Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szép gépek srácok <#eljen>#eljen>
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
Ma délután érkezett egy 11,5 mb-os patch, új verziószám 1.16.3.1s.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
<#integet2>#integet2>
Volvo fh 12 440 "Do not worry about the road, just drive!:D"
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2015.03.20. 12:14:33
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
a GPS Jákso Laci hangot hova kell berakni? köszönöm előre is a segítséget :)
Nagyon szép gépek/képek<#eljen>#eljen>
<#integet2>#integet2>
Volvo fh 12 440 "Do not worry about the road, just drive!:D"
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Wabi Jó a hazai!<#eljen>#eljen>
Punky Elegancia megtestesülve <#szeret>#szeret><#eljen>#eljen>
WIM Nagyon pöpec <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Czuki Svéd vonalak nagyon jók <#szeret>#szeret>

WIM, Czuki - <#eljen>#eljen>
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
Czuki: Adom!<#eljen>#eljen>
Szigetszentmiklós - Dorog ,Freightleiner Coronado és a színek a Magyar utakon
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2015.03.18. 18:06:21
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Örömhírek ezek, végre van fény az alagút végén, de azt sajnálom, hogy így az új mercire, valamint a Majestic átalakítására még várnunk kell a nyárig nagyjából, viszont így a Renault T és az új MAN követni fogja őket nem sokkal, ha tartják a korábbi ütemet (az első infók és az új kamion bekerülése között nagyjából 1 év volt mindig).
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
map-et próbálnék majd telepíteni
eddig ezeket szedtem le:
Russian.Open.Spaces.Map 16.2
TruckSim.Map 5.4 DLC verzió
néztem az este a magyart is, csak ott az a bajom, más ország nincs, meg új profil kell neki
pedig nagyon tuti lett
még leszedtem a Trailers.and.Cargo.Pack.by.Jazzycat 3.2-t is
esetleg van még olyan mod ami a fentiekkel kompatibilis és érdemes használni?
tuning nem érdekel, csak térkép, új kamion
Uplay: Rakkimcer_HUN Steam: Rakkimcer
Előző üzenetem: Sziasztok! Azzal kezdem, hogy torrentról töltöttem a játékot (a feltöltő kulcsot is adott), steamet kerültem, nem volt gond. Azonban patchelés után folyamatosan kidob és azt a hibaüzenetet kapom, hogy a steam megállt. Leginkább kamionkereskedő körül, cégek bejáratánál vagy csak randomra az autópályán/városban 2-10perc között valamikor kidob. Többször letöröltem a játékot (legalább 6-7szer), a legkisebb filet is ami hozzá kapcsolódik, leszedtem máshonnan másikat, volt h másik patchet is, próbáltam azt is hogy gépről másoltam át, az originalis oldalrol is letöltöttem a demot aztán net nélkül beírtam egy régi termékkulcsot (mivel nincs net, ezért nem tudja ellenőrizni, de enged játszani), de kidob folyamatosan. modokat nem használtam, később már feltettem a Hungary Mapot is, hátha ott nem fogja, ott is csinálta. Valami ötletetek lenne, hogy mi lehet a gond vagyis a megoldás rá? Grafika is minimumon, de bőven megfelel a gépem a minimális gépigénynek is. Előre is köszi a segítséget :)
Utoljára szerkesztette: Mnms, 2015.03.16. 18:26:25
"Nulla tenaci invia est via"
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
(Amúgy egyszerű tájékozódni. Meg kell nézni, hogy kinek ment a válasz.)
Utoljára szerkesztette: tutuhawer, 2015.03.16. 13:16:11
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Ponyvázunk :)
Már a másik felrakón várom a cucclit.
Parkedzsóban pihi.

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
@Szabi: Gondolom kérdezte, válaszoltam rá.
Utoljára szerkesztette: Fdm019, 2015.03.15. 18:23:03
@balazsgigi: Plusz a következő(1.17-es) patchben (ami a skandi DLC körül érkezik) jön az új fény és időjárás rendszer.
Utoljára szerkesztette: Fdm019, 2015.03.15. 15:50:05