52664
-
cytec #46534 Köszönöm, de sajna ezt is próbáltam már és semmi javuló eredmény. Eddig azt hittem csak nálam jelentkezik ez a dolog. Már a fényerővel is próbálkoztam sőt videó kártya meghajtót is próbálgattam cserélni, semmi eredmény. Remélem mielőbb jön az új patch ami javítja ezt. -
kukubenko66 #46533 Szia.
Nekem is feltűnt, hogy ugyanazokkal a grafikai beállításokkal sötétebb van nappal is mint a patch előtt. Ezt a modot találtam erre, amit még nem próbáltam ki, de remélem jó lesz.
http://ets2.lt/en/improvements-weather/ -
#46532 Alakul a szekér :).
teljes -
cytec #46531 Azt tudom, de ennek ellenére mégis pocsék az időjárás. Az esőt alapból mindig letiltom mert rendkívül zavar. -
#46530 Az esőt tudod állítani. Beállítások/Játékmenet/Eső hossza, gyakorisága. Ott a csúszkát lehúzod teljesen akkor nem fog esni az eső.
-
cytec #46529 Üdv!
Esetleg lenne valakinél egy mod a következő problémák javítására?
Az új frissítés óta folyamatosan sötétebb, borongósabb az idő a játékban. Rendkívül lehangoló és idegesítő, olyan mint ha állandóan eső készülődne.
Valamint a belső nézetben a szélsuhogás, zúgás, matatás a háttérben, fikaszívogató hang kiiktatása és a motorhang erősítése ami bezzeg alig hallható. Ezek a háttérzajok iszonyatosan idegesítőek.
Előre is köszi. -
#46528 Az IKEA pl. már régebb óta benne van a gyári map szerkesztőben, azért lehet benne a Rus mapban ugyanaz az a model :). -
Axtros #46527 Egyébként igen érdekes, hogy az új Skandináv DLC-ben több objektum modell megegyezik korábban 3rd-től származó térképeken található épület, illetve út modellel. Tipikusan ilyen az IKEA, amit én legelőször a RusMap-ban láttam. Szerintem néhány korábban már jól sikerült alkotást egyszerűen megvett az SCS a készítőktől. Csak kicserélték a jogdíjak értelmében a logót, pl.: IKA-ra. :) De ha valaki elmegy például Moszkvába (RusMap), ott már ez IKEA lesz, sötétkékben, és nem hupikéken, de a modell az ugyan az. :) -
kukubenko66 #46526 Jazzycat kiadta a pack új verzióját:
http://ets2.lt/en/trailers-and-cargo-pack-by-jazzycat-v3-2-1/ -
Axtros #46525 Még bevásárolok Koppenhágában aztán irány Svédország. :)
-
#46524 Az aurora borealis ragyog. -
#46523 Mindenkinek ilyen. Az 1.17-es patch grafikai módosítása miatt. -
BigdaweM12 #46522 hello. az hogy lehet hogy nekem a patch után szinte megszűnt az éjszajai sötétség? :D szebb lett sokkal az igaz de nekem egész éjjel szinte csak szürkület van, helyzetjelzővel is belátni szinte mindent, 4 után meg már világosodik.. ez valami beállítás kérdése vagy az újítás része és mindenkinek ilyen? -
LiTTLee #46521 Wow ez odaszab
Szerintem csillogósabb lehetne,vagy más mat-ot
Utoljára szerkesztette: LiTTLee, 2015.05.09. 00:53:59 -
#46520 Szép gépek!
Berettyóújfaluban megrakodva, hétfőn irány osztrákia :).:
teljes -
#46519 Sziasztok! Szép képek!
-
sumi62 #46518 Jó Estét mindenkinek!
Nagyon szépek a gépek. -
#46517 Jó estét.
Indulás haza Németből :).:
-
Joci891 #46516 Hali Igen nekem is csinált már ehezz hasonlót
-
Puhos #46515 Hali!
Találkozott már valaki ilyen hibával? Konfig lent, játék eredeti, patch 1.17-es.
-
Joci891 #46514 Sziasztok valaki meg tudja mondani nekem hogy a Mp hogyan lehet dupla potot fel szedni fuvarként? Vagy mit kell ahozz csinálni? -
WIM #46513 Köszi, háát, még nem tudom mi lesz mögötte, elég sok féle van, ami illene mögé, de lassan eldöntöm. :D
-
hangacsi #46512 Köszi a gyors segítséget, mindjárt ki is próbálom.
Jó is lett!
Köszönöm még egyszer!
Utoljára szerkesztette: hangacsi, 2015.05.08. 18:31:40 -
hangacsi #46511 Köszi!
-
#46510 c:\Program fájlok (x86)\Steam\steamapps\common\Euro Truck Simulator 2\bin\win_x64\eurotrucks2.exe
Elvileg ennek az exe-nek kell parancsikon csinálni és akkor az indul, DE előtte nálam be kellett állítani Steamben alábbit: Steamben jobb klikk játékra, Tulajdonságok, majd Általános fül, Indítási opciók beállítása és ide beírod hogy '-64bit' ahogy ezen képen látszik. És így már a 64 bit-es verzió indul el parancsikonról indítva is.
Utoljára szerkesztette: Sordoran, 2015.05.08. 18:22:39 -
endy papp #46509 Nálam ez úgy működik hogy mikor steamból indítom ,(játék könyvtárból),bal klikkel,feldob egy ablakot az asztalra 8 féle indítási lehetőset felajánlva majd én eldöntöm hogy szeretném és indítom,ennyi.
Asztalról szerintem nem fog úgy ahogy szeretnéd,vagy nem tudom nekem steam-on keresztül így jó. -
hangacsi #46508 Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van-e arra mód, hogy ha az asztalról indítom a játékot, akkor rögtön a 64bites változat induljon el, és ne a 32-es?
Mert jelenleg csak a steamből jobb klikkes választás után tudom úgy indítani.
Köszönöm előre is a segítséget! -
#46507 Tőlem is "pár" kép Skandináviából.
Malmö
Ikea
Híd
Híd 2
Híd 3
Kikötő
Kikötő 2
Kikötő 3
Város
Tó
Benzinkút
Benzinkút 2
Utoljára szerkesztette: Skypack, 2015.05.08. 17:41:32 -
endy papp #46506 Csak egy gyors értékelés,majd később esetleg részletesebb.
Igazából szebb lett és részlet gazdagabb az új Skandináv terület,de ennek ára van picit belassult a játék ,főleg a városok közepén.
Az AI hogy milyen hát a kreszt nem is meri és sokszor művel ,hajmeresztő dolgokat ,igazából olyan amilyen.
Vigyázni kell vele az biztos.
A Garázsok megújultak kívül belül, szép a környezet vannak komoly felüljárók hidak de még csak 3 várost láttam.
Pár kép.
Garázs
Felüljáró.
Még mindig -
endy papp #46505 Pár lép a Svéd kikötőből.
Majd később lesz még.
Csak így mert leállna az oldal a nagy felbontás miatt...
Svéd kikötő
Még mindig
Szint úgy
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.05.08. 13:58:15 -
jocking #46504 Kipróbáltam a játékot az új dlc-vel meg az új peccsel. Nem tudom, mit műveltek a forgalom AI-val, de ez valami elképesztően röhejes lett. Mentem egy Kiel-Stockholm fuvart, és kb. 15x kellett visszatölteni az auto-mentést, mert mindig lezúzott az npc. Egyszerűen nem vesznek tudomást a táblákról, a forgalmi szituációkról, és úgy általában ami a legmeglepőbb, arról, hogy annak van elsőbbsége, aki a körforgalomBAN halad. A lezúzások többsége pont az volt, hogy mentem a körforgalomban, a köcsög meg oldalról belém jött, mintha ott se lennék.
Nem tudom, hogy ez direkt ilyen-e, és a skandinávoknál is ilyen balkáni a forgalomban részt vevők mentalitása, de ez így valami über nagy szívatás ebben a formában. -
endy papp #46503 Na hozzám is megérkezett .
Megyek is ,irány Svédország , Lengyelből indulva.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.05.08. 13:33:09 -
Szvasztika #46502 Nagyon betyár
Kögelt utána ;) -
#46501 Éjszaka szálltam parta északon, így nem sokat láthattam nappali fényviszonyok között a tájat, de való igaz, hogy új városok kidolgozottabbak, cserébe gyengébb gépen le is esik az FPS (1.17-es patch-el míg át nem értem északra nem volt látható akadás, új területen is csak városban, város közelben).
És akkor pár kép, érkezés Göteborg-ba a hajnali órákban:
Míg aludtam átfestettem a verdát, majd első északi fuvar, rögtön egy szentségtörés :
És végül így délelőtti autókázás befejezéseként érkezés Stavanger-be:
-
smog15 #46500 Nekem még nem jött meg de 4-ig melózok addigra csak ide ér :D -
szaboz80 #46499 Jómagam is vidéki (Baranya) vagyok... 8:03-kor vettem át a csomagot. Sajnos melózom, tehát csak este - ha a két gyerek alszik - lehet szó a karikázásról. Persze annak feltétele, hogy a TSM map is megjelenjen már.... Ha nem jelenik meg, várok.
Más:
Használja valaki (aki már telepítette az új DLC-t) a Jazzycat féle Cargo & Trailer Packot? A 1.16-ra kiadott működik az 1.17-el? -
#46498 Én is vidéki vagyok, de már 9kor hívott a futár, hogy 20 perc és itt lesz. De persze útvonal függő, kihez mikor ér oda. Egész pici amúgy a DLC, alig 162 MB-ot tölt le, aztán csapatom is délután. Az meg vicces, hogy normális DVD dobozban van, két kártya, az egyik a termékkulcs, másik egy Playon-os segédlap, ami azzal kezdődik, hogy helyezzem be a lemezt a meghajtóba. (mellékes, hogy a DVD meghajtóm nem olvas be már semmit, éljen a technika, hogy erre nincs is szükség) -
endy papp #46497 Az király
Remélem valamikor ide is megérkezik.,
Mivel vidéken lakom így lehet csak késő délután,
Pedig most lenne időm tolni vele.. -
szaboz80 #46496 Megjött a cucc a Konzolok szervize-től. Ma este go van! :) -
Stewen1967 #46495 elkészült az új Brutál videóm, fogadjátok szeretettel. hát ez sem az a megyek és nézem az aszfaltcsíkokat kategória...