Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- kis plussz kasztnikiegészítőt
- élethű köd
- erősebb AI világítás.
Aki ismer és használ ilyet kérem jelezze, esetleges linkkel együtt 😊
Segítséget köszönöm!
Isten nem bottal, hanem VMware.
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
nekem megy, hiba nélkül.
szétmoddolva, grafikai tuninggal (ENB Series) és meg se áll..
Jól mutat az FH a Lambival !<#eljen>#eljen>
"Kamionos szív,kamionos lélek,kamionos leszek amíg csak élek !" "Minden baj forrása a zsidó !"

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

reg nélkül, de nekem elfogadta, így feldobtam rá a TSM 5.1.2 mapot így az 1.12 es verzióval átválthatok a frank mapra is
csak módot kell cserélnem.

Rendszámot cserélj mama <#law>#law>
"Fighting for peace is like fucking for virginity"

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

Szépek a kamionok,s jók a képek!
kephost.hu , nagyon egyszerű. Feltöltöd a képet, azután kiad egy olyant, hogy "Beillesztő kódok". Azt lenyitod, és ott van, hogy BBkód és, hogy milyen méretben. Egyikre rákattintasz, és csak ki kell másolni a linket. Még ez az [/url]
Utoljára szerkesztette: nyuny01, 2015.02.07. 21:13:07
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
valamikor fél éve egyszer sikerült,de most nem igazán emlékszem rá,hogy is volt.
Előre is köszönöm.
A kérdésedra annyit tudok válaszolni,hogy én is az 1.12 DLC-t használom,s telepítés után,nem fogadta el a Going East cd kodját.
Viszont a alap cd termékkulcsát igen.
Visszafordulok és próbálkozom majd.
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

De igaz ez a többi alkalmazottamra is.
Utoljára szerkesztette: RiCSi1234, 2015.02.07. 15:07:53
GTA V (*.*)
és az lenne a kérdésem hozzátok, hogy ha steam regisztrálás nélkül írom be, a játék betöltésénél, 1.12 dlc setup után a kódot
ami a dobozban volt, úgy is elfogadja?

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
az egyik steam profilomból a másik profilomnak el akarom ajándékozni a goint east-et de nem tudom hogy kell segítsetek kérlek 😊