Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lengyel, Német meg olyan nyugis vannak de na.........., Francia és Olasz ott kicsivel többen de Egyesült Királyság, Hollandia, Belgium ott sokan.
Esetleg vedd meg újra a játékot és másik accountal próbálj játszani.
valaki pedig tudna nekem regelni az új steam nevemmel?
ets2mp.comon... (nem újra csalás végett) 😉 ha vki netán belém kötne...
megadnám az adatokat is ha kell
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
de mondom csak "kipróbáltam" és már azért kiraktak -.-"
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
igen azért de csak kipróbáltam ennyi...
na persze mindenhonnan letörölnek hagyjuk már ezt -.-"
nem véletlenül akarok írni nekik privátba
na de a fórumban azon belül hol lehet írni nekik "privátba"?
Utoljára szerkesztette: XxXcsabi1987XxX, 2015.01.01. 21:48:36
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

Utoljára szerkesztette: heisenbergxxx, 2015.01.01. 20:08:39
Utoljára szerkesztette: ntex, 2015.01.01. 19:39:49
De nem tudom, rajtam mindig átmentek és semmi bajom.
Ez mitől van?
Egyébként pedig a készítőknek / moderátoroknak is érdekük az ilyen egyének kiszűrése, mivel hosszútávon egy ilyen játék csak a felállított szabályok keretein belül tud hosszútávon életképes maradni.
A szórakozást úgy értem letölti netről innen onnan majd poénból pl szétcseszik a multit..
Aki normálisan akar játszani az meg nem tud.
"Sajnos sok embernek tényleg szórakozás a játék." Azért hívják játéknak, hogy szórakoztassa az embereket. És azért valljuk be, ez bőven nem egy igazi szimulátor. Mert nincs olyan szintű szimuláció, mint pl. az FS-nél a repülősök között vagy a verseny szimek között az iRacingnél.
Persze azt én sem értem, hogy minek ezek a pénz meg speed csalások (pláne multiba) , mert anélkül is élvezetes és könnyű a játék.

Teljesen új vagyok, igaz az első részével sok időt eltöltöttem. Most hogy Steamen akcióba került nem hagyhattam ki, hogy megvegyem már csak a multi miatt is. Igaz még a gépemen nem megy mert most tölti be a 10. évét, de a hónapban érkezik az "újonc" szóval addig kibírom <#idiota>#idiota> közben regisztráltam az ets2.mp.com-ra is (Hooliboy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
íme a profilom:
http://ets2mp.com/index.php?page=profile&id=22539
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

Utoljára szerkesztette: heisenbergxxx, 2014.12.31. 21:13:13

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
,,,
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.12.31. 16:20:04
Előre is köszönöm.