Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nálam megy, de tegnap volt hiba, ugyanis Recklinghausen-nél a szalon előtt kidobott a játék.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

hotwheels

Utoljára szerkesztette: hotwheels, 2015.01.29. 22:54:50

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

SimaSuna
a TSM megy 1.16-al?
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy tudna nekem valaki segíteni interior szerkesztésbe?
Előre is köszi a válaszokat. :)
Titan
ITT VANNAK!! :)

Az USA akkora, mint Európa, és Európának kb csak a harmadát csinálták meg először, aztán csinálták meg a Going Eastet, de még így is max a felét készítették el. De a felét sztem is megcsinálhatnák, a dlc-k meg biztos több államot fognak tartalmazni majd, különben senki nem venné meg őket.
Az nem lenne valami jó ötlet, hogy 1 állam 1 DLC. Van egy csomó állam. Nem szeretnék mindegyikért fizetni pl. 2000Ft
Ha Európát meg bírták csinálni majdnem egészbe, akkor az USA-nak is egészben kellene lennie.
Jó eséllyes benne lesz már Nevada és Arizona is Kalifornia mellett, de persze ez nem biztos. Érdemes elolvasni a Restacar-on az interjú fordítását, ott írnak még róla bővebben, de még az SCS se tudja, hogyan is legyen. Állítólag Kanada és Mexikó is tervben van.
Az ETS2-t a cdgalaxisban vettem, félévvel a megjelenés után már akciós volt, 3 ezer forint.
Szerintem is teljes árú lesz az ATS. Majd az ahhoz készült DLC-k lesznek olcsóbbak. Steam-en pedig kicsit később, esetleg valamilyen angolszász ünnep előtt lehet leárazás, akció.
Ez az Európa-Amerika térkép összekapcsolás jó dolog lehetne, de ha jól tudom, akkor az ATS-ben - egyenlőre - csak Kalifornia lesz benne, nem?! Mert ha igen, akkor még elég sok államot ki kell adni a keleti partig, hogy egybefüggő lehessen a dolog. (Nem is rossz ötlet, egy-egy új USA állam, egy-egy új DLC.) Néhány év alatt egész szép nagy térkép lehetne belőle. :)
Sziasztok! Régen raktam már ide ki videót. Heavy Haulage Hungary Kft.
http://www.youtube.com/embed/kwT5NrCU8IY
Pihenő Nápoly előtt:

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

SimaSuna
hát remélem lesz vagy early acces vagy valami steam leárazás...
ATS-t teljes játéknak szánják, szerintem teljes árat is fognak kérni, min 25-30 euró lesz (bár ne legyen igazam). 10 euró a going east volt, ez biztos drágább lesz.
SimaSuna
a DAF már kint van. Az Ohaha féle teljesen jó lett, és teljesen testre szabható...
nekem ez hiányzik a játékból..a "Holland" stílus nagyon bejött, sajnos alap játékkal esélyem sincs ilyen "álom" kamiont létrehozni....
a festésekről nem is beszélve..
De az ATS-re kíváncsi leszek...ha 5-10euró körül lesz, talán megveszem...bár lehet megvárom a moddereket, amíg összekapcsolják az EU-t USA-val :)
Kipróbáltam korábban az Euro6-os DAF-ot. (Többet is.) Nagyon ramatyak voltak. Nem volt jól kidolgozva a shader-eik, sok helyen nem volt jól beállítva a felületek normálisa, nem volt anyagjellemzője csak textúrája, és még sorolhatnám. A SCS általi legalább rendesen ki lesz dolgozva, és ha hibás, akkor azt javítani is fogják. Ráadásul biztosan kompatibilisen be fog tudni illeszkedni a játékba, ugyanis nagyon sok modder modelje (és egyéb addon-ja) sok esetben valamilyen bug-ot okoz. És itt még a lefagyás vagy az appcrash még a jobbik eset, mert egyből kiderül.
Én inkább megvárom az SCS kiadását, ők fejlesztik a programot, ők tudják a lehetséges hibákat, ők tudnak teljes körű teszteket futtatni.
SimaSuna
ne várj semmit. nincs support ETS2-re...sokkal sokkal hamarabb volt már Euro6-os DAF, az új volvó is...ráadásul 50, Kelsa és a többiek sokkal szebben is kidolgozták őket...a modderek megteszik azt, amire szükségünk van..
már csak arra várok, hogy az ETS2 és az ATS össze legyen kapcsolva...Mondjuk egy TSM mappal, és akkor már tényleg elég nagy térképen játszhatunk..

CB: Kis Lámpás Jimy

Jó kis Merci, de én most már megvárom a SCS változatot. Remélem inkább előbb, mint utóbb de kiadják valamelyik update-el.
Köszönöm!
Béluska74
Sziasztok! A navigációs térképet lehet valahogy a képernyőn mozgatni? Én konkrétan a jobb alsó sarokba szeretném tenni.

If you give a little love you can get a little love of your own

Nem a mostani verzióhoz íródott, hanem egy régebbihez, de ugyan úgy kell most is, mint ahogy le van írva:

1) Go to your Steam library.
2) Right click on Euro Truck Simulator 2.
3) Go to Properties (It should be the bottom option).
4) Go to the Betas tab.
5) Select "temporary_1_12_01" from the drop down list.
6) Let it download.
7) Enjoy.

Egyébként a kulcsszó: steam downgrade :)
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2015.01.28. 21:37:44
Sziasztok! Lenne egy kérdésem, hátha tudtok segíteni. A steam ma letöltötte a játék 1.16-os frissítését magától viszont a multinak csak az 1.15s verziója van kint. Így nem megy. El lehet távolítani valahogy a játékról a frissítést? <#szomoru1>
Hexenking
Szép estét !!
Nagyon jók a gépek srácok !!!
Ma én is csináltam egy fuvart....

TeamSpeak : ts145.nitrado.net:10050

zolee145
Egyáltalán nem reális ez a játék. Az audis fazon kiengedte a kamiont a telephelyről... :)

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Thx!
MANos Viktor
Jó lett, köszönöm szépen!<#zavart1>

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

Norby646
Innen lehet leszedni: Link

Van vmi SOMMER.. akármilyen scs fájl, én azt nem aktiváltam, viszont így nincs tandem pót. Ha aktiválod akkor ugyan van, de a kerekei nagyon kicsik, ráadásul nálam a többi pót kerekeit is megmókolta.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Idézem magamat:

Próbálj meg economy resetet csinálni.

Menj be a C:\Users\felhasználó\Dokumentumok\Euro Truck Simulator 2\profiles\ mappába, ezen belül a saját profilodba, és ott nyisd meg szerkesztővel a config.cfg fájlt.

Keresd meg a következő sort:

uset g_force_economy_reset "0"

itt a 0-t írd át 1-re, mentsd el, majd indítsd el a játékot. Töltsd be a profilodat, írnia kell majd valami üzenetet. Akkor elvileg resetelődtek a munkák.
Most lépj ki, és az előbb említett sorban írd vissza az 1-et 0-ra, különben ezt minden indításnál resetelni fogja és kavarodást okozhat.

Ezután már elvileg meg kell jelennie a fuvaroknak rendesen.
MANos Viktor
Az alvás nem segít. <#rolleyes>

Ez a Volvo letölthető valahonnan? Tényleg jól néz ki. :)
Ez az egész már nem más, mint egy újabb bőrlehúzás az ETS2-ről. Teljesen felesleges egy új játékot kiadni, ahol csak és kizárólag a helyszín változik. Nyilván nagy eltéréseket nem fognak tudni produkálni az ATS-ben az ETS2-höz képest, mivel minden a kettő ugyan arra az engine és koncepcióra épül. Amerikai kamionokat aki akart, addig az ETS2-be is tudott implementálni, térképet megint lehet készíteni, szóval, az, hogy az SCS majd pénzt kér egy újra skinnezet és kissé átalakított ETS2-ért, nem túl szerencsés ötlet.
Amikor régen csak az amerikai változat volt, akkor mindenki az Európai kamionokról és tájakról beszélt, ezt megkaptuk, most meg mindenki az Amerikait akarja. (Persze már aki, mivel szerintem az ATS már nem lesz annyira sikeres, mint az ETS2.)
Inkább az ETS2 folyamatos tartalom bővítését és fejlesztését kellene vinni, lenne itt még ötlet, amivel sokakat meg lehetne örvendeztetni - akár újakat is - és lenne még sok probléma, amit viszont meg kellene itt oldani, mielőtt valami egészen újba kezdenének. Mert ami most itt hibás, vagy kidolgozatlan, az az ATS-ben is az lesz.
Volt nekem is... Két tippet adtak:

1) Aludjak
2) Van egy leírás - úgy 2-3 héttel ezelőttről - itt a fórumban, hogy mit kell átírni és hogyan...
MANos Viktor
Miért nincs egy darab fuvarom sem a játékban? <#confused><#vigyor2>

hotwheels

Norby, kisfüsi, Bazsio, LiTTLee, Patrik - <#eljen>
Utoljára szerkesztette: hotwheels, 2015.01.28. 16:39:43

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

Norby646
Jók a képek és a járgányok! <#eljen>

Posztolok párat én is, ha már úgyis ilyen ritkán járok ide... :)

A hungarocamion-os skinről letettem egyelőre, majd talán máskor... :) De ez a volvo nagyon szépen ki van dolgozva.

ATS <#eljen> Várom már!
Utoljára szerkesztette: Norby646, 2015.01.28. 14:20:35

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Jó reggelt! Lehúztam a Goig East DLC-t steamről viszont ahol most netezek ott le van tiltva az ilyen szerver dolgok, multi stb. Amikor a dobozos változatú ETS2-be lépek kéri a DLC aktiváló kulcsát. Valahogy lehet aktiválni vagy aktiváltatni?
SimaSuna
már csak az lenne jó, hogy az ETS2 összekapcsolódhatna az ATS-el...
így USA - EU-s nagy map lenne...

"Én elmegyek! New York! Repülővel! Utána végig a prérin! A 66-os úton! Minden táblába belelövök egyet bazdmeg! " Csoki :)
sure
Fel lehet fogni úgy is, hogy az ATS valójában egy ETS 2 alá készített fizetős DLC vagy modul, nem bonyolultabb az asztalon másik ikonra kattintani, mint ETS2-n belül profilt váltani, cserébe nem akadhatnak össze a modok csökkenti a modok összeakadásának esélyét , ha külön játékként van kezelve.
Utoljára szerkesztette: sure, 2015.01.27. 22:05:30

Isten nem bottal, hanem VMware.

Belenézegettem, de nekem nem tűnik úgy hogy túl sok újdonság lenne benne, max az új térkép meg az amcsi kamionok, még a menük és az autópálya prefabok is ugyanazok mint az ETS-ben, csak amerikai út textúrákkal. Hol vannak a többszintes autópálya csatlakozások, lehajtók, felhajtók, minden kereszteződés majdnem ugyanaz ETS2-ben is. Lehetne ennél változatosabb is. Persze nem akarok messzemenő következtetéseket levonni, tekintve hogy Alpha fázis, de ha ennyi változás lesz mindössze, akkor számomra nem biztos hogy meg fogja érni venni teljes árú játéknak, mikor simán kiadhatnák az ETS 2 alá egy új nagy DLC-nek vagy modulnak.
http://www.youtube.com/embed/qSUKlmqBJYQ
tomi161996
Helló!
Egy kérdés miért dob ki 5percenként a hungary map ismerősömnek ugyan azok a módok vannak és neki jó engem meg 5percenként kidobál hibaüzenettel mi lehet a gond.

Igen, az amit Puhos linkelt. Bár nekem még csak 1.5.1-es van, szóval ebben már lehetnek újak is.
Köszönöm a segítséget, akkor majd keresek 1 céget.
Titan
Óh! Nagyon köszönöm! :)

Ha jól nézem sztem ez lehet az.

Titan
75t ??? Ez valami mod? Ha igen, honnan?

GB-A
Eddig nem volt az út során ekkora nagy forgalom de csak annyit mondok.....Nürnbergi elkerülő reggel 6.

Szép pillanat reggelibe

Mindenki <#eljen><#eljen>
norbee46
Gyönyörű képek srácok! <#eljen>

Inside SCS Software Part 4

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

Wabi,Punky,Norby,Ricsi,Patrik-jobbnál jobb képek<#eljen>

Volvo Powahhh :D Sometimes You win,sometimes You learn.