.

kalee
Sziasztok!

Valaki azt árulja már el nekem, hogy a pótkocsi féknek mi értelme van?? Én még semmilyen hasznát nem vettem észre, vagy eleve csak gyári póttal működik, mert én nem is azzal próbáltam mondjuk!?

Más:
Pót konvertálásában ki tudna nekem segíteni? Lenne egy két GTS-es pótkocsim, amit át szeretnék hozni ETS2-be, persze ha valaki segít, akkor egy - két pótot neki is odaadnék <#wink> !

Köszi
Mindig a program adott verziójához vannak igazítva, és update-elve az egyes addon-ok. A programot steam-ről, vagy at ETS hivatalos vebhelyén tudod frissíteni, az addonokat pedig a letöltő weboldalakon találod meg. Például:ets2.lt
zsee69
Póz.. :D

Euro Truck Simulator 2 Nick: zsee69(HUN) World of Truck page: https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=278300

TSM-et most is használom. Ezt a két mapot meg megnézem majd. Köszi.
hotwheels

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

TSMMap-ot ajánlom, van benne több hegyes szerpentines rész, pl. görögben. Hozzácsaphatod a Rusmapot illetvve a Ro Map addont is.
Van olyasmi map, ami változatosabb,több hegyes, szűkös rész van benne? És meglévő profilhoz hozzá lehet rakni.
Kösz
És hol tudom frissíteni,most 1.15.1 a játék,szedtem hozzá térképet és különböző mod okat.
Azok jók lesznek ha frissítek?
Sok mindent hozzáadtak az elmúlt update-ek a programhoz. A frissítések igaz, hogy rendszertelenül jönnek, de általában mindig adnak valamilyen többlet tartalmat a programhoz.
Köszi!
Most vettem a játékot és már új frissítés kell?
Mit adnak ezek a játékhoz,mert ha nem muszáj akkor nem is töltöm le őket.
R420
Készülünk lassan az utolsó menetre <#hawaii>,

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

CB: Kis Lámpás Jimy

TSM4.scs, TSM_Map_4_5_9_map.scs, TSM_Map_4_5_9_def&mat.scs. ez a gond friss verzió kell!
Békés boldog karácsonyt mindenkinek!

Nesuten
keresd a frisseket az ETS2.LT oldalon

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Sziasztok!
Tudna valaki segíteni, az a problémám hogy letöltöttem a Steam röl a játékot.
Pontossan ezt a verziót:
Euro Truck Simulator 2 - Christmas Bundle
5 elemet tartalmaz: Euro Truck Simulator 2, Euro Truck Simulator 2 - Christmas Paint Jobs Pack, Euro Truck Simulator 2 - Going East!, Euro Truck Simulator 2 - High Power Cargo Pack, Euro Truck Simulator 2 - Ice Cold Paint Jobs Pack
A kérdésem hogy van a mod mapában mégy mod de csak egyik müködik ha bekapcsolom a többivel hibát jelez.
Ezel müköik zz_fix_danmarksigns.scs
a többivel nem tölt be, zzzzFirmenmod_TSM4.scs, TSM_Map_4_5_9_map.scs, TSM_Map_4_5_9_def&mat.scs.
Mi lehet a gond.
Előre is köszi a segítséget.
Nesuten

http://www.youtube.com/embed/it6ximYgAL4

maujuri
Boldog, békés karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek.

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

Boldog Karácsonyt és Boldog Új évet kívánok minden kollégának!!!!
norbee46
Boldog békés karácsonyi ünnepeket kívánok a fórum minden tagjának!

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

Misuka963

Kellemes ünnepeket kollégák ! :)

Nagykarácsony éjszakáján,
Jézus születése napján,
ma örvendjünk, ma vigadjunk,
ma született kis Jézusunk.
Jézus ágyán nincsen paplan,
megfázik a kis ártatlan.
A szemei könnyedeznek,
a könnyei esedeznek.
Feljött már a hajnalcsillag,
keljenek fel, kik alusznak!
Vidám szellők lengedeznek,
az angyalok énekelnek.
Utoljára szerkesztette: Misuka963, 2014.12.24. 16:42:43

Újévet nem szilveszterkor kell kívánni? :D
Boldog karácsonyt és balesetmentes, boldog újévet kívánok minden kollégának!!

Mindenki <#eljen><#eljen>
Nesuten

Hexenking
Boldog karácsonyt és fuvarokban gazdag boldog újévet minden kedves fórumozónak !!