Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://ets2.lt/en/russian-rus-map-v-1-5-1-14-xx-1-14/
Mondjuk nekem a Just Play map nincs bent, de próbáld meg.
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Válaszotokat és segítségeteket előre is köszönöm.
GTA V (*.*)
A grafikai modok, így például a Brutal Environment illetve a téliesítő modok általában nem működnek együtt egymással sajnos. Vagyis egyszerre nem igazán célszerű engedélyezni őket a profilodban, vagy csak az egyiket használod, vagy csak a másikat. Térképekből én személy szerint amióta játszom a játékkal (kb. fél éve), csak az alap térképet használom, de ezen kívül sokan használják még a TSM nevű mapot, illetve ha erős géped van, akkor a Hungary Map-ot is tudom ajánlani. Ez utóbbi viszont nem kompatibilis az alap térképpel, vagyis új profilt kell kezdened hozzá, és ezzel a mappal csak Magyarországon fogsz tudni vezetni (igaz, az viszont sokkal részletesebb lesz, mint az alap Európa).
Néhány napja a Steam-ről tulajdonosa lettem ennek a remekműnek. Van egy G25 kormányom, az Assetto Corsa-t szoktam nyúzni, de ez a játék valami csodálatos. Tiszta relax számomra! :) Szeretném megkérdezni, hogy milyen módokat érdemes feltenni. A Going East és a High power cargo pack dlc-k vannak meg.
Pl láttam ezt a ETS2 Brutal Environment HD+Sound Engine Gold Premium módot. (szerintem a gépem elég erős) Érdemes feltenni? Vagy láttam van hozzá Winter mód is. Az sem lenne rossz, ha már idén havat nem láttunk. Illetve azt szeretném még megkérdezni, hogy ezek a módok kompatibilisek egymással? Pl az előbb említett két mód együtt is tud futni, vagy külön külön kell valahogy kiválasztani? ill még a térképekkel kapcsolatban is érdekelne, hogy ajánljátok használni az alap játékon kívüli térképeket, vagy egyenlőre bőven elég az ami alapból benne van a játékban. Tudom ez így most hirtelen sok(k) egyszerre, de Ti már biztos tapasztaltak vagytok minden téren a játékkal kapcsolatban.
Üdvözlettel,
Zozzer
Utoljára szerkesztette: Zozzer, 2014.12.27. 12:59:20
megszeretném venni a karácsonyi festést Steam-en erre ezt írja ki:
A számlázási címed láthatóan nem felel meg jelenlegi országodnak. Fordulj segítségért a Támogatáshoz, vagy válassz a jelenlegi címedhez regisztrált fizetési módot.
miért van ez? valaki tudna ebben segíteni?
nem bírom emiatt a hiba miatt megvenni :(
2
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Van olyan mód, amely megmutatja a hiányzó felfedezetlen szakaszokat a térképen? Találtam egy régebbi mod-ot rá, de az nem kompatibilis már sajnos a jelenlegivel. Köszönöm előre is :)
Köszi
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Feltettem a Brutal Environment HD + Sound engine Gold Premium ot, és azt vettem észre hogy nem büntet gyorshajtásér lehetséges?
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
Egyébként ez magától működik? Vagy valami gombhoz van hozzárendelve? -mert a beállításokban nem találkoztam vele.
<#finom>#finom>
TeamSpeak : ts145.nitrado.net:10050
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Gyakorlatba már nem ,sajna már nincs liszenszem a zmodeler 3 hoz.
Valaki azt árulja már el nekem, hogy a pótkocsi féknek mi értelme van?? Én még semmilyen hasznát nem vettem észre, vagy eleve csak gyári póttal működik, mert én nem is azzal próbáltam mondjuk!?
Más:
Pót konvertálásában ki tudna nekem segíteni? Lenne egy két GTS-es pótkocsim, amit át szeretnék hozni ETS2-be, persze ha valaki segít, akkor egy - két pótot neki is odaadnék <#wink>#wink> !

Euro Truck Simulator 2 Nick: zsee69(HUN) World of Truck page: https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=278300
És hol tudom frissíteni,most 1.15.1 a játék,szedtem hozzá térképet és különböző mod okat.
Azok jók lesznek ha frissítek?
Most vettem a játékot és már új frissítés kell?
Mit adnak ezek a játékhoz,mert ha nem muszáj akkor nem is töltöm le őket.

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

CB: Kis Lámpás Jimy

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Tudna valaki segíteni, az a problémám hogy letöltöttem a Steam röl a játékot.
Pontossan ezt a verziót:
Euro Truck Simulator 2 - Christmas Bundle
5 elemet tartalmaz: Euro Truck Simulator 2, Euro Truck Simulator 2 - Christmas Paint Jobs Pack, Euro Truck Simulator 2 - Going East!, Euro Truck Simulator 2 - High Power Cargo Pack, Euro Truck Simulator 2 - Ice Cold Paint Jobs Pack
A kérdésem hogy van a mod mapában mégy mod de csak egyik müködik ha bekapcsolom a többivel hibát jelez.
Ezel müköik zz_fix_danmarksigns.scs
a többivel nem tölt be, zzzzFirmenmod_TSM4.scs, TSM_Map_4_5_9_map.scs, TSM_Map_4_5_9_def&mat.scs.
Mi lehet a gond.
Előre is köszi a segítséget.
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
Kellemes ünnepeket kollégák ! :)
Nagykarácsony éjszakáján,
Jézus születése napján,
ma örvendjünk, ma vigadjunk,
ma született kis Jézusunk.
Jézus ágyán nincsen paplan,
megfázik a kis ártatlan.
A szemei könnyedeznek,
a könnyei esedeznek.
Feljött már a hajnalcsillag,
keljenek fel, kik alusznak!
Vidám szellők lengedeznek,
az angyalok énekelnek.
Utoljára szerkesztette: Misuka963, 2014.12.24. 16:42:43