52664
-
#46815 Beállíthatod a BACK és START gombot is, és a 2 joystick lenyomva is ad egy-egy lehetőséget.
Nekem pl.:
Bal ravasz - fék
Jobb ravasz - gáz
LB (bal ravasz felett) - villantás
RB - duda
Bal joy - kormányzás
Back - reflektor
Start - Indítás
Y - retarder
X - Automata váltó fel
A - Automata váltó le
B - rögzítőfék
keresztgomb felfelé - világítás , bal/jobb - index, lefelé - elakadásjelző
Jobb joy - camera
Jobb joy lenyom - tempomat -
#46814 A gáz és a fék nekem két ravaszon van, így gombot nem foglal, oda mást rakni nagyon nem tudok. Ami nem fért rá kontrollerre az a rögzítőfék, távolsági fényszóró meg a villantás. Villogó és légkürt meg nincs is kamionon így az nem kell, amúgy minden mást elérek kényelmesen. -
#46813 Estét.
-
Carl Davies #46812 Én a gáz-fék-et is analógra állítottam, nekem jobban tetszik így (persze kinek mi) és nem foglal el 2 gombot. -
#46811 Xbox One, vezeték nélküli (ha kijön adapter akkor tényleg vezeték nélkül tudom majd használni, addig usb kábellel ). 50% kuponnal 8ezerért szerintem bőven megérte. Nekem d-pad-ra van kiosztva az irányjelző (bal-jobb) és a váltó (fel-le, csak valódi automata), és a jobb oldali joy a kamera. Kicsit lassabb így a kamera mozgás, meg hát vissza kell mozgatnom középre. Lehet átállítom majd hogy jobbra-balra nézzen, lefele -> hátra, előre meg vissza középre menjen kamera. Viszont a kanyarodás sokkal jobb ezzel, és kényelemsebben tudok ülni székben is, jót tesz hátamnak. -
Carl Davies #46810 Milyen kontrollert vettél? Kamerát én úgy csináltam, hogy a bal oldali D-Pad jobb és bal gombjával nézek oldalra + kormányzás közben forogjon a kamera. -
#46809 Oh kontrollerrel mennyivel másabb ez a játék. Fél óra alatt simán megszoktam, kamera kicsit fura így, eddig egérrel irányítottam azt, de élvezetes, kellett ez, hogy finoman tudjam irányítani a kamiont autópályán. Egy-két plusz gomb nem lenne rossz, de így is tökély. Persze majd egyszer talán lesz kormányra is pénzem, mégis csak az az igazi.
Na de ne legyek ennyire off, ajánlom mindenkinek nézze meg a trailert mielőtt felvesz egy fuvart, nesze neked vontasd (mivel tegnap multiztam, lehet ott borították fel és ma single-be így maradt!?):
-
Axtros #46808 9900 literes? Minek akkora?! Persze, hogy kifogy, az AdBlue nagysága (és fogyasztása) a normál tankok mértéhez van igazítva, így általában nem is kell külön csak az AdBlue miatt kútra menni.
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2015.05.29. 18:14:58 -
Carl Davies #46807 Menj be a benzinkútra és tankolj ... -
krisztian1329 #46806 9900 literes tankom van és 8400 liternél kifogy az AdBlue. Mit lehet vele csinálni hogy ne fogyjon ki esetleg valami fájlt átírni? -
-
krisztian1329 #46804 nekem 9900 literes tank van és 8400-nál kifogy. -
#46803 Jelenleg együtt töltődik a dízellel benzinkúton, és mivel lassabban fogy az üzemanyagnál, nem is fogyhat ki elvileg, szóval miért is kell ilyen mod neked? -
krisztian1329 #46802 Meg lehet csinálni hogy ne fogyjon ki azaz AdBlue?
Valamilyen mod kell hozzá? -
#46801 Szép estét.
Formálódik egy Actros MP3:
-
WIM #46800
Utoljára szerkesztette: WIM, 2015.05.28. 17:34:03 -
jocking #46799 Riska biztos nem volt már olyan szomorú, amikor megtudta, hogy a vágóhídra ment a szállítmány. :D -
#46798 Eddig csak sima busz megállókat láttam városokban, de azért van pár érdekesebb helyszín, konkrét buszállomások is, izgi hogy készítik a pályát a Coach simulatorhoz is, persze 1-2 év míg kijön tuti van.
Itt meg Riska pityeregve elfordul, mert őt nem vittük magunkkal osztálykirándulásra.
Egyszer majd talán én is szép képeket hozok, de ennyit bír a gépem élvezhető sebességgel. -
sumi62 #46797 Köszi szépen!! -
RedRooster #46796 -
szaboz80 #46795 Romania Map by Andu Team 1.18 -
sumi62 #46794 Köszi!! -
-
Tano #46792 sumi62: A Rusmap 1.4.9 már használható vele. Ro.map-ot még nem láttam frissítve. -
Skrupi #46791 -
Carl Davies #46790 Értem, kösz az infót -
#46789 fejlesztés alatt van (végre) a mobilos verzió, ezért vannak néha kimaradások amikor nem működik :D -
Carl Davies #46788 Na sikerült nagy nehezen megcsinálni a Class FM-et. Amúgy azért hallgatom inkább ezt, mert adnak magyar zenét is és a zenei egyhangúságot néha megtörik a játékra jelentkezők, stb.
Én már találtam állatszállítót. :D
(nem tudjátok, hogy telón miért nem jön be a fórum?)
Utoljára szerkesztette: Carl Davies, 2015.05.27. 15:06:18 -
Vektor015 #46787 -
Carl Davies #46786 Köszi, de nincs benne. -
sumi62 #46785 Köszi a TSM map,de a Ro.map és Rus. map -ról tudtok valamit? -
#46784 Már nem játszom, mert nincs PC-m, de a a Rock FM-et én is hallgattam, habár nem vagyok nagy rock fanatikus. Vezetés közben jó volt. Nyomom a zöldet -
npolos #46783 most regisztráltam be magam, gmail címről, már csorog is le a tsm map :)
lehet freemail-es vagy citromail-es címet adtál meg, az a gond -
jocking #46782 Nincs ez valami olyan oldalon, ami enged is regisztrálni (és megjön az aktivációs kód a regisztrációhoz)? -
szaboz80 #46781 TSM Map -
sumi62 #46780 Hali
Csak azt szeretném kérdezni,hogy az új 1.18 as frissítéshez van-e már TSM map, Ro.map és Rus. map .
Előre is köszi. -
#46779 Srácok multit tudjátok ajánlani? Mennyire dugó szimulátor? -
Plata #46778 Ki nem állhatom a fritzek nyelvét.
Egyszer valami rock rádióra kapcsoltam,de kiderült hogy ruszki vagy mi a nyavalya,hú majdnem balesetet okoztam. -
szaboz80 #46777 Nálam a BIG FM (német) dübörög a kasztniban :) -
Plata #46776 Ha játszom általában Rock Fm liverpool-t hallgatom,tudom hogy angol rádió,de szerintem jobb mint a class.Rengeteg zene van és jó is általában.