Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kérdésedra annyit tudok válaszolni,hogy én is az 1.12 DLC-t használom,s telepítés után,nem fogadta el a Going East cd kodját.
Viszont a alap cd termékkulcsát igen.
Visszafordulok és próbálkozom majd.
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

De igaz ez a többi alkalmazottamra is.
Utoljára szerkesztette: RiCSi1234, 2015.02.07. 15:07:53
GTA V (*.*)
és az lenne a kérdésem hozzátok, hogy ha steam regisztrálás nélkül írom be, a játék betöltésénél, 1.12 dlc setup után a kódot
ami a dobozban volt, úgy is elfogadja?

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
az egyik steam profilomból a másik profilomnak el akarom ajándékozni a goint east-et de nem tudom hogy kell segítsetek kérlek 😊
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Persze lehet, de csak lehet, hogy Magyarországon valamivel kevesebbe fog kerülni, vagy gyorsabban le fog menni az ára, de ennek kicsi az esélye.
R420: <#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: Norby646, 2015.02.05. 22:00:53
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Czuki:Fostos<#eljen>#eljen>
Többiektől szép gépek/képek!😊
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Majdnem annyiba kerül mint az alapjáték az elején!
Akkor ez nekem kb 2016 Márciusában lesz elérhető akkor talán hozzám vágják 3-4 $-ért. <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: norbee46, 2015.02.05. 21:15:22
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Miért fagy ki be se tölt?
Van aki játszik ezzel?

Punky: Patent mint mindig <#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: CzUKi, 2015.02.05. 14:47:23
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
Azok számár ,akik TSM térképen vezetnek, van egy rossz hírem .
A Skandináv kiegészítő megjelenésével a TSM térkép csak is a góing íszt és a skandináv kiegészítők meglétével fog működni a TSM következő verziója!!!
In the Future you can't play our TSM Map if you haven't the DLC's Going East and Scandinavia. This decision was very hard for us, but this is because the new technical conditions of the both DLCs are taking a great effort of time to design our map.
Please understand this.
But we will inform you before our next Map Release seperatly
And now we hope, that you have a good time with our new map
and wish you Fun and always a a bumper without wrinkles.
Your TSM Team
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2015.02.05. 11:55:37
Tegnapi fuvarom 2096 Km nem sok (nekem nem)
Még hogy Németben nincs este az autópályán világítás....<#idiota>#idiota>

CzUKi - <#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: hotwheels, 2015.02.04. 22:17:24
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
leírtam korábban, hogy a Skandináv DLC-t a TSM is fogja használni, ergo meg kell venni.(sehol nem irtam, hogy nem veszem meg. Eddig minden kiegészítőt megvettem...Nekem nem okoz szívfájdalmat 3.000ft, nem vág földhöz ha a TSM-nek utalni kell 3-5 eurót..
Csak azt mondtam, hogy az SCS-nek el kellene gondolkodnia térkép ill kamion részlegen, hogy mi kell a népnek..
A TSM néhány csibészből forrt össze, akik mutattak valamit amivel nem mezei átlagos játékot kapsz "európával" hanem mondhatni "egész világot" lassan..mondhatni ingyen (jelenleg)
Szerintem még így is messze többet törődnek a játékukkal, mint mondjuk más cégek/fejlesztők.
De nem azért, mert szeretnek téged, vagy a játékosokat. Hanem azért, mert pénzt akarnak kiszedni belőled. Ha pedig a logikát nézzük az eddig kiadott update-ek és a DLC-kkel, amikért megint csak szép pénzt fognak elkérni, illetve ha belevesszük az új rókabőrős üdvöskét az ATS-t, akkor látható, hogy az út már nem a játékosok kéréseinek a megfelelés, hanem a minél nagyobb profit elérése.
Az SCS-s kis cég, de megpróbálnak nagyon lenni úgy, hogy mindenből csak éppen annyit adnak, amennyit erejük engedi, de minden felfújva, nagyítva tálalnak. Nézz meg egy Blizzard-ot. Ők is sokat törődnek a projektjeikkel, de ott az egyes kiegészítőket aztán tényleg meg is csinálják. Igaz, meg is kérik az árát, de azok például a WoW esetében, azok kiegészítők. Ha ezt levetítjük az ETS-re, akkor nem egy fél-kelet európai és egy skandináv DLC-t kellene kiadniuk két év alatt, hanem egy egész kontinenst egy éven belül. Meg két új modell kiadása között eltelik fél év...és még sorolhatnám.
A lényeg ezzel a Skandinác DLC-vel is az - ahogy korábban írtam - , Dániát logikátlan volt megbolygatni, mivel tudták, pontosan tudták, hogy a TSM-ben benne van, hisz nem egy új terület már, szinte a kezdetektől fogva benne volt. És azt is tudják, hogy sokan használják, többen, mint az SCS alaptérképét, mivel az kicsi és száraz, sok helyen sablonos, unalmas. Erre meg jönnek egy SKANDINÁV dlc-vel, amibe beletartozik Dánia is. Nem hiába van a TSM-nek akkora fóruma, felhasználói tábora. Mert jó és sokan használják. Erre jönnek, és azt hiszik magukról, hogy valami nagyot alkottak. És még pénzt is kérnek érte...kíváncsi vagyok mennyit. 😊
Én is szándékozom támogatni SCS-t ennek a DLC-nek a megvételével de csak abban az esetben ha elfogadható áron lesz.
Ezt viszont erősen kétlem ha going east-et veszem alapul.
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
Ezért a pénzért ezt kapod, ha nem tetszik akkor ne játssz vele 😄
SimaSuna #45566
A fizetett összegért elvárni, olyan dolgokat amiket ők sose említettek, hogy megjelenéskor ez és ez lesz....
Én ezt a DLC-t is megfogom venni, hogy támogassam a munkájukat, én nagyon is megvagyok elégedve vele, ha szerinted nem elég jó az amit kínálnak ne vedd meg ne játssz vele ilyen egyszerű.
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |