Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gomze
Engem autópályán benzinkúton akart már többször is keresztül vinni, de a multkor pl. egy telephelyen akart átvinni.

Hát ezt sajnálattal hallom pedig az a scania v8-as mod nagyon brutálisan szól 😄 a mp-ben levő viszont nagyon gagyi... de hát ez van 😊
Persze, jó is a folyamatos adminisztrátori felügyelet. Egy ilyen közösségbe nem illenek a kretének és a hülyék, akik nem tudnak alkalmazkodni és betartani bizonyos szabályokat. Ezeket gyorsan ki kell dobni és végleg ki kell tiltani. (Vagy legalábbis elég hosszú időre ahhoz, hogy eldöntsék, hogy legközelebb érdemes lesz-e valamilyen szabályt megsérteni.)
A GPS néha tud cifra dolgokat csinálni, sőt, a legtöbb esetben nem is az optimális utat mutatja. Ezért én már régóta nem is használom, hanem az általam jónak vélt úton szállítom le a fuvarokat.
Modokat nem lehet használni multiplayer-ben. Semmilyent sem. Gondolj csak bele: neked fent van egy - például festés - módod, a többieknek meg nem. Akkor ők mit látnak belőled? Oké, meg lehetne oldani, hogy valamilyen default vagy eredeti festést, de akkor meg hol van a multiplayer lényege. Az azonos világ, amelyben mindenki egyszerre van jelen. Ha mindenki a saját módjával jelenne meg a multiplayer "világban", akkor majdnem ott lennél, mintha single-ben játszanál. Csak magadnak lennének meg a módosítók, másoknak meg megint más lenne és így tovább. Elveszne az egység, ráadásul lehet, hogy szoftveres hibákat is generálna.
Ezért vannak úgy felállítva a szabályok, hogy a módok tiltottak, még akkor is, ha nálad azok engedélyezve vannak.
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2014.12.30. 11:50:59
Amikor legutóbb multiztam, tiltva voltak a mod-ok.
Heló srácok! Olyan problémám lenne hogy találtam egy nagyon király scania v8-as sound modot! Sp-ben működik normálisan de ugyanazzal a profillal multiplayerben mintha benne se lenne. Tudnátok segíteni hogy mi erre a megoldás?
Hali!

Tegnap érdekes dolog történt játék közben. A gps benavigált egy reptérre persze ahol semmi keresnivalóm nem volt. Nem tudtam semmit kiválasztani, így továbbmentem a komp felé (persze ez lett a helyes irány)! Kérdésem más is tapasztalt már ilyen gps hibát? A játék steam-es és a tsm map 5.3.1 van rajta.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Üdv. mindenkinek!
Mostanság ezzel gurulok:

Ákos25, CzUKi, Töki, Punky: <#eljen>
tutuhawer
épp ezért örülök, hogy a multiplayerben valahogy próbálnak a hitelesítés felé, a szabályok felé menni , és van módjuk kizárni az oda nem illőket.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Vicces is lenne, ha engednének csak úgy újra regisztrálni, egy másik account-al. Azért ennyire ők sem hülyék. Sőt, csak megnyugtatásul elmondom, hogy a legtöbb rendszerben - torrent cserélők, közösségi portálok, fórumok, stb. - általában mind így működnek. Tehát senkit sem a nickname alapján azonosítanak, hanem MAC vagy IP cím alapján - igaz ez utóbbi könnyen átverhető.
Szóval ha egyszer valamiért kizárást kaptál, oda elég nehezen fogsz tudni újra "visszajutni".
sure
Feketelistára tették a gépedet is (MAC address alapján), szóval hiába regisztrálnál másik Steam accountot, nem fog menni a multi már
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
soha többé arról a gépről
Ja, 10 próbálkozásnál több pedig az oldal hackelési kísérletének minősül, és automatikusan riasztják az Interpol-t is (nemzetközi rendőrség), szóval csak óvatosan, mert lehet, hogy még egy hivatalos eljárást is kapsz a nyakadba! IP-cím alapján ki tudják nyomozni a lakhelyedet is...

Utoljára szerkesztette: sure, 2014.12.30. 07:00:08

Isten nem bottal, hanem VMware.

skacok
segítene valaki?
nem tudok vmiért regelni az ets2mp.comon 😞
vmi hibát ír ki
pl.ezt: error.cannot.fetch.steam.api
és a regisztrálás követően hiába nyomok F5öt ugyan az van vagyis semmi se történik
norbee46
Üdv. Mindenkinek!
Szép képek/gépek! <#eljen>
Láttátok? Új fény és időjárási rendeszer jön valamikor mert még a felénél járnak. Kíváncsian várom akárcsak az MP IV-et! <#kacsint>

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

hotwheels

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

MANos Viktor
Sikerült megoldanom de azok a tükrök meg ablaktörlő még mindig meg vannak, nem tudom hogy tűntessem el.. :S

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

RiCSi1234
Hú ez így ilyen GhostRider Edition. Nagyon vad. <#banplz>

GTA V (*.*)

MANos Viktor
Bocsánat ha ide offolok, megpróbáltam konvertálni de ez lett belőle... Ez ilyenkor mit érez:<#circling> Azok a tükrök viszont nem kellenének azok még is látszanak, valakinek valami ötlet? 😄

Utoljára szerkesztette: MANos Viktor, 2014.12.29. 18:20:06

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

CzUKi
Nagy bevásárlás.

Töki: Igénytelen vagy <#law> 5ezeré lemosom

"Fighting for peace is like fucking for virginity"

R420
Elég retkesek vagyunk. 😊

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

hotwheels
<#eljen>

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

Szabi
<#taps>

"Nulla tenaci invia est via"

sure
De, az a lényeg.

ETS2 multi játékszabályai
(ne tessék azzal jönni, hogy jajdehát angolul nem tudok, tessék örülni, hogy nem csak lengyelül/csehül van)

"bár ez lehetetlen h egy ilyen multisplayeres gameben feloldják a BAN-t "
Már miért lenne az? A fent linkelt szabályzatban van olyan kihágás, ami súlyosságtól függően "Temporary ban"-t ér csak. Ez vagy valami alapértelmezett hossz (mondjuk pl. 24 óra), de lehet, hogy a bannoló admin meg tudja admi valami paraméterrel a ban hosszát (órában, napban...)

Az is lehet, hogy hetente egyszer leszedik a temp bannolt usereket.

De ez téged nem érint. Rossz hírem van. A fenti link alapján

Hacking - Permanent Ban
Using artificial tools to change gameplay, using cheat engine in order to bypass the speeding limiter or anything similar.
Vagyis - hekkelés, csalás alkalmazása, külön ki van emelve példaképp a sebesség-limiter buzerálása vagy egyéb módon kijátszása
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Végleges kitiltással jár.

Utoljára szerkesztette: sure, 2014.12.29. 07:12:56

Isten nem bottal, hanem VMware.

skacok
bannolva lettem mutliból speed hack miatt... de nem ez a lényeg
állitólag csak egy bizonyos ideig (24 óráig csak)
nos ez mennyire igaz?
nekem valaki azt mondta,hogy úgy emlékezett h csak 24 óráig tart a BAN után feloldják..
bár ez lehetetlen h egy ilyen multisplayeres gameben feloldják a BAN-t de remélhetőleg fel fogják oldani
köszönöm a válaszokat előre is
Köszi
hotwheels

Nesuten

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

<#eljen>

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Irány Gafsa!

Köszi a válaszokat.
Körülnézek
Frequency
Ha ki pipálod azt az opciót akkor megjelenik egy csúszka,azzal állíthatsz érzékenységet.Milyen motor hangokat tudtok ajánlani srácok,mert a gyáriak elég silányak.Olyan kellene amiben fütyül a turbó veszettül 😉

Igazából ha csak a gazdaságossági szempontokat veszed figyelembe, akkor kb. mindegy, milyet veszel, válaszd azt, amelyiknek a külső-belső kinézete a legjobban megfelel neked. Én személy szerint egy MAN-nal járok, és alapvetően elégedett vagyok vele. Ha a későbbiekben fejleszteni szeretnéd a kamiont, akkor olyat vegyél, amibe lehet erős motorokat tenni, a Scaniaba, Volvoba, MAN-ba biztosan lehet (700 lóerő körülieket), a többit azt nem igazán tudom.
Utoljára szerkesztette: PetiM44, 2014.12.28. 17:44:03
akos25

Szevasztok!
Már egy ideje a legújabb verzióval tolom a szekeret, de csak most vettem észre, hogy a beállítható gombok között van két újdonság. A kamera nézőpont kormányzásra és indexelésre. Hát nagyon jó, de nem tudjátok melyik fájlban lehet átállítani a, hogy érzékenyebb legyen a kormányzásra és hogyan? Előre is köszi.
Hát ha nincs kedvenc márkád akkor nagyon befolyásolható vagy/leszel és az hogy fenntarthatóság......hát................kisebb motor keveset eszik, de sérülés az szerintem egyforma és a fogyasztás is még anniyra nem szimulátoros csak a motortól függ.Ha akarod akkor vegyél Volvo-t vagy MAN-t de én ajánlásom a Scania.
😊

CB: Kis Lámpás Jimy

Borítsd le, holnap meg gyere vissza érte. 😄

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

R420
Meghoztam a kavicsot <#hawaii>

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

Hali
Lehet ,hogy elcsépelt kérdés de melyik gépet ajánljátok első vételre. Melyik éri meg árban és fenntartási költségben a legjobban.
Alap 😄
SimaSuna
ez melyik DAF?
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Van vagy 15 sofőröm és 4 garázsom. Mióta feltettem a Multiplayer modot azóta egyik sofőröm sem termel pénzt nekem. Multiban ez ok, de Single-be sem. Azt írta ki nekik hogy a fuvar vége 1907 óra. Aztán lecseréltem az egész gárdát próba szerencse most meg mindegyik pihen. Egyáltalán nem vállalnak fuvart. Nem tudja valaki mi lehet az oka? Új profil kezdésében is gondolkodtam, de egyáltalán nem tudom hogy megéri-e. A segítséged és a választ előre is köszönöm.
Üdv. Gyula
hotwheels

Nesuten
Mikor akartok MULTIZNI ?

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

gomze
Egy kis RETRO.

R420
Írj rám valamikor!<#vigyor2>

Hexenking
Szép estét!!
Gurultam ma is párat..

Alig ment fel.... 😊

TeamSpeak : ts145.nitrado.net:10050

Kösz. Ki lesz próbálva.