Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én nem értem, hogy nem elég a 90 komolyan mondom nem értem akinek nem elég a 90 multiba vagy azonkívül is.(Nem azért, de senkit nem akarok megsérteni)Ha nagyon akarsz menni és érezni a sebességet akkor tessék Need for Speed egész sorozata vagy The Crew, ha van Play Stationod akkor Forza vagy XBOX és még sok más!Én is multizok de sok embert látok gyorsan menni nagyon de nem jelentem fel mert nem akarom hogy mindenki előtt hülye legyek de azért elítélem!
Srácok mi lehet a gond? Egyszerűen nem tudom a multit letölteni pedig eredi dobozos a játék. World of Trucks on regisztrálva elfogadta a dolgokat. Steamen a profil nyilvános és mégis ezt kapom üzenetbe :(

Legalább ne reklámoznád. Büszke lehetsz rá!
Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!

Sziasztok! Boldog Új Évet Nektek!
Teljesen új vagyok, igaz az első részével sok időt eltöltöttem. Most hogy Steamen akcióba került nem hagyhattam ki, hogy megvegyem már csak a multi miatt is. Igaz még a gépemen nem megy mert most tölti be a 10. évét, de a hónapban érkezik az "újonc" szóval addig kibírom <#idiota> közben regisztráltam az ets2.mp.com-ra is (Hooliboy leszek majd). Szóval, ha minden igaz akkor nemsokára találkozunk az utakon! Addig is sziasztok!
Ryder159
Érdekes, hogy téged minden játékban bannolnak csalás miatt, pedig Te nem is csalsz... Az meg pláne gáz hogy még ebben a játékban is csalni kell. Minek? Nincs semmi tétje a játéknak...

Szabi
<#eljen>

"Nulla tenaci invia est via"

Boldog és élményekben gazdag baleset mentes újévet kívánok!!
helo tutu
íme a profilom:

http://ets2mp.com/index.php?page=profile&id=22539
maujuri
Boldog, eredményekben gazdag új évet kívánok mindenkinek

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

Az év végén, mikor mind a 365 óvszert elhasználtunk, majd beolvasztottuk és kamionabroncsot formáztunk belőle, boldogan ráírhatjuk, hogy \GOOD YEAR\! BÚÉK! Mindenkinek
BUÉK miden sofőrnek!!!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Boldog új évet mindenkinek!
norbee46
Jó egészséget és sikerekben gazdag boldog újévet kívánok a fórum minden tagjának!

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

Én ezzel tolom multiban :) hamarosan megy bele a v8-as drágaság

Utoljára szerkesztette: heisenbergxxx, 2014.12.31. 21:13:13
Frequency
Én vele multiznék:
http://www.youtube.com/embed/UvGNH_IPko4

Valaki egy körre multiban?<#awink>

Nesuten

http://www.youtube.com/embed/ZUYRjUjOLWI

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Nesuten
BUJJÉK !!!

,,,

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Megint lenne egy kis problémám a multival... Az a helyzet hogy már majdnem fullra pakoltam a nagytávolságú szállítmányokat de még mindig csak max 300 km-es fuvarokat ad be... Ugyanazzal a profillal átmegyek sp-be ott már vanak hosszabb fuvarok is... Másnak is van ilyen? Lehet ennek valamit csinálni?
Supportnak ment levél.Csak tudod nem saját részre vettem.És azért 6k forintért semmit kapni picit durva.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.12.31. 16:20:04

tomi161996
Benne van a playon-nak az e-mail címe nekik kell írni és amit kérnek elküldöd meg elmondod a gondod és kapsz egy új kódot :D

Tegnap este találkoztam megint egy retarddal, aki autópályán jött szemből, mondanom sem kell hogy direkt belém jött és fel is borított. A nyomorultja azt hitte nem lesz időm reportolni mert rögtön leállt és kilépett, de mivel elég gyorsan írok, még pont el tudtam küldeni a reportot.
Ebben valaki tudna segíteni?
Előre is köszönöm.
Tudna valaki nekem segíteni?Ma megvettem az alapjátékot és kieget ajándékba,sértetlen volt a doboz és benne a kód,de nem tudják aktiválni steamen mert már használatban van.Ilyenkor mi a frászt lehet csinálni?Ajándékba vettem.

A Magyarország map melyik verzióval kompatibilis?
Hát boldogabbat és balesetmenteset mindenkinek 2015-re

De ha megint nem tudod betartani a szabályokat, amiért újra kitilthatnak, akkor inkább ne akard vissza könyörögni magadat. Mert az ilyenekből, mint te éppen elég sok van még bent "szabadon".
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2014.12.31. 12:18:28
Beírod egy txt-be az email címed és ctrl+c ctrl+v-vel bemásolod.
Valaki segítene? Multiba miért nem engedi hogy beírjam bejelentkezésnél a @-t?
tutuhawer
http://forum.ets2mp.com/index.php?/forum/91-ban-appealing/
Ide lehet írni és meg is nyitja ezt az oldalt neekd, ha fórumba regisztrálsz. A fórum regisztráció külön van az ets2mp.com főoldali regisztrációtól. Szóval a fórumba is regizel és a megfelelő formában lehet fellebbezni, nagyon figyelj, hogy szépen, ahogy megadják a formát, úgy.
Egyébként mindenkinek van egy ets2mp profilja, amit a fórumból könnyen el lehet érni, és így néz ki:
http://ets2mp.com/index.php?page=profile&id=56048
Látható, hogy semmi panasz nem volt még velem szemben, Csabi, linkeld be a te profilodat is, hogy meglásd te is meg mi is, pontosan hogyan alakult a letiltásod

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

ets2mp.com-on hol lehet írni nekik,hogy oldják fel a BAN-t?
Csarni ment akkor 120-al, és később a kamion még úgy otthagyta mint eb a szaharát. Szóval volt az még több is szerintem
Abban kérnék most egy kis segítséget, hogy valamiért betöglött a gépemen a TS és újra kellett rakni. A korábban használt adatok a jelszó kivételével mind megvan. Esetleg a jelszót valaki privátban el tudja küldeni. Az adatok (ha kellene a beazonosításhoz): Label: ETS Hungary, Address: klanok.hu. Remélem ezen adatok alapján betudjátok azonosítani.
A segítségeteket és a válaszotokat előre is köszönöm.
Amerikába azért mennek a kamionosok ha lehet :D
https://www.youtube.com/watch?v=DD1-xpIF0EI (8:45-től)
110-el mehet kb.
hotwheels

CzUKi, Töki, Gyurma - <#eljen>

Utoljára szerkesztette: hotwheels, 2014.12.30. 17:08:03

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

tutuhawer
Hey, elég egyszer belépni nyilvános steam profillal, utána visszateheted privátra. Az első letöltésnél biztosan kell a nyilvános, hogy lássák, te vagy az, nem pedig valaki más, aki nem te vagy. Hanem valaki más :)) Így kb hozzárendelik , rendelhetik a steam profilodhoz, hozzád az ets2 multiplayert, és rögtön látják, hogy te vagy az, akit ki kell tiltani vagy valami ilyesmi. Így könnyű blokkolni az egyéneket végleg

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

nyuny01
Köszönöm, bár nem tudom megérteni erre mi szükség van!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Toby0501
Böngészőben jelentkezz be Steamre, klikk a profilképedre, Profil szerkesztése gomb, jobb oldalon Adatvédelmi beállításaim és az elsőt tedd nyilvánossá.

CzUKi
Átalakultunk

"Fighting for peace is like fucking for virginity"

nyuny01
Nem tudok regisztrálni a ets2mp.com-ra, mert nem nyílvános a profilom vagy valami ilyesmi baja van! Ez mit takar tulajdonképpen?

Előre is köszönöm!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

R420
<#lookaround>

(Hatalmas PS tudásom:D)

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

Azért fasza hogy fél óra alatt egyszer már összetörte valami gyökér a rakományomat meg a vontatómat is, egy másik meg majdnem belémjött a sztráda felhajtóról mert úgy akart feljönni a pályára mintha ott se lennék. Legalább halvány fingja lenne az embernek a kresz-ről mielőtt feljönne játszani. Ilyenért am lehet reportolni?
hogy kell ets 2 multi profilt csinálni?
Üdv. Most kezdtem újra a multit és én még a korábbi verzióval játszottam.. Megnyitom a játékot és írja hogy jelentkezzek be az ETS 2 mp profilomba. Van ilyen profilom és ahova a játékba kell írni az emailt elkezdem írni megnyomnám hogy @ és nem írja be és lefagy... Valaki segítsem!! :S
Chat: deafult-ban Y billentyű, forgalom direkt nincs, mivel nagy szinkronizációval járna, erre pedig - egyenlőre - nem alkalmas a rendszer, közösség pedig van, bár azok inkább lazán csatolt konvojos emberkék, meg virtuális cégek, amiknek önmagukban nincs nagy jelentősége.
Virtuális cégeket keresni / alapítani itt lehet.
Üdv. Most kezdenék el játszani MP-ben, és lenne 1-2 kérdésem. Hogy tudom a chatet használni? Forgalom direkt nincs a játékban? Van valami létező magyar közösség? Előre is köszi.
Köszönöm! :)
Egyenlőre még sehogy. De volt már korábban szó arról, hogy egyszer megvalósításra kerül a programban.
Sziasztok!

Állandó trélert hogy tudok betenni?
Köszi a segítséget :)