52664
-
jocking #46454 Ezzel az új merci kaminonnal kapcsolatban azért kicsit röhejes, hogy amit a modderek már szinte rögtön a megjelenés után hetekkel megcsináltak, azon ők másfél évig recskáztak... -
-
Axtros #46452 Most már a CD Galaxis-ban is előrendelhető a Skandináv DLC. (De csak Steam kódos.)
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2015.05.05. 20:54:24 -
sumi62 #46451 Majestic elég jól muzsikál
-
#46450 most szedett le 1,2 GB-ot a Steam.
Utoljára szerkesztette: Hunter of Deer, 2015.05.05. 12:44:05 -
#46449 ,,Not to speak about having to arrange for an open beta test of update 1.18 which will start immediately after Scandinavia release, wink wink, so that the Mercedes-Benz New Actros truck is introduced into the game at last without additional delays!" vagy Restacar-os szabad fordításban ,,Ja, és ott van az 1.18-as tapasz bétája is: amint útnak indult a Skandi DLC, azonnal indul a következő peccs bétája is - épp ideje, hogy Ti is elvigyétek egy tesztkörre az MP4-es Actros-t...". Maga az 1.18 patch élesben jön pár hét múlva, de a béta elvileg már most jönni fog. De abban egyet érthetünk, hogy ezt tényleg nem kell készpénznek venni, szóval még az is lehet valóban 1 hét múlva jön csak. Viszont ők azonnal ígérték DLC után. -
AttilaRO #46448 Nagyon szep Magnum gratulalok ! -
smog15 #46447 Jut eszembe valakinek sikerült már kifogyasztania az AdBlue tartályát? :D Nekem eddig nem sikerült és kíváncsi lennék mennyire veszi vissza a motor teljesítményét ha kifogy legalábbis valami ilyesmit írtak. Meg így sok értelme nincs ha nem lehet kifogyasztani 1 tank gázolajjal és kútnál újratölti automatikusan. -
smog15 #46446 Nekem is valami ilyesmi rémlik. -
#46445 lehet én emlékszem rosszul, de azt írták, hogy a dlc után 1-2 héttel indul a következő béta, amibe már benne lesz az új merci is -
endy papp #46444 ThX -
szaboz80 #46443 A doboz tartalma csupán egy kódot tartalmazó kártya. A kódot a Steamen kell aktiválni és kész. Tegnap külön rákérdeztem náluk... Nekem az alapjáték is így lett meg és hibátlanul megy. -
endy papp #46442 Én már rendeltem tőlük ,teljesen korrektek.
Az lenne a kérdésem ha ezt a dobozos verziót veszem steam-n fog működni ,vagyis oda be lehet regisztrálni?
Mivel nekem onnan megy most.
Előre is köszi a választ. -
#46441 Azt írták ahogy kijön a DLC (7-én) elérhető lesz az is, de erre ne vegyél mérget. Az 1.17 patch béta is az ígérthez képest csúszott majdnem egy hetet. -
BigdaweM12 #46440 okés köszi! az mikor jön ki? -
#46439 Mert nincs benne. Majd a skandi dlc után jön az 1.18 béta abba lesz.
Utoljára szerkesztette: Skypack, 2015.05.04. 21:11:30 -
BigdaweM12 #46438 sziasztok! patchelte a játékot a steam ahogy sztem mindenkinél de nálam nincs meg az új merci sőt az előző axorom is eltűnt. valaki valami ötlet? -
#46437 Üdv
Úton a billentőre :).:
-
#46436 Valami szép is legyen a topikban :)
-
Miklós24 #46435 csak azt nem értem hogy minden online be vagyok lépve ,de üres a fuvarozási lehetőség miért? furcsa nagyon ,lehet egy újra inditás meggyógyitja az egészet. :) -
szaboz80 #46434 Nem tudom, segít-e, de EZ egy magyar nyelvű leírás a hogyanról... -
Miklós24 #46433 oké sikerült regisztrálnom a wot-ra ,és most hogyan tovább ugyan azt a hibát irja ki -
#46432 Teljesen legális én mindig ebből a boltból vásárolok.
http://www.gamemania.nl/Default.aspx?tabid=88&gmgame=30911
De nem tudom hogy szállít-e Magyarországra én személyesen szoktam átvenni a boltban. -
Miklós24 #46431 Szia!
Regisztrálsz a World Of Truck-ra, ha még nem vagy és utána a Steam kliensből indítod a játékot , majd ott pedig megadod az e-mail címet és azt a jelszót amivel a WOT-ra regisztráltál.
Hogyan regisztráljak a world of truck-ra hogy ha aktiválos kulcsot kér ez steam -es nem kaptam érte kulcsot, ezért kérdezem hogy kell egyáltalán regisztráljak? apropó eredeti a játék, de ennek ellenére se akar megfelelően működni, mi lehet a probléma amit ott lent láthatsz linkben megnézve? Lehet hogy a going eas-tet kellet volna megvegyem? választ előre is köszi -
szaboz80 #46430 Beszéltem Velük és meg is rendeltem :) Várom a csütörtököt.... -
szaboz80 #46429 Köszi! És még 7-én meg is kapja az ember. Még én sem rendeltem tőlük, de kiszállításnál a szállítónak fizetsz, így nincs benne lutri :) -
#46428 Itt előrendelhető a Skandinávia DLC, 3890 Ft, ingyenes házhozszállítással, bár a boltot nem ismerem magát. Más boltokban még nem láttam itthon előrendelésre, szóval ha nem bővül a lista, lehet innen megveszem. -
Puhos #46427 Szia!
Regisztrálsz a World Of Truck-ra, ha még nem vagy és utána a Steam kliensből indítod a játékot , majd ott pedig megadod az e-mail címet és azt a jelszót amivel a WOT-ra regisztráltál. -
Miklós24 #46426 probléma -
Miklós24 #46425 igen köszi be tud lápni a játékba de a https://www.worldoftrucks.com/en/create_account.php itt nem kell regisztrálni a kulcsot, mert szerintem igen.
Bent a játékba meg azt irta hogy nem valós kulcs és piros lett minden. tehát kell ott regisztrálni? -
npolos #46424 feltelepíted a steam klienst, abból installálod fel a játékot :) -
Miklós24 #46423 Sziasztok ,megvettem steam-en 50%-os kedvezménnyel az eredeti euro truck simulator 2-t ,hol látom az aktivációs kulcsot mert nem kaptam ilyet e-mail-be se. Segítsetek légyszíves. -
All - -
#46421 Üdv.
-
zsömi12 #46420 Amennyiben legális és nem titkos ez a beszerzési forrás nem lehetne közzétenni?
-
szaboz80 #46419 Ez engem is érdekel! -
Axtros #46418 Melyik boltban? -
sumi62 #46417 Oroszoknál -
#46416 18 EUR? Boltban 9.98 EUR-ért rendeltem elő és az ugye dobozos változat.. -
Gyurma77 #46415 Egy kis pihi:
Jó képek/gépek.